Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#68576 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ako je haile selasije mogo bit car afrike i azije moze i zamalek sampion 
-
sencobih
#68577 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
jeza u ledja wrote:ako je haile selasije mogo bit car afrike i azije moze i zamalek sampion
- supercali
#68578 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kakav ba afro azijski kup
Od 14 godina postojanja 3-4 puta nije odrzano finale
Ti kupovi su meni pravo smijesni kao sto je svojevremeno bio balkanski kup
Od 14 godina postojanja 3-4 puta nije odrzano finale
Ti kupovi su meni pravo smijesni kao sto je svojevremeno bio balkanski kup
-
north
#68579 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Odlično za kiks Lištice, sutra ako uzmemo, a valjda ćemo, idemo ispred njih...Još da je Sloboda kiksala, a malo je falilo...I dalje sam mišljenja da je bolje da igramo sa Lišticom sada, nego na proljeće, pogotovo sada kada su uzdrmani, koliko god Ješić vapi da se što prije završi polusezona, što opet razumijem zbog čega tako misli, ali sa Lišticom bolje sad nego u narednoj godini 
- pinokio04
#68580 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jel ovo ako dobijemo sutra vezire idemo na čelo 
-
senci-071
#68581 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bojim se da je Sloboda pobjedom danas postala apsolutni favorit za titulu.Naredno kolo im dolazi Savija mi idemo Sirokom.U drugom dijelu prvenstva Sloboda od 12 utakmica, sedam igra kuci.
Mi sve da pobijedimo nismo sigurni u titulu.A idemo Sirokom,Zrinjskom,Slobodi.Mislim da nam je kup jedina sansa.
Mi sve da pobijedimo nismo sigurni u titulu.A idemo Sirokom,Zrinjskom,Slobodi.Mislim da nam je kup jedina sansa.
- Raigor Stonehoof
#68582 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
jest ako nam daju 6 bodova za pobjedupinokio04 wrote:Jel ovo ako dobijemo sutra vezire idemo na čelo
-
sencobih
#68583 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sta smo mi imali dobrih jesenjih polusezona , a onda se nesto desi na zimskoj pauzi da bi krahirali na proljeće. Sloboda je danas u toj fazi i na dobrom putu je da rikne do proljeća.senci-071 wrote:Bojim se da je Sloboda pobjedom danas postala apsolutni favorit za titulu.Naredno kolo im dolazi Savija mi idemo Sirokom.U drugom dijelu prvenstva Sloboda od 12 utakmica, sedam igra kuci.
- nKrkan
#68584 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Na proljeće
Sloboda : Zrinjski (A) . Široki (H) , Radnik (H) , Sarajevo (H), Željezničar ( H )
Zrinjski : Sarajevo (H) , Široki ( A) , Radnik ( A) Sloboda (H) , Željezničar ( A )
Široki : Sloboda (A) , Zrinjski (H) , Željezničar ( A )
Sarajevo : Zrinjski ( A) , Sloboda ( A) Radnik (H) , kone ( H )
Ako ne dobijemo obe naredne utakmice , trebaćenam pomoć nekih meleka za titulu .
Sloboda : Zrinjski (A) . Široki (H) , Radnik (H) , Sarajevo (H), Željezničar ( H )
Zrinjski : Sarajevo (H) , Široki ( A) , Radnik ( A) Sloboda (H) , Željezničar ( A )
Široki : Sloboda (A) , Zrinjski (H) , Željezničar ( A )
Sarajevo : Zrinjski ( A) , Sloboda ( A) Radnik (H) , kone ( H )
Ako ne dobijemo obe naredne utakmice , trebaćenam pomoć nekih meleka za titulu .
- Sarajevski-Seljak
#68585 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
sencobih wrote:Sta smo mi imali dobrih jesenjih polusezona , a onda se nesto desi na zimskoj pauzi da bi krahirali na proljeće. Sloboda je danas u toj fazi i na dobrom putu je da rikne do proljeća.senci-071 wrote:Bojim se da je Sloboda pobjedom danas postala apsolutni favorit za titulu.Naredno kolo im dolazi Savija mi idemo Sirokom.U drugom dijelu prvenstva Sloboda od 12 utakmica, sedam igra kuci.
Bas tako, mora sloboda pasti, kad tad
- Stroj-2
#68586 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Potajno sam se nado neriješenom, al ove 3 bobe su im dale vjetar u leđa, dobit će oni i hadalje iz stočnog Saraj'va i dolaze na 40 boba na kraju polusezone. Da su postali favoriti, ne bi reko, jer imaju dosta problema sad, svježe je još i u formi su, sreća pa ide pauza, treba sačekat šta će im se desit oko slučaja Husića. Može kod njih doći do naglog rasipa ako on ne bude tu, skloni su oni tome i nemaju nekog iskustva, još ako im budemo puhali za vratom to je dodatni pritisak a ima još dosta da se igra, i pred kraju sezone imaju 3,4 teške tekme. Sigurno će negdje kiksat na njima je sav pritisak sad u i oko kluba i ekipe.senci-071 wrote:Bojim se da je Sloboda pobjedom danas postala apsolutni favorit za titulu.Naredno kolo im dolazi Savija mi idemo Sirokom.U drugom dijelu prvenstva Sloboda od 12 utakmica, sedam igra kuci.
Mi sebe trebamo da gledamo, s pobjedom sutra i povoljjnim rezultatom iz lištice (ako se bude igralo kolo), jer nisu u formi nekoj, pet bodova nije puno, al protiv nas ako budu igrali davat će 101%, tako to bude inače, posebna je to tekma. Kolko se meni čini lištičani ne pucaju na titulu, nego ganaju izlaz u evropu, ako im se pruži prilika za titulu, onda će je zgrabit.
Zrinjski je favorit, imaju iskustvo, vrebaju iz sjene uvijek, vazda su tihi i skupljaju bobe, al imaju dosta teških gostovanja na proljeće, negdje će oni ispustit koji bod sigurno.
- ZonFon
- Logovan
#68588 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Teren izgleda solidan.
Bice grudvanja, bice gadjanja sudija i Travnicana.
Bice grudvanja, bice gadjanja sudija i Travnicana.
- Maharadza
#68589 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Vala podrazumijeva se kod ozbiljnog kluba, nismo ko neki koji bagere samo na slici mogu vidjeti, i to na Butmiru i evo na Koševu!
-
nebitan lik
#68590 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Valja im kuci igrat sa Zrinjskim,nama itd tako da im na isto dodje veliki sam optimista vise nego prosle sezone,al da sacekamosenci-071 wrote:Bojim se da je Sloboda pobjedom danas postala apsolutni favorit za titulu.Naredno kolo im dolazi Savija mi idemo Sirokom.U drugom dijelu prvenstva Sloboda od 12 utakmica, sedam igra kuci.
- jeza u ledja
#68591 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ako pobjedimo sve do kraja sigurno smo prvi. naravno necemo ali samo kaemsenci-071 wrote:Bojim se da je Sloboda pobjedom danas postala apsolutni favorit za titulu.Naredno kolo im dolazi Savija mi idemo Sirokom.U drugom dijelu prvenstva Sloboda od 12 utakmica, sedam igra kuci.
-
1946--1987
#68592 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Svi na Kosevo, igra Saraj'vo

- GaizkaMendieta
#68593 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
U dobroj smo seriji i volio bih da se i 18. kolo odigra za sedam dana. Široki je evidentno u padu forme tako da vjerujem da možemo iskoristiti taj momenat i dobiti u Lištici.
Nakon današnje pobjede Slobode definitivno su najveći favoriti za titulu. I bodovna prednost a i raspored na proljeće im idu na ruku. Mi trebamo misliti samo na svoje utakmice a pritisak titule ostaviti njima. Očekujem i njihovu krizu rezultata (ne i krizu u klubu) i da ćemo na kraju prvi proći kroz cilj. Bilo bi šteta propustiti LP ove godine jer bismo konačno bili nosioci u 2-om pretkolu zbog koeficijenta kluba i bili vrlo blizu i neke grupne faze.
Nakon današnje pobjede Slobode definitivno su najveći favoriti za titulu. I bodovna prednost a i raspored na proljeće im idu na ruku. Mi trebamo misliti samo na svoje utakmice a pritisak titule ostaviti njima. Očekujem i njihovu krizu rezultata (ne i krizu u klubu) i da ćemo na kraju prvi proći kroz cilj. Bilo bi šteta propustiti LP ove godine jer bismo konačno bili nosioci u 2-om pretkolu zbog koeficijenta kluba i bili vrlo blizu i neke grupne faze.
- nKrkan
#68594 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moraš pobjedit 10 od narednih 13 utakmica, što je ono malo wtf ...
-
Juliuscezar
#68595 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
dajte ljudi nije ovo ni statistika ni matematika, pa samo koliko smo puta bili otpisani u prosloj sezoni. Znaci biti ce kiksova na svim stranama, crna serija mora stici Slobodu kad-tad.
- jeza u ledja
#68596 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
upravo. ljudi vole donosit konacne zakljucke o tome kako ce sezona zavrsiti 10-15 kola unaprijed. i tako svake sezone. ne kontam.
ja uvijek ovako razmisljam u ova doba. mislim da ako mi uradimo sve do kraja kako treba (a to ne znaci uopste sve pobjede do kraja) da cemo biti prvaci. znaci samo odigrati kako se od nas ocekuje. znaci sve dobiti. ove vodece remizirati, mozda jedan ili 2 poraza. jedno 65 bodova do kraja. ako to ne bude dovoljno e onda mi nece biti toliko krivo, jer ce neko onda bas biti bolji.
ja uvijek ovako razmisljam u ova doba. mislim da ako mi uradimo sve do kraja kako treba (a to ne znaci uopste sve pobjede do kraja) da cemo biti prvaci. znaci samo odigrati kako se od nas ocekuje. znaci sve dobiti. ove vodece remizirati, mozda jedan ili 2 poraza. jedno 65 bodova do kraja. ako to ne bude dovoljno e onda mi nece biti toliko krivo, jer ce neko onda bas biti bolji.
-
testni_akaunt
#68597 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Meni je najbitnije da na kraju sezone imamo tim.
Vidjeli smo prošle godine da i nema neke korisiti od titule kad ekipe nemaš.
Vidjeli smo prošle godine da i nema neke korisiti od titule kad ekipe nemaš.
-
SSemir
#68598 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
testni_akaunt wrote:Meni je najbitnije da na kraju sezone imamo trenera.
Vidjeli smo prošle godine da i nema neke korisiti od titule kad trenera emaš.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#68599 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
UMJESTO BORDO ARENE NAPRAVITE JEBENU NORMALNU KONEKCIJU KOJA RADI NA STADIONU. NIJE MILION MARAKA, NIJE NI STO MARAKA BA!
- nKrkan
#68600 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Navodno Hebibović hoda po Mostaru , izgleda da je on ovdje odsvirao svoje .