Ne razumijem. Po tebi navijači krivi za loše rezultate?Oznaka Tablica wrote: ↑01/02/2023 15:33 Kud ranije nisu ovi u bojkot krenuli, mozda bi do sad i titulu obezbjedili....
Čuj nisu mogli nigdje u Evropi da se prodaju.armin071 wrote: ↑01/02/2023 16:33 Jest na papiru ali tariguzu. Svake ali bukvalno svake
godine ili nakon prelaznog roka mi imamo “ubjedljivo najjaču ekipu”. Fakat je da mi nemamo ekipe, mi imamo samo skup nabacanih “igrača” koji nisu mogli nigdje u Evropi da se prodaju pa su došli u BiH da klepe po ušima “amerikanca” koji se nafurao da je Abramović. Ako još uz to dodaš narkomana trenera i plejadu debila oko istog tipa kakanjsku prevaru i instagram direktorice ne da nemamo “najjaču ekipu” nego imamo izgledne šanse da nas kone obrukaju na derbiju pošto ionako nemamo šanse ni za Evropu a pogotovo ne za titulu…. Ko god se drugačije nada nek samo premota film malo unazad….
Šanse za Evropu imamo. Kroz tri, četiri kola se može potpuno promijeniti situacija. A film sam premotao. Gomila povrijeđenih fudbalera, gomila fudbalera koji ne igraju svoje pozicije, trener koji na silu tjera svoje nešto, trener koji izmišlja toplu vodu, itd. Totalno nezdrava atmosfera u klubu. Divlja atmosfera. Sa zdravom atmosferom, sa igračima koji igraju svoje pozicije, itd, može biti puno bolje.
Pa to mu je baš sjajna ideja. Baš onako divna, lijepa.rocco_siffredi wrote: ↑01/02/2023 16:44 Čuo sam da Ismir Mirvić hoće da proda prostore kluba u Titovoj i sve premjesti u Butmir.
Pa rekao bih da ide umjesto Đokanovića, glavna mu je pozicija. Bilo bi bolje da je stoper domaći igrač. Malo mi je glupo trošiti dva mjesta na strance na poziciji stopera.