Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
duffy_duck wrote:Telemach imam problem sa unifijem nece nigdje da se spoji samo pise spajam i izbaci i opet sam pokusava ali opet ga izbaci, kao da mu nesto neda da se loguje.
@duffy_duck,
Kolege su upoznate. Radimo na otklanjanju poteškoća.
Ovo postaje katastrofa, od portala,računa,unifija,još malo pa nece ni ni tv i net raditi. A cijena stalno raste.
@vkmiro,
Žao nam je ukoliko tako mislite. Potrudit ćemo se ubuduće da budete zadovoljni uslugama koje koristite.
Da li smatrate da li u nastavku navedeni kanali trebaju biti dio programske sheme Telemacha
Izvorna TV
Program Izvorne TV je zabavnog karaktera i u okviru sadržaja pušta najkvalitetniju bosansku izvornu muziku s različitih područja, uključujući Kalesiju, Podrinje, Derventu, Doboj, Žepče i Posavinu. Osim izvorne muzike, Izvorna TV donosi i informacije iz vašeg rodnog kraja, te snimke svih zabavnih dešavanja, kao što su teferiči, proslave, vašari, koride i ostalo.
Da li smatrate da li u nastavku navedeni kanali trebaju biti dio programske sheme Telemacha
Izvorna TV
Program Izvorne TV je zabavnog karaktera i u okviru sadržaja pušta najkvalitetniju bosansku izvornu muziku s različitih područja, uključujući Kalesiju, Podrinje, Derventu, Doboj, Žepče i Posavinu. Osim izvorne muzike, Izvorna TV donosi i informacije iz vašeg rodnog kraja, te snimke svih zabavnih dešavanja, kao što su teferiči, proslave, vašari, koride i ostalo.
Izvorna TV
Izvorna TV
Izvorna TV
Koji se još kanali spominju osim Izvorne Tv?
Valentino i mislim K3 (ili tako nešta).
Uglavnom, odron do odrona
Malo je kanala u ovoj anketi navedeno za gasenje, pola programske seme treba ukinuti i zamjeniti da se dobije na kvaliteti. Mozda bi bolje bilo da ste pitali da li sam zadovoljan odnosom ponudjeno/cijena/kvalitet ili mozda da pitate da li bi bolje bilo da nas pustite da kombinujemo pakete. Gomila je unaprijedjenja koja mozete napraviti cak i sa postojecim stanjem i da svima bude dobro. Realno prvo sto mi padne na pamet u posljednje vrijeme kad neko spomene Telemach je nedavno poskupljenje, nista se drugo vrijedno spomena nije desilo.
rizibizi wrote:Malo je kanala u ovoj anketi navedeno za gasenje, pola programske seme treba ukinuti i zamjeniti da se dobije na kvaliteti. Mozda bi bolje bilo da ste pitali da li sam zadovoljan odnosom ponudjeno/cijena/kvalitet ili mozda da pitate da li bi bolje bilo da nas pustite da kombinujemo pakete. Gomila je unaprijedjenja koja mozete napraviti cak i sa postojecim stanjem i da svima bude dobro. Realno prvo sto mi padne na pamet u posljednje vrijeme kad neko spomene Telemach je nedavno poskupljenje, nista se drugo vrijedno spomena nije desilo.
hehe nemoj tako, pa došli su na pinkovi, upload, eon i šta sve ne (iako se pola tih stvari ne može korisittiti, ali nema to veze)
sljedeći mjesec mi ističe ugovor, produžiti jedino mogu da mi za 24 mjeseca skinu jedno 15 maraka, drugačije me ne mogu nagovoriti na produženje.
Primjetih jučer kako smo imali prijenos Đokovićevog meča u isto vrijeme na HRT2 i na RTRS-u. Može li netko iz Telemacha ovo objasniti? Čisto sumnjam da HRT nije tražio zamračenje prijenosa Wimbledona, jer nije kupio prava za emitiranje u BiH. I u isto vrijeme mečevi sa Wimbledona idu na Sportklubu, možda i Đokovićev. Samo onda ne znam zašto neki sportovi mogu ići nezatamnjeni a neki ne mogu, ako se već priča o principu prava za emitiranje u BiH.