Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#68401 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

vkmiro wrote:
Telemach wrote:
duffy_duck wrote:Telemach imam problem sa unifijem nece nigdje da se spoji samo pise spajam i izbaci i opet sam pokusava ali opet ga izbaci, kao da mu nesto neda da se loguje.
@duffy_duck,
Kolege su upoznate. Radimo na otklanjanju poteškoća.
Ovo postaje katastrofa, od portala,računa,unifija,još malo pa nece ni ni tv i net raditi. A cijena stalno raste.
@vkmiro,
Žao nam je ukoliko tako mislite. Potrudit ćemo se ubuduće da budete zadovoljni uslugama koje koristite.
travar

#68402 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by travar »

Da li smatrate da li u nastavku navedeni kanali trebaju biti dio programske sheme Telemacha

Izvorna TV
Program Izvorne TV je zabavnog karaktera i u okviru sadržaja pušta najkvalitetniju bosansku izvornu muziku s različitih područja, uključujući Kalesiju, Podrinje, Derventu, Doboj, Žepče i Posavinu. Osim izvorne muzike, Izvorna TV donosi i informacije iz vašeg rodnog kraja, te snimke svih zabavnih dešavanja, kao što su teferiči, proslave, vašari, koride i ostalo.
:lol: :lol:
Benq

#68403 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

travar wrote:
Da li smatrate da li u nastavku navedeni kanali trebaju biti dio programske sheme Telemacha

Izvorna TV
Program Izvorne TV je zabavnog karaktera i u okviru sadržaja pušta najkvalitetniju bosansku izvornu muziku s različitih područja, uključujući Kalesiju, Podrinje, Derventu, Doboj, Žepče i Posavinu. Osim izvorne muzike, Izvorna TV donosi i informacije iz vašeg rodnog kraja, te snimke svih zabavnih dešavanja, kao što su teferiči, proslave, vašari, koride i ostalo.
Odakle ti to :shock:
travar

#68404 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by travar »

Benq wrote:
travar wrote:

Izvorna TV
Odakle ti to :shock:
Rade nekakvu anketu (dobio na mail).
Benq

#68405 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Image
pepeljara

#68406 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pepeljara »

Telemach wrote:
pepeljara wrote:@Telemach
kad ce racuni
@pepeljara,
Ljubazno Vas molimo da provjerite i junk/spam foldere Vaše e-pošte. Ukoliko je nastao propust, izvršit ćemo detaljne provjere.

Telemashe,

niste u spam otisli, a niti u junk :)

Hajde posaljite racun ponovo, jer isti ne mogu ni sa stranice da skinem.

gratzia
Telemach

#68407 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

pepeljara wrote:
Telemach wrote:
pepeljara wrote:@Telemach
kad ce racuni
@pepeljara,
Ljubazno Vas molimo da provjerite i junk/spam foldere Vaše e-pošte. Ukoliko je nastao propust, izvršit ćemo detaljne provjere.

Telemashe,

niste u spam otisli, a niti u junk :)

Hajde posaljite racun ponovo, jer isti ne mogu ni sa stranice da skinem.

gratzia
@pepeljara,
Račun ćemo Vam poslati na e-mail. Hvala na provjeri.
dulekrele

#68408 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dulekrele »

sta predstavlja strelica u gornjem desnom uglu na kanalima sport kluba?
DON_eARL

#68409 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Stigao račun na mail upravo.
hipija

#68410 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

travar wrote:

Izvorna TV
Koji se još kanali spominju osim Izvorne Tv?
travar

#68411 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by travar »

hipija wrote:
travar wrote:

Izvorna TV
Koji se još kanali spominju osim Izvorne Tv?
Valentino i mislim K3 (ili tako nešta).
Uglavnom, odron do odrona :mrgreen:
MTV

#68412 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Divota.
rizibizi

#68413 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rizibizi »

Malo je kanala u ovoj anketi navedeno za gasenje, pola programske seme treba ukinuti i zamjeniti da se dobije na kvaliteti. Mozda bi bolje bilo da ste pitali da li sam zadovoljan odnosom ponudjeno/cijena/kvalitet ili mozda da pitate da li bi bolje bilo da nas pustite da kombinujemo pakete. Gomila je unaprijedjenja koja mozete napraviti cak i sa postojecim stanjem i da svima bude dobro. Realno prvo sto mi padne na pamet u posljednje vrijeme kad neko spomene Telemach je nedavno poskupljenje, nista se drugo vrijedno spomena nije desilo.
aditon

#68414 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

rizibizi wrote:Malo je kanala u ovoj anketi navedeno za gasenje, pola programske seme treba ukinuti i zamjeniti da se dobije na kvaliteti. Mozda bi bolje bilo da ste pitali da li sam zadovoljan odnosom ponudjeno/cijena/kvalitet ili mozda da pitate da li bi bolje bilo da nas pustite da kombinujemo pakete. Gomila je unaprijedjenja koja mozete napraviti cak i sa postojecim stanjem i da svima bude dobro. Realno prvo sto mi padne na pamet u posljednje vrijeme kad neko spomene Telemach je nedavno poskupljenje, nista se drugo vrijedno spomena nije desilo.
hehe nemoj tako, pa došli su na pinkovi, upload, eon i šta sve ne (iako se pola tih stvari ne može korisittiti, ali nema to veze) :lol:
sljedeći mjesec mi ističe ugovor, produžiti jedino mogu da mi za 24 mjeseca skinu jedno 15 maraka, drugačije me ne mogu nagovoriti na produženje.
Telemach

#68415 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dulekrele wrote:sta predstavlja strelica u gornjem desnom uglu na kanalima sport kluba?
@dulekrele,
Zamolit ćemo za print screen.
Benq

#68416 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Telemach wrote:
dulekrele wrote:sta predstavlja strelica u gornjem desnom uglu na kanalima sport kluba?
@dulekrele,
Zamolit ćemo za print screen.
Ova strelica je na digitalnoj, desni gornji ugao na SK kanalima.
Radar71

#68417 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Image
Liska

#68418 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Liska »

Primjetih jučer kako smo imali prijenos Đokovićevog meča u isto vrijeme na HRT2 i na RTRS-u. Može li netko iz Telemacha ovo objasniti? Čisto sumnjam da HRT nije tražio zamračenje prijenosa Wimbledona, jer nije kupio prava za emitiranje u BiH. I u isto vrijeme mečevi sa Wimbledona idu na Sportklubu, možda i Đokovićev. Samo onda ne znam zašto neki sportovi mogu ići nezatamnjeni a neki ne mogu, ako se već priča o principu prava za emitiranje u BiH.
l33t

#68419 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by l33t »

Juce oko 3-4 nije bilo neta, evo sad isto puca. Jel ima neki problem siri ili je do mene?

edit: ni d3 signala nije bilo
Fast Driver

#68420 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Fast Driver »

l33t wrote:Juce oko 3-4 nije bilo neta, evo sad isto puca. Jel ima neki problem siri ili je do mene?

I kod mene se cudno juce net ponasao, konstantno puca konekcija.
Telemach

#68421 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

l33t wrote:Juce oko 3-4 nije bilo neta, evo sad isto puca. Jel ima neki problem siri ili je do mene?

@l33t,
Kolege će Vas kontaktirati uskoro kako bi provjeril signale usluge. Zamolit ćemo za malo strpljenja.
l33t

#68422 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by l33t »

Telemach wrote:

@l33t,
Kolege će Vas kontaktirati uskoro kako bi provjeril signale usluge. Zamolit ćemo za malo strpljenja.
oke hvala :)
Telemach

#68423 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Fast Driver wrote:

I kod mene se cudno juce net ponasao, konstantno puca konekcija.
@Fast Driver,
Dostavite nam broj Ugovora u pp i provjerit ćemo.
l33t

#68424 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by l33t »

evo sad sam primijetio d3 i internet u isto vrijeme gube signal.

http://prntscr.com/k5lz39

koji trebaju biti parametri? cisto onako da znam, da naucim :D
Benq

#68425 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

l33t wrote: koji trebaju biti parametri? cisto onako da znam, da naucim :D
Signal ti je ok, inace Power level ide od -7 do +7, tolerancija je -10 do +10 mada moze doci do gubitaka.

SNR 35dB do 55dB
Locked