ima jos jedna djevojka.....potrazim je kasnije,bas je ono artistic...rupe od metaka super radiVenomousV wrote:
ovaj je fakin' genijalac!
kad sam vidjela kako je radio avatar inspired make up![]()
![]()
a ovaj me osvojio na prvi pogled
Moderator: anex
ima jos jedna djevojka.....potrazim je kasnije,bas je ono artistic...rupe od metaka super radiVenomousV wrote:
ovaj je fakin' genijalac!
kad sam vidjela kako je radio avatar inspired make up![]()
![]()
aaa njega TAKO TAKO volim
Dobila na poklonVenomousV wrote:Not My Idea wrote:predobra!
vidjela sam da je onom gossmakeupartist-u ta najdraza... kol'ko para?
ja sam se zbola testeromladyblue18 wrote:Ja sa ovim ne bih znala rukovati.
michun, pa gdje si nestala, m+imamo ugovorenu šminkerijadu, a tebe na mapi nemaMichun wrote:Znaci, dosle ste do 300 str dok mene nije bilo
mahanje, kako ste?

evo me, ja ne znam koliko sam ja to dobro uradila, sto se tecnosti tice, na sminkanje dovoljne su dvije kapi.sigmabh wrote:Hej probaj onu tecnost sto sam ja narucila...ev ti na ovom linku malo vise o njoj.
http://www.beautyaddict.net/hr/beauty-r ... er-sealer/
uh, tell me about it. dermapip genijalno mirise, ubjedjena sam da je to zato sto je razrijedjeni propolis. inace on mirise pregadno!bez_ideje wrote:kupila sam dermapip.....joj sto meni dobro mirise,odoljevam da ga ne liznem![]()
![]()
![]()
et s elfaGet a massive 20% off your order today at www.eyeslipsface.co.uk by using the code MAGIC20UK for UK Customers, MAGIC20EU for EU Customers at checkout. Please remember to choose your shipping options before applying the code.
A minimum order (excluding shipping) of £10 applies, the code expires at 10am (UK time) 12 April 2011.
imaš i više nego dovoljnoVenomousV wrote:ma ja gledam ovaj clip i kontam kako moram to probat'
onda ce da bude: booooooooooobs![]()
Edit: iako akasha misli da imam viska cccc
AkashaSa wrote:imaš i više nego dovoljnoVenomousV wrote:ma ja gledam ovaj clip i kontam kako moram to probat'
ja uvijek namirišem kad me neko spominje, štaš, mahalušaVenomousV wrote:AkashaSa wrote:imaš i više nego dovoljnoVenomousV wrote:ma ja gledam ovaj clip i kontam kako moram to probat'
samo sam cekala da se javisbrza si