Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BHF_Manijak

#6851 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

just principe wrote:
nema mi nista jace nego kad neko izdvoji dio posta za ono za sta ima odg al nebitno..

ismijavanje Amara i vaseg sastava ? Ne vidim nista cudno tu s obzirom rivalitet, jel to zabranjeno..I opcenito kakve sad ima veze prozivanje Amara i vasih igraca sa bilo cim.

Najave titula..Fkt ne vidim nista ni tu cudno..Kakav bi to bio navijac kad ne bi ukoliko ima i teoretske sanse za titulu istu ne bi prizeljkivao i najavljivao..

Evo ja sad najavljujem da ce FCS ukoliko izbori Uefa Cup pokoriti Evropu, a to jest za nase prilike izboriti grupnu fazu.. Nadam se da ces i ovo citirati nekad tamo u Septembru..Tebe ako je smjesno samo uzivaj i postavljaj postove..Vjerujem da ih odmah cim procitas kopiras u notepad pa pastiras ovdje kad bude vrijeme..Da nije zalosno bilo bi smjesno
Ne kopiram dio na koji imam odgovor vec ne vidim potrebu da na ostalo odgovaram, ja reko, ti odgovorio na isto i idemo dalje, ne zelim da budemo slucaj 2 ko sto su neki dan Acheron i Oridjidji kopisali postove pa na tanane odgovarali recenicu po recenicu, nije ovo msn! :roll:

I da, odgovirt cu ti na ovo "kakav si ti navijac ako...", ja sam realan navijac i ja nisam o tituli sanjo dok god se realne sanse nisu ukazale za istu. Onih godina kada je agonija vladala, kad je bilo rasulo, nisam ni pomisljo da kontam o titulu na pocetku sezone, iako tad ima i teoretskih sansi logicno jel...Bio sam svjestan da su nam igraci kar'ne, da nas vodi golubarnik neki tipa Hotic itd, nit sam sta najavljivao niti euforiju pravio, dakle nisam od onih koji bez podloge se nesto dizu, a takvi ste vi svake godine nanovo, o tome ti pricam.
Ja sak ne bi spektakularno odbranu titule najavljivo za npr iducu sezonu bar ne u onom vasem stilu "aaa pokorit cemo ligu, imamo jacu klupu nego neki prvi tim" i slicne floskule.
I ovo nije nikakva kurtoazija, vec pokusavam realno na stvari gledati i inace u zivotu.

Sto se sastava tice, naravno da je ok zajebancija i sve to, nisam pod tim podrazumijevao "ismijavanje" vec fraze tipa "jao cuj oni imaju najjaci tim u ligi a vidi im guzova u Svrake, vidi debelog Beslije, vidi glave u Adilovica, i oni seqrce da imaju najjaci tim a u pet deka smo sa njima", izvini ali meni su takve izjave nonsens totalni.
Naravno, ne mogu ja nti bilo ko drugi zabraniti nekome da ovo gore misli i spominje, ali malo realnosti nije na odmet. Smijat se nekome ko je ispred tebe, ko ti podobor bjezi i dosta je kvalitetniji tim, ako je to tebi ok, onda dobro.
al_akhisari

#6852 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by al_akhisari »

...važna i vrijedna pobjeda, te korak bliže osvajanju titule prvaka :thumbup: kratak rezime: ravnopravna utakmica, remi najrealniji ishod, željo sretniji, sudjenje za prolaznu ocjenu, bešlija zaslužio kaznu za postupak gaženja i nadam se da će biti kažnjen za isti
Impavidus

#6853 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Impavidus »

Nama Krpić dođe k'o Bajro Spahić (zvani haubica :D ) kod komšija od prije godinu i kusur. Na pripremama svaku tekmu po go, krenulo prvenstvo ni maket što bi Ibra rek'o...
S tim da je po meni Spahić bio nepravedno zapostavljen nauštrb Popovića, a Krpić kod nas svaku igra...vakat i njemu da sa klupe počne...
megaman4

#6854 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by megaman4 »

tzv. navijači Zrinjskog napali Mirzu Varešanovića i demolirali mu automobil, kakvi hajvani braćo mila, i čude se što ih policija mlati........ :lol:
Kaćunak

#6855 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Kaćunak »

slavija nije još povela, a kada će, do kraja će...
salle_eh1986

#6856 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

Kaćunak wrote:slavija nije još povela, a kada će, do kraja će...
taman navakat da domaćin ne može izjednačit :D
Kaćunak

#6857 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Kaćunak »

salle_eh1986 wrote:
Kaćunak wrote:slavija nije još povela, a kada će, do kraja će...
taman navakat da domaćin ne može izjednačit :D
ko bi rek'o....smijesno i zalosno....ali ajd, bar su bili takticni, pa su znali kad treba...
megaman4

#6858 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by megaman4 »

baš onako kako sam i rekao, da se šteli opstanak Slavije u ovoj kriminlanoj ligi. gdje su oni što me popljuvaše kada sam im rekao da komitet mora udovoljiti KULINI da bi Slavija opstala?

Lažem, zar ne? pa eto gosp. Osime, možete sami se uvjeriti s kim u komitetu imate posla, s nacionalistima i kriminalcima prvoga kova.......
JThomas

#6859 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

i ćorava koka poneku ubode...
megaman4 wrote:pošto ŠIROKI uzima titulu, po ovome nacionalnom ključu, onda ne mogu uzeti i kup, tako da će najvjerovatnije 1/2 biti njihov krajnji domet, ako dobiju KRAJŠNIK u revanšu u Širokom, u što niko i ne sumnja...
cvrčak_na_hedonizmu

#6860 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

JThomas wrote:i ćorava koka poneku ubode...
megaman4 wrote:pošto ŠIROKI uzima titulu, po ovome nacionalnom ključu, onda ne mogu uzeti i kup, tako da će najvjerovatnije 1/2 biti njihov krajnji domet, ako dobiju KRAJŠNIK u revanšu u Širokom, u što niko i ne sumnja...
:D
Coalman

#6861 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Coalman »

Slavija-Velež 0-1
Velež-Rudar Prijedor 0-1
Rudar Prijedor-Slavija 0-1

:lol:
ganjeta

#6862 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Znači opet nekakva geometrijska tijela :shock: :lol: ? Kako vam ne dosadi više, i zar ima neko da vjeruje u te stvari?
Charuga
Globalni moderator

#6863 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

Ali je interesantno da je u prvoj stranici trokuta Velez dao go Slaviji u 92. minuti utakmice. Ala su je namjestili, halal im vjera ... 8-)
Dead Man Walking

#6864 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Dead Man Walking »

Plavih_11 wrote:Ali je interesantno da je u prvoj stranici trokuta Velez dao go Slaviji u 92. minuti utakmice. Ala su je namjestili, halal im vjera ... 8-)
To da bude uzbudljivije, nece Kulina da bude bas toliko ofiran. :-)
Tvrtko II Kotromanić

#6865 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Dead Man Walking wrote:
Plavih_11 wrote:Ali je interesantno da je u prvoj stranici trokuta Velez dao go Slaviji u 92. minuti utakmice. Ala su je namjestili, halal im vjera ... 8-)
kakav Kulina ba, Reis to sve sredjuje :D
pOZz

#6866 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by pOZz »

ganjeta wrote:Znači opet nekakva geometrijska tijela :shock: :lol: ? Kako vam ne dosadi više, i zar ima neko da vjeruje u te stvari?
Misliš inače ili konkretno za ovu našu ligu?
Charuga
Globalni moderator

#6867 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

Dead Man Walking wrote:
Vala bas. Samo je pitanje sta je Kulina radio citavu polusezonu, kad je dozvolio da Slavija zavrsi sa samo 7 bodova? Ili je to fol da bude interesantnije .. 8-)
Dead Man Walking

#6868 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Dead Man Walking »

Pa normalno, da su se ove 3 tekme zavrsile 1:0 umjesto 0:1 niko se ne bi ni po qrtzu poceso niti bi ista spominjao, a bodovni saldo bio bi svima isti. Medjutim, to je bilo skoro pa nemoguce iscenirati, ovo sa dvicama je puno zanimljivije narodnim masama. Sedam bodova Slavije na jesen i dizanje iz pepela u proljece je vec holivudski scenarij koji Kulina i Ivica nisu mogli smisliti sami, tu je i Andja upetljala prste, bas se navadila na nasu sirotinju. :-)
scorpion7

#6869 Premijer Liga BiH 2011/12

Post by scorpion7 »

Ja bi samo da pozdravim navijace fc sarajeva :-)
Charuga
Globalni moderator

#6870 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

"Iako imamo određene zamjerke na arbitre, smatramo da Komitet za suđenje, na čelu sa Ibrom Hasanbegovićem, dobro radi" - kaže predsjednik Sarajeva Amir Rizvanović.

Da ne bude da su samo u Želji zadovoljni suđenjem ... 8-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6871 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

Ona tekma Rudar- Slavija je presmjesno nesto. Pa na osnovu samo izvjestaja vidi se kako su igraci Rudara u odbrani nezainteresovani totalno, i da skoro pa se sklanjaju dok kombinuju igraci Slavije.

Znam da je tesko dokazivo, skoro pa nemoguce kod nas, ali ova tekma dobrano vuce na pustanje (novac/interes ili bilo sta drugo da je razlog)

Po svemu tome, i po iznenadnim serijskim pobjedama Slavije, moze se zakljuciti da Slavija ostaje u ligi, tako da je to vec sada dosta izvjesno. Da ne kazm gotovo vec.
Adi_vp

#6872 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Adi_vp »

Vakat je bio, kurce se u Banja Luci ko da su United.
Petit_Beurre

#6873 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Petit_Beurre »

megaman4

#6874 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by megaman4 »

Zvanično: Asmir Džafić novi trener Veleža
Nakon nekoliko dana ubjeđivanja Džafić je ipak pristao u nezahvalnom momentu preuzeti Velež, a prvi trening obavit će danas u popodnevnim satima.

Džafić je jutros obavio satanak sa igračima
Naslijedio Mirzu Varešanovića
Piše: S***tC****r 24.04.2012 u 12:32 sati.

Dugogodišnja želja navijača i velike većine igrača Veleža jutros je konačno ispunjena. Asmir Džafić je novi trener Veleža, a sa njim u tandemu radit će iskusni Edhem Bratić. Nakon nekoliko dana ubjeđivanja Džafić je ipak pristao u nezahvalnom momentu preuzeti Velež, a prvi trening obavit će danas u popodnevnim satima.

"Mislim da je ovo najbolje riješenje za klub. U ovoj sezoni je Velež napravio iskorake u mnogo pravaca, ali su u posljednje vrijeme izostali rezultati. Asmir Džafić je dijete Veleža i svojim pristupom i kao i igrač i kao trener sigurno da je pokazao da je riječ o ozbiljnom i studioznom fudbalskom stručnjaku. Također, potpisom trogodišnjeg ugovora klub je pokazao da želi nastaviti sa ozbiljnim radom u svim segmentima, kako se i krenulo od početka sezone," rekao je Admir Velagić, sportski direktor Veleža za službenu stranicu kluba.

Džafić je igračku karijeru počeo u Veležu. Jedan je od rijetkih igrača koji je boje Veleža branio u prijeratnom i poslijeratnom periodu. Prije rata je upisao 27 zvaničnih nastupa, da bi se iz Mladosti 127 vratio 1999.godine kada je u dresu Veleža ponio epitet najboljeg strijelca Premier lige. Osim Veleža i Mladosti nastupao je još za Troglav iz Livna te za Fortunu iz Duseldorfa u Njemačkoj. Igračku karijeru je okončao u Neretvancu iz Opuzena, u kojemu je započeo trenersku karijeru.
Charuga
Globalni moderator

#6875 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

Da je obnovimo ... :)

Željezničar - Amar Osim vec trecu sezonu na klupi.
Široki Brijeg - Branko Karačić - Marjan Bloudek.
Sarajevo - Jiri Plišek - Dragan Jović.
Borac - Zvezdan Cvetković - Velimir Stojnić - Slaviša Božičić.
Zrinjski - Slaven Musa od pocetka sezone.
Olimpic - Mehmed Janjoš - Nedim Jusufbegović.
Čelik - Boris Gavran - Elvedin Beganović - Vlatko Glavaš.
Zvijezda - Dragan Jović - Zoran Kuntić.
Velež - Mirza Varešanović - Asmir Džafić
GOŠK - Darko Dražić - Milomir Odović - Boris Gavran.
Rudar P. - Dragan Radović - Velimir Stojnić
Sloboda - Ibrahim Crnkić - Darko Vojvodić.
Leotar - Slavko Jović - Bogdan Korak - Borče Sredojević.
Travnik - Nedžad Selimović - Mesud Duraković - Nermin Bašić - Haris Jaganjac - Husnija Arapović.
Kozara - Vinko MArinović - Vlado Jagodić.
Slavija - Dragan Bjelica - Aleksandar Simić - Zoran Erbez - Milan Gutović - Vlado Čapljić.
Locked