PS: Nije na slikano u Hrasnom.
Moderator: anex

Jok nije! Ovo je onaj parkic iza Bosmalahladan.preminger wrote:PS: Nije na slikano u Hrasnom.
sta je ovo ovako?propalismo wrote:
Malo vjezbamo napad odbranu
Vidi mazana kaki su jepiiiiW0LVERINE wrote:Nesto novije!![]()
moja omiljena macetina na forumuChuckie wrote:Pozdrav od Crnje iz lavora![]()
Nema nikom u lavor.
Ova moja ne piša, piša ujtru i naveče i to vanisorcerer wrote:[
pisa i taj i sere gdje stigne![]()
![]()
Da nije sta bolesna bila?sorcerer wrote:bome ja sam ovu svoju sa vise od godinu dana morao uciti ponovo....

Udario se, prestravio me, komplet taj dio na rebrima mu bio natekao, odmah kontala evo opet tumor, odemo vetu, uzmu uzorak, delegat se opucao u nest, pa izbrijali mu da mogu mazati i masirati muPasiflora wrote:@Dona, lutka
![]()
@Lokice, sta je to Carliju, sto mu je dlaka izbrijana?
Imao već tumor? Čini mi se da ovo nisam upratio, odnosno da se desilo prije nego što sam ja nabavio pašče i aktivirao se... Mogu misliti kako si se zabrinulaCholina_Lokica wrote: Udario se, prestravio me, komplet taj dio na rebrima mu bio natekao, odmah kontala evo opet tumor, odemo vetu, uzmu uzorak, delegat se opucao u nest, pa izbrijali mu da mogu mazati i masirati mu

Smije li se znati ko je veterinar?Cholina_Lokica wrote:Da, imao je u julu 2012. U mjehuru mu bio, sreca dobro se zavrsilo, bez operacije smo lijekovima ga sredili. Mi volimo naseg veta, koji sve popravi
Drago mi je da nije nista strasno. Blese blesaste...Cholina_Lokica wrote:Udario se, prestravio me, komplet taj dio na rebrima mu bio natekao, odmah kontala evo opet tumor, odemo vetu, uzmu uzorak, delegat se opucao u nest, pa izbrijali mu da mogu mazati i masirati muPasiflora wrote:@Lokice, sta je to Carliju, sto mu je dlaka izbrijana?