Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nKrkan

#68551 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Sa Sinaja neki klub
Ned071

#68552 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ned071 »

jeste li vidjeli naslovnicu danasnjeg sporta? :mrgreen:
Baltazar_khan

#68553 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

ja šta imaju lajkova na fejsu.. preko 4,5 miliona :mrgreen:

https://www.facebook.com/ZSCOfficial/
nKrkan

#68554 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Bolje naših 172 125 :D
jalijas74

#68555 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jalijas74 »

Ned071 wrote:jeste li vidjeli naslovnicu danasnjeg sporta? :mrgreen:

Sta je sad tariguz objavio lose po nas ?
Ned071

#68556 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ned071 »

jalijas74 wrote:

sad su nam juniori ekstra. specijalni prilog o omladincima :lol:

http://sportavaz.ba/
cpu_fan

#68557 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by cpu_fan »

jalijas74 wrote:

Ništa loše :-D . Ista situacija kad malo dijete naružiš pa se ono kasnije počne umiljavati :izet:
Charuga
Globalni moderator

#68558 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Charuga »

Nema ništa loše.

Image
jalijas74

#68559 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jalijas74 »

hahahahaha, pljunuli pa lizu koji smetljari.

I vidi koji su smetljari u Sportu da objavljuju infomacije o FK Sarajevo od agencijskih vijesti (FENA) kako bi popunili rupe na portalu i svom tariguzu.

Ješić: Očekuje nas težak teren na "Koševu", ovo kolo bi trebalo odgoditi za proljeće
27. 11. 2015 - 11:50 \\ Domaći fudbal \ Foto: Fksarajevo.ba
Fudbaleri Sarajeva u nedjelju na Stadionu "Asim Ferhatović Hase" dočekuju ekipu Travnika, u susretu 17. i posljednjeg kola jesenjeg dijela sezone 2015./16. Premijer lige BiH.

Sarajevo želi osvojiti nova tri boda protiv izrazito tvrdog protivnika koji je u prošlom kolu ostvario odličan rezultat u Širokom Brijegu odigravši neriješeno 2:2 i priključiti se samom vrhu ligaške tabele. Sarajevo je trenutno četvrto, a Travnik 11. ekipa takmičenja.

U taboru "bordo" tima vlada optimizam, što su na današnjoj konferenciji za medije potvrdili šef struke FK Sarajevo Miodrag Ješić, te prvotimci Haris Duljević i Edin Rustemović.

Ješić je naglasio da od svog tima očekuje dobru utakmicu bez obzira na to što će teren na "Koševu" zbog vremenskih uvjeta najvjerovatnije biti u lošem stanju.

- Očekuju nas teški uslovi za igru, ali vjerujem da ćemo još jednom obradovati naše navijače. Nadam se osvajanju nova tri boda. Nema lakih protivnika, sigurnih bodova ili unaprijed dobivenih utakmica. Ako na taj način uđete u utakmicu sigurno vas očekuje kiks. Mi smo ušli u niz dobrih igara i rezultata, a vjerujem da imamo želju, volju i snagu da nastavimo u tom ritmu – izjavio je Ješić na današnjoj konferenciji za medije.

Šef struke FK Sarajevo smatra da bi rukovodstvo takmičenja zbog teških uvjeta za igru trebalo odgoditi ovo kolo Premijer lige za proljeće, a da je to trebalo biti učinjeno i sa 16. kolom.

- Fudbal se igra zbog navijača, a po ovakvim uslovima je teško gledati, a da ne kažem igrati. Mislim da je rukovodstvo takmičenja trebalo razmotriti da se odgode posljednja dva kola za proljeće. Ako se prvenstvo treba završiti 14. maja, mislim da se ništa ne bi promijenilo da se završi 21. maja. U svakom slučaju mi ćemo se povinovati odluci rukovodstva Premijer lige, ali u svakom slučaju najlogičnije bi bilo odgoditi kolo – objasnio je Ješić.

Ješić za ovaj meč neće moći računati na povrijeđene Samira Radovca, Advana Kadušića i Harmonya Ikandea, dok su odranije van pogona Milan Stepanov i Dario Purić. Leon Benko i Mehmed Alispahić su se priključili trenažnom procesu i vjerovatno će biti na širem spisku za utakmicu.

Kapiten aktuelnog prvaka BiH Haris Duljević ističe da ekipa želi protiv Travnika nastaviti niz pobjeda.

- Najbitniji je odgovarajući pristup kao i u proteklim utakmicama. Nadam se da nećemo imati problema. Znamo da će biti teško igrati po lošem terenu kao što je bio slučaj i u Zvorniku gdje su uslovi za igru bili katastrofalni. Međutim, teren će biti loš za oba tima, mi se moramo tome prilagoditi. Ako odigramo kao protiv Drine nećemo imati problema. Protiv Travnika smo izraziti favoriti i moramo dati sve od sebe da to opravdamo. Želimo osvojiti nova tri boda i priključiti se vodećim ekipama prvenstva – naglasio je Duljević.

Dodao je da je prezadovoljan svojom formom, koju je znatno podigao otkada je Ješić preuzeo kormilo tima, odnosno otkada se promijenio njegov pristup i odnos prema treninzima i utakmicama.

Prvotimac Edin Rustemović ističe da je Sarajevo odlična ekipa, ali da je za nastavak dobrih rezultata najvažnije da se dobro trenira. Od Travnika očekuje defanzivnu igru, te da Sarajevo adekvatnim pristupom probije defanzivni bedem gostiju i upiše novu, petu uzastopnu pobjedu.

Pozvao je navijače da u nedjelju u 13 sati dođu na "Koševo" i podrže ekipu u nastojanjima da osvoji bitna tri boda.

(Fena)
sencobih

#68560 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Reglan wrote:
missko wrote:Jel se neko zajebaje ili stvarno kontaku da je Zamalek neki velikan fudbalski
5x azijski prvak
12x egipatski prvak
24x osvajaci kupa
ogadićemo im fudbal :D
R2D2_SA

#68561 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by R2D2_SA »

Kadušić na prvom mjestu u naslovu, onaj isti koljeg su hrak prije par dana:). Nego, kakve pripreme u decembru :D :D :D , to nasima valjda pocetak odmora, kraj jesenjeg i kusur proljetnog, u takmicarskoj formi pa da odigramo jednu revijalnu i pravo odmaranje, a mi s pripremama polovinom januara počinjemo. Mislim da cemo to ipak podvesti pod proslavu rodjendana.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#68562 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Logovan

#68563 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Ne prodavati ga, produžiti ugovor što prije!!! A Galati i svim ostalim klubovima se zahvaliti na ponudama. Duljević nam treba.
lijek-za-sve

#68564 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by lijek-za-sve »

kakvi prodavati,on ce na kraju sezone vrijediti duplo :thumbup:
Stroj-2

#68565 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Kolko sam informisan da smo prije rata išli na turneje u Egipat i igrali prijateljske s njima, mada mi je AL Ahly draži. Pa u ratu su ja mislim bili jedno vrijeme tamo ako se ne varam.
Ovo za Duljevića, ne bi valjalo da prodajemo igrače već ovako rano. Upitnici su već Benko, Velkoski i Radovac. Već ide famozna trojka i sigurno će još neki. Jel uprava želi prodavat igrače i uzimat pare koje već imaju ili osvajati trofeje, jedan ove godine ? Ne vidim poentu, pare nisu problem, para ima. Ne prodaju se glavni igrači na polusezoni, barem ne oni koji imaju duži ugovor. :?
Last edited by Stroj-2 on 27/11/2015 19:27, edited 2 times in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#68566 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Milion eura nudi Galata, a Besiktas 1,5. :D

Kako god, cekati da se zavrsi izlet u Evropi pa onda. A u medjuvremenu kupiti nekoga ko ce samo cekati da uskoci umjeto Dulje.

Cimi je izgleda probio tu barijeru vecih i ozbiljnijih novcanih ugovora. A nadam se da ce Dulja jos vise dici te brojke. :thumbup:
Cossack

#68567 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Baltazar_khan wrote:ja šta imaju lajkova na fejsu.. preko 4,5 miliona :mrgreen:

Ljudi imaju više simpatizera nego BiH stanovnika! :)

Ferid Avdic

#68568 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ferid Avdic »

Samo malo,jel valjaju ova nasa djeca il ne valjaju dantejebAo? bices opet prvak cest 1946
Last edited by Ferid Avdic on 27/11/2015 22:04, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#68569 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Dobili bi ih na sake, 'ladno. :D
Stroj-2

#68570 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Cossack wrote:

Ljudi imaju više simpatizera nego BiH stanovnika! :)

Ako uzmeš u obzir da Egipat ima 80 mil. stanovnika a Kairo skoro 20 mil., ne treba te čudit :D
Ferid Avdic

#68571 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ferid Avdic »

MOBILIZACIJA....staro,mlado bivši sadašnji,svi na Sjever ,Saraj'vo forever....
Nedjelja 13:00
JAKO,NAJJAČE BRAČOOOOO !!!https://www.youtube.com/watch?v=zgLr60ulShM
Maharadza

#68572 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Ferid Avdic wrote:MOBILIZACIJA....staro,mlado bivši sadašnji,svi na Sjever ,Saraj'vo forever....
Ispravka krivog' navoda; "novi/STARI" prvak, ne samo "novi"! 8-)
Ferid Avdic

#68573 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ferid Avdic »

Maharadza wrote:
Ferid Avdic wrote:MOBILIZACIJA....staro,mlado bivši sadašnji,svi na Sjever ,Saraj'vo forever....
Ispravka krivog' navoda; "novi/STARI" prvak, ne samo "novi"! 8-)
Ovo je je jedna vrsta napomene za anam one ba....
supercali

#68574 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by supercali »

Reglan wrote:
missko wrote:Jel se neko zajebaje ili stvarno kontaku da je Zamalek neki velikan fudbalski
5x azijski prvak
12x egipatski prvak
24x osvajaci kupa
Ako su oni ikad bili azijski prvaci ja cu dati da me jebe pun nou camp
Cossack

#68575 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

supercali wrote:
Reglan wrote:
5x azijski prvak
12x egipatski prvak
24x osvajaci kupa
Ako su oni ikad bili azijski prvaci ja cu dati da me jebe pun nou camp
Pika li se Afro-Azijski kup? :roll:

https://en.wikipedia.org/wiki/Zamalek_S ... n_football

:izet:
Locked