Haj' ne ibreti se toliko. Ima decko fetis na ladyboys-e.SaraFina wrote:Dino34 wrote:A zašto se sprdate sa onom crnom?
Haj ova dušanka, ona je odron, al ona mrka nije loša.
Što se tiče željke, ona nije neš lijepa, ali je zgodna.
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Mirza007
#68551 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#68552 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

sHa radi ova iz bivse odlazece americke administracije... prdcenice zastavom je...
-
Mirza007
#68553 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A sta rece? Nece ni uci u prostoriju ako nema zastave PC. Jao, jao da ga vidi biracko tijelo njegovo.pici wrote:
sHa radi ova iz bivse odlazece americke administracije... prdcenice zastavom je...
- BHCluster
#68554 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovaj Amer samo provocira, stavio zelenu kravatu.Mirza007 wrote:A sta rece? Nece ni uci u prostoriju ako nema zastave PC. Jao, jao da ga vidi biracko tijelo njegovo.pici wrote:
-
Mirza007
#68555 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Valja i to nekome nategnut. Prosto ti dodje zao covjeka.SaraFina wrote:![]()
Ima li ovo muža, ljubavnika??? Ja bi u homiće otišla bogami!
- pici
#68556 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

aj sad joHnii polaHko prema zastavi i nakloni se pa poljubi...
-
Mirza007
#68557 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I jos namjerno sjeo bas preko puta precjednika. A Mile hrabro ni pogleda da digne. Ma ja bi ga vala zavalio u glavu onom zastavom PC sto je nigdje nema.BHCluster wrote:Ovaj Amer samo provocira, stavio zelenu kravatu.
- moa
#68558 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zmisljam da ga dodik opali rukom po glavipici wrote:
aj sad joHnii polaHko prema zastavi i nakloni se pa poljubi...
Sta su ono ispotpisivali jel opet neka podvala odlazece administracije?
-
archi_a
#68559 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prijetnje otcjepljenjem i pozivanje na treći entitet predstavljaju kršenje slova i duha Dejtonskog sporazuma. SAD su čvrsto uz suverenitet i integritet BiH - poručio je Salivan.
Nema promjene statusa Milorada Dodika, on je i dalje pod sankcijama Amerike. SAD entuzijastično podržavaju odliku Predsjedništva BiH da povede zemlju u NATO. O tome sam danas razgovarao u Sarajevu, a ranije i u EU - kazao je Salivan.
Nema smanjenja našeg interesa kada su BiH i njen napredak u pitanju. Poštujemo instituciju Predsjedništva i na toj sam osnovi imao razgovor s Dodikom i drugom dvojicom članova. Sankcije Dodiku ostaju - istakao je Salivan.
Vlasti BiH su odlučile da žele u NATO i mi to podržavamo. Ne želimo da se iko petlja u unutrašnje stvari BiH.
Istakao je kako SAD primarno zanima članstvo naše zemlje u NATO s obzirom na to da su SAD osnivač i član ove organizacije.
Očekujemo emisiju lazanskog i dodika, da nam objasne kako nije sve izgubljeno, kako nije sve crno već ima malo sivila između! Izdajaaaaa
Vlada SAD će uvijek snažno reagirati na bilo kakve prijetnje po stabilnost BiH. Morin Kormak (Maureen Cormack) je savršen predstavnik SAD ovdje - istakao je on.
Jao, jao, da'oće otić' više ova.
- pici
#68560 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

meni zao ovog amerikanca kako je sitan i malen pored prdCenika a jos dvojica sa strane... zaista nemre nam niko nista
- mO k3
#68561 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A tek zelene etikete na flasamaBHCluster wrote:Ovaj Amer samo provocira, stavio zelenu kravatu.Mirza007 wrote:A sta rece? Nece ni uci u prostoriju ako nema zastave PC. Jao, jao da ga vidi biracko tijelo njegovo.pici wrote:
- p206
#68562 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
joooj Kingtone
-
asker
#68563 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Meni malo dodje zao precednika
Udarilo sa svih strana.
Pa jel ovaj Sulejman cuo precednika prije samo 2 dana da PC osniva svoju, cistu srpsku armiju? Sta blebece lik o MAPu i NATO???
Jel on cuo za slucaj kad je precednik onog americkog ambasadora pljunuo u facu nabio nogom u pakash???
Sto se tice zastave PCa, precednik pored one sto nosi skrivenu u unutrasnjem dzepu sakoa, ima i bokserice i podkosulju u bojama PCa!
Nek' se hebu svi i nek' ne seru vise, dosta je!!!
Udarilo sa svih strana.
Pa jel ovaj Sulejman cuo precednika prije samo 2 dana da PC osniva svoju, cistu srpsku armiju? Sta blebece lik o MAPu i NATO???
Jel on cuo za slucaj kad je precednik onog americkog ambasadora pljunuo u facu nabio nogom u pakash???
Sto se tice zastave PCa, precednik pored one sto nosi skrivenu u unutrasnjem dzepu sakoa, ima i bokserice i podkosulju u bojama PCa!
Nek' se hebu svi i nek' ne seru vise, dosta je!!!
- Maraschino
#68564 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mirza007 wrote: A sta rece? Nece ni uci u prostoriju ako nema zastave PC. Jao, jao da ga vidi biracko tijelo njegovo.
Nosi on na svome.............reveru.
Prvo sto gledam na slikama su zastave.
- vatrogasac
#68565 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovaj je gori od Cormackove. Nikako da Predsjednik dahne.archi_a wrote:Prijetnje otcjepljenjem i pozivanje na treći entitet predstavljaju kršenje slova i duha Dejtonskog sporazuma. SAD su čvrsto uz suverenitet i integritet BiH - poručio je Salivan.
Nema promjene statusa Milorada Dodika, on je i dalje pod sankcijama Amerike. SAD entuzijastično podržavaju odliku Predsjedništva BiH da povede zemlju u NATO. O tome sam danas razgovarao u Sarajevu, a ranije i u EU - kazao je Salivan.
Nema smanjenja našeg interesa kada su BiH i njen napredak u pitanju. Poštujemo instituciju Predsjedništva i na toj sam osnovi imao razgovor s Dodikom i drugom dvojicom članova. Sankcije Dodiku ostaju - istakao je Salivan.
Vlasti BiH su odlučile da žele u NATO i mi to podržavamo. Ne želimo da se iko petlja u unutrašnje stvari BiH.
Istakao je kako SAD primarno zanima članstvo naše zemlje u NATO s obzirom na to da su SAD osnivač i član ove organizacije.
Očekujemo emisiju lazanskog i dodika, da nam objasne kako nije sve izgubljeno, kako nije sve crno već ima malo sivila između! Izdajaaaaa
Vlada SAD će uvijek snažno reagirati na bilo kakve prijetnje po stabilnost BiH. Morin Kormak (Maureen Cormack) je savršen predstavnik SAD ovdje - istakao je on.
Jao, jao, da'oće otić' više ova.
- mO k3
#68566 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ivanic ostade bez posla na ekonomskom fakultetu u bl
Tako se predsjednik obračunava
-
putokaz1
#68567 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prvo
Ugrožen je vitalni interes jer nema zastave FBIH na sjednici Predsjendištva i Američke delegacije
Drugo što Do The Dick kopira KS i umjesto 3 stranke Kolaicjske Većine ima njih 6
SNSD-SP-DNS(veći dio)-US(Stranka Papka)-Papci iz SDS i NDP(to je 5 ) jel SDA ŠESTA?
????
Ugrožen je vitalni interes jer nema zastave FBIH na sjednici Predsjendištva i Američke delegacije
Drugo što Do The Dick kopira KS i umjesto 3 stranke Kolaicjske Većine ima njih 6
SNSD-SP-DNS(veći dio)-US(Stranka Papka)-Papci iz SDS i NDP(to je 5 ) jel SDA ŠESTA?
????
-
asker
#68568 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Evo bagra prodala fabriku secera u Bijeljini, pazi sad, Turcima!!!
I nekakav zastupnik/advokat Turaka Faik Muhic
Nece falit agde za baklavu
I nekakav zastupnik/advokat Turaka Faik Muhic
Nece falit agde za baklavu
- Maraschino
#68569 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Oni su vec duboko u diktaturi sto im od srca zelim.mO k3 wrote:Ivanic ostade bez posla na ekonomskom fakultetu u bl![]()
- mO k3
#68570 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Maraschino wrote:Oni su vec duboko u diktaturi sto im od srca zelim.mO k3 wrote:Ivanic ostade bez posla na ekonomskom fakultetu u bl![]()
Jesi vidio intervju drage kalabica ??
Čudi me da je još član predsjedništva snsd
- p206
#68571 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
evo i uživo snimka pred obračunmO k3 wrote:Ivanic ostade bez posla na ekonomskom fakultetu u bl![]()
- Maraschino
#68572 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dragu bi oni rado otresli vec davno ali ih Drago ima u saci.mO k3 wrote:![]()
Jesi vidio intervju drage kalabica ??![]()
Čudi me da je još član predsjedništva snsd
- mO k3
#68573 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Film koji sam gledao sigurno 10 putap206 wrote:evo i uživo snimka pred obračunmO k3 wrote:Ivanic ostade bez posla na ekonomskom fakultetu u bl![]()
- mO k3
#68574 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Iskljucise kalabica:)