SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
1946--1987
#6851 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja mu se nakenjam u usta dobro i nogom naguram ko god veceras budr na toj koridi
- pepeljara
#6852 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Klasicno spinovanje medija i kupljenje poena
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
VjecitiStudent
#6853 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dan poslije, granična policija im je odmah ujutru javila da je Sefić već prešao granicu, a glasnogovornik do večeri laže kako ga traže naokolo.and wrote:čuj. kakve ublehe?vješalica wrote:nefić nema veze sa tim što komesar ne radi svoj posao ili načelnik unifrmisane policijeO'zone wrote:
Odučili ljudi da skinu Nefića i Bog......Tužilaštvo se spominje kao sporedna stvar.....
takav zahtjev je autorsko djelo ljudi koji mlate ublehe
- Alfons Kauders
#6854 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne mora znaciti. Ako je naprijed udario "pravo" i ako nije sjebo trap, ovo nije tako strasno. Fol je sto su auta ove generacije napravljena da se "rascvjetaju" naprijed i prime sto vise kineticke energije... Tako da se kozmetika raspe, ali konstrukcija karoserije ne - vidite na slikama da tockovi pravo stoje, da su cak digli i haubu. Ovo sprijeda se moze srediti vec za nekoliko hiljada maraka, ovisno od motora (da li ima intercooler i da li je rikno u udesu). Po slikama ne mogu skontat koji je motor - ne znam ima li ko da se bolje konta u to.O'zone wrote: Ista stvar mi prošla kroz glavu. Ovo je otpis a ne nešto što se može pokrpiti
Vece je pitanje steta nazad, jer ga je neko zakacio na lijevom C nosacu, ali se na slikama ne vidi da li je deformisan nosac ili je opet samo karambolka, svjetlo...
Druga stvar, auto je na leasingu. Svaki drugi crni golf 6 u Sarajevu ti je druze na leasingu - bile dobre cijene i kupila ih masa firmi, institucija, rentacara i sl. Lice ko jaje jajetu, skoro svi imaju isti paket opreme (osnovni, vidi se po ratkapama) Odnosno cak i ako je napravio totalnu stetu, mogao je lako nabaviti identican ili slican auto.
- Vitezanin
#6855 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kaže Konaković za Avaz: Presretan sam kao čovjek da smo jednog brutalnog zločinca doveli pred lice pravde.
Niste vi, halo!
Niste vi, halo!
-
VjecitiStudent
#6856 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sinoć Dino potvrdi, u tenderu je ključ.The BEN10 wrote:http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/lok ... vic/241002
Samo malo, dvije godine vam je potrebno da skontate da komesar ne valja!? I ne biste ništa uradili na njegovoj smjeni da dvije cure nisu izgubile živote!?"Mislim da su odgovori prije svega komesar i njegovi saradnci. Mi, otkako smo na čelu, ne možemo reći da smo vidjeli poboljšanja u njihovom radu. Ne mogu dozvoliti da idem kući u šest sati i da su tada prodavnice zatvorene. Treba otići komesar, da mi smjenjujemo uradili bismo to odmah, ali mi to ne možemo raditi.
Da ne bi tendera za kamere, to bi i dalje bio najbolji komesar.
-
Didis74
#6857 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sad da ima svijesti kod naših ljudi treba ovu familiju izšikanirati. Mati mu odmah bez posla ostaviti. Taj kafić ili šta mu već otac ima, ignorisati. Jednostavno ova familija mora da trpi. Rodili su bezobrazno đubre a i oni su sami izgleda takvi.
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
-
julisiz es grant
#6858 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne ide to baš tako...svi njegovi postupci nakon ubistva ukazuju da je dobro znao šta ga čeka i zato je vrlo vješto i organizovano izveo bjekstvo. Tako da ovdje se nikako i nikakvim "papirom" ne može vaditi na neuračunljivost.Kombat wrote:hrasno38 wrote:http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/crna ... ica/182834
ne pada jabuka daleko od stabla medjutim sta je ovo sto se ovoliki zakompliciralo. Da li je u pitanju opstepoznata trka sa vremenom i pripremanje terena za odbranu...da li se desava sljede
Majka i babuka jure veze po Mup KS ..po UKC Kosevo da se srede papiri ...da im je sin psihicki neuracunljiv..da je alkos..da je naroks ...i eto ti 3 god psihijatrije...i mamica izvukla sincica....tako je vjerovatno vezama i prebacila svog krimosa na Granicni prijelaz Uvac.
sve mi smrdi da ce nesto ovako da bude!!! Negdje sam jucer procitao da onu zenu u Nedjaricima nije ubio uopste Rastoder nego da je auto vozio sin Radoncica i da je ovaj masno placen da prizna krivicu (uopste me ne bi zacudilo da je bas ovako jer Rastoder bukvalno je visio po Avazovom tornju sa tom personom ili ti sina od kepeca).![]()
![]()
nisam obavijesten...posto je papir od kada je Bakir-inica, tj pichoka od ridjobradog smrada, postala glavna hanuma?
- DaysleepeR
#6859 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
na Marijin Dvoru, zeleno se upalilo, kreću auta, tek tad djevojka pretrčava pješački da stigne na tramvaj...
lik vozi auto 60 na sat, švera lijevo - desno, pogledam, stavio mobitel na volan i tipka sms...
lik u maskirnoj (SIPA ili FMuP) specijalne, Qnešta Audi, vozi na pola desne i srednje trake, ne jebe ni trubljenje ni blicanje...
lik parkirao u ulici Koševo na autobusku da kupi nešto na trafici, otvara vrata i izlazi na pola desne trake, i buni se što mu trubneš, jer prepao si ga kretenu...
kod fahdove džamije, pretrčava i staro i mlado cestu mimo pješačkog...
i to sve jutros.
svi smo krivi za ovo što se desilo, svi
lik vozi auto 60 na sat, švera lijevo - desno, pogledam, stavio mobitel na volan i tipka sms...
lik u maskirnoj (SIPA ili FMuP) specijalne, Qnešta Audi, vozi na pola desne i srednje trake, ne jebe ni trubljenje ni blicanje...
lik parkirao u ulici Koševo na autobusku da kupi nešto na trafici, otvara vrata i izlazi na pola desne trake, i buni se što mu trubneš, jer prepao si ga kretenu...
i to sve jutros.
-
VjecitiStudent
#6860 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koji lažov

- Altsa
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- drug_profi
#6863 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
E jebi ga Dino...
-
The BEN10
#6864 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Al pazi ti - i tad se znalo za 700-800 koje se godišnje ukrade, i tad se znalo da su pljačke redovna stvar. I opet policija najbolja!? Ne mogu ni u najboljoj volji da nađem argument zašto bi izjavio tako nešto, pa makar mislio na rad običnih službenika, a ne na glavne...VjecitiStudent wrote:Koji lažov
-
Didis74
#6865 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dok god naša policija ne bude plaćena po učinku ovakve stvari će se dešavati. Stimuliši policiju pa ćeš vidjeti učinka.
- Thorgerson
#6866 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja ne bih rekao da smo svi krivi.DaysleepeR wrote:na Marijin Dvoru, zeleno se upalilo, kreću auta, tek tad djevojka pretrčava pješački da stigne na tramvaj...
i to sve jutros.
Od naroda ne mozes ocekivati da se ponasa onako kako treba da se ponasa, jer eto treba da bude samosvjestan ili sta ti ja znam. To zaboravi. To nema nigdje u svijetu. Zato svugdje i postoje zakoni. Ali zakoni koji se sprovode. Mi ih imamo samo na papiru.
To narod moras nauciti.
Dakle, i vani bi to sve raja radila, ali ne radi. Zasto? Pa zato sto su kazne rigorozne. Ja kad sam bio po Skandinaviji, pa gore ne smijes pomisliti da ne stanes na pjesackom, znaci pomisliti. Iako nema toliko policije na ulici, nekako te vide i donji si.
E kad tako handris nekoga po dzepu, 5 godina, 10 godina, on nauci. Pa onda nauci svoju djecu, pa djeca svoju djecu.
Policija gore te i ne zaustavlja previse. Vozis samo se stvore iza tebe, i prate te jedno 1-2, provjeravaju registraciju, ko si, sta si. I produze dalje, ako nisi sumnjiv. I tako mogu provjeriti milion auta na dan. Zasto nasi to ne rade?
Nasi? Eh dok se oni namjeste, dok nariktaju radar, pa onda malo prica, e onda zaustavljaj...pa dobar dan, sto smo vas zaustavili, suplja...i zaustavi mozda 10-15 auta na dan.
- drug_profi
#6867 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ponuditi im nove ugovore koji podrazumjevaju nagradu za rezultate i otkaze za nerad, pa će radnici jedva dočekati da potpišu, a neradnici sami otići ili će se skrivati iza kolektivnog...
Sindikat ne bi smio braniti neradnike nikad i nigdje.
Sindikat ne bi smio braniti neradnike nikad i nigdje.
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#6868 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zna li se u kome gradu u Srbiji se krilo ovo govno?
- Thorgerson
#6869 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa jadnici mali, ajde da im se jos naguzimo.Didis74 wrote:Dok god naša policija ne bude plaćena po učinku ovakve stvari će se dešavati. Stimuliši policiju pa ćeš vidjeti učinka.
Policija, a narocito sarajevska ima odlicne plate.
Odlicne za nase uslove.
Ako nece da rade, neka ostave to i bave se necim drugim. Ima sigurno vrijedni ljudi koji bi radili. I to je i jos jedan problem, sto u policiji ima ljudi koji uopste ne zele, niti vole taj posao. Upali su na stelu i klepaju platu.
- Thorgerson
#6870 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-Faruk wrote:zna li se u kome gradu u Srbiji se krilo ovo govno?
Last edited by Thorgerson on 13/10/2016 09:36, edited 1 time in total.
-
Didis74
#6871 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
E pa u tome je problem što imaju dobre plate. Treba im osnovicu smanjiti na neki minimalac i samo po učinku ih onda plaćati pa ćeš vidjeti kako se radi.Thorgerson wrote:Pa jadnici mali, ajde da im se jos naguzimo.Didis74 wrote:Dok god naša policija ne bude plaćena po učinku ovakve stvari će se dešavati. Stimuliši policiju pa ćeš vidjeti učinka.
Policija, a narocito sarajevska ima odlicne plate.
Odlicne za nase uslove.
Ako nece da rade, neka ostave to i bave se necim drugim. Ima sigurno vrijedni ljudi koji bi radili. I to je i jos jedan problem, sto u policiji ima ljudi koji uopste ne zele, niti vole taj posao. Upali su na stelu i klepaju platu.
-
VjecitiStudent
#6872 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Objaviše jučer, 55 MILIONA NEPLAĆENIH KAZNI je za saobraćajne prekršaje.
Dobro je da se bilo kakvih pravila vozači pridržavaju.
Dobro je da se bilo kakvih pravila vozači pridržavaju.
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#6873 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kako ih naplatiti?VjecitiStudent wrote:Objaviše jučer, 55 MILIONA NEPLAĆENIH KAZNI je za saobraćajne prekršaje.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6874 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ako plate u roku od 8 dana biće 27,5 miliona.Faruk wrote:kako ih naplatiti?VjecitiStudent wrote:Objaviše jučer, 55 MILIONA NEPLAĆENIH KAZNI je za saobraćajne prekršaje.
-
FKSarajevo