Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdje god gledam kod korisnika vidim da je ukljuceno 8 kanala
Kod mene 7.
Radio sam restart rutera sto na fabricke sto obicni restart vise puta. Nista. 7 pa 7.
Da li je to normalno i da li su ovi signali ok?
zdruzdjo wrote:Gdje god gledam kod korisnika vidim da je ukljuceno 8 kanala
Kod mene 7.
Radio sam restart rutera sto na fabricke sto obicni restart vise puta. Nista. 7 pa 7.
Da li je to normalno i da li su ovi signali ok?
Signali su ti odlicni. Ako je sve u redu sa brzinom neta, 8. kanal mozes zanemarit.
Da mi malo pojasnite,potpiso sam ugovor tamo oko pocetka aprila ove godine i imam paket Duo net grande i u njemu sam dobio Pink paket i Arena sport SD na 24 mjeseca i to je uredno,medjutim tamo stoji da uz to ide i Cinestar premiere na 24 mjeseca a u mene su oni zakljucani,iskreno kad sam potpisivo novi ugovor na 24 mjeseca nisam na to ni obraco paznju,pa da mi to pojasnite?
Da mi malo pojasnite,potpiso sam ugovor tamo oko pocetka aprila ove godine i imam paket Duo net grande i u njemu sam dobio Pink paket i Arena sport SD na 24 mjeseca i to je uredno,medjutim tamo stoji da uz to ide i Cinestar premiere na 24 mjeseca a u mene su oni zakljucani,iskreno kad sam potpisivo novi ugovor na 24 mjeseca nisam na to ni obraco paznju,pa da mi to pojasnite?
Svi koji su prethodnih dana imali problema sa povezivanjem na UniFi mrežu na području Sarajeva od sada ponovo uslugu mogu koristiti bez ikakvih problema.
Nakon ravno 24 dana borbe sa losim internetom(a ponekad i losim digitalnim signalom),kablovima, kanalima na ruteru, restarovanjem rutera, beskrajnim zvanjem podrske, dolaska montera, odlaska, mjenjanja konektora, 7 razdjelnika....danas odgovor o finansijskoj reklamaciji koju sam podnio.
Ravno cijelih
Paz' sad:
5 km
Ma kontam puno je majku mu. Da reklamiram ponovo pa da skinemo na makar 2 km. Nemam obraza ipak za 5 km.
Sjoooooooo vrh jebo te.
Onako kako sam sretno docekao da iskljucim bh telekom kad su dosli drugi, e docekacu ako Bog da opet promjenu. Dati ce valjda Bog da dodju opet neki drugi, treci, cetvrti....
zdruzdjo wrote:Nakon ravno 24 dana borbe sa losim internetom(a ponekad i losim digitalnim signalom),kablovima, kanalima na ruteru, restarovanjem rutera, beskrajnim zvanjem podrske, dolaska montera, odlaska, mjenjanja konektora, 7 razdjelnika....danas odgovor o finansijskoj reklamaciji koju sam podnio.
Ravno cijelih
Paz' sad:
5 km
Ma kontam puno je majku mu. Da reklamiram ponovo pa da skinemo na makar 2 km. Nemam obraza ipak za 5 km.
Sjoooooooo vrh jebo te.
Onako kako sam sretno docekao da iskljucim bh telekom kad su dosli drugi, e docekacu ako Bog da opet promjenu. Dati ce valjda Bog da dodju opet neki drugi, treci, cetvrti....
@zdruzdjo,
Ukoliko imate primjedbu na ishod reklamacije, istu možete dostaviti na e-mail [email protected] ili u pp. Kada se vrši umanjenje zaduženja, uzima se u obzir period trajanja reklamacije, rješenje iste, zabilješke s adrese... Također, umanjenje se vrši za cijenu usluge sa kojom ste imali poteškoće.
Rosso wrote:Znaci necu moci gledati utakmice preko eon-a, fino
Izađeš navečer, znači nema kafića ili restorana koji nemaju okačen TV ispred. I ja sam ovu tekmu preksinoć gledao na moru, veliki screen. Možda ti hoćeš u miru da odgledaš, ali i tako možeš naći bruku streamova na netu. Ja crko među Hrvatima, svi slave, ja k'o žilet pored njih..
Telemach wrote:
@zdruzdjo,
Ukoliko imate primjedbu na ishod reklamacije, istu možete dostaviti na e-mail [email protected] ili u pp. Kada se vrši umanjenje zaduženja, uzima se u obzir period trajanja reklamacije, rješenje iste, zabilješke s adrese... Također, umanjenje se vrši za cijenu usluge sa kojom ste imali poteškoće.
Primjedbu nemam. Sve je ok. Ovih 5 maraka je malo ponizavajuce. Bilo bi mi lakse da ste rekli ne moze nista se umanjiti. Onda bih vas mogao izjednaciti sa bh telekomom.
Kod njih sam zbog problema sa adsl-om koje sam imao uzastopno dva mjeseca dobijao umanjenje od 40% ukupne cjene.
Ali ok.
Znaci 24 dana gore navedenog, sa losim a ponekad u tih 24 dana neupotrebljivim internetom, kosta 5 km.
Ok. Super, da znam.
Znaci po tome vasa usluga u full kapacitetu za npr internet po tome vrijedi 6.25 km za mjesec dana. Znaci po telemach-u trio grande family usluga vrijedi nekih cca 18.75 km.
Liska wrote:Primjetih jučer kako smo imali prijenos Đokovićevog meča u isto vrijeme na HRT2 i na RTRS-u. Može li netko iz Telemacha ovo objasniti? Čisto sumnjam da HRT nije tražio zamračenje prijenosa Wimbledona, jer nije kupio prava za emitiranje u BiH. I u isto vrijeme mečevi sa Wimbledona idu na Sportklubu, možda i Đokovićev. Samo onda ne znam zašto neki sportovi mogu ići nezatamnjeni a neki ne mogu, ako se već priča o principu prava za emitiranje u BiH.
@Liska,
'Grupacija Telemach redovno zatamnjuje medijske sadržaje za koje nisu regulisana prava na području BiH.
U redu, ali onda imam još jedno pitanje. Ako se ne zatamnjuje tenis (Wimbledon), znači da su regulirana prava na području BiH. Ali zašto onda zatamnjujete tenis na EON-u ako su regulirana prava, kako ste sami naveli.
channel10 wrote:Usluga tv unazad se placa 3KM mjesecno bez obzira koliko je puta koristio u toku mjeseca?
Da ako je koristiš više od 5 minuta u toku mjeseca biće naplaćena 3 KM, i onda je možeš koristiti neograničeno, i dalje će biti naplaćena samo 3 KM za taj mjesec.