Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#68576 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Kažu da je ovaj Amerikanac Sulejman otišao blijed kao krpa nakon razgovora nasamo od 5 minuta sa vrhovnim komandantom. :mrgreen:
prljavi Hare

#68577 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

horkesh wrote:Zbog cega?
Srao! :mrgreen:
RasAlGhul

#68578 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by RasAlGhul »

Kaže Kalabić Not my SNSD :lol:
mayab

#68579 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Image
General War

#68580 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

prljavi Hare wrote:Kažu da je ovaj Amerikanac Sulejman otišao blijed kao krpa nakon razgovora nasamo od 5 minuta sa vrhovnim komandantom. :mrgreen:
Ma bezveze se onaj amercic upali ko hepo kocikica vidi sta vrhovnik nas kaze:
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da na današnjem sastanku sa zamjenikom američkog državnog sekretara Johnom Sullivanom u Sarajevu uopšte nije bilo riječi o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta.
Samo poturaju price i smisljaju lazi...ko je kad cuo da se prica o oCepljenju i trecem :?
Ovi agdasi samo nesto seru. :D
prljavi Hare

#68581 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

RasAlGhul wrote:Kaže Kalabić Not my SNSD :lol:
Sram i stid da ga bude!Narušio je ugled koji Guardianova stranka uživa u cijelom svijetu,pa i šire. :sad:

Drago Kalabić isključen iz SNSD

Član Glavnog odbora i član Predsjedništva SNSD-a Drago Kalabić isključen je iz svih organa i članstva u ovoj stranci, saznaje Srna.

Kalabić je isključen zbog kršenja Statuta,odstupanja od politike i programa stranke,te rušenja ugleda SNSD-a. :lol: :lol:
MarshalDodik

#68582 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by MarshalDodik »

prljavi Hare wrote:Kažu da je ovaj Amerikanac Sulejman otišao blijed kao krpa nakon razgovora nasamo od 5 minuta sa vrhovnim komandantom. :mrgreen:
"Prilikom današnjeg razgovara Sullivana s članovima Predsjedništva BiH nije bilo riječi o bilo kakvim pozivima na secesiju ili o uspostavljanju trećeg entiteta niti o još o mnogim stvarima koje je Sullivan pominjao na konferenciji za novinare u Sarajevu. Sada se pitam da li smo on i ja danas bili na istom sastanku", rekao je Dodik

AAAAHH :evil: kako gnusno slaga i ode.
Nadam se da je mali Suljo racunao da vise nikad nece krociti tle ove kompromisne zemlje sa izuzetno nagodnim vodjom :bih:
Maraschino

#68583 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

...sepajuci na jednu nogu i ponavljajuci ''dejton bez duha''.
asker

#68584 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

@hare, proslijedi ovo vrhovnom vodji, mozda covjek i nezna :-?

NATO Secretary General, Jaap de Hoop Scheffer welcomes the Chairman of the Tripresidency of Bosnia and Herzegovina , Mr. Nebojša Radmanović

Image

From left to right: The Chairman of the Tripresidency of Bosnia and Herzegovina , Mr. Nebojša Radmanović and NATO Secretary General, Jaap de Hoop Scheffer

Image

Center: the Chairman of the Tripresidency of Bosnia and Herzegovina , Mr. Nebojša Radmanović signs the Framework Document for the accession of Bosnia and Herzegovina to the Partnership for Peace Programme.
Left: the Minister of Defence of Bosnia and Herzegovina, Nikola Radovanovic
Right: NATO Secretary General, Jaap de Hoop Scheffer

Image

From left to right: The Chairman of the Tripresidency of Bosnia and Herzegovina , Mr. Nebojša Radmanović and NATO Secretary General, Jaap de Hoop Scheffer

Image

Press conference

Image

Image
archi_a

#68585 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Ali, ali, aliiiiiii..... :lol:
Vremena se meNJaju. Juče vako, sutra nako. Šta'š, ljudi evoluiraju, sazrijevaju, meNJaju odluke. Tamo potok, vamo drvo, gore dole, dole gore, op op. Potpiso, pa potpiso, i? Tad potpiso a sad otpiso, i? Pa šta? Šta, pa šta? A sve je čisto kao suza dEčija. Šta jeeeeee! Šta hoš? Oteto! Preispitaćemo! Uzeto! Vratit ćemo! Daj vamo! Momenaaaat! Jel prošo momenat? Nije, al će proći! Neš meni, šta jeee? Neutralnost, disolucija, odvajanje. Promjena! Čega? Geopolitike! Momenaaaat! Mi predlažemo kompromis da bude 'VAKO, ili nikako! Šta jeeee? Mi smo zagledani! Volimo da zagledamo. Gledamo, čekamo, zagledamo tamo! Momenaaaat! Molim za smirenost i konstruktivan pristup uz zahtjev da budemo vidljivi na putu! Šta molim, ima da budemo vidljivi. Moramo se dogovarati da bude kako MI hoćemo. Mi stvarno ko da nismo bili na istom sastanku. Momenaaat! Vidljiv i stabilan, nema dalje i ništa nazad samo napRed. Zastavom ga miloradeeee! Đe zastava? Šta nema, ima! Šta je, tu je! Đe je? Evo je! Značkica? Šta značkica? Dobro, možda jeste značkica, al je ljubav velika! Šta jeee, šta hoš?!?
:pisnuo:
Pa, pi.da vam......nije slikovnica, nije diznilend, nije emisija "ispuni mi želju".
vatrogasac

#68586 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Pa ne zna Suljo na koga je udario.

Image
problemnatravunu

#68587 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Kad panika uhvati mladu i nevinu nerotkinju ....

:lol:
muha_sa

#68588 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

http://6yka.com/novosti/dragan-bursac-h ... iti-dodika
Dragan Bursać: Hoće li Željka uhapsiti Dodika?

DRAGAN BURSAĆ / 17. Decembar 2018.

I svaka čast predsjednici Cvijanović, koja je osjetila kako bije bilo izdajničko Dodikovo u Sarajevu. To se dva puta provozalo oko Marijin Dvora, nagledalo se rasvjete na Vilsonovom šetalištu i sad bi prepošteni narod RS-a da vodi u evroatlantske inetgracije. E, neće moći, Mile judeomasonsko-vatikanski izdajniče!

Svakako po Dodika bolje zvuči ovaj naslov, nego šta znam, hoće li Željko uhapsiti Dodika. Jer, ako Dodik može da bira sigurno mu je bolje da ga hapsi Željka (Cvijanović) nego Željko (Komšić).

A tako se eto natrefilo da će Dodika hapsiti njegova portparolka Željka Cvijanović, trenutno uposlena kao predsjednica Republike Srpske.

Banjaluka-zatvor-Sarajevo

Željka je bila dovoljno dokona pa je preko vikenda predložila jedan mali, sipmatični sjevernokorejski zakončić u kome stoji da će izmjenama Krivičnog zakona Republike Srpske biti propisana zatvorska kazna za sve koji ne poštuju odluke organa RS-a. Ovim Zakonom se želi uvesti red, kako pojašnjava Predsjednica jer je prirodno da onaj ko dolazi iz Republike Srpske usaglašava stavove sa njenim institucijama.

«Prirodno je i normalno da onaj ko dolazi iz Republike Srpske usaglašava stavove sa njenim istitucijama, a da onda to djelovanje u Sarajevu odrazi ono što je izbalansiran, dogovoren, usaglašen, iskoordinisan stav sa svojim institucijama", istakla je Cvijanovićeva za Radio Beograd.

Da, da, reći će zlobnici, Dodikova portparolka je po dikatatu Mile malo nabudžila Krivični zakon, gotovo zakonik, kojim bi se hapsili neki Mektići, Šarovići, Crnadci i ostali. Ali što ste na kraj srca, lole, bekrije? Nije to tako. Vidite kako ste pretenciozni, malerozni i zlokobni.

Pa prvo će u zatvor Milorad Dodik i to ne retroakrivno zbog onih američkih tenkova kojima je došao na vlast, nego, evo zbog najnovijih zlodjela prema Republici Srpskoj našoj svetinji sa kojom nema zajebancije, a o čemu progovara i najnovija zakonska izmjenica.

Kako iznevjeriti crnu listu

A vidite o čemu se radi. Mile Dodik, isti onaj koji je obećao da će zarađivati BiH platu uništavajući je, iznevjerio je povjerenje svojih glasača, koji su tražili samo malo rijalitija. Pardon konstrukrtivne politike. I taman je dobro krenuo, te vucaranje zastave, te istorijsko da, možda ne Amerima, te najava istupanja RS-a i BiH, kada su u pitanju jedninstvene oružane snage (ovo zadnje, jebem li ga, ne znam kako je planirao izvesti kao prvi čovjek Oružanih snaga)...kako god, Mile je krenuo žestoko i jako, a onda prc.

Evo, evo samo u zadnjih par dana, sasatao se Mile sa zamjenikom državnog sekretara SAD-a Džonom Salivanaom. I to sve na finjaka. Konstruktivno, Bože me oprosti. Tako je Mile kao predsjedavajući Predsjedništva BiH informisao zamjenika državnog sekretara SAD istog tog Džona Salivana o političkoj situaciji u BiH i o procesu konstituiranja vlasti na svim nivoima. Podnio referat. Ooo Milorade, tako ti crne liste, pa šta je to, je l' te to uhvatilo ludilo iz '96??? I ne, kao da i to nije bilo dovoljno, razgovarao je i sa Morin Kormak, sa onom sa kojom ne razgovara i ne rukuje se. Poludio čovjek skroz.

Ne treba zaboravtiti da sve ovo radi ignorišući svoju odluku o putujućoj zastavi RS-a u predsjedništvu, koje nema, skupila se ušla u vodu, preciznije stala samo na rever Milin dok se ponad njega bljeska trokut sa zvjezdicama. Izdaja, dabome!

Da nesreća ne dolazi sama svjedoči i izjava Dragana Mektića, još uvijek prvog BiH pandura. Ne, nije Mektić nesreća, mada kako za koga, ali tvrdi da je, pazite sad, Dodik Metjuu Palmeru rekao kako je za NATO i molio ga da Predsjedništvo ne glasa o tome već Savjet ministara!

Sa Miloradom u NATO naprijed!

Čekaj, čekaj, tristo ti kuća Republike Srpske u sazvježđu Luganjska, pa kako to da Mile sad moli zamjenika pomoćnika državnog sekretara SAD za jugoistočnu Evropu, da Savjet ministara izglasa NATO autostradu??? Pa zar Dodik nije bio taj koji bi izdvojio RS iz vojnog dijela BiH? Kako sad ovo, majku mu??? I ako laže Mektić, a nije njemu svaku vjerovati, što onda izjavi Laura Kuper američka doministrica ministarstva odbrane za pitanja Rusije, Ukrajine i Euroazije ovu stvarčicu:

- Želim čestitati Bosni i Hercegovini. Ova odluka NATO-a je bila rezultat posvećenosti BiH odbrambenim reformama i regionalnoj kooperaciji, kao i prepoznavanje BiH kao zemlje čije snage pružaju sigurnost. S radošću čekamo da vlasti BiH što prije prilože nacionalni program. SAD u potpunosti podržavaju aspiracije BiH ka članstvu u NATO-u i euroatlantskim integracijama. Radujemo se saradnji s BiH na putu ka integracijama koje će unaprijediti njenu snagu i prosperitet.

Milorade, predsjedniče, otkuda ti aspiracije ka NATO-u, kad si RS navukao kao ovcu na sol, na priču o nekakvoj republikosrbijanskoj ruskoj guberniji? Pa ovo je za hapsane. Svaki pravi republikosrbijanski domoljub, kada vidi da je ona zastavica RS-a spala na rever i da smo na pragu NATO-a, treba svojim rukama privesti pravdi Dodika. U zatvor za izdaju interesa Republike Srpske i proruskih gubernija!

I svaka čast predsjednici Cvijanović, koja je osjetila kako bije bilo izdajničko Dodikovo u Sarajevu. To se dva puta provozalo oko Marijin Dvora, nagledalo se rasvjete na Vilsonovom šetalištu i sad bi prepošteni narod RS-a da vodi u evroatlantske inetgracije. E, neće moći, Mile judeomasonsko-vatikanski izdajniče!

NATO špijuni u Vladi RS-a

Ali, čekaj, čekaj, pa ne bi Dodik bio tu gdje jeste, da ne radi tri koraka brže, jače i više od njegovih suparnika. I dok si rekao skupštinarepublikesrpske, on je infiltrirao svoje prozapadne ljude u tu Skupštinu Republike Srpske. Evo, evo ovaj Višković, Visković, garant je Hrvat, e -e taj taj izjavljuje da će Vlada RS-a sarađivati sa Amerikom. Od cijelog svijeta baš sa Ameriom?!Dobro, nije to važno, jer ne znamo ko je taj Višković, Visković i čime se bavi.

Auu, Sunce ti jebem, pa to nam je novi premijer. Najebali smo načisto. Mile nam je zavukao do balčaka. Dakle postavio je svoje američke ljude, jednom riječju podrio je iznutra Republiku nam Srpsku, izvukao se na sigurnu lokaciju u Sarajevo i sad se ljubaka sa diplomatdskm korom najmoćnije sile na svijetu.

Orbanu naš svagdašnji

Premijerko, reaguj! Dobro, Predsjednice! To više Bog ne može pohvatati ko je ko u RS-u. Kako god, svaki pravi dobomljub će svojeručno i svojezakonski hapsiti izdajnička govna. A govna izdajnička su izgleda posvuda u SNSD-u, najjačoj američkoj grupaciji u manjem BiH entitetu.

Pa prosječan rusofil je spao na Željku Cvijanović i njen dobri Zakon o hapšenju svega i svakoga ko po pamet nije došao u direkt Banjaluku.

No, da se mi uozbiljimo. Na svu nesreću Dodik je odavno čovjek propasti prije svega za srpski narod zapadno od Drine, čovjek koji svojim marionetama izdaje nesuvisla i diktatorska naređenja, čovjek koji piše zakone, mijenja ih, čovjek koji je alfa i omega života u Republici Srpskoj i čiji bi režim u vrlo skoroj budućnosti putinovskim metodma mogao početi hapsiti svoje neistomišljenike.

A tada nam neće pomoći ni karikaturalana Željka ni manje karikaturalan Željko. Biće to tek trećerazredna evropska vijest o «bahatim potezima» tamo nekog balkanskog Orbana.
vatrogasac

#68589 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Mile u ćjorku, nećje da može.
tabloid

#68590 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tabloid »

Poruka koju je poslala americka administracija preko Johna Sullivan-a Dodiku:

Image
bingov buraz

#68591 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

problemnatravunu wrote:Kad panika uhvati mladu i nevinu nerotkinju ....

Zašto se uopće patiti sa imenima,dovoljno je reći samo presidente Dodik i danas ispomjerao guzove nekom nebitnom američkom činovničiću.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#68592 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Pitar sa Kariba »

prljavi Hare

#68593 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

JOŠ JEDAN NOVOFORMIRANI IZDAJNIK!Image

"Izgleda Dodik me prevario"Image

"Žao mi je jedino što me je, izgleda, Dodik prevario. Obećao je pare za film, ali se više ne javlja. :lol: :lol: :lol:
Biće to moje veliko razočaranje ako tako ostane", kaže Ristovski.

Image

Nakon više od sedam godina, Lazar Ristovski uspio je da snimi istorijski spektakl "Kralj Petar Prvi", inspirisan romanom "Čarape kralja Petra" Milovana Vitezovića.

Glumac i producent kaže u intervjuu nedelje za Kurir da mu je ova uloga kao i cio film po mnogo čemu najvažniji u životu.

Država Srbija dala je kompletan novac da se snimi serija "Kralj Petar Prvi".

"Film pod istim naslovom finansiran je dijelom od novca koji je projekat dobio na konkursima kao i drugi srpski filmovi, i to mnogo manje, i dobio je novčanu pomoć od grada Novog Sada i Beograda. Ostatak novca, od skoro dva miliona evra, dali su sponzori, a dio novca smo uložili mi kao porodica, to jest, naša producentska kuća "Zilion film", kaže Ristovski.

Dodaje da je uložio sam i sav novac koji je dobio od karata iz pretprodaje, koje je, kako navodi, dao po duplo jeftinijoj ceni da bi film učinio pristupačnim siromašnijem dijelu društva.

Naglašava da zato ovaj film djeluje tako moćno.

"Žao mi je jedino što me je, izgleda, Dodik prevario. Obećao je pare za film, ali se više ne javlja. Biće to moje veliko razočaranje ako tako ostane", kaže Ristovski, koji je u nedavnoj kampanji podržao Dodika.

Inače, prava za televizijsku premijeru filma "Kralj Petar Prvi" otkupila je BN TV.

Film će biti emitovan u programu BN TV, u udarnom terminu, nakon 1. marta naredne godine.

Stid i sram Lazare da te bude što zbog šake američkih petro dolara bez zlatnog pokrića,ljagaš našeg vrhovnog komandanta.Image

Image :lol: :lol: :lol:
Ommadawn

#68594 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ommadawn »

bingov buraz wrote:

Zašto se uopće patiti sa imenima,dovoljno je reći samo presidente Dodik i danas ispomjerao guzove nekom nebitnom američkom činovničiću.
Ma zbunilo je sto mora koristiti ekavicu i beograCki naglasak i tako se sjebe sa imenima i titulama.
Sjeti se samo TVBL 1992 kad kazu "Sedinjene americke drzave.."
splinter

#68595 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by splinter »

MarshalDodik wrote:
"Prilikom današnjeg razgovara Sullivana s članovima Predsjedništva BiH nije bilo riječi o bilo kakvim pozivima na secesiju ili o uspostavljanju trećeg entiteta niti o još o mnogim stvarima koje je Sullivan pominjao na konferenciji za novinare u Sarajevu. Sada se pitam da li smo on i ja danas bili na istom sastanku", rekao je Dodik

Nadam se da je mali Suljo racunao da vise nikad nece krociti tle ove kompromisne zemlje sa izuzetno nagodnim vodjom :bih:
Jenkijevsko smeće, ma nek bude sretan što ga Guardian nije napenalio nogom u guzicu, pa bi osjetio svu snagu precedničku u jednom udarcu i letio skroz do odaja US Embassy Sarajevo.
MarshalDodik

#68596 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by MarshalDodik »

splinter wrote:
MarshalDodik wrote:

Jenkijevsko smeće, ma nek bude sretan što ga Guardian nije napenalio nogom u guzicu, pa bi osjetio svu snagu precedničku u jednom udarcu i letio skroz do odaja US Embassy Sarajevo.
"Neki ljudi, srećni ljudi, u određenim trenucima svojih života budu tako blizu Božijem carstvu da toga ni svjesni ne budu, već ih čojstvo i karakter ljudi u njihovoj blizini toga spase ": MashalDodik 2018 godina
splinter

#68597 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by splinter »

Ovaj je provokator bio toliko blizu da nije ni svijestan i samo ga je nevjerovatna smirenost i pribranost Guardiana u ključnom trenutku poštedila prijevremenoj posjeti Božijem castvu i njegovom blagodetima.
Maraschino

#68598 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

prljavi Hare wrote:JOŠ JEDAN NOVOFORMIRANI IZDAJNIK!Image

"Izgleda Dodik me prevario"Image

"Žao mi je jedino što me je, izgleda, Dodik prevario. Obećao je pare za film, ali se više ne javlja. :lol: :lol: :lol:
Biće to moje veliko razočaranje ako tako ostane", kaže Ristovski.

Stize i brzi odgovor:

Sada se pitam da li smo on i ja bili na istom sastanku", rekao je Dodik
:lol: :lol:
Matzan

#68599 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matzan »

Skontala cura: Mile je Vrhovni komandant, a ovaj Amerikanac neki tamo obični general. :izet: :mrgreen:
vatrogasac

#68600 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Ommadawn wrote: Ma zbunilo je sto mora koristiti ekavicu i beograCki naglasak i tako se sjebe sa imenima i titulama.
Sjeti se samo TVBL 1992 kad kazu "Sedinjene americke drzave.."
Toga je bilo uz rat i na beogradskom RTS-u u jednom Dnevniku spiker izvali..." sinoć su na bihaćkom ratištu celu noć napadali šehidi" :shock:
Locked