Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
jazzer

#68476 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

moa wrote:Image

Treba i kakav tepih donirati.
Treba i 5,6 zastava Sumske donirati.

Dosla mu ona pogana Kormakova a u cijeloj sali za sastanke nijedne zastave Sumske :? .. Osim one male tamo na stolu.

Je l' se to mozda stidi sumske trobojke ili nece Kormakovu da nervira?

U svakom slucaju ovo mu je ogroman minus kod Guardiana. Zna grijati guzicu grijalicom a ne zna ugrijati srce zastavom :( .
mO k3

#68477 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

jazzer wrote:
moa wrote:Image

Treba i kakav tepih donirati.
Treba i 5,6 zastava Sumske donirati.

Dosla mu ona pogana Kormakova a u cijeloj sali za sastanke nijedne zastave Sumske :? .. Osim one male tamo na stolu.

U svakom slucaju ovo mu je ogroman minus kod Guardiana. Zna grijati guzicu grijalicom a ne zna ugrijati srce zastavom :( .
Igor prelazi na dark side :)
Maraschino

#68478 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

GandalfSivi wrote:Sad to mene jebe, je li Gardiana zovemo i dalje PreCjenik, ili PreCjedavajuci...

Pomagajte ljudi...
Pa je li moguce kolega da to pitas?

On je SVE.tacka

Ja se samo pitam kako sve to stigne. :roll:
Maraschino

#68479 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

jazzer wrote: Treba i 5,6 zastava Sumske donirati.

I on je izgleda drzi na svom...
manijak1

#68480 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by manijak1 »

:oops: Treba zatvoriti ovu temu , ovo nije više što je bilo
Image
muha_sa

#68481 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

manijak1 wrote::oops: Treba zatvoriti ovu temu , ovo nije više što je bilo
Image
:thumbup:
Leverage

#68482 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Sve go musliman :oops:
tabloid

#68483 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tabloid »

Image

Evo jedna Dodiku za porodicnog albuma. :bih:
tabloid

#68484 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tabloid »

Image

:bih:
moa

#68485 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

tabloid wrote:Image

jebo ovu zastavu daj ljiljane ce biti za 2 godine...
tabloid

#68486 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tabloid »

Image

Zaboravio Dodik ugasiti svoj kompjuter u Predsjednistvu. :bih:
155_mm

#68487 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

Zeleni most wrote:Ah sto volim, jer ih Dodik handri sa ovim zastavama hahahaha.
Neka sada Sarajlije vide kako je nama povratnicima u BL i RS. Gradjani drugog reda.
Gledamo svaki dan ratnu zastavu tzv. Srpske republike, nema nas ni na jednoj funkciji u gradu, slusamo na radiju Cecu i gledamo RTRS i ATV.
A djeca nam u skoli svakog 27. januara slave svetog Savu. Imamo autoput 9.Januar. A Bosanski jezik ne postoji.

ma znamo to. i ne samo ti nego i "amko" i "marshal" i velika vecina pravoslavnog stanovnistva manjeg entiteta. to vam dodje kao smisao zivota i postojanja.
DonieBrasco

#68488 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Pazite sad kad Dodik najavi formiranje vojske i odbrambenih snaga RS, kao kontru i odgovor na ovo sto je Kosovo uradilo.
Šunj

#68489 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Image
Maid Hecimovic

Dragi moji Jugoslaveni, mrzite me čujem.

I to iz dna duše. Mrzite me i sve mi po spisku psujete. Kažete da sam bio diktator, da sam gušio slobode, da sam slao u zatvor nedužne, da sam naredio ubistva mnogobrojnih. Da dok sam bio na čelu FNRJ i SFRJ zadužio i vašu djecu, vaše unuke i praunuke. Da sam bio protiv slobode ispovjedanja vjere. Da sam napravio društvo privilegiranih a da je narod bio željan svega.

E pa mrzite me, nadam se da ćee me mrziti iz dana u dan sve više. Zaboraviti ćete da sam postao predsjednik države koja je još bila u feudalnom dobu, da skoro nije bilo tvornica, da je procenat nepismenosti bio izuzetno visok, da su bolesti koje su odavno bile iskorijenjene u Evropi i dalje harale po cijelom Balkanu. Zaboraviti ćete ili već jeste koliko je kilometara pruga, puteva i cesta napravljeno dok sam bio „diktator“. Koliko je bolnica izgrađeno, škola i univerziteta. Koliko smo samo tvornica napravili, kakvu smo vojnu industriju izgradili. Koliko ste samo imali radničkih odmarališta, prvenstveno na moru ali i na kopnu. Vaša su djeca imala dobre škole, vaš je pasoš bio cijenjen.

Jesam, priznajem, bio sam diktator. Nisam dozvolio da nam Rusi i Amerikanci seru po glavi. Tačno je, bio sam diktator, nisam htio da čujem da može biti neko gladan. Naređivao sam, i opet bih, da svaki radnik dobije stan od svoje firme. Naređivao sam i opet bih, da svaka radnička familija ima pravo na godišnji odmor na moru. Priznajem, mrzio sam zaostalost i koristio sam svoj diktatorski autroritet da svako djete mora ići u osnovnu školu a ko želi može i u srednju i na besplatan fakultet. Liječenje na VMA u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu je bilo dostupno svima i svima je bilo besplatno.

Mrzite me što sam hapsio i slao na Goli otok. Mrzićete me još i više kad vam kažem da bih to opet činio samo da obezbijedim miran san svakom djetetu u svojoj diktaturi. A u tome sam i uspio. Ko je radio svoj posao, nije išao na Goli otok. Ko je radio gluposti, rovario protiv tek osnovane države, kovao planove za uspostavljanje sovjetske republike, ili neke američke kvazi-demokracije, taj je imao besplatnu kartu za Goli otok.

Mrzite me što sam naredio ubistva kvislinga i izdajica 1945-te. Ma šta sam trebao? Da ih amnestiram, a oni klali nedužan narod 4 godine. Kažete da sam naredio ubistva nekih sveštenika, hodža i popova? A nije vam palo na pamet da ih je ostalo u životu više od 99%, odnosno da sam naredio (i opet bih) da se smaknu samo oni koji su blagoslovljavali koljače. Zaboravili ste da nisam zabranio da se grade i crkve i džamije.

Kme, kme Tito je bio diktator, on nije dozvolio razvoj demokracije! Pa majku vam vašu, sve sam vam dao! Nije se zvalo ova ili ona stranka ali ste imali SSO, SK, sindikate, radničke savjete, SUBNOR, imali ste sve mogućnosti da se ponašate demokratski i uvježbavate demokratske procese. Kao smeta vam što nije mogao napredovati ko nije bio član partije! Pa majku vam vašu, ko sad napreduje u tim vašim državama? Da nisu možda nezavisni intelektualci!?

Ma znate šta, razočarali ste me i to duboko. Sve sam vam dao i šta vi onda uradite? Sve razjebete! Gdje su sad one škole i tvornice, gdje su univerziteti? Koliki je natalitet? Rastete li ili padate? Jeste li sretni ili nesretni? Ljeto je, hoćete li na more? Hoćete li svojim parama ili možda na kredit? Čije su vam banke? Čiju hranu jedete, je li uvozna ili domaća? Imate li za zimnicu? Sjećate li se mojih zimnica, svake godine, ha? Ko je kum vašeg djeteta? Je li komšija i prijatelj druge nacije ili više toga nema? Gdje su vam djeca, sa vama ili su pobjegla u inostranstvo, brisati guzice švabama? Može li se živjeti od penzije ili se svi molite bogu da umrete prije nego odete u penziju, samo da se ne patite i ne mučite svoju djecu?

Budale jadne! Šta sam vam govorio – čuvajte bratstvo i jedinstvo. Mislite li da sam ja to samo onako pričao?

Budale jadne! Sad vam švabe i francuzi uvaljuju priču o evropskoj uniji! A vi pušite sve što vam kažu! Pa imali ste uniju jaču od evropske sa vojskom, policijom, bankom, minimalnim uvozom, čist zrak i domaću hranu, džaba školstvo i zdravstvo. A sad ćete dobiti njihovu vojsku i policiju, njihove banke da vas pljačkaju, zaboravite na čisti zrak i vodu, ići ćete kod njih da ih služite a domaće ćete pojesti samo govno.

A to ste i zaslužili
Bullet Tooth Tony

#68490 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Bullet Tooth Tony »

Awww kakav srceparajuci tekst :( :( od frajera koji se rodio 4 godine nakon smrti covjeka o kojem pise.. Njemu pazi sad, tito sve dao :lol: .. Imao 5 godina kad je bio raspad jugoslavije :-) hahahah cuvao bratstvo jedinstvo
Maraschino

#68491 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

DonieBrasco wrote:Pazite sad kad Dodik najavi formiranje vojske i odbrambenih snaga RS, kao kontru i odgovor na ovo sto je Kosovo uradilo.
Sad kad me hercika ne strefi. Prekid programa i direktno ukljucivanje u B.Luku i obracanje Dodika.Iza njega sva njegova svita. Evo ga, rekoh osniva i postrojava vojsku.
Tuc muc, tuc muc, tuc muc...haj prelomi vise a on opet okolo kole ko macak oko vrela mlijeka samo poruci da je uvrijedjen sto je Kosovo formiralo vojsku i da je to rusenje Dejtona.
King Theoden

#68492 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by King Theoden »

Al koja lafina u tekstu jbt država :lol:

Nego, šta vam je sa prljavog hareta?
Izgleda da je ponovo opsihiren baklavom.

Da, ponovo. Sjećate li se njegovih ispada i postavljanja muHadžedinske tj zastave tzv armije bih, poziva na bojkot srpskih proizvoda i sličnih udara na rš.

Nakon toga se izliječio gledajući u ikonu(sliku precednika dode), pa sad evo opet :(
DonieBrasco

#68493 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Sve junak do junaka, kasno Marko stize na .... :lol:
MarshalDodik

#68494 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by MarshalDodik »

Kako ste danas vasa visosti? Mozel' se? Da li ce makar jedna dobrovoljacka visoko specijalizovana garda iz Bosne put Kosova da odbrane zemlju blagodatnu za krst casni i slobodnu zlatnu ?
drndalo

#68495 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by drndalo »

Bullet Tooth Tony wrote:Awww kakav srceparajuci tekst :( :( od frajera koji se rodio 4 godine nakon smrti covjeka o kojem pise.. Njemu pazi sad, tito sve dao :lol: .. Imao 5 godina kad je bio raspad jugoslavije :-) hahahah cuvao bratstvo jedinstvo
Nebitno je ko ga je pisao, ko hoce procitati, znace prepoznati barem 50% toga tacnog... Drugih 50% se moze raspraviti, ali i tu barem 50% od toga ide Starom na mlin, dizuci total na >75%... Malo li je?
Benjo34

#68497 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Benjo34 »

Koja si ti gatara hahahah predvidio si ovo :lol: :lol: :lol:
Leverage

#68498 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Zastava izlizana fora, ide se s novom forom.

Samo trending.
megaman4

#68499 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by megaman4 »

Leverage wrote:Zastava izlizana fora, ide se s novom forom.

Samo trending.
Plansko skretanje sa teme. RS se prazni velikom brzinom, odose ljudi tj. bukvalno bjeze iz Sumske, natalitet katastrofalan, mortalitet mnogo veci, penzije mizerne, posla nigdje nema, i Laktasko govedo naslo novu temu da dodatno zabavlja i zaglupljuje siroke narodne mase? :roll: :-) :lol: :(

Doduse nije ni FBiH nesto aman zaman bolja, ali je ipak malo bolja situacija, nije drasticno, ali jest malo bolja.

Laktasenko ne konta da nakon nove godine, RS ce se demografski prepoloviti, tj. sa cca 850.000 ljudi, na cca 400.000 jer ce val odlazaka biti nezaustavljiv.
Juliuscezar

#68500 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Juliuscezar »

Benjo34 wrote:
Koja si ti gatara hahahah predvidio si ovo :lol: :lol: :lol:
ovo bi bilo i poželjno, šta mislite za koliko bi mjeseci krenulo jaukanje kakk se Federacija previše naoružala
Locked