al pretpostavljam da pokazuješ onaj prolazak Imobilea
zato sam i stavio ovaj smajli
nemoj tako, to je najbolji stoper lige
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jeste taj klip, otrese ga Immobile ko debeli Ronaldohtcxone wrote:nemam youtube![]()
al pretpostavljam da pokazuješ onaj prolazak Imobileahahahaha
zato sam i stavio ovaj smajli![]()
![]()
![]()
![]()
Verocious wrote:Jeste taj klip, otrese ga Immobile ko debeli Ronaldohtcxone wrote:nemam youtube![]()
al pretpostavljam da pokazuješ onaj prolazak Imobileahahahaha
zato sam i stavio ovaj smajli![]()
![]()
![]()
![]()
Bianconeri1988 wrote:Eto što se ne dovodi top player.![]()
Ovo im je pravo pametan potez, vidjeli su da će u Italiji biti dominatni i sljedeći par sezona i sa ovakvim timom, pa su novac uložili u neke druge stvari koje će sigurno u budućnosti donjeti profit i zaradu.
Ja sam nešto ubjeđen da će na ljeto naša prva meta biti Cavani i da ćemo ga na kraju ipak uspjeti dovesti.
Cavani je meta, zasto ne bi bio kada je vrhunski napadac, ali takvi igraci nece dolaziti u klub sve dok klub ne bude poslovao u debelom plusu iz godine u godinu. Za sada je on samo plod maste navijaca i novinara.Bianconeri1988 wrote:Ja sam nešto ubjeđen da će na ljeto naša prva meta biti Cavani i da ćemo ga na kraju ipak uspjeti dovesti.![]()
Jeste li čitali ovaj Conteov intervju za Tuttosport? Kaže u jednom dijelu: "Namjeravam početi učiti engleski, ali mi je to živa patnja (ovo je slobodan prijevod), ipak moram naučiti da sa strancima komuniciram na ispravan način da bih bio još uvjerljiviji prilikom motivisanja."
Gospodin.
Yahel wrote:Najjaci klip je onaj Bendtnerovi golvi za Juveali samo u HD

a juvetu stvarno treba napadač ALI sta moze promijeniti bosnjo sto to kazesamoyu wrote:Razocaran sam jer opet necemo dovesti Napadaca tj top playera na dovodenje polovnjaka i buranije mi se povraca jednog smo vec doveli Peluso
Upravo. O tome je i danas govorio Andrea Agnelli za gazzettu, na pitanje novinara o tim tzv. top napadačima:Verocious wrote:Cavani je meta, zasto ne bi bio kada je vrhunski napadac, ali takvi igraci nece dolaziti u klub sve dok klub ne bude poslovao u debelom plusu iz godine u godinu. Za sada je on samo plod maste navijaca i novinara.
Jednostavno je tako. Uprava gazi pravim putem i radi najbolje za budućnost kluba, a svi smo svjedoci da se već isplati, najbolje tek dolazi, u to sam ubjeđen!Conte on December 12: "... take players from 35 to 40 million. Only then will we really start to compare ourselves to PSG, Barca, Real, Bayern and two Manchesters. "That day arrives when and if it arrives?
"It will certainly. But it is not a day that comes overnight by magic. That takes gradually. This is a company whose turnover today is € 215 million and next year will the new record. But we need to reach a stable turnover of at least 300 to 350 million euro to catch up. Barca, Real Madrid and Manchester United invoice on average 450-500 million, Bayern 350, the PSG is different, an anomaly linked to its Arab investors. We need to increase the firepower of the company, but all must understand that sometimes the great investment is what make the jump.The best business of the Juve were Barzagli, Pirlo and Pogba, costing around 300 thousand euro. "

Pa nebitno čiji su snovi, Cavani će sigurno na ljeto otići u neki klub s kojim može nešto osvojiti.DonVito wrote:Ja sam nešto ubjeđen da će na ljeto naša prva meta biti Cavani i da ćemo ga na kraju ipak uspjeti dovesti.![]()
![]()
![]()
Pusti snovi juvestarki.
juventus wrote:Pa nebitno čiji su snovi, Cavani će sigurno na ljeto otići u neki klub s kojim može nešto osvojiti.DonVito wrote:Ja sam nešto ubjeđen da će na ljeto naša prva meta biti Cavani i da ćemo ga na kraju ipak uspjeti dovesti.![]()
![]()
![]()
Pusti snovi juvestarki.
Neće se valjda zadovoljiti da čitavu karijeru igra za raju, a ništa ne osvoji?
De Laurentiis non molla Cavani
"Ho detto no a 55 milioni"
Napoli sul piano culturale è più importante di un Manchester o un Barcellona. Non c'è motivo per il quale la nostra città non sia all'avanguardia in Europa"

Nije sve u prljavim kanticamahtcxone wrote:šteta, takav igrač bez ozbiljne titule