a sta slucajno da su tri postavljene, sta bi to znacilo?swanfilter wrote:A, ta druga je?scarface32 wrote:Iskreno ni ja ne znam sto ce im dvije drzavne zastave? U cemu je fazon?
nista. zastave drzave bih.
a sta slucajno da su tri postavljene, sta bi to znacilo?swanfilter wrote:A, ta druga je?scarface32 wrote:Iskreno ni ja ne znam sto ce im dvije drzavne zastave? U cemu je fazon?
po milioniti put nece biti nikakvog "oslobadjanja" banjaluke, dzaba to prizeljkujete. problem sa postavljanjem granice ni se javio na nekoliko mjesta. prvo kod brckog jer je tu bez primjene sile nemoguce postaviti tu tvoju granicu. ali nije iskljuceno da ne bi islo glatko ni kod doboja, ni kod zvornika ni kod gorazda. znaci tamo gdje ima povratnicka populacija koja se oslanja na federaciju. znaci nikakav progon stanovnistva nego zastita povratnicke populacije. nuspojava zastite povratnika je da bi danas dvodjelni entitet pukao na 3-4 dijela gdje bi 70% stanovnistva manjeg dijela zavrsila u enklavama bez veze sa maticom.cadburry wrote:
Evo jedno kontra pitanje: Sta da RS sutra proglasi nezavisnost i postavi granične prelaze na današnje granice RS-a (a onda krene i dalje sa pasošima RS-a, ministarstvom vanjskih poslova, prikupljanjem PDV-a itd itd)? Jel mislis da ce NATO doci da bombarduje RS? Jel mislis da ce neke samoorganizovane patriote iz Zenice moci to strusiti? Jel mislis da ce nasa policija krenuti da "oslobađa" Banjaluku? Jel misliš da su SIPA i Oružane snage, koji bi se raspali na 3 dijela u par sati, garant bilo čega?
Ne kažem ja da bi RS dobila bilo kakvo međunarodno priznanje, ali bi imala status Nagorno-Karabaha, Transnjistrije, Južne Osetije, Abhazije, Donetsk republike...
kakve veze Sarajlije imaju sa ovimZeleni most wrote:Ah sto volim, jer ih Dodik handri sa ovim zastavama hahahaha.
Neka sada Sarajlije vide kako je nama povratnicima u BL i RS. Gradjani drugog reda.
Gledamo svaki dan ratnu zastavu tzv. Srpske republike, nema nas ni na jednoj funkciji u gradu, slusamo na radiju Cecu i gledamo RTRS i ATV.
A djeca nam u skoli svakog 27. januara slave svetog Savu. Imamo autoput 9.Januar. A Bosanski jezik ne postoji.
sve navedeno je posljedica manjka granata kalibra 155 mm i odgovarajucih haubica.Zeleni most wrote:Ah sto volim, jer ih Dodik handri sa ovim zastavama hahahaha.
Neka sada Sarajlije vide kako je nama povratnicima u BL i RS. Gradjani drugog reda.
Gledamo svaki dan ratnu zastavu tzv. Srpske republike, nema nas ni na jednoj funkciji u gradu, slusamo na radiju Cecu i gledamo RTRS i ATV.
A djeca nam u skoli svakog 27. januara slave svetog Savu. Imamo autoput 9.Januar. A Bosanski jezik ne postoji.
ovo je ocito a usput ako mu sta prodje.155_mm wrote:sto se tice cirkusa oko zastave. micko trazi nacin kako da napusti presjednistvo. jer je u njemu bez covica kao siroce na cesti. idealno bi bilo da ga inzko smijeni kako bi mogao u moskvu kod mire i kadijevica da sa njima trosi tesko stecenu imovinu.
Jest da su oni isfurali ali dobar dobar...bunk wrote:Dr.Sheldon Cooper presents "fun with flags"
pojasni mi-molit cu lijepoZeleni most wrote:Znao sam.muha_sa wrote:kakve veze Sarajlije imaju sa ovimZeleni most wrote:Ah sto volim, jer ih Dodik handri sa ovim zastavama hahahaha.
Ne kontas, steta.
I svaki put glasate za SDA.Zeleni most wrote:Ah sto volim, jer ih Dodik handri sa ovim zastavama hahahaha.
hajd dobroZeleni most wrote:@ muha_sa
Nema smisla, ne kapiras ....
Zavisi kako se kome servira i uz koji prilogLeverage wrote:Znači 5-6 govana od SDA i po jedno od Dodika i LaguNđije?
Mora da je SDA govno pravi delikates.
Imam u kuci banjalucanina i svaki put se zakrvimo oko ovog "sarajlije/Sarajevo je krivo"... I ne kontam ni dan danas.muha_sa wrote:kakve veze Sarajlije imaju sa ovimZeleni most wrote:Ah sto volim, jer ih Dodik handri sa ovim zastavama hahahaha.