ajde jos ova 2konahawaii wrote:ja bi stavio yes,yes,no,noAhmetShabo wrote:a ovdje? samo da prodjem test hajde pomozite .P uvijek me ona zadnja 2 pitanja muče. ne znam kad ide yes a kad no . dakle samo kod zadnja 2 pitanja

Moderator: anex
ajde jos ova 2konahawaii wrote:ja bi stavio yes,yes,no,noAhmetShabo wrote:a ovdje? samo da prodjem test hajde pomozite .P uvijek me ona zadnja 2 pitanja muče. ne znam kad ide yes a kad no . dakle samo kod zadnja 2 pitanja

Ti si mi za mustuluka, bude li sutra sta na karticijoooj wrote: Automatski, nisam nista dirala na paypalu.
hvala svima , proslo je .. na 100% sam, nego me sad nervira sto imaju uvijek po 4 stranice, mogli su vala sve zadatke na jednu stavit, al hajdzakasnila wrote:Ja na svako koje je prvo yes stavim yes, yes, no, no i prolazi , evo me na 21 sa 100%
Na ova dva bi isto stavila yes, yes, no ,no
ta zadnja dva isto yes, yes, no, nozakasnila wrote:Ja na svako koje je prvo yes stavim yes, yes, no, no i prolazi , evo me na 21 sa 100%
AhmetShabo wrote:hvala svima , proslo je .. na 100% sam, nego me sad nervira sto imaju uvijek po 4 stranice, mogli su vala sve zadatke na jednu stavit, al hajdzakasnila wrote:Ja na svako koje je prvo yes stavim yes, yes, no, no i prolazi , evo me na 21 sa 100%
jel i kod vas po 4 stranice task? ili su svi na jednojbabaroga1x wrote:obožavam zadatke od stanforda... jedan od najboljih poslodavaca, jako pošteno plati
Hvalaaaaaaaaaaaaaaaa napokon nesto akibet za raditizakasnila wrote:AhmetShabo wrote:hvala svima , proslo je .. na 100% sam, nego me sad nervira sto imaju uvijek po 4 stranice, mogli su vala sve zadatke na jednu stavit, al hajdzakasnila wrote:Ja na svako koje je prvo yes stavim yes, yes, no, no i prolazi , evo me na 21 sa 100%
Ma ide brzo, manje od minute po tasku! Vecina je odgovora je NO, a ovo gdje se spominje Montana i Dartmouth YES, YES, NO, NO !
4 stranice, po dva na svakom....AhmetShabo wrote:jel i kod vas po 4 stranice task? ili su svi na jednojbabaroga1x wrote:obožavam zadatke od stanforda... jedan od najboljih poslodavaca, jako pošteno plati
Zviz wrote:Samo što sam se zagrijao :/ http://prntscr.com/5zpjnc :/ :/
Categorize the Sentiment of Tweets about a Political Issue in a U.S. ElectionSlo Burner wrote:Zviz wrote:Samo što sam se zagrijao :/ http://prntscr.com/5zpjnc :/ :/
Koji je ovo zadatak

Kako ćeš raditi ako ne razumiješ jezikGuestes wrote:Evo ja se registrovao tek i totalni sam pocetnik, "I have no idea what I'm doing"![]()
Idem na task i ima samo jedan (valjda) ali nešto na španskom "Ayúdenos a identificar autores"
Zašto na španskom?
I meni su isto legle (vjerovatno i ostalim)..._turpija_ wrote:Ti si mi za mustuluka, bude li sutra sta na karticijoooj wrote: Automatski, nisam nista dirala na paypalu.![]()
![]()

Svaka ti častSpear wrote:Pozdrav ljudi.
Pratim temu odavno ali nikako se nisam mogao nakanit da počnem. Al od petka sam odlučio dati ovom priliku i sreća je bila na mojoj strani, vec imam level 3 badge![]()