Đe ćeš tako o našem bošnjačkom prvaku broj jedan.Bossona wrote: ↑01/11/2021 23:44Koji retardinjo, pa on ne zna je li došao ili pošao. Prisjetimo se njegovih izjava koje su bile pune ubleha, od ljutnje kako su svakako godišnji odmori, da će se Dodika i njegovih Srbi nakon godišnjih odmori odljutiti do Septembra,pici wrote: ↑01/11/2021 20:54
![]()
![]()
cega 100, 200 iljada tisHuĆa... ovi od silnog lopovluka i kriminala vise ne znaju sta baljezgaju... kako se prikriva afera, kriminal i lopovluk pozivima u rat i patrijotizam... ko ce svoju djecu slati u rat da gine za sebije, bOkire, budnje, zahiragice, fOdilje, selimovice , asime, zukice, genjce itd itd... bolan uHafizaj se , pusis izbore i ti i dodik i nikakvo niz vraca silaze vas nece spasiti, ja bi jedino uzeo pusku da vas na titovoj postrojim i streljam... selam
![]()
pa izjave kako će se nakon potresa gore roditi miš. Mega ublehaš izjavi da ide pa ne ide Vučiću na noge jer se umislio poglavicom sa krunom pa bi nastavio derogirati državne institucije i dogovore po kafanama. On bi svom bratu Čoviću ispunio želje oko IZ ali nema podrške pro BiH opozicije i njihovih ruku u Parlamentu BIH. Izdaje Komšića i pro BIH građanske glasače omalovažavajući Komšića i sve pro BiH Hrvate dodvoravanjem Čoviću i nekakvoj koalicija sa valjda HDZ Hrvatima protiv Dodikovih Srba, što izaziva prezir i gađenje zbog generalizacije i etničkih polarizacija, kao što mu je i otac radio, zatim iznošenja brojki u javnost s čime raspolaže.
Ima li on koga oko sebe da ga nasvjetuje šta da priča ili da se ne pojavljuje u javnost.
Onaj ko se sprema za rat najviše priča i zagovara mir a Bakir lupa ko maksim po blatu, umjesto mudrih i odmjerenih izjava bez pompe dok radi tajno na planovima i organizaciji odgovora na različite scenarije.
Koji degenerik i mutavi uhljup.
Čovjeku se želudac okrene kada vidi ovu debilnu nekopetentnu nakazu i lažovčinu, koja nije dorasla biti predsjednik kućnog savjeta u haustoru.
SDA-All about
- tandmand
#68551 Re: SDA-All about
- bingov buraz
#68552 Re: SDA-All about
Ratni zločinac iz Velike Kladuše.General War wrote: ↑01/11/2021 23:45Kojeg lokalnog serifa, kad vec pitas?bingov buraz wrote: ↑01/11/2021 23:20
Koji su to Alijini "suborci" išli ratovati u Srbiju ubijati Srbe za račun lokalnog šerifa isto Srbina?
Kad već porediš?
...I zasto bi isli u srbiju, kad je bilo poprilicno srba (a i hrvata) i u BiH?
Ima Bošnjaka i u Sandžaku pa ih to nije spriječilo da kolju po BiH.Tanak argument.
- General War
#68553 Re: SDA-All about
...to onaj sto je pobjedio na prvim demokratskim izborima?bingov buraz wrote: ↑02/11/2021 00:25Ratni zločinac iz Velike Kladuše.General War wrote: ↑01/11/2021 23:45
Kojeg lokalnog serifa, kad vec pitas?
...I zasto bi isli u srbiju, kad je bilo poprilicno srba (a i hrvata) i u BiH?
Ima Bošnjaka i u Sandžaku pa ih to nije spriječilo da kolju po BiH.Tanak argument.
Pa dobro, ali opet se vracamo na BiH, nije da nije bilo preklanih nebosnjaka, drzavljana BiH, ne drzavljana Srbije.
-
meridiyan
#68554 Re: SDA-All about
Status je u grupu "“Čuvari SDA” prenio administrator grupe Nedžad Osmančević

- drug_profi
#68555 Re: SDA-All about
Najveci pacifisti su bivsi ratnici.
Ko rat zagovara, znam da ga nije okusio.
-
konami666
- skafiskafsnjak
-
putokaz1
#68558 Re: SDA-All about
Kad umre Bakir od blata ćemo ga pravit 
- skafiskafsnjak
- jasib
#68560 Re: SDA-All about
Kakav kukavičluk! Pravi party dok je živ, napravi "prostor" za slavlje. On je sebi napravi dok si ti živ, a ti bi pravio kad on ne bude živ
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#68561 Re: SDA-All about
Prica mi stari jucerdrug_profi wrote: ↑02/11/2021 01:23 Najveci pacifisti su bivsi ratnici.
Kako su na liniji jedno jutro 93ce dobili šolju čaja i krišku hljeba
Pa šprdali nekog što je udrobio hljeb u caj
Nije to ni Bake ni Bakirovci okusili.
-
daddy-kool
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#68563 Re: SDA-All about
U PALAČI VAHDETTIN
Bakir Izetbegović danas se u Istanbulu sastaje s Recepom Tayyipom Erdoganom
gledaj okrunjenog zapovjednika u bOsnjaka... u cije on ime ide i radi cega sa sultanom koji vise ulaze u srbiju nego u BiH... ko je vodze lud... preije 15 godina smo imali najezdu turskih "investitora"... bili dvije godine oprali pare i razgulili... od srbije i PCija uzimali repromaterijal i masine, naravno bez poreza i carina... MRŠ...
Last edited by pici on 02/11/2021 10:13, edited 1 time in total.
-
DonieBrasco
#68564 Re: SDA-All about
Ne insistira Milanovic bez veze da sjednu on, Dodik, Bakir, Covic, Vucic i Erdogan pa da se "dogovore".
-
daddy-kool
#68565 Re: SDA-All about
nema se turska sta dogovarati, njihova uloga je kao snabdjevaca naoruzanja. u tom kontekstu je i nedavna posjeta kataruDonieBrasco wrote: ↑02/11/2021 10:13 Ne insistira Milanovic bez veze da sjednu on, Dodik, Bakir, Covic, Vucic i Erdogan pa da se "dogovore".
- pici
#68566 Re: SDA-All about
to je taj trijo fantastikum... bOkir-sultan Vs piČkousti-laktasenko Vs bjeloglavi sup-crni zoka... podaniČki mentalitet... nista djeco draga bjezte odaVle dok jos mozete... nejma vodze selameta sa ovim gurbetima...
- vee-jay
#68567 Re: SDA-All about
Eto, plemenski vodja.daddy-kool wrote: ↑02/11/2021 09:59 https://www.klix.ba/vijesti/bih/bakir-i ... /211102036
otisao bakir po dronove
Otisao svom sefu u Tursku.
Isto kao sto ovi drugi idu u BG i ZG.
Ali ovo je jos gore: kakve veze imaju Bosnjaci sa Turskom, osim sto su ih ovi stotinama godina drzali kao domace zivotinje?
Bakir Izetbegovic je ubjedljivo NAJGORI sef SDA kojeg je ta stranka ikada imala.
To se dalo naslutiti vec na onim izborima za predsjednistvo, kada su svi drugi kandidati isli po silnim TV suceljavanjima, samo on nije prisustvovao niti jednom.
Zasto je to tako?
Zato sto covjek ne zna bolje.
Upravo zato on ljudima u cetiri oka jedno kaze, a onda ode nekome da se posavjetuje, pa promjeni misljenje.
Ili sa ljudima ima nekakvi razgovor, pa onda u medije baci neki papir, kao da je zajednicki, da vidi kako ce ljudi reagovati.
Pa jedno kaze, a kada primjeti reakciju ljudi, onda trazi izgovore.
To ne samo da nema nikakve veze sa politikom, to nema nikakve veze sa znacenjem "biti covjek".
On jednostavno nema niti jedne karakteristike koja bi ga definisala vodjom, u bilo kojem smislu.
Bit i historija njegovog kompletnog zivota se u potpunosti zasniva na onome "sin od".
Mene bi bila sramota.
-
daddy-kool
#68568 Re: SDA-All about
dobro, kome realno bakir kao predsjednik sda moze otici? neka ide kod erdogana kad je dobar sa njim i neka dogovara sta se moze dogovoriti. predsjednistvo bih mora praviti oficijelne kontakte. interesantno da je komsic sada u velikoj grupi svjetskih lidera i tu mozda postoje neke prilikevee-jay wrote: ↑02/11/2021 10:39Eto, plemenski vodja.daddy-kool wrote: ↑02/11/2021 09:59 https://www.klix.ba/vijesti/bih/bakir-i ... /211102036
otisao bakir po dronove
Otisao svom sefu u Tursku.
- drug_profi
#68569 Re: SDA-All about
Frtalj hljeba i kašiku džema za cijeli dan i to na badnjak 24.12.1993. na Nišičkoj u studeni od -10. Uz malo čaja od trava koje smo sami brali dok ih je bilo. Sutradan za Božić dobili komad suhog mesa i kad smo raspodijelili, svakom došao komadić veličine kao recimo pola kutije cigara, tvrd i žilav ko đon od cipele. Željni suhog mesa obradovali se i tome. Rezao ga nožem na komadiće i žvakao ko žvaku da mi duže traje. Vazdan se time zabavio.mk ultra wrote: ↑02/11/2021 09:02Prica mi stari jucerdrug_profi wrote: ↑02/11/2021 01:23 Najveci pacifisti su bivsi ratnici.
Kako su na liniji jedno jutro 93ce dobili šolju čaja i krišku hljeba
Pa šprdali nekog što je udrobio hljeb u caj
Nije to ni Bake ni Bakirovci okusili.
I to nas je pogurao jedan kapetan iz komande, katolik, koji je išao do nekih fratara moliti pa su nam dali i taj džem i to suho meso.
A bezbeli je hrana iz logistike za vojsku završila na nekoj pijaci, jer sve što smo dobili u ta dva dana bilo je to. Nakon toga stigla užižana leća pa su nam to kuhali. Vadiš skuhane žiške iz porcije i jedeš dalje.
A ovamo se ćevapi i pečenje krčmilo, za odabrane, za elitu. Za "heroje".
- pici
#68570 Re: SDA-All about
ja na nisicima brao gljive ludare, otrovo se, fato potocnu pastrmku, zijani nam tenkista nogu od nagazne mine, da nam nafata ribe da se osladimo od crvljive rize i makarona... kad je grah to je specijalitet... vodu pili sa potoka a gliste vadili za hvatanje ribe iz kravljih govana, srbska sela bila netaknuta dok nisu dosle gazije i pocele pljackat i odvlaciti i malter sa zidova...drug_profi wrote: ↑02/11/2021 11:03Frtalj hljeba i kašiku džema za cijeli dan i to na badnjak 24.12.1993. na Nišičkoj u studeni od -10. Uz malo čaja od trava koje smo sami brali dok ih je bilo. Sutradan za Božić dobili komad suhog mesa i kad smo raspodijelili, svakom došao komadić veličine kao recimo pola kutije cigara, tvrd i žilav ko đon od cipele. Željni suhog mesa obradovali se i tome. Rezao ga nožem na komadiće i žvakao ko žvaku da mi duže traje. Vazdan se time zabavio.
I to nas je pogurao jedan kapetan iz komande, katolik, koji je išao do nekih fratara moliti pa su nam dali i taj džem i to suho meso.
A bezbeli je hrana iz logistike za vojsku završila na nekoj pijaci, jer sve što smo dobili u ta dva dana bilo je to. Nakon toga stigla užižana leća pa su nam to kuhali. Vadiš skuhane žiške iz porcije i jedeš dalje.
A ovamo se ćevapi i pečenje krčmilo, za odabrane, za elitu. Za "heroje".
- drug_profi
#68571 Re: SDA-All about
Ma kad odeš u jesen, to je još i premija. Ima kestenja i gljiva po šumi.
Ima i mina naravno.
Neko nešto i upeca dok je bilo ribe u Misoči.
Ali mi ostali 50-60 dana, ne znam više, došli u oktobru dok je još bilo lisičarki pa se time krpili prvo vrijeme, malo trgovali za jaja i sir, ali ne možeš puno kad nemaš s čime. Pred novu godinu se vratili u grad.
Jednom kolegi žena i dijete poginuli u gradu dok je on bio gore u toj gladi. Tuga samo takva kod svih nas, jer svima su nam naši odmah na pameti bili.
A nemaš vezu da dođeš do vijesti.
Poslije mi vezisti dali šifre kako da dođem do korpusne telefonske centrale, pa sam sa poljskog telefona iz bajte zvao kući. Nisu mogli vjerovati da sam to ja.
Ima i mina naravno.
Neko nešto i upeca dok je bilo ribe u Misoči.
Ali mi ostali 50-60 dana, ne znam više, došli u oktobru dok je još bilo lisičarki pa se time krpili prvo vrijeme, malo trgovali za jaja i sir, ali ne možeš puno kad nemaš s čime. Pred novu godinu se vratili u grad.
Jednom kolegi žena i dijete poginuli u gradu dok je on bio gore u toj gladi. Tuga samo takva kod svih nas, jer svima su nam naši odmah na pameti bili.
A nemaš vezu da dođeš do vijesti.
Poslije mi vezisti dali šifre kako da dođem do korpusne telefonske centrale, pa sam sa poljskog telefona iz bajte zvao kući. Nisu mogli vjerovati da sam to ja.
- Dozer
#68572 Re: SDA-All about
Ako se kojim slucajem i zapuca, prvo sto treba osloboditi su Poljine, Laktasi i hacijenda kod Mostara.
Ovako izgleda kuca Dragana Covica:

Ima tu jos i nekih stanova, i jos nekih kuca, itd., sve na rodbinu.
Ovako izgleda kuca Milorada Dodika u Beogradu:

Ovako u Laktasima (Aleksandrovac):

A ovako u Banja Luci:

Ima toga jos....
Ovako izgleda kuca Bakira Izetbegovica:

A naovdno i ovo:

Ratujte djeco... Za Bosnjake, Srbe i Hrvate.... Budale moje...

A ovako u Banja Luci:

Ima toga jos....

A naovdno i ovo:

- video
#68573 Re: SDA-All about
Ova "bakirova prva kuca", gdje je ovo, gdje se nalazi?
- pici
#68574 Re: SDA-All about
ihhhh ima vodze materijala za ponjet za kuce... zuti mravi za mnom...Dozer wrote: ↑02/11/2021 11:45 Ako se kojim slucajem i zapuca, prvo sto treba osloboditi su Poljine, Laktasi i hacijenda kod Mostara.
A ovako u Banja Luci:
Ima toga jos....
A naovdno i ovo:
-
hd2000
#68575 Re: SDA-All about
Ne pričajte nama kako ste ratovali u prošlom ratu. Nismo mi ti koji rat izazivaju. Recite to Dodiku. On srlja u rat. Jer ako mislite da ćemo stajati sa strane, dok nam parčaju države, zahebali ste se.