@aditon,aditon wrote:To mi i nije jasno, ja sam pokrenuo teoriju velikog praska koja se nalazi u sklopu HBO OD. dakle normalno sam sadržaj pokrenuo i nije mi upozorilo da se isti plaća i sl. Uostalom radi mi cijeli VoD tako, osim onih filmova gdje se odmah vidi da se treba prvo platiti da bi se film iznajmio. Ostali servisi u sklopu Vod-a rade normalno, pa i HBO OD. Sad postoje dvije opcije, da ste mi slučajno sve to otključali ili da ćete mi pokretanje ove serije posebno naplatiti..Telemach wrote:aditon wrote:telemach možete li mi reći da li u sklopu moga paketa se ne plaća ili plaća ovaj TOP fol de gol u okviru VoD-a kao i HBO OD. Neki sam dan pokrenuo na HBO OD jednu epizodu teorije velikog praska, nije mi tražilo posebnu pretplatu na isti. Ovo pitam zato što je spominjano da se nova opcija u okviru VoD-a a to je ovaj TOP plaća osim ako nije premium paket u pitanju. Također, seriju ubice mog oca je moguće pokrenuti bez da moram nešto platiti...dakle, da li ja s svojim paketom moram nešto dodatno platiti za ova dva servisa ili je to uključeno već u moj paket..duo net ekstra ili kako se već zove, 66 KM
Zdravo aditon,
Top play se ne plaća i dostupan je svim korisnicima Duo i Trio paketa.
Uvidom u sistem Vi imate Duo Net Grande Extra paket u okviru kojeg su dostupni HBO kanali.
HBO OD je omogućen korisnicima HBO Premium paketa.
Provjerit ćemo i javiti se s povratnim informacijama.