BAKIRE ODLAZI
-
PM72
#6851 Re: BAKIRE ODLAZI
Vala Bakire i mene si pozitivno iznenadio...mada ti psujem sve po spisku,i tebi i tvom pokojnom babi,još od maja 1992...
- Lincoln-Burrows
#6852 Re: BAKIRE ODLAZI
Meni je tako zvučalo, na upit voditelja je li treći entitet opcija, Bake kaže da bez rata nema trećeg entiteta.muha_sa wrote:prijetio ratomLincoln-Burrows wrote:U sred ZG prijeti ratom ili je mačak ili je lud, srećom ne doživljava se previše inače bi Hrvati već "popizdili".
Dobro nije rekao 'odvešće hrvatski narod možda i u nestanak' ali spomenu jebeni rat, moglo je i bez toga, finije nešto
kao u ostatku intervjua.
-
putokaz1
#6853 Re: BAKIRE ODLAZI
Meni je razgovor bezvezePM72 wrote:Vala Bakire i mene si pozitivno iznenadio...mada ti psujem sve po spisku,i tebi i tvom pokojnom babi,još od maja 1992...
Čuj on nezna da su Komšića izabrali Bošnjaci,to znaju i ptice na grani
U pravu je da Željko neće pobjediti
- muha_sa
#6854 Re: BAKIRE ODLAZI
hajd dobroLincoln-Burrows wrote:Meni je tako zvučalo, na upit voditelja je li treći entitet opcija, Bake kaže da bez rata nema trećeg entiteta.muha_sa wrote:prijetio ratomLincoln-Burrows wrote:U sred ZG prijeti ratom ili je mačak ili je lud, srećom ne doživljava se previše inače bi Hrvati već "popizdili".
Dobro nije rekao 'odvešće hrvatski narod možda i u nestanak' ali spomenu jebeni rat, moglo je i bez toga, finije nešto
kao u ostatku intervjua.
-
PM72
#6855 Re: BAKIRE ODLAZI
A Fakat kako i gdje misle formirati taj famozini hrvatski entitet?Lincoln-Burrows wrote:Meni je tako zvučalo, na upit voditelja je li treći entitet opcija, Bake kaže da bez rata nema trećeg entiteta.muha_sa wrote:prijetio ratomLincoln-Burrows wrote:U sred ZG prijeti ratom ili je mačak ili je lud, srećom ne doživljava se previše inače bi Hrvati već "popizdili".
kao u ostatku intervjua.
-
drklosar2
#6856 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakire ovako si se trebao ponasati od prvog dana mandata
-
palermo
#6857 Re: BAKIRE ODLAZI
dobro, to je stvarno pogriješio, trebao je biti precizniji, može treći entitet od Pologa do Blizanaca.......Lincoln-Burrows wrote:
Meni je tako zvučalo, na upit voditelja je li treći entitet opcija, Bake kaže da bez rata nema trećeg entiteta.
kao u ostatku intervjua.
- Lincoln-Burrows
#6858 Re: BAKIRE ODLAZI
To je kako se kaže traži više da dobiješ manje, valjda kao "pritisak" u vezi izbornog zakona,PM72 wrote:A Fakat kako i gdje misle formirati taj famozini hrvatski entitet?Lincoln-Burrows wrote:Meni je tako zvučalo, na upit voditelja je li treći entitet opcija, Bake kaže da bez rata nema trećeg entiteta.muha_sa wrote: prijetio ratom
kao u ostatku intervjua.
izborni zakon nek se riješi kako treba i mislim da Treći će izgubiti na važnosti.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#6859 Re: BAKIRE ODLAZI
čuj onog škutoeČine Ćirila, jopwt quqa eurpejcima o islamskoj državi... trebo je ponjet islamsku deklaraciju i maHat su njom...
- ultima_palabra
#6860 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa ima li treceg bez rata?
-
Fudo387
#6861 Re: BAKIRE ODLAZI
Mislio sam da je ovaj Stankovic ozbiljniji novinar.
Pocetak intervjua i on iznosi podatak da je Komsic izjavio kako je on Bosnjak...mis’im, sta reci?
Al’ dobro...Bake za sad dominira.
Pocetak intervjua i on iznosi podatak da je Komsic izjavio kako je on Bosnjak...mis’im, sta reci?
-
PM72
#6862 Re: BAKIRE ODLAZI
Hrvati u BiH ionako Bosnu ne vide kao svoju domovinu - njih 95%.Njih 99% ima hrvatsku domovnicu a pričom kako su ugroženi i kako ih neko protjeruje prvo lažu sami sebe pa sve ostale.Kiseljak i Kreševo su za mene simbol crne berze i saradnje Hrvata i Srba tokom rata sve na štetu Bosne i Bošnjaka.Sad je to sve prazno...
- p206
#6863 Re: BAKIRE ODLAZI
nema ni sa ratom, a kamoli bezultima_palabra wrote:Pa ima li treceg bez rata?
nego hoće perfidno da, kroz ovu izmjenu izbornog zakona, od federacije naprave federadiju naroda a ne federaciju kantona što je sad slučaj... i onda da krenu sa rovarenjem ko Dodik
- mousstapha
#6864 Re: BAKIRE ODLAZI
Moras priznat da se lako izgubiti medju silnim pojmovima kod nas, pogotovo kad neko iz vana gleda.Fudo387 wrote:Mislio sam da je ovaj Stankovic ozbiljniji novinar.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#6865 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakir odličan . Ljudi jednostavno ne razumiju da do dolaska na čelo stranke nije imao nikakvu stvarnu političku moć,
a za većinu u vrhu sda je bio maltene maskota kojom će paliti sentiment kod glasača.
Ja sam ga još davno vidio kao lika koji je u politici zbog uvjerenja, a ne zbog ličnog interesa i od tad sam ga počeo gotiviti
jer je to jednostavno egzotika na našoj političkoj sceni. Od tad je iz tih centara političke moći kod nas, baš na njega i baš
zato usmjereno drvlje i kamenje jer se ne uklapa uopće u dosadašnju političku igru i evidentna je velika lična netrepeljivost
između cjeele plejade političkih figura s jedne strane , i Izetbegovića s druge.
Iako se ja svjetonazorski ne slažem sa nacionalizmom, mislim da je on jedna zdrava doza nacionalnog ponosa koji nam je potreban.
Mislim čak i da je jako racionalan lik i da je u odnosu na Aliju liberalniji i pošteniji.
U javnosti će reći šta misli bez ustručavanja , izvradavanja ili izvinjavanja, pa zna djelovati kao težak nacionalista , a svjetonazorski
nije ni blizu onome što je Alija možda maštao , vrlo naivno i nezrelo čak. Bakir je zreliji od Alije
a za većinu u vrhu sda je bio maltene maskota kojom će paliti sentiment kod glasača.
Ja sam ga još davno vidio kao lika koji je u politici zbog uvjerenja, a ne zbog ličnog interesa i od tad sam ga počeo gotiviti
jer je to jednostavno egzotika na našoj političkoj sceni. Od tad je iz tih centara političke moći kod nas, baš na njega i baš
zato usmjereno drvlje i kamenje jer se ne uklapa uopće u dosadašnju političku igru i evidentna je velika lična netrepeljivost
između cjeele plejade političkih figura s jedne strane , i Izetbegovića s druge.
Iako se ja svjetonazorski ne slažem sa nacionalizmom, mislim da je on jedna zdrava doza nacionalnog ponosa koji nam je potreban.
Mislim čak i da je jako racionalan lik i da je u odnosu na Aliju liberalniji i pošteniji.
U javnosti će reći šta misli bez ustručavanja , izvradavanja ili izvinjavanja, pa zna djelovati kao težak nacionalista , a svjetonazorski
nije ni blizu onome što je Alija možda maštao , vrlo naivno i nezrelo čak. Bakir je zreliji od Alije
- spreca
#6866 Re: BAKIRE ODLAZI
To ga je Rudonja dresiro....i Rudonja kad mu zaskripi izvadi deklaraciju i mase njome ...ista govnapici wrote:čuj onog škutoeČine Ćirila, jopwt quqa eurpejcima o islamskoj državi... trebo je ponjet islamsku deklaraciju i maHat su njom...
-
PM72
#6867 Re: BAKIRE ODLAZI
mislim da je on jedna zdrava doza nacionalnog ponosa koji nam je potreban.
Ako nam je on POTREBAN kao zdrava doza nacionalnog ponosa - ispisujem se iz takve nacije.
- kamberovica polje
#6868 Re: BAKIRE ODLAZI
Par populističkih i SDA ovcama se momentalno diže.
- Maraschino
#6869 Re: BAKIRE ODLAZI
Kaze @Lincoln-Burrows da ima.ultima_palabra wrote:Pa ima li treceg bez rata?
-
Benjo34
#6870 Re: BAKIRE ODLAZI
Fakat nikad neću shvatit naš mentalni , mislim nas Bošnjaka. Daleko od toga da branim riđobradog al, hebemo mu majku kad , hebemo mu majku kad pokaže zube. Ne može nam niko ugodit. Nije ni čudo što ne znamo izabrat pravog lidera
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#6871 Re: BAKIRE ODLAZI
potrebna nam je doza nacionalnog ponosa, ne moraš se ispisivatiPM72 wrote:mislim da je on jedna zdrava doza nacionalnog ponosa koji nam je potreban.![]()
![]()
![]()
Ako nam je on POTREBAN kao zdrava doza nacionalnog ponosa - ispisujem se iz takve nacije.
-
Fudo387
#6872 Re: BAKIRE ODLAZI
Strasno je kakvim se podvalama pokusavaju koristiti ne bi li sebi isposlovali amin za razvaljivane drzave.
Sreca je sto su nevidjeni glupsoni i krug za njihove budalastine sveden je na lokalnu misu zadusnicu.
Pazi ti majmuna, doslo razgovarati o buducnosti zemlje a jedini argument za uspostavljanje svog fasistickog brloga, Bakir pravi kalifat. I onaj File naucio da kaze, aj bizi u pm dosadnu.
Sreca je sto su nevidjeni glupsoni i krug za njihove budalastine sveden je na lokalnu misu zadusnicu.
Pazi ti majmuna, doslo razgovarati o buducnosti zemlje a jedini argument za uspostavljanje svog fasistickog brloga, Bakir pravi kalifat. I onaj File naucio da kaze, aj bizi u pm dosadnu.
-
PM72
#6873 Re: BAKIRE ODLAZI
Slažem se ali ne da Bakir bude "jedinica mjere".On može biti samo jedinica mjere za lopovluk,nepotizam,bahatost,primitivizam itdNurudin wrote:potrebna nam je doza nacionalnog ponosa, ne moraš se ispisivatiPM72 wrote:mislim da je on jedna zdrava doza nacionalnog ponosa koji nam je potreban.![]()
![]()
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6874 Re: BAKIRE ODLAZI
ja ću ratovati protiv trećeg entiteta iz švicarske
- problemnatravunu
#6875 Re: BAKIRE ODLAZI
Ako imalo pratiš ove naše šugave nazovi političare, jasno ti je da to ne bi bio nekakav "hrvatski entitet", nego hadezeovski entitet, gdje bi Čović i ekipa vječito vladali, i imali vječiti imunitet od kaznenog progona, a Hrvate u Sarajevu ili u Posavini ko grebePM72 wrote:A Fakat kako i gdje misle formirati taj famozini hrvatski entitet?muha_sa wrote:prijetio ratomLincoln-Burrows wrote:U sred ZG prijeti ratom ili je mačak ili je lud, srećom ne doživljava se previše inače bi Hrvati već "popizdili".