"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- punta
- O'zone
- Globalni moderator
- SmokingMan
- Logovan
#6854 Re: "Majstori" parkiranja
Možda je on "policija".z1xter wrote: Anblivibl,gdje je ta policija...
- drndalo
#6855 Re: "Majstori" parkiranja
S obzirom da se na taj trg jedino moze doci preko hidraulicnih stubova za zaprecavanje prolaza pored Privredne komore i nije nista drugo nego zastitar Securitas-a, ili policajac, ili jaran on nekog od ovih dva...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6856 Re: "Majstori" parkiranja
stvarno je žalosno gledati muža i ženu invalide u kolicima kako traže alternativni prilaz ćevabdžinici zmaj jer je neki s džipom parkirao na njihov prolaz
- SAID5
#6857 Re: "Majstori" parkiranja
Komsije hrvati su toliko ispred nas po pitanju postivanja prava invalida. Kad odem u merkator, smuci mi se. Na mjestima za invalide su obicno najskuplje vozilice lokalnih "rado viden" faca
Sent with TPTLK
Sent with TPTLK
- SmokingMan
#6858 Re:
Svakodnevnica,posebice kada odem kod daidže u stari grad,uglavnom mjesta za hendikepirane osobe zauzimaju likovi kockastih glava,pa namjerno malo ostavi isparkirano auto da raja gube živce tražeći slobodno na parkingu,za takve podrumaše,tatine sinove,su naši borci (obična raja) ratovali i ginuli,da bi uživali i uzimali od naroda ono što im ne pripada,ali otom potom...Komsije hrvati su toliko ispred nas po pitanju postivanja prava invalida. Kad odem u merkator, smuci mi se. Na mjestima za invalide su obicno najskuplje vozilice lokalnih "rado viden" faca
- WildRedRose
#6859 Re: "Majstori" parkiranja
iskreno se nadam da ce ovo procitati prava osoba :
Hebala te mazda tvoja, kada nemas osnovne kulture i zagradis drugo auto , samo da bi svoje parkirao !!! Da sam imala cime, isparala bih ti cijelo auto, zivaca si me kostao dok sam se izvlacila kretenu kretenski !
Fuj za tebe, i fuj za mene sto se ovako iznerviram zbog hajvana !!! mrs!!!
Hebala te mazda tvoja, kada nemas osnovne kulture i zagradis drugo auto , samo da bi svoje parkirao !!! Da sam imala cime, isparala bih ti cijelo auto, zivaca si me kostao dok sam se izvlacila kretenu kretenski !
- MOSALJOZE
#6860 Re: "Majstori" parkiranja
Vala se za te i takve uvijek nadje kakav fin ključ koji se slabo koristi,ili kakav šarafciger,a moze ako ti nije mrsko uzeti dizalicu pa malo prošarati.Vjeruj mi kad jednom tako ostavi i nadje takvo nešto neće više.Znam takveWildRedRose wrote:iskreno se nadam da ce ovo procitati prava osoba :
- johntra
#6861 Re: "Majstori" parkiranja
i dalje nisi naučila lekciju moja ružo...pa izbuši mu ili ispuši gume, moja ti...WildRedRose wrote:iskreno se nadam da ce ovo procitati prava osoba :
- punta
#6862 Re: "Majstori" parkiranja
odvijac iglice ventila

ne moze bit vise od 4km
samo malo iglicu odvrnut i nek lagano ispuhuje

ne moze bit vise od 4km
samo malo iglicu odvrnut i nek lagano ispuhuje
- punta
#6864 Re: "Majstori" parkiranja
pa da nije bilizu kuce pumpe itd vec negdje da mu ispuse na putu ako je moguce
a moguce je i napravit od sarafcigera srednje velicine samo ga malo dublje urezat
a moguce je i napravit od sarafcigera srednje velicine samo ga malo dublje urezat
-
Nermin_BH
#6865 Re: "Majstori" parkiranja
Ne kontam ljudi sto se nervirate kad vas neko zagradi. Uzmete telefon i kulturno mu zovnete policiju i oni ce rijesiti problem, a ne da vi grebete i unistavate tudju imovinu onda on vas moze tuziti. Imao sam iskustva da se lik nije htio pomjeriti pravi se mangup ode on ja za telefon policiju zovnem. Kad je dosla policija pomjerio se bez problema.
- punta
#6866 Re: "Majstori" parkiranja
ne samo ako te zagradi vec ako ti zagradi i prilaz ulazu u zgradu tako da se moras provlacit
na drugim mjestima treba pazit jer ne znas gdje ima kamera ali zato ispred svoju kuce zgrade poznajes sve i nemas problema i rizika
na drugim mjestima treba pazit jer ne znas gdje ima kamera ali zato ispred svoju kuce zgrade poznajes sve i nemas problema i rizika
- WildRedRose
#6867 Re: "Majstori" parkiranja
ma, protiv sam nanosenja stete na autima, ali sinoc me toliko iznerviralo, da sam trebala.. Samo nisam imala cim. Po belaju sam 10 min rovila po autu trazeci barem olovku da mu napisem koju, ali ni od toga nista... gume nisam smjela iz razloga sto je zavuceno, mrak 23h otprilike, a ja sama... da je dosao i vidio me kako cucim i ispuhujem gume, bilo bi mi veselo 
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#6868 Re: "Majstori" parkiranja
Svojevremeno je lik iz civilizovane europe sa reg. tablicama OSCE parkirao na ulazu u zajedničku garažu. Nakon 15 min orkestarskog sviranja stanara koji nisu mogli da utjeraju auta u garažu odlučili smo da mu bar gume ispušemo.
Ispuhali smo mu gume toliko da se auto spustilo 3-4 cm ali da još uvijek može da se kreće, a da ne isječe gume.
U to nailazi komšinica i kaže da je vozač auta kod nje u gostima. Kod kone pun ceker boca.
Otpratili smo je do stana. Nakon 2 min izlazi švabo pjan ko letva, u njem 150 kg, nekakva policijska uniforma.
Njegovom domačinu objašnjavamo šta je problem, a on prevodi švabi. Trebalo je dobrih 10 minuta da u mozgove 2 pijane guzice uđe ono što smo objašnjavali. Keine problem.
Kad se napokon švabo spustio do garaža s nama u pratnji(pazili da se tako pijan ne skotrlja prije nego pomjeri auto), imali smo šta vidjeti. Osim guma koje su bile ispuhane neko je karminom cijelo auto išarao natpisima na njemačkom, a kroz prozor koji je bio malko otškrinut na sjedalo izliveno nešto što mislim da je sok od naranđe.
Dotični je još par puta svračao u komšiluk na "seanse" ali poslije toga auto je uvijek parkirao na predviđeno mjesto.
P.S.
Ostala mrlja na sjedištu.
Ispuhali smo mu gume toliko da se auto spustilo 3-4 cm ali da još uvijek može da se kreće, a da ne isječe gume.
U to nailazi komšinica i kaže da je vozač auta kod nje u gostima. Kod kone pun ceker boca.
Otpratili smo je do stana. Nakon 2 min izlazi švabo pjan ko letva, u njem 150 kg, nekakva policijska uniforma.
Njegovom domačinu objašnjavamo šta je problem, a on prevodi švabi. Trebalo je dobrih 10 minuta da u mozgove 2 pijane guzice uđe ono što smo objašnjavali. Keine problem.
Kad se napokon švabo spustio do garaža s nama u pratnji(pazili da se tako pijan ne skotrlja prije nego pomjeri auto), imali smo šta vidjeti. Osim guma koje su bile ispuhane neko je karminom cijelo auto išarao natpisima na njemačkom, a kroz prozor koji je bio malko otškrinut na sjedalo izliveno nešto što mislim da je sok od naranđe.
Dotični je još par puta svračao u komšiluk na "seanse" ali poslije toga auto je uvijek parkirao na predviđeno mjesto.
P.S.
Ostala mrlja na sjedištu.
- respo
#6869 Re: "Majstori" parkiranja
danas opet audi ispred BBI-ja isti onaj gore
je li u petak bio sajam knjige?
je li u petak bio sajam knjige?
- relax11
- johntra
#6871 Re: "Majstori" parkiranja
Vjerovatno je to onda neko od ovih izlagača...
- respo
#6873 Re: "Majstori" parkiranja
ako ista mrzim to je parkiranje ispred ove mesare jos neki dan lik stao sa druge strane kod trafike milina od 3 trake radi samo jedna pa se mimoilazi ko da vozis preko svitave
- Michun
#6874 Re: "Majstori" parkiranja
e pa vise parkiranje na carsiji...niko ne moze poslije iftara da proseta do dzamije. svi autom...a svadjaju se ko ce gdje da parkira, horor.
- punta