BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zenny

#6851 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zenny »

gledam tekmu.. kolasinac je fakat strasan igrac, jos ima 19 godina :o
Edin H.

#6852 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

jeza u ledja wrote:
sinuhe wrote:Meni smijesno kako ljudi ne znaju izvaditi pasos, licnu kartu....
Pa ako je momak rodjen i odrastao vani nije to nista cudno.

Ako stvarno ovo misli sto je rekao onda mu svaka cast. :thumbup: Mislio sam da je izgubljen, a sada vidjecemo.
Ti si jos uvijek skeptik, ali bice OK, Faik is on the case :D
I ja sam mislio da je izgubljen, ali sada je vrijeme da se bukira karta za Rigu da gledam debi :dance:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#6853 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by I am Happy »

Ako su njegove izjave, nema se sta tu vise pricati ;-)
Mada avaz je avaz
jeza u ledja

#6854 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Skeptik sam zato sto nije prvi koji je govorio da ce igrati pa nista od njega.

Stavi se ti u njegovu poziciju i da te nazove novinar iz Avaza. Imas opciju da mu se ne javis ili da mu slazes da ces igrati. Malo ko se od njih odluci da bude iskren i kaze necu i zdravo. Ne kazem da je to ovdje slucaj, ali objasnjavam zasto sam skeptik. Ako fakat na kraju odluci igrati za nas bice iznimka od pravila.
palermo

#6855 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by palermo »

jeza u ledja wrote:Skeptik sam zato sto nije prvi koji je govorio da ce igrati pa nista od njega.

Stavi se ti u njegovu poziciju i da te nazove novinar iz Avaza. Imas opciju da mu se ne javis ili da mu slazes da ces igrati. Malo ko se od njih odluci da bude iskren i kaze necu i zdravo. Ne kazem da je to ovdje slucaj, ali objasnjavam zasto sam skeptik. Ako fakat na kraju odluci igrati za nas bice iznimka od pravila.
Pa sad, ići u Brazil kao igrač ili biti samo jedan brojnih kandidata za njemačku reprezentaciju......nisam baš siguran šta je bolji (pametniji) izbor. Možda utakmica sa Grčkom prelomi
zlajapravaraja

#6856 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zlajapravaraja »

jeza u ledja wrote:Skeptik sam zato sto nije prvi koji je govorio da ce igrati pa nista od njega.

Zamisli koliko govno od covjeka moras biti da bi tako nesto uradio :shock: :-)

Paranoja kao i kompleksi su obiljezili zadnjih 50 stranica :roll:

Sejo do sada :thumbup:
jeza u ledja

#6857 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

zlajapravaraja wrote:

Begovic je ovako nesto izjavio kanadskom radiju a ovamo se pripremao da zaigra za nas.
Ovi Svicarci govore da ce igrati za nas do zadnjeg trenutka, cak i nakon sto su se javili Svicarcima.
Ne znam bas da moras biti "govno", vrlo je moguce da ni oni nisu sigurni sta hoce i sta je bolje za njih pa drze sve opcije otvorene.
cindrlimindrli

#6858 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by cindrlimindrli »

jeza u ledja wrote: Stavi se ti u njegovu poziciju i da te nazove novinar iz Avaza. Imas opciju da mu se ne javis ili da mu slazes da ces igrati.
Cuj imas samo dvije opcije? :lol:

Ima brate milion opcija, mogao se praviti budala i reci da ne zna, nije siguran, pa vidjece...
Medjutim, ovaj je nas, evo stari mu vec bio u nasem konzulatu, mislim da je sad sve do nas. Ocekujem dramu
sa vijecem ministara, vec standardne pakosne blokade od strane "brace" i mjeseci povuci-potegni.
hali gali halid

#6859 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by hali gali halid »

Evo Mihret Topcagic dao gol za Wolfsberger AC.
zlajapravaraja

#6860 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zlajapravaraja »

jeza u ledja wrote:
zlajapravaraja wrote:

Begovic je ovako nesto izjavio kanadskom radiju a ovamo se pripremao da zaigra za nas.
Ovi Svicarci govore da ce igrati za nas do zadnjeg trenutka, cak i nakon sto su se javili Svicarcima.
Ne znam bas da moras biti "govno", vrlo je moguce da ni oni nisu sigurni sta hoce i sta je bolje za njih pa drze sve opcije otvorene.
Jah, i onda takvi citati dopriju do ovog decka i lik kaze "jako sam pogodjen"...stoga, ohani malo i ti i svi koji sire slicnu paranoju po forumima jer ispada kontraproduktivno.

Mali je do sada bio apsolutno korektan, i bez obzira sto nam je svima dao svoju rijec, i dalje ga moramo nosati ko malo vode na dlanu jer je svestrani dragulj koji moze pokriti 3 nama najproblematicnije pozicije, i to za sljedecih 15 godina. I bilo bi lijepo da se sve to uradi ispod radara i bez prevelike pompe, iako se Svabe zbog njega nece preprijeciti kao sto su Svicarci s onom drugom dvojicom - koji naravno jos uvijek nisu izgubljeni...

I bez obzira ne njegov kvalitet ne smije se zaboraviti da decko upravo sada igra svoju 3. utakmicu od pocetka u profesionalnom fudbalu, i da ce tu sigurno biti i padova i svega. Samo se sjetim slucaja "Besic", koji je isto ovako bio izvikan, a pogotovo od nase stampe, pa prop'o ko zeton jer je se ufurao..

Pocinje drugo poluvrijeme i Kolasinac umalo dade go' :D
jeza u ledja

#6861 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

cindrlimindrli wrote:
jeza u ledja wrote: Stavi se ti u njegovu poziciju i da te nazove novinar iz Avaza. Imas opciju da mu se ne javis ili da mu slazes da ces igrati.
Cuj imas samo dvije opcije? :lol:

Ima brate milion opcija, mogao se praviti budala i reci da ne zna, nije siguran, pa vidjece....
Hmm u pravu si.
Sad sam se sjetio koliko smo intervjua procitali bas takvih, pa ne znam, pa vidjecemo, ovako onako.
Ali ono, hocu reci da je mnoge hastra da kazu bilo sta nepatriotsko pa kazu ma igracu kako ne.
Haj vidjecemo.
jeza u ledja

#6862 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

zlajapravaraja wrote:
Jah, i onda takvi citati dopriju do ovog decka i lik kaze "jako sam pogodjen"...stoga, ohani malo i ti i svi koji sire slicnu paranoju po forumima jer ispada kontraproduktivno.

Mali je do sada bio apsolutno korektan, i bez obzira sto nam je svima dao svoju rijec, i dalje ga moramo nosati ko malo vode na dlanu jer je svestrani dragulj koji moze pokriti 3 nama najproblematicnije pozicije, i to za sljedecih 15 godina. I bilo bi lijepo da se sve to uradi ispod radara i bez prevelike pompe, iako se Svabe zbog njega nece preprijeciti kao sto su Svicarci s onom drugom dvojicom - koji naravno jos uvijek nisu izgubljeni...

I bez obzira ne njegov kvalitet ne smije se zaboraviti da decko upravo sada igra svoju 3. utakmicu od pocetka u profesionalnom fudbalu, i da ce tu sigurno biti i padova i svega. Samo se sjetim slucaja "Besic", koji je isto ovako bio izvikan, a pogotovo od nase stampe, pa prop'o ko zeton jer je se ufurao..

Pocinje drugo poluvrijeme i Kolasinac umalo dade go' :D
Dobro haj vidjecemo sta ce bit.
Edin H.

#6863 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

Jednu stvar bi se slozio sa jezom, jeste da je euforija zbog izjave (on nam bas treba kao igrac), ali ipak je prerano za otvaranje teme o njemu (mala doza opreza nije na odmet). Ipak ja vjerujem da ce se drzati onoga sto je do sada rekao. Ako nista zbog Faika i one recenice da voli i da cesto ide u BiH.
Muhamed Đakmić

#6864 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

Edin H. wrote:Jednu stvar bi se slozio sa jezom, jeste da je euforija zbog izjave (on nam bas treba kao igrac), ali ipak je prerano za otvaranje teme o njemu (mala doza opreza nije na odmet). Ipak ja vjerujem da ce se drzati onoga sto je do sada rekao. Ako nista zbog Faika i one recenice da voli i da cesto ide u BiH.
To bi ti odbio Faika? :oops:
Edin H.

#6865 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

Sarajevo1946 wrote:
Edin H. wrote:Jednu stvar bi se slozio sa jezom, jeste da je euforija zbog izjave (on nam bas treba kao igrac), ali ipak je prerano za otvaranje teme o njemu (mala doza opreza nije na odmet). Ipak ja vjerujem da ce se drzati onoga sto je do sada rekao. Ako nista zbog Faika i one recenice da voli i da cesto ide u BiH.
To bi ti odbio Faika? :oops:
In Faik we trust :dance:

Ja spomenuh Faika, jer je recimo Asmirov otac u Njemackoj jedan od glavnih razloga zasto je on zaigrao za nas.
Muhamed Đakmić

#6866 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

Nema babe do bosanskog babe :dance:
Arteta

#6867 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

Izgleda da Sesar nije asistirao kod prvog gola, ali je imao veliki udio u toj akciji.
Kod drugog gola je zabiljezio asistenciju.
Imao je nekoliko izbijanja iz svog sesnaesterca, imao nekih situacija gdje se nalazi kao zadnji igrac odbrane ali je to hladnokrvno rijesio, kod pasova skoro pa nije grijesio, a imao ih je jako puno po mojoj slobodnoj procjeni mozda i najvise u ekipi.
Za razliku od Sarajeva ovdje Sesar igra dosta ofanzivnije ali ima obavezu da se vraca na poziciju zadnjeg veznog pa tako Turci od njeg zahtijevaju da puno trci.
Sesar inace izvodi kornere sa desne strane i slobodne udarce sa desne strane.
Jedino na cemu treba raditi je da dobije na brzini i da ojaca jer je danas nekoliko lopti izgubio hrvajuci se sa protivnickim igracima.
Danas po meni igrac utakmice, jako puno Turci od njega ocekuju. :thumbup: :bih:
It_is_a_Leclerc

#6868 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by It_is_a_Leclerc »

Slo Burner wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Sead će igrati za BiH !

:bih:
Ako nije insajderska treba te banovati :D
Jesam vam rek'o.
Slušajte vi mene, kad vam ja kažem :)

Eto malog, ne sad za Grčku, već tamo za onu narednu :)
zlajapravaraja

#6869 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zlajapravaraja »

sto ovo Spahic i Stevanovic nisu ni na klupi...?
Arteta

#6870 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

It_is_a_Leclerc wrote:
Slo Burner wrote:

Jesam vam rek'o.

Ja ne vjerujem jos, sve dok ga ne vidim u BiH dresu. :bih:
DonVito

#6871 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DonVito »

Imali kakav video zapis, ako nema opet patka.
Logovan

#6872 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

It_is_a_Leclerc wrote:
Slo Burner wrote:

Jesam vam rek'o.

Da nisi ti možda Sead? Ili možda njegov otac? :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#6873 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Charuga »

zlajapravaraja wrote:sto ovo Spahic i Stevanovic nisu ni na klupi...?
Spahic dobio deseti zuti karton proslo kolo.
It_is_a_Leclerc

#6874 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by It_is_a_Leclerc »

_terminaš_ wrote: Da nisi ti možda Sead? Ili možda njegov otac? :mrgreen:
8-) :lol:
zlajapravaraja

#6875 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zlajapravaraja »

Ovo je po meni nas dezignirani zadnji vezni - pravi prototip modernog razaraca, iako uglavnom igra stopera. Muha :bih:

Post Reply