BAKIRE ODLAZI

Post Reply
PM72

#6851 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by PM72 »

Vala Bakire i mene si pozitivno iznenadio...mada ti psujem sve po spisku,i tebi i tvom pokojnom babi,još od maja 1992...
Lincoln-Burrows

#6852 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Lincoln-Burrows »

muha_sa wrote:
Lincoln-Burrows wrote:U sred ZG prijeti ratom ili je mačak ili je lud, srećom ne doživljava se previše inače bi Hrvati već "popizdili".
prijetio ratom :?
Meni je tako zvučalo, na upit voditelja je li treći entitet opcija, Bake kaže da bez rata nema trećeg entiteta.
Dobro nije rekao 'odvešće hrvatski narod možda i u nestanak' ali spomenu jebeni rat, moglo je i bez toga, finije nešto
kao u ostatku intervjua.
putokaz1

#6853 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by putokaz1 »

PM72 wrote:Vala Bakire i mene si pozitivno iznenadio...mada ti psujem sve po spisku,i tebi i tvom pokojnom babi,još od maja 1992...
Meni je razgovor bezveze
Čuj on nezna da su Komšića izabrali Bošnjaci,to znaju i ptice na grani
U pravu je da Željko neće pobjediti
muha_sa

#6854 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by muha_sa »

Lincoln-Burrows wrote:
muha_sa wrote:
Lincoln-Burrows wrote:U sred ZG prijeti ratom ili je mačak ili je lud, srećom ne doživljava se previše inače bi Hrvati već "popizdili".
Meni je tako zvučalo, na upit voditelja je li treći entitet opcija, Bake kaže da bez rata nema trećeg entiteta.
Dobro nije rekao 'odvešće hrvatski narod možda i u nestanak' ali spomenu jebeni rat, moglo je i bez toga, finije nešto
kao u ostatku intervjua.
hajd dobro
PM72

#6855 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by PM72 »

Lincoln-Burrows wrote:
muha_sa wrote:
kao u ostatku intervjua.
A Fakat kako i gdje misle formirati taj famozini hrvatski entitet?
drklosar2

#6856 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by drklosar2 »

Bakire ovako si se trebao ponasati od prvog dana mandata
palermo

#6857 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by palermo »

Lincoln-Burrows wrote:
kao u ostatku intervjua.
dobro, to je stvarno pogriješio, trebao je biti precizniji, može treći entitet od Pologa do Blizanaca.......
Lincoln-Burrows

#6858 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Lincoln-Burrows »

PM72 wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
muha_sa wrote: prijetio ratom :?
kao u ostatku intervjua.
To je kako se kaže traži više da dobiješ manje, valjda kao "pritisak" u vezi izbornog zakona,
izborni zakon nek se riješi kako treba i mislim da Treći će izgubiti na važnosti.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6859 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pici »

čuj onog škutoeČine Ćirila, jopwt quqa eurpejcima o islamskoj državi... trebo je ponjet islamsku deklaraciju i maHat su njom...
ultima_palabra

#6860 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ultima_palabra »

Pa ima li treceg bez rata?
Fudo387

#6861 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Fudo387 »

Mislio sam da je ovaj Stankovic ozbiljniji novinar.
Pocetak intervjua i on iznosi podatak da je Komsic izjavio kako je on Bosnjak...mis’im, sta reci?
Al’ dobro...Bake za sad dominira. :D
PM72

#6862 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by PM72 »

Hrvati u BiH ionako Bosnu ne vide kao svoju domovinu - njih 95%.Njih 99% ima hrvatsku domovnicu a pričom kako su ugroženi i kako ih neko protjeruje prvo lažu sami sebe pa sve ostale.Kiseljak i Kreševo su za mene simbol crne berze i saradnje Hrvata i Srba tokom rata sve na štetu Bosne i Bošnjaka.Sad je to sve prazno...
p206

#6863 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by p206 »

ultima_palabra wrote:Pa ima li treceg bez rata?
nema ni sa ratom, a kamoli bez
nego hoće perfidno da, kroz ovu izmjenu izbornog zakona, od federacije naprave federadiju naroda a ne federaciju kantona što je sad slučaj... i onda da krenu sa rovarenjem ko Dodik
mousstapha

#6864 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mousstapha »

Fudo387 wrote:Mislio sam da je ovaj Stankovic ozbiljniji novinar.
Pocetak intervjua i on iznosi podatak da je Komsic izjavio kako je on Bosnjak...mis’im, sta reci?
Al’ dobro...Bake za sad dominira. :D
Moras priznat da se lako izgubiti medju silnim pojmovima kod nas, pogotovo kad neko iz vana gleda. :D
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#6865 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nurudin »

Bakir odličan . Ljudi jednostavno ne razumiju da do dolaska na čelo stranke nije imao nikakvu stvarnu političku moć,
a za većinu u vrhu sda je bio maltene maskota kojom će paliti sentiment kod glasača.
Ja sam ga još davno vidio kao lika koji je u politici zbog uvjerenja, a ne zbog ličnog interesa i od tad sam ga počeo gotiviti
jer je to jednostavno egzotika na našoj političkoj sceni. Od tad je iz tih centara političke moći kod nas, baš na njega i baš
zato usmjereno drvlje i kamenje jer se ne uklapa uopće u dosadašnju političku igru i evidentna je velika lična netrepeljivost
između cjeele plejade političkih figura s jedne strane , i Izetbegovića s druge.
Iako se ja svjetonazorski ne slažem sa nacionalizmom, mislim da je on jedna zdrava doza nacionalnog ponosa koji nam je potreban.
Mislim čak i da je jako racionalan lik i da je u odnosu na Aliju liberalniji i pošteniji.
U javnosti će reći šta misli bez ustručavanja , izvradavanja ili izvinjavanja, pa zna djelovati kao težak nacionalista , a svjetonazorski
nije ni blizu onome što je Alija možda maštao , vrlo naivno i nezrelo čak. Bakir je zreliji od Alije
spreca

#6866 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by spreca »

pici wrote:čuj onog škutoeČine Ćirila, jopwt quqa eurpejcima o islamskoj državi... trebo je ponjet islamsku deklaraciju i maHat su njom...
To ga je Rudonja dresiro....i Rudonja kad mu zaskripi izvadi deklaraciju i mase njome ...ista govna
PM72

#6867 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by PM72 »

mislim da je on jedna zdrava doza nacionalnog ponosa koji nam je potreban.
:zid: :zid: :zid:

Ako nam je on POTREBAN kao zdrava doza nacionalnog ponosa - ispisujem se iz takve nacije.
kamberovica polje

#6868 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by kamberovica polje »

Par populističkih i SDA ovcama se momentalno diže.
Maraschino

#6869 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maraschino »

ultima_palabra wrote:Pa ima li treceg bez rata?
Kaze @Lincoln-Burrows da ima.
Benjo34

#6870 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Benjo34 »

Fakat nikad neću shvatit naš mentalni , mislim nas Bošnjaka. Daleko od toga da branim riđobradog al, hebemo mu majku kad , hebemo mu majku kad pokaže zube. Ne može nam niko ugodit. Nije ni čudo što ne znamo izabrat pravog lidera
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#6871 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nurudin »

PM72 wrote:

Ako nam je on POTREBAN kao zdrava doza nacionalnog ponosa - ispisujem se iz takve nacije.
potrebna nam je doza nacionalnog ponosa, ne moraš se ispisivati
Fudo387

#6872 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Fudo387 »

Strasno je kakvim se podvalama pokusavaju koristiti ne bi li sebi isposlovali amin za razvaljivane drzave.
Sreca je sto su nevidjeni glupsoni i krug za njihove budalastine sveden je na lokalnu misu zadusnicu.
Pazi ti majmuna, doslo razgovarati o buducnosti zemlje a jedini argument za uspostavljanje svog fasistickog brloga, Bakir pravi kalifat. I onaj File naucio da kaze, aj bizi u pm dosadnu.
PM72

#6873 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by PM72 »

Nurudin wrote:
PM72 wrote:

potrebna nam je doza nacionalnog ponosa, ne moraš se ispisivati
Slažem se ali ne da Bakir bude "jedinica mjere".On može biti samo jedinica mjere za lopovluk,nepotizam,bahatost,primitivizam itd
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6874 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Velkoski »

ja ću ratovati protiv trećeg entiteta iz švicarske
problemnatravunu

#6875 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by problemnatravunu »

PM72 wrote:
muha_sa wrote:
Ako imalo pratiš ove naše šugave nazovi političare, jasno ti je da to ne bi bio nekakav "hrvatski entitet", nego hadezeovski entitet, gdje bi Čović i ekipa vječito vladali, i imali vječiti imunitet od kaznenog progona, a Hrvate u Sarajevu ili u Posavini ko grebe ;-)
Post Reply