Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Telemach wrote:Zdravo zdruzdjo,
Vaše podaatke ćemo proslijediti na provjeru ali svakako ne bi bilo loše da brzinu izmjerite na adekvatan način
Udaljen od rutera 2 metra. Mjerim unutar sobe u kojoj je ruter.
U ovom periodu je net svaki dan los. Ali ovo danas je kuliminiralo.
Ali iskreno jednostavno vise nemam snage za "natakanje": jes' dobar signal, nije dobar, mjenjanje skretica, kablova, konektora....Cak je vas monter tada i rekao da ima neki problem na ulici vezano nesto za pojacalo i kablove.......
fusion_ba wrote:Opet vi o tom selektivnom zatamnjenju. To je urbana legenda - rekla-kazala, koju je neko provalio, i naravno da je HRT svuda zatamnjen.
Ja sam sinoc do pola 3 se jebavao sa svojim mikrotikom jer sam bio ubjedjen da je do njega, jer sam zvao podrsku i recemi momak da je njihov router OK... a izgleda da sam samo dzaba rastimao komplet konfiguraciju MT-a i sad moram sve ponovo
nije vas niko pitao za bht,nego za hrt2, kako ljudi u mostaru, kiseljaku, i ostalim gradovima u hercegovini imaju pravo da gledaju hrt 2, a mi ostali nemamo? jesu li oni u drugoj drzavi pa im je drzava ta druga obezbjedila prenos i nisu primorani da slusaju ove morone sa bht koji pojma nemaju sta je lopta a kamoli sta je nogomet, ubacise hrvati loptu u sesnesterac izleti loris uhvati je onaj govori odlicna intervencija LOVRENA :O , i vi nama vazite ovdje kako je bht otkupio prava na citavu BIH, pa zamraci i njima u hercegovini ako imas damu hrt. ne smijete jer je to vasa ckasupa prica, pozdrav najgorem operateru u BIH
@Telemach ne pravite se mutavi nego odgovorite na ovo gore sto sam napisao
Bilo zatamnjeno i na HT-u, evo članka koji je postavio neko ranije na temi, gdje imaš i zahtjeve HRT-a i BHRT-a na osnovu kojih je i pravljeno zatamnjenje.
ma sta pricas ti, pusti mi se clanaka ja imam kablovsku u kiseljaku i gledao sam utakmicu finala na hrtu a nije bio zamracem, samo mi nije jasno kako mozes nesto tvrditi kad nisi upoznat sa situacijom
Qler wrote:Ja sam sinoc do pola 3 se jebavao sa svojim mikrotikom jer sam bio ubjedjen da je do njega, jer sam zvao podrsku i recemi momak da je njihov router OK... a izgleda da sam samo dzaba rastimao komplet konfiguraciju MT-a i sad moram sve ponovo
Qler wrote:Ja sam sinoc do pola 3 se jebavao sa svojim mikrotikom jer sam bio ubjedjen da je do njega, jer sam zvao podrsku i recemi momak da je njihov router OK... a izgleda da sam samo dzaba rastimao komplet konfiguraciju MT-a i sad moram sve ponovo
Pa sto ne backup-ova haha.
Jebi ga znas kako je kad krene, hajde da vidim ovo, mozda je ono... i na kraju kad si vec sve sjebo kazes mislim da je najbolje da ja ovo resetujem na tvorničke... danas kad se vratim pokušam ponovo...
Zdravo zdruzdjo,
Vaše podaatke ćemo proslijediti na provjeru ali svakako ne bi bilo loše da brzinu izmjerite na adekvatan način
ništa vi ne prosljeđujete.pitao ovdje vas u pp,zvao opratere prošle sedmice jer mi je zekan iz podrške dolazio kući zbog drugog problema i poje#o mi sliku,pa i stari jučer išao,kažu doće u toku dana i ništa.vakat je se prebacivat na moju tv,ako ništa radi uređaja
Atego wrote:
ništa vi ne prosljeđujete.pitao ovdje vas u pp,zvao opratere prošle sedmice jer mi je zekan iz podrške dolazio kući zbog drugog problema i poje#o mi sliku,pa i stari jučer išao,kažu doće u toku dana i ništa.vakat je se prebacivat na moju tv,ako ništa radi uređaja
Atego wrote:
Zdravo Atego,
Vaš podatke i upit vezan za pogodnosti za postojeće korisnike smo proslijedili kolegama u nadležnom sektoru koji su Vas nekoliko puta pokušavali kontaktirati. Nalog je zatvoren s opisom da ne odgovarate na pozive.
Ukoliko želite dostavite nam kontakt broj i termin kada Vam odgovara da Vas pozovemo, rado ćemo to učiniti.
Atego wrote:
Zdravo Atego,
Vaš podatke i upit vezan za pogodnosti za postojeće korisnike smo proslijedili kolegama u nadležnom sektoru koji su Vas nekoliko puta pokušavali kontaktirati. Nalog je zatvoren s opisom da ne odgovarate na pozive.
Ukoliko želite dostavite nam kontakt broj i termin kada Vam odgovara da Vas pozovemo, rado ćemo to učiniti.
Iza prozora wrote:
ma sta pricas ti, pusti mi se clanaka ja imam kablovsku u kiseljaku i gledao sam utakmicu finala na hrtu a nije bio zamracem, samo mi nije jasno kako mozes nesto tvrditi kad nisi upoznat sa situacijom
Što niko ne dokumentuje te priče o nezamatnjivanju? Meni je to i dalje urbana legenda, svi pričaju o tome, većinom trollaju a drugi se napale na to i vjeruju u sve.