@vkmiro,vkmiro wrote:Napisao sam u PP da ništa nije došlo, sve provjereno. Jel treba i tu uslugu odkazati izgleda.Telemach wrote:@vkmiro,vkmiro wrote:Ljudi moji, nema još uvjek E-racuna ni na portalu ni na mailu??
Pisao u PP,jer tako su mi rekli,evo danima nema odgovora.
Ovaj poviš mog posta je pisao o konkurenciji, i kod mene u najvecoj zgradi u Zenici su vec stavili optiku u sve ulaze. Imam još par mjeseci do isteka ugovora, znaci još vremena da ozbiljno razmislim o promjeni poslužitelja, jer ova stalna poskupljenja i ulaganja u reklamiranja sa Đekom mi se ne dopadaju.KO ima daj mu još, ali sa naših leđa.
Po našoj evidenciji e-račun Vam je poslan jučer u jutarnjem terminu. Možete li provjeriti junk/spam foldere i javiti se sa povratnom informacijom u pp.
Iskreno se nadamo uspješnom nastavku saradnje.
Tako jaka firma a 3 mjeseca ne uspjevate srediti portal. Ne radi ni u Srbiji, ista stvar. Pa nije moguce da na ovim prostorima nema strucnih programera da to srede.
Sve je jasno i stim da pružate usluge interneta,hostinga a da nemate svoj forum nego koristite tuđi. Kakav Vam je to uposleni kadar, dolazi mi na vrata bivši varioc kao serviser i pita koliko mi internet ima megapiksela??
Hvala. Odgovorili smo na pp.