Autoputevi u BiH - Koridor 5C
Moderator: anex
- Qler
#6851 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
meni vala ne smeta rasvjeta, uopste nije strasna kako pricate, a i sinoc i jutros sam isao tom dionicom... meni smetaju neobradjeni sahtovi u tunelu. blato ce se oprati, trava ce narasti, a samo sahtovi ce upasti jos dublje...
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8020X using Tapatalk
-
BadBoy
#6852 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Pa kod nas nema ulice sa normalnim šahtom. Jednostavno niko u državi cijeloj ne zna uraditi to kako treba, ne kontam kako i štoQler wrote:meni vala ne smeta rasvjeta, uopste nije strasna kako pricate, a i sinoc i jutros sam isao tom dionicom... meni smetaju neobradjeni sahtovi u tunelu. blato ce se oprati, trava ce narasti, a samo sahtovi ce upasti jos dublje...
- Bilki
#6853 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
nisam gledao okolo autoceste niti me to zenima, tko hoce lijepe poglede neka ide na planinu,, smece nisam vidio na autoputu, blato nisam vidio na autoputu, kazem da sam vozio u nocnim satima, djukelu niti jednu nisam vidio, restoran ces mozda imati kad budes imao dionicu kompletnu do mora, mislis li da bi takav restoran u ovom momentu pozitivno poslovao, kakvi bakraci, pa ta dionica se predje za 10 minuta, i jebalo vas rastinje okolo, sacekajte godinu dana i samo ce izrastiroski wrote:Bilki wrote:vozio se novom dionicom, sve ok osim rasvjete u tunelima, u nocnim satima je bas iritantno, treba malo smanjiti jacinu na ulazima i sve udure![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haha, "sve je OK osim rasvjete u tunelima"? A pola autoceste nije zavrseno, okolica iznad tunela apsolutno nezavrsena, smeca kao u prici, blata na autoceste kao u prici, djukela na autocesti vise nego u Ferhadiji, nijednog odmorista sa restoranom, benzinskom, caffe barom, WC-om itd, ali "sve je OK, samo trebaMO malo smanjiti rasvjetu u tunelima"? Bjezi majmune u micku paterinu.
-
archi_a
#6854 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Kako se to obracas drugim forumasima, bolidu !!!!
Tacno te odvratno citati. Pljuc
-
SSemir
#6855 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
alaj si ti nervozan 
-
Astrix
#6856 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Smiri strasti malo, sta ti je, nije dobro za zdravlje...
-
archi_a
#6857 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
O cemu ti pricas, covjece ?? Kakvi SDP-eovci, cuganje i vatrometi ?!? Iz jednog posta, uspio si nekoga da svrstas u ove ili one. U kojem si ti svijetu, ebote ? Vratis li se ti da procitas sta pises i kako tretiras sagovornike na forumu. Pa posle ovih par postova koliko ih imas uspio si da se posvadjas sa svima koji su se dotakli tvojih komentara...... Dijagnoza...... Evo ja cu napisati da si upravu sa svim zapazanjima ali ti je nacin komunikacije nazadan i uvredljiv i sumnjam da ces dugo. Imam osjecaj da sa banovanjem imas dugogodisnje iskustvo. O tome ja pisem.roski wrote:Moguce, ali je jos odvratnije platiti ono Karicu i vama bolidima SDP-a 20 miliona eura po kilometru pa pravite vatromete za tu lovu i cugate po tunelima i onda nam isporucite ono onako nezavrseno, prljavo i blatnjavo,archi_a wrote:Kako se to obracas drugim forumasima, bolidu !!!!Tacno te odvratno citati. Pljuc
Sreca pa vas je narod prokuzio u vasim petljancijama i lazima. Uskoro ce SIPA da zvoni na vratima. I onda dolazi takvo smece ovdje nakon silovanja na izborima i kaze, "prosao sam dionicu danas, sve je OK, samo je rasvjeta u tunelu jaka"? Pa zar vi stvarno mislite da ste toliko dobri petljaneri i da vas narod ne konta?
-
archi_a
#6858 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
[quote="roski]
Prvo dajes tu dijagnoze, a pises ekavski. Drugo ne znas koji vatrometi i zabave, sto znaci ne baratas sa cinjenicama ili se pravis blesav, a to za baniranje, nisam siguran vise da li je biti baniran ovdje losa osobina ili vrlina.[/quote]
Dakle, nije moguce da je momak koji je komentarisao, obican konzument i vozac koji je prosavsi tu dionicu o kojoj se rapravljalo, bio zadovoljan vidjenim, mozda jer stvarno nije navikao na bolje, mozda zato sto ima nizak kriterijum i da je zato napisao OK.
Jok, hajmo ga poslati u P.M. nazvat ga pogrdnim imenom i pozeljeti mu smrt. U najblazem, hajmo ga nazvati stranackim dupelizcem.
Sad sam ustvari siguran da nema pomoci. Ti si se ustvari registrovao da vrijedjas i omalovazavas ljude. Nema problema, nastavi dok si jos tu, pa posle registruj novi profil. Ako te to ispunjava....... Sretno sa hobijem.
p.s. pitanje koji vatrometi i cuganje se odnosilo na svrstavanje nekoga u neku stranku.
Koja frustracija covjece. Ne zive svi od stranaka i u stranakama. Ti stvarno imas probleme.
O cemu ti pricas, covjece ?? Kakvi SDP-eovci, cuganje i vatrometi ?!? Iz jednog posta, uspio si nekoga da svrstas u ove ili one. U kojem si ti svijetu, ebote ? Vratis li se ti da procitas sta pises i kako tretiras sagovornike na forumu. Pa posle ovih par postova koliko ih imas uspio si da se posvadjas sa svima koji su se dotakli tvojih komentara...... Dijagnoza...... Evo ja cu napisati da si upravu sa svim zapazanjima ali ti je nacin komunikacije nazadan i uvredljiv i sumnjam da ces dugo. Imam osjecaj da sa banovanjem imas dugogodisnje iskustvo. O tome ja pisem.[/quote]roski wrote:Moguce, ali je jos odvratnije platiti ono Karicu i vama bolidima SDP-a 20 miliona eura po kilometru pa pravite vatromete za tu lovu i cugate po tunelima i onda nam isporucite ono onako nezavrseno, prljavo i blatnjavo,archi_a wrote:Kako se to obracas drugim forumasima, bolidu !!!!Tacno te odvratno citati. Pljuc
Sreca pa vas je narod prokuzio u vasim petljancijama i lazima. Uskoro ce SIPA da zvoni na vratima. I onda dolazi takvo smece ovdje nakon silovanja na izborima i kaze, "prosao sam dionicu danas, sve je OK, samo je rasvjeta u tunelu jaka"? Pa zar vi stvarno mislite da ste toliko dobri petljaneri i da vas narod ne konta?
Prvo dajes tu dijagnoze, a pises ekavski. Drugo ne znas koji vatrometi i zabave, sto znaci ne baratas sa cinjenicama ili se pravis blesav, a to za baniranje, nisam siguran vise da li je biti baniran ovdje losa osobina ili vrlina.[/quote]
Dakle, nije moguce da je momak koji je komentarisao, obican konzument i vozac koji je prosavsi tu dionicu o kojoj se rapravljalo, bio zadovoljan vidjenim, mozda jer stvarno nije navikao na bolje, mozda zato sto ima nizak kriterijum i da je zato napisao OK.
Jok, hajmo ga poslati u P.M. nazvat ga pogrdnim imenom i pozeljeti mu smrt. U najblazem, hajmo ga nazvati stranackim dupelizcem.
Sad sam ustvari siguran da nema pomoci. Ti si se ustvari registrovao da vrijedjas i omalovazavas ljude. Nema problema, nastavi dok si jos tu, pa posle registruj novi profil. Ako te to ispunjava....... Sretno sa hobijem.
p.s. pitanje koji vatrometi i cuganje se odnosilo na svrstavanje nekoga u neku stranku.
Koja frustracija covjece. Ne zive svi od stranaka i u stranakama. Ti stvarno imas probleme.
-
archi_a
#6859 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Malo pogledaj po mojim postovima, sta mislim o SDP-u, a i o SDA-u i svim ostalim strankama...roski wrote:Daj ekavac mlatis mi vrijeme bez veze i navlacis ban, kao sto ste navlacili ban i ljudima koji su vas prije kritikovali dok ste otvarali tu dionicu iskljucivo zbog SDP-a i vasih stranackih i licnih interesa i dok ste petljali o nekih 102 kilometra POTPUNO NOVE autoceste. Medjutim na izborima smo vidjeli da sve one lazi, sve lazi pocev od "otvaranja NOVIH 120 km" prije nekoliko mjeseci price, preko 102 kilometra NOVE autoceste, pa do svih ostalih lazi autocestovne i gradjevinske mafije okupljene oko SDP interesne grupe nisu prosle i da ste kaznjeni od naroda upravo sto ste petljali vecinu vremena i upravo zbog autocesta ste i kaznjeni.archi_a wrote: Dakle, nije moguce da je momak koji je komentarisao, obican konzument i vozac koji je prosavsi tu dionicu o kojoj se rapravljalo, bio zadovoljan vidjenim, mozda jer stvarno nije navikao na bolje, mozda zato sto ima nizak kriterijum i da je zato napisao OK.
Jok, hajmo ga poslati u P.M. nazvat ga pogrdnim imenom i pozeljeti mu smrt. U najblazem, hajmo ga nazvati stranackim dupelizcem.![]()
Medjutim petljaneri ne mogu stati petljati i onda vi nastavljate dalje sa petljanjem. Medjutim nije li vrijeme da se nesto mjenja? I ne, ja nemam problem, takvi kao ti ga imate. Nista ne brini, uskoro SIPA kuca na vratanca, cim se probusi asfalt i vidi debljina asfalta, na raznim mjestima, na vise raznih mjesta, na svakom kilometru recimo.
Sretno brojanje dana, mjeseci i godina u cuzi.
Apropo ban-a, ne navlacim ja nista....
Najgori je ban u glavu. P. bez L.
-
edin_the
#6860 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Opet ovaj padobranac
Izgled da je neko zaboravio popiti one plave pilulice prije spavanja

archi_a wrote: Najgori je ban u glavu. P. bez L.
-
edin_the
#6861 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Zapravo što je najgore momak je u principu upravu, nedovršen autoput se nije smio pustiti u promet ali kako ozbiljno shvatiti čovjeka koji iz čista mira vrijeđa sagovornike
Osim toga ima kod puno gorih stvari kod nas na koje treba obratiti pažnju, ovo nije ništa...
- drug_profi
#6862 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Sto ba bolidu odgovarate. Mene cudi administracija jer sam mu prvi post jos jucer prijavio.
Nije put savrsen niti je potpuno zavrsen. Sve se zna i sto i kako. U krajnjem zaboli me qurac . Meni je bitno da ga ima, a poene samo kod budala mogu dobijati. Zna se odlicno ko nas je u crno zavio.
Nije put savrsen niti je potpuno zavrsen. Sve se zna i sto i kako. U krajnjem zaboli me qurac . Meni je bitno da ga ima, a poene samo kod budala mogu dobijati. Zna se odlicno ko nas je u crno zavio.
- drug_profi
#6863 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Dakle bolid. Nema dileme.
- svjezi_ustipak
#6864 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Vi bas ozbiljno shvatate taj autoput... 
- Bilki
#6865 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
a kakvih sve bolida ima to je cudo jedno, evo opet cu ponoviti da sam zadovoljan vidjenim(ne mislim na estetiku okolo), kao vozac sta sam mogao primjetiti je ponasanje auta pri brzini od 150km/h, nema neravnina na kolovozu, niti propadanja, krivine nisu ostre, svjetlo prejako na ulazima, prosao 17.10 mozda su do sada i ispavili, i sta sam jos zaboravio je ogranicenje na ulazima u tunele 100 a po izlazima iz tunela nisam primjetio prestanak ogranicenja( ili mi je to promaklo oku) da dajem sad neke expertize ii mrsim muda za bubrege, dali je kvalitetan ili nije to nemogu kao ni vecina forumasa, sve sami experti a niko posla nema, i da dodam jos, nisam clan niti jedne stranke niti glasam iako imam pravo na to, ne zelim jer ne zivim u bosni, vatrometi i pikanterije jel ova stranka ili ona meni ba svejedno, ne zavisim niti od jedne.
- Bilki
#6866 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
ajd nam sad fino reci koji je tvoj problem, sta ti se konkretno ne svidja, ako imas sumnju ili dokaz da je neko napravio krivicno djelo pa brate prijavi, neka svatko za svoja djela odgovara, neznam samo sta sam ti ja uradio u zivotu pa me vrijedjas? meni je drago vidjeti nove puteve pa taman da su i duplo kostali, tako i tako politicari uzimaju kredite za plate, jednog ce dana drzava bankrotirati a bolje da su i putevi tzu nego nista pa makar se morali i prodati kasnijezakarije wrote:20 miliona eura po kilometru su jako ozbiljni.svjezi_ustipak wrote:Vi bas ozbiljno shvatate taj autoput...
-
Ripicipi
#6867 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
dustaban wrote:Nisu norme vec kurchenje i stele. LED rasvjeta je sad jeftina (ali pitaj boga kolko je ovo placeno?!) pa su od tunela napravili cirkus. Crvena, zelena, plava, bijela... nema kakvih boja tu nemakakaljin wrote:I ja sam ovo primjetio, i to po danu je jaka svjetlost na ulazu u tunel, a tek navece.Bilki wrote:vozio se novom dionicom, sve ok osim rasvjete u tunelima, u nocnim satima je bas iritantno, treba malo smanjiti jacinu na ulazima i sve udure
Mozda su to neke norme pa je tako.
Sveti rok od 5:20
Najsigurniji tunel u Evropi za 2012 godinu.
Jedina razlika je osvjetljenje(koje bi moglo biti malo slabije) u tunelu, i bjelina zidova.
-
armin1921
-
Astrix
#6869 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Kad je loše zašto je loše, kad je dobro zašto je dobro!? Stavrno smo najgori narod i niko nikome ovde nikad neće uspjeti ugoditi.
Prolazio sam par puta kroz taj tunel i jesu svjetla malo jača ali nije ništa što bi smetalo, stvarno niđe veze...
Prolazio sam par puta kroz taj tunel i jesu svjetla malo jača ali nije ništa što bi smetalo, stvarno niđe veze...
-
Frankyee
#6870 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Ima li planova da se malo (po) prave putevi do krajine ?
od puta AVNOJA nista nije napravljeno da se poveze Krajina,,,,
brze je do Ljubljane,,
od puta AVNOJA nista nije napravljeno da se poveze Krajina,,,,
brze je do Ljubljane,,
- homega
#6871 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Pa bolan, prejaka svjetlost u tunelima i jeste razlog kritika na novoizgrađenu dionicu auto-putaAstrix wrote:Kad je loše zašto je loše, kad je dobro zašto je dobro!? Stavrno smo najgori narod i niko nikome ovde nikad neće uspjeti ugoditi.
-
neki
#6872 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Kako kome...nekima smeta i sto zelenilo nije izraslo na usjecima..uglavnom, prokletstvo interneta, sto je svakom dalo mogucnost da komentarise ono o cemu blage veze nemahomega wrote:Pa bolan, prejaka svjetlost u tunelima i jeste razlog kritika na novoizgrađenu dionicu auto-putaAstrix wrote:Kad je loše zašto je loše, kad je dobro zašto je dobro!? Stavrno smo najgori narod i niko nikome ovde nikad neće uspjeti ugoditi.
-
jefferson
#6873 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Kako izbori prodjose tako i tema utihnu 
- OldMayor
#6874 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Fkt, dobro bi bilo da se postavi neki grafikon, da se vidi kolko se uradilo do 12 okt, a koliko poslije.jefferson wrote:Kako izbori prodjose tako i tema utihnu
Smijesno.
- drug_profi
#6875 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Sad najednom nikom nista vise ne smeta. Ni grbav asfalt, ni sahtovi, ni zelenilo, ni svjetlo...
Nisu valjda sve popravili.

Nisu valjda sve popravili.