Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne postoj materijalna stvar koja bi me zadovoljila kao sto bi vecerasnji prolaz, da mi ne znam sta daju... Ne znam ali sam fakat optimista, i vjerujem da cu ujutro otici na posao direktno sa slavlja iz titove.
Jack Be Nimble wrote:Ma jebes utakmicu, ja cu cuvati svoje zivce. Odoh sa jaranom u ribu pa kada se vratim pogledacu rezlutat.
Sretno vama koji gledate, sretno nasim momcima
po ovakoj zimi u ribu? Jao, pa jel barem Una, Vrbas, jezero?
Pa ljudi moji je li ovo istina sto se pise po portalima,da su htjeli da nam podmetnu sumnjivu hranu za rucak i otruju igrace??
Pa stvarno fujjjjj!
Treba ovo da im bude jos jedan dodatni motiv i da ih ZGAZIMO !!!!
Kako vidim po sebi, ukucanima, prijateljima, komsijama, i citavom svom gradu...u BiH je veceras normalan zivot napravio pauzu, i svi imamo samo jedan cilj...od 9 . do 99. godina, svi se samo molimo za prolaz...
Valjda nas i ta sreca pogleda veceras, jer nam vise razocarenja definitivno ne treba...pozdrav svima, i sretno nam veceras
ocaj wrote:Pa ljudi moji je li ovo istina sto se pise po portalima,da su htjeli da nam podmetnu sumnjivu hranu za rucak i otruju igrace??
Pa stvarno fujjjjj!
Ko bi ga znao... Više nije ni bitno. Naručio Karabeg ćevape iz Mrkve i riješio problem... Rade dostavu i u Lisabonu...
ocaj wrote:Pa ljudi moji je li ovo istina sto se pise po portalima,da su htjeli da nam podmetnu sumnjivu hranu za rucak i otruju igrace??
Pa stvarno fujjjjj!
Pa stvarno fujjjjj!
Ma ne vjerujem, to nasi malo vracaju za travnjak i njihovu kuknjavu. Sigmund Freud, svjesna, nesvjesna i podsvjesna stanja.
Sjecam se prosli put revansa protiv Portugala. Ono je bilo, daju ti 1 gol i gotov si, morao si dati 3 da bi prosao. Ovaj puta, cak i da nam daju 2 gola opet nam treba "samo" 2 da ih stignemo.
Velika razlika. Znaci da ce vjerovatno tokom cijele utakmice rezultat biti aktivan.