100 % šta znaju ovi amateri, kontaju ako je Rooney bio ikona kluba de ne može sjediti na klupi.Madrid wrote:Ma nece niko dati za Rooneya pare koje se cesto spominju, pa odrekao bi se Madrida da bace na njega 50+ M![]()
Da nije Englez duplo bi se manje spominjalo![]()
I tesko da ce se Rooney i RvP naigrati zajedno, valjda se nesto tu pita i Kagawa, koji je ako ste gledali utamice Borusie cesto znao glumit poluspica iza Levandowskog, a sa 2 spica ispred sebe bi on izgubio svoju poziciju...
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
miki.ba
#6851 Re: Manchester United FC
-
missko
#6852 Re: Manchester United FC
Ma ovo s Runijem je supljak zesci, sva prica Fergusona o igracu koji zeli otici i kao da ce mu on pokazati vrata i pomoci pri odlasku se odnosi na Nanija, ali eto to ne prodaje novine nego prica o Runiju je zanimljiva.
-
Chuckie
#6853 Re: Manchester United FC
Runi Robina moze samo da gleda sa klupe ako je ovaj drugi zdrav i u formi, a ako uzmemo u obzir njegov temperament, sumnjam da ce se nasjediti dugo na klupi. Odlazak je vrlo realna opcija.
-
salle_eh1986
#6854 Re: Manchester United FC
2 različita tipa igrača, 2 tipa igrača koje treba da ima svaki timChuckie wrote:Runi Robina moze samo da gleda sa klupe ako je ovaj drugi zdrav i u formi, a ako uzmemo u obzir njegov temperament, sumnjam da ce se nasjediti dugo na klupi. Odlazak je vrlo realna opcija.
jedan ubica drugi radilica, ne vidim razlog da obojisa ne igraju
+kagava, nani, jang iza
- skafiskafsnjak
#6855 Re: Manchester United FC
pa naravno. Ali ne mora ga prodavati pod svaku cijenu. Moze ga prodati za pola godine ili godinu. Klubu kojem on hoce, a to nije City sigurnoburek_in_space wrote:Pa igrach se i prodaje dok je josh pod ugovorom, nece chekati zadnji chas, jer onda cijena drastichno pada.L00d wrote:
ma cistoooo sumnjam da ce ga Ferguson rivalima prodati... nije situacija kao Wengeru... ovaj je jos pod ugovorom..
Sent from my cigla using Tapatalk 2
- skafiskafsnjak
#6856 Re: Manchester United FC
pa naravno. Ali ne mora ga prodavati pod svaku cijenu. Moze ga prodati za pola godine ili godinu. Klubu kojem on hoce, a to nije City sigurnoburek_in_space wrote:
Pa igrach se i prodaje dok je josh pod ugovorom, nece chekati zadnji chas, jer onda cijena drastichno pada.
- vukojebina
#6857 Re: Manchester United FC
ako si ti tako debilan u mrznji prema City-u, ne znaci da je i cijeli svijet takakv, pogotovu igraci na izlasku karijere koji bi se mogli tu skrasiti i debelo opariti... ja ne znam kojem jos debilu nije jasno da je fudbal pare, pare i opet samo pare, a city je po tom pitanju sigurno na vrhu liste najpozeljnijih...
- skafiskafsnjak
#6858 Re: Manchester United FC
Ohladi decko. Kome ti govoris da je debilan ?vukojebina wrote:ako si ti tako debilan u mrznji prema City-u, ne znaci da je i cijeli svijet takakv, pogotovu igraci na izlasku karijere koji bi se mogli tu skrasiti i debelo opariti... ja ne znam kojem jos debilu nije jasno da je fudbal pare, pare i opet samo pare, a city je po tom pitanju sigurno na vrhu liste najpozeljnijih...
Nece ba Rooney u City, opusti se
KAd je to Ferguson prodao nekog dobrog igraca rivalima ?
- vukojebina
#6859 Re: Manchester United FC
izgleda da si se ti sam pronaso, tak da ti ne trebam ni odgovarat...a ne bi ja ni volio da dodje runjo u city, takog nekog ruznog ne bi ni u ludilo mogo gledat iz sedmice u sedmicu...kad vidim njeg i onog zgoljavog nanija, pa sledeci kadar prebaci na one zvakine zvalje...ogadi mi se pojam fudbala uopste...
- skafiskafsnjak
#6860 Re: Manchester United FC
kad smo vec kod mrznje ....vukojebina wrote:izgleda da si se ti sam pronaso, tak da ti ne trebam ni odgovarat...a ne bi ja ni volio da dodje runjo u city, takog nekog ruznog ne bi ni u ludilo mogo gledat iz sedmice u sedmicu...kad vidim njeg i onog zgoljavog nanija, pa sledeci kadar prebaci na one zvakine zvalje...ogadi mi se pojam fudbala uopste...
Smijesan si , do bola
ja govorim realno. Daj navedi mi primjer zadnjih godina gdje je Ferguson prodao nekog igraca rivalima ... ?
Ti pricas kao da se Rooney pita gdje ce. Mogao je to prosle sezone, ali je ostao. Sad je pod ugovorm i deda se pita.
-
sarajevomd
#6861 Re: Manchester United FC
Jesu li ti ruzni oni ili njihove pare ?vukojebina wrote:izgleda da si se ti sam pronaso, tak da ti ne trebam ni odgovarat...a ne bi ja ni volio da dodje runjo u city, takog nekog ruznog ne bi ni u ludilo mogo gledat iz sedmice u sedmicu...kad vidim njeg i onog zgoljavog nanija, pa sledeci kadar prebaci na one zvakine zvalje...ogadi mi se pojam fudbala uopste...
Postavi svoju sliku pa da te ocjenimo, kada vec mozes o drugima tako!
- vukojebina
#6862 Re: Manchester United FC
hahaha, sta je ovo, sve hadzi Steven-ovi onuci...hahahaha
evo izvoli, pucaj sa ocjenama..

evo izvoli, pucaj sa ocjenama..

- skafiskafsnjak
#6863 Re: Manchester United FC
jarane, strasno si naporan, bezobrazan i neodgojen .
- Riddle
#6864 Re: Manchester United FC
Oh siguran sam da Manciniu ne bi bilo mrsko dati 40 miliona za Waynea. 
-
missko
#6865 Re: Manchester United FC
Ako ga proda ispod 60 nije normalan pa Bayern za anonimusa daje 48 i to jos skrti svabo a da se neko ne iskesira za igraca top 3 svjetske klase.Riddle wrote:Oh siguran sam da Manciniu ne bi bilo mrsko dati 40 miliona za Waynea.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6866 Re: Manchester United FC
njima čim kažeš istinu odmah je to zbog toga što mrziš Unitedultima_palabra wrote:A šta ti radiš na temi o Bayernu?missko wrote:Stipu ba sto bi honduras volio i ono sto je realno ne moze se porediti, frajer je bolesnik zesci, kad je mrznja prema Unitedu u pitanju.
mrzim ja United bezbeli, ne krijem to, al istina je - istina
rooney je prije neke dvije godine glatko vrijedio 50 miliona, sad ne vjerujem.. 30 - 40 maksimalno na ime. Igračina je on ali zna se nekad isključiti skroz.
- Riddle
#6867 Re: Manchester United FC
Pa to ti kazem, ne samo da bi Mancini to platio, vec bilo ko. Naredalo bi se bar 5 klubova sa spremnim novcanikom. Ne postoji ni najmanja sansa da Rooney ode bilo gdje za 40 miliona. To je Nanieva cijena. Najvjerovatnije nece nikako otici, ali eto hipoteticki kad bi ga United prodavao, 65-70 miliona bi bio minimum.missko wrote:Ako ga proda ispod 60 nije normalan pa Bayern za anonimusa daje 48 i to jos skrti svabo a da se neko ne iskesira za igraca top 3 svjetske klase.Riddle wrote:Oh siguran sam da Manciniu ne bi bilo mrsko dati 40 miliona za Waynea.
- Muhamed Đakmić
#6868 Re: Manchester United FC
Rooney nije među tri najbolja igrača na svijetu, niti je kad bio, što su ga Englezi konstantno tu ubrajali, to je nešto drugo.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6869 Re: Manchester United FC
jest al u mindžićimaode bilo gdje za 40 miliona. To je Nanieva cijena.
btw, ne vjerujem ni ja da će rooney igdje još, moćda a godinu-dvije
- skafiskafsnjak
#6870 Re: Manchester United FC
HAhaha ima jedan klub koji bi platio toliko, sigurnoodesveuhonduras wrote:jest al u mindžićimaode bilo gdje za 40 miliona. To je Nanieva cijena.
-
missko
#6871 Re: Manchester United FC
Kolko se prodao Ibra pa sad Persi pa Silva, pa Kerol, pa Tores. Nije Runi sa Pirinejskog poluotoka ali je najvrijedniji i najskuplji igrac van koji ne dolazi s juga. Zakon trzista diktira cijenu i sada sve ispod 60 mil je sica za Runija.
- Riddle
#6872 Re: Manchester United FC
Ti shvatas da je Nani jedan od najboljih i najkorisnijih igraca lige u zadnjih nekoliko godina?odesveuhonduras wrote:jest al u mindžićimaode bilo gdje za 40 miliona. To je Nanieva cijena.
-
Madrid
#6873 Re: Manchester United FC
Ako neko kupi Rooneya za 60m (osim Citya i mozda PSG), slobodno me podjsetite da vam se izvinem i kazem da nemam pojma o fudbalu, a do tad vam se samo mogu smijat na sve toRiddle wrote:Pa to ti kazem, ne samo da bi Mancini to platio, vec bilo ko. Naredalo bi se bar 5 klubova sa spremnim novcanikom. Ne postoji ni najmanja sansa da Rooney ode bilo gdje za 40 miliona. To je Nanieva cijena. Najvjerovatnije nece nikako otici, ali eto hipoteticki kad bi ga United prodavao, 65-70 miliona bi bio minimum.missko wrote:Ako ga proda ispod 60 nije normalan pa Bayern za anonimusa daje 48 i to jos skrti svabo a da se neko ne iskesira za igraca top 3 svjetske klase.Riddle wrote:Oh siguran sam da Manciniu ne bi bilo mrsko dati 40 miliona za Waynea.
PS: Rooney nikad nece dostici Ibrinu klasu
- odesveuhonduras
#6874 Re: Manchester United FC
neJma teorijeL00d wrote:HAhaha ima jedan klub koji bi platio toliko, sigurnoodesveuhonduras wrote:jest al u mindžićimaode bilo gdje za 40 miliona. To je Nanieva cijena.
Ibra se prodao za nekih 25 miliona, van persie isto, a obadvojica su, ako ne bolji, onda sigurno ne lošiji od rooneya.Kolko se prodao Ibra pa sad Persi pa Silva, pa Kerol, pa Tores. Nije Runi sa Pirinejskog poluotoka ali je najvrijedniji i najskuplji igrac van koji ne dolazi s juga. Zakon trzista diktira cijenu i sada sve ispod 60 mil je sica za Runija.
rooney bi otišao za 50 miliona prije dvije godine, tad je još bilo para i nije se moralo kontati na FFPR. Danas 35-40 miliona plafon. Hem više nema toliko para, hem se mora kontati na FFPR, hem on više nije tako dobar ko prije dvije godine.
Nani je vrhunski igrač ali jednom u 5 utakmica maksimalno. Kad bi Unitedu neko ponudio 25 miliona funti, ferguson bi ga na leđima odnio. Pogotovo sad kad ima Younga sa kojim je United bolji duplo.Ti shvatas da je Nani jedan od najboljih i najkorisnijih igraca lige u zadnjih nekoliko godina?
- Muhamed Đakmić
#6875 Re: Manchester United FC
A vi ne shvatate da dolazi nekakav zastoj po pitanju tih transfera, Real koči transfer radi 3-4 miliona gore - dole. Barcelona i Real ako ne daju pare za igrača, neće ih niko drugi dati. A Barceloni i Realu Rooney trenutno nije prioritet, naprotiv. Ukoliko ga Ferguson bude prodavao, 40-ak miliona funti je maksimum koji može izvući.