Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
htcxone

#6851 Re: Juventus

Post by htcxone »

nemam youtube :D
al pretpostavljam da pokazuješ onaj prolazak Imobilea :D hahahaha

zato sam i stavio ovaj smajli :lol: :lol: :lol: :lol:

nemoj tako, to je najbolji stoper lige 8-)
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#6852 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Najjaci klip je onaj Bendtnerovi golvi za Juve :D ali samo u HD :skoljka:
Verocious

#6853 Re: Juventus

Post by Verocious »

htcxone wrote:nemam youtube :D

Jeste taj klip, otrese ga Immobile ko debeli Ronaldo :lol:
htcxone

#6854 Re: Juventus

Post by htcxone »

Verocious wrote:
htcxone wrote:nemam youtube :D

Jeste taj klip, otrese ga Immobile ko debeli Ronaldo :lol:
:D onda nebi bilo lose dovesti Imobilea, jbg kad najboljeg stopera lige onako prođe, sta bi tek uradio ostalim ekipama sa slabijim stoperima :shock:
Bianconeri1988

#6855 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Ja sam nešto ubjeđen da će na ljeto naša prva meta biti Cavani i da ćemo ga na kraju ipak uspjeti dovesti. :-D

Jeste li čitali ovaj Conteov intervju za Tuttosport? Kaže u jednom dijelu: "Namjeravam početi učiti engleski, ali mi je to živa patnja (ovo je slobodan prijevod :D ), ipak moram naučiti da sa strancima komuniciram na ispravan način da bih bio još uvjerljiviji prilikom motivisanja."

Gospodin. :D
Tigar1

#6856 Re: Juventus

Post by Tigar1 »

Znači ništa od Drogbusine...

Ništa onda pridodati BoaĆija u napad sa ostalom četvoricom mislim da bi mogli izdržati teret dva fronta

FORZA JUVE!
elmirčo

#6857 Re: Juventus

Post by elmirčo »

Bianconeri1988 wrote:Eto što se ne dovodi top player. :D

Ovo im je pravo pametan potez, vidjeli su da će u Italiji biti dominatni i sljedeći par sezona i sa ovakvim timom, pa su novac uložili u neke druge stvari koje će sigurno u budućnosti donjeti profit i zaradu.
:mrgreen:

:dance:
DonVito

#6858 Re: Juventus

Post by DonVito »

Ja sam nešto ubjeđen da će na ljeto naša prva meta biti Cavani i da ćemo ga na kraju ipak uspjeti dovesti.
:shock: :shock: :lol:

Pusti snovi juvestarki.
Verocious

#6859 Re: Juventus

Post by Verocious »

Bianconeri1988 wrote:Ja sam nešto ubjeđen da će na ljeto naša prva meta biti Cavani i da ćemo ga na kraju ipak uspjeti dovesti. :-D

Jeste li čitali ovaj Conteov intervju za Tuttosport? Kaže u jednom dijelu: "Namjeravam početi učiti engleski, ali mi je to živa patnja (ovo je slobodan prijevod :D ), ipak moram naučiti da sa strancima komuniciram na ispravan način da bih bio još uvjerljiviji prilikom motivisanja."

Gospodin. :D
Cavani je meta, zasto ne bi bio kada je vrhunski napadac, ali takvi igraci nece dolaziti u klub sve dok klub ne bude poslovao u debelom plusu iz godine u godinu. Za sada je on samo plod maste navijaca i novinara.
MOSALJOZE

#6860 Re: Juventus

Post by MOSALJOZE »

Yahel wrote:Najjaci klip je onaj Bendtnerovi golvi za Juve :D ali samo u HD :skoljka:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ali u HD ne u obicnoj rezoluciji
Bianconeri1988

#6861 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Image

Dominacija! :lol: :lol:
hypko_nurko

#6862 Re: Juventus

Post by hypko_nurko »

valja naciljati u prostor 7*2 metara. treba malo da se zagriju nasi napadaci :dance:
samoyu

#6863 Re: Juventus

Post by samoyu »

Razocaran sam jer opet necemo dovesti Napadaca tj top playera na dovodenje polovnjaka i buranije mi se povraca jednog smo vec doveli Peluso :x
MOSALJOZE

#6864 Re: Juventus

Post by MOSALJOZE »

samoyu wrote:Razocaran sam jer opet necemo dovesti Napadaca tj top playera na dovodenje polovnjaka i buranije mi se povraca jednog smo vec doveli Peluso :x
a juvetu stvarno treba napadač ALI sta moze promijeniti bosnjo sto to kaze
Atticus Finch

#6865 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Verocious wrote:Cavani je meta, zasto ne bi bio kada je vrhunski napadac, ali takvi igraci nece dolaziti u klub sve dok klub ne bude poslovao u debelom plusu iz godine u godinu. Za sada je on samo plod maste navijaca i novinara.
Upravo. O tome je i danas govorio Andrea Agnelli za gazzettu, na pitanje novinara o tim tzv. top napadačima:
Conte on December 12: "... take players from 35 to 40 million. Only then will we really start to compare ourselves to PSG, Barca, Real, Bayern and two Manchesters. "That day arrives when and if it arrives?

"It will certainly. But it is not a day that comes overnight by magic. That takes gradually. This is a company whose turnover today is € 215 million and next year will the new record. But we need to reach a stable turnover of at least 300 to 350 million euro to catch up. Barca, Real Madrid and Manchester United invoice on average 450-500 million, Bayern 350, the PSG is different, an anomaly linked to its Arab investors. We need to increase the firepower of the company, but all must understand that sometimes the great investment is what make the jump.The best business of the Juve were Barzagli, Pirlo and Pogba, costing around 300 thousand euro. "
Jednostavno je tako. Uprava gazi pravim putem i radi najbolje za budućnost kluba, a svi smo svjedoci da se već isplati, najbolje tek dolazi, u to sam ubjeđen!

Image
Zatamnjena stakla

#6866 Re: Juventus

Post by Zatamnjena stakla »

Ove sezone nećemo dovest' napadača u to sam siguran.

Kad imaš 4 napadača + HD golovi :D trebali bi dvojica nogu dobit'.

I naravno, Pirlo :D

Pirlo: Uvijek želim da imam loptu u posjedu

'Dugo nisam onako dobro izveo slobodan udarac. Kada sam bio mlad igrao sam dvije godine zajedno sa Baggiom u Bresci. On je sjajna osoba, fantastičan igrač. Imao sam priliku da ga gledam izbliza. U tom periodu zasrijevanja sam gledao mnogo video kaseta o legendarnim 'desetkama', gledao sam Zica, Maradonu... Što se slobodnih udaraca tiče mnogo sam gledao Juninha. On loptu udari po sredini nožnim prstima tako da lopta dobije nepredvidljivu putanju.'

Kaže da nije istina da se malo smije. 'To nije istina, smijem se veoma često. Na treningu i u svlačionici se mnogo šalimo.'

Pirlo je na kraju rekao: 'Dio života sam izgubio na igranju, najveći dio života sam proveo u hotelima i trening-kampovima. Kada sam bio mlad moji prijatelji bi kasno izlazili vani dok bih ja ranije legao da spavam. Do sada sam uživao i dok je tako nema problema.'
juventus

#6867 Re: Juventus

Post by juventus »

DonVito wrote:
Ja sam nešto ubjeđen da će na ljeto naša prva meta biti Cavani i da ćemo ga na kraju ipak uspjeti dovesti.

Pusti snovi juvestarki.
Pa nebitno čiji su snovi, Cavani će sigurno na ljeto otići u neki klub s kojim može nešto osvojiti.

Neće se valjda zadovoljiti da čitavu karijeru igra za raju, a ništa ne osvoji?
Bianconeri1988

#6868 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Sam Conte je rekao da je Juve spreman uložiti 40-45 milona, samo se čeka pravi trenutak za to, Cavani ako bude na prodaju Juventus će sigurno biti u užoj konkurenciji.

Ako Chelsea dovede Falcao, a vjerovatno hoće, onda je Juventus sasvim realna opcija.

Cavanijev odlazak iz Napolija je pitanje vremena, prošlo ljeto je otišao Lavezzi, a ovo će sigurno otići ili Cavani ili Hamsik. Napoli je klub koji živi od prodaje igrača, još kako su krenuli vrlo vjerovatno će ostati i bez CL sljedeće sezone što prodaju najboljih igrača čini još izvjesnijom.
popokatepetl_com

#6869 Re: Juventus

Post by popokatepetl_com »

Sace vama doci Chamakh, jasno se vidi vizija Contea dovesce Chamakha da proigra i Bendtner pa da pokore evropu i apenine.
DonVito

#6870 Re: Juventus

Post by DonVito »

juventus wrote:
DonVito wrote:

Pusti snovi juvestarki.
Pa nebitno čiji su snovi, Cavani će sigurno na ljeto otići u neki klub s kojim može nešto osvojiti.

Neće se valjda zadovoljiti da čitavu karijeru igra za raju, a ništa ne osvoji?
:shock:

Momčić sanja i blamira se pa tvrdi nešto, kao što sam napisao neki dan pusti snovi.

Već je imao ponude i... šef je to odbio.
De Laurentiis non molla Cavani
"Ho detto no a 55 milioni"
Napoli sul piano culturale è più importante di un Manchester o un Barcellona. Non c'è motivo per il quale la nostra città non sia all'avanguardia in Europa"

Slika sve govori.
Image

http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/N ... 7833.shtml
htcxone

#6871 Re: Juventus

Post by htcxone »

šteta, takav igrač bez ozbiljne titule :(
Bianconeri1988

#6872 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

De Laurentis može odbijati ponude koliko hoće, ali kad Cavani odluči da ode on će otići, isto je tako bilo i za Lavezzijem Pustite @Mehu koji je počeo za Napoli navijati prije 2 mjeseca.
DonVito

#6873 Re: Juventus

Post by DonVito »

htcxone wrote:šteta, takav igrač bez ozbiljne titule :(
Nije sve u prljavim kanticama 8) do titule LP može doći samo preko Barse, Bayerna, ManU ili Reala ostalo sve šuplja a on se u Napoliju osjeca ugodno, do novca nije štaviše osiguran je do kraja života jos u svome Napoliju a navijači ga obožavaju..

Sanjajte i dalje, snovi su gratis 8)
ortodont

#6874 Re: Juventus

Post by ortodont »

Pogledajte, odličan intervju Contea:

http://www.putlocker.com/file/30362275742DAC90
Zatamnjena stakla

#6875 Re: Juventus

Post by Zatamnjena stakla »

Šta fali Džeksonu :D
Post Reply