Pa ja, lijepo ljudi vec godinama govore da je to istovon_admir wrote:Kikibombona wrote:Ne bi al u kurcu!sarajevoxxxx wrote: Naravno da niko normalan ne bi uzvratio.Pitanje ti je jadno i govori mnogo o tebi.
Ja bih prvi uzvratio! Odakle na mene dolazi metak, tamo bih opalio, pa da se na tom mjestu nalazi ne znam ko...
Da vojnik puca iz moga dvorista, da od moje kuce, mene i moje porodice pravi metu, razgulio bih momentalno! U tom slucaju prestajem biti civil za protivnickog vojnika. Otkud on zna zasto se iz moje kuce puca na njega i kakva je moja uloga u svemu tome? Sta treba, trpiti vatru svakodnevno i ne uzvracati... Aha, malo morgen...
Pa to isto su i nasi radili u ratu..Cim su gadjali neke gradove po TK,nasi su odmah rokali po njihovim sa onim cie su imali i koliko su mogli po par komada.Sta pricate i pisete ovde svasta.Milion situacija padaju agresorske granate po nasim gradovima.Nasi nisu imali kao oni da uzvrate istom mjerom al su pucali po par granata na naseljena mjesta isto.Uvijek.I odmah bi prestalo granatiranje sa njihove strane automatski.
Joj Klinktone