FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- ZXSpectrum
#6826 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa gdje je marijan ovaj je pehonja u p.m.
-
pedeset
#6827 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sabahudin Topalbećirović je babo u ovom poslu. Kad sam čuo njegov glas utakmica je dobila novu dimenziju. Senade za ovo ti ide 10+, a Baho ko u stara dobra vremena daje neki dodatni šmek utakmici. Da nam je još "Primeru" i "TOP GOL" mojoj sreći ne bi bilo kraja. Za Senada
i za Bahu
- karanana
#6828 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
znaci, bio sam super fan ove televizije, katarina pa onda ja. ali ona se sve vise srozava (ne katarina, nego face televizija).
zao mi je sto cu morati priznati da je ona madjarska kraljica na privremenom radu u holandiji u mnogim stvarima bila u pravu.
zao mi je sto cu morati priznati da je ona madjarska kraljica na privremenom radu u holandiji u mnogim stvarima bila u pravu.
- ExNihilo
#6829 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nema Marjana? Da Senad nije čitao rasprave ovdje?

-
StupskaBitanga
#6830 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
StA te toliko razočaralo?
Edit
Čita ovo Senad pa upućivali smo mu pozdrave
Edit
Čita ovo Senad pa upućivali smo mu pozdrave
- karanana
#6831 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sto se veceras tice: dovodjenje piskavog burenceta, katastrofalno uradjen prenos sa koseva od tona, slike, kamermana koji snima travu dok se daje gol ili dok je shansa.
a generalno, osjecaju se neka previranja a ni nema nekih novih sadrzaja. ok ljeto je, tv sezona krece od jeseni, ali ne vidim nista osim dodatnih 138 epizoda lzn-a
a generalno, osjecaju se neka previranja a ni nema nekih novih sadrzaja. ok ljeto je, tv sezona krece od jeseni, ali ne vidim nista osim dodatnih 138 epizoda lzn-a
-
StupskaBitanga
#6832 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa oNo sto ovdje ponavljam kao papagaj pa sam sam sebi dosadan
Tržište je premalo a igrača previse a znaju se najveći igrači komercijalnih televizija a po tržištu i gledanosti idu
Obn
Pink
Hayat
Ostali niti imaju sanse niti novca niti načina da se probiju
Ma koliko Hrvatska bila u lošoj situaciji tamo 2 igrača u komercijalnom segmentu medija CME i rtl nemaju ideja pa Su se i oni okrenuli totalnoj regionalizaciji programa. Rtl radi hrvatsku verziju pinkovih zvjezdica i veliki brat a novoj su i dalje adut epizode lzn
Kod nas je jos gori problem sto nema digitalizacije a igrača je previse zaista. Ovdje je neko zna se ko i kako upumpao pare za lzn pa se tu namaklo i za balkan cafe ali generalni utisak da to (sasvim očekivano) nije dalo rezultat
Tržište je premalo a igrača previse a znaju se najveći igrači komercijalnih televizija a po tržištu i gledanosti idu
Obn
Pink
Hayat
Ostali niti imaju sanse niti novca niti načina da se probiju
Ma koliko Hrvatska bila u lošoj situaciji tamo 2 igrača u komercijalnom segmentu medija CME i rtl nemaju ideja pa Su se i oni okrenuli totalnoj regionalizaciji programa. Rtl radi hrvatsku verziju pinkovih zvjezdica i veliki brat a novoj su i dalje adut epizode lzn
Kod nas je jos gori problem sto nema digitalizacije a igrača je previse zaista. Ovdje je neko zna se ko i kako upumpao pare za lzn pa se tu namaklo i za balkan cafe ali generalni utisak da to (sasvim očekivano) nije dalo rezultat
- karanana
- DaysleepeR
#6834 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
realno ovaj je prenos večeras lošije odrađen nego ijedan prije njega
ne znam ko je režiser ali se malo gubio sa biranjem kamera u nekim bitnim momentima
što se tiče tona to je neki problem u reportažnim kolima, koje se svakako rentaju i nisu vlasništvo face-a
ne znam ko je režiser ali se malo gubio sa biranjem kamera u nekim bitnim momentima
što se tiče tona to je neki problem u reportažnim kolima, koje se svakako rentaju i nisu vlasništvo face-a
- dječak sa šibicama
#6835 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Baho kakav je da je, odmor za usi u poredjenju sa onim manijakom od Marjana.
Covjek prenosi utakmicu, ne dozivljava glumljene orgazme tokom utakmice.
Covjek prenosi utakmicu, ne dozivljava glumljene orgazme tokom utakmice.
- DaysleepeR
#6836 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
iskreno čudi me da je Baho na Face TV nakon ovoga
-
dezurni_ucenik
#6837 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobro je pa necemo izgleda vise slusati price o "duhovnom vodji", "najboljoj televiziji u regiji", o misevima. Nema vise jedenja sudzuka u studiju.
- SkyLimit
#6838 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bas sam se iznenadio i obradovao kad sam cuo Bahin glas, ipak je on simbol ovog posla u BiH.
Sta je sa Marjana i Vede
Sta je sa Marjana i Vede
-
StupskaBitanga
#6839 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
VjErovatno su se interesi poklopili bas kada su Baho i Senci radili na TV1
- mayab
#6840 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jel to Marjan na godisnjem izgleda, i eto šta mu rade iza ledja
, hljeb mu uzimaju..... 
-
sumirprimus
#6841 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
karanana wrote:znaci, bio sam super fan ove televizije, katarina pa onda ja. ali ona se sve vise srozava (ne katarina, nego face televizija).
-
sumirprimus
#6842 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ko o cemu...DaysleepeR wrote:iskreno čudi me da je Baho na Face TV nakon ovoga
baho o novinarstvu...
- Warashii
#6843 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Budimo realni za ove sadasnje "novinare" on je doajen.sumirprimus wrote:ko o cemu...DaysleepeR wrote:iskreno čudi me da je Baho na Face TV nakon ovoga
baho o novinarstvu...
-
sumirprimus
#6844 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
to sto se lokalna konkurencija mnozi ko i on s nulom,ne znaci daj njegov rezultat ista veci.
- karanana
#6845 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
baho je jedan dupelizac. ni blizu doajena. sta on posjeduje sto bi ga svrstalo u doajene? da li je to doajenstvo stekao elementarnim neznanjem onoga o cemu prica, pa su nam bile smijesne njegove provale tipa cambio i slicno pa nam je na osnovu toga usao u legendu.
sjecate se kad je reprezentaciji prodavao onog tamnoputog tadasnjeg igraca ja mislim watforda, koji je ozenjen bosankom u engleskoj?
sjecate se kad je reprezentaciji prodavao onog tamnoputog tadasnjeg igraca ja mislim watforda, koji je ozenjen bosankom u engleskoj?
- Warashii
#6846 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ostavi to sve iza.karanana wrote:baho je jedan dupelizac. ni blizu doajena. sta on posjeduje sto bi ga svrstalo u doajene? da li je to doajenstvo stekao elementarnim neznanjem onoga o cemu prica, pa su nam bile smijesne njegove provale tipa cambio i slicno pa nam je na osnovu toga usao u legendu.
Uporedi mi komentarisanje fudbalskih utakmica bilo kojeg komentatora u BiH sa njim, iskreno reci koji je bolji?
-
The BEN10
#6847 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ostavi to sve iza.Warashii wrote:Ostavi to sve iza.karanana wrote:baho je jedan dupelizac. ni blizu doajena. sta on posjeduje sto bi ga svrstalo u doajene? da li je to doajenstvo stekao elementarnim neznanjem onoga o cemu prica, pa su nam bile smijesne njegove provale tipa cambio i slicno pa nam je na osnovu toga usao u legendu.
Uporedi mi komentarisanje fudbalskih utakmica bilo kojeg komentatora u BiH sa njim, iskreno reci koji je bolji?
Uporedi komentarisanje bilo kojeg našeg komentatora sa komentatorima iz regiona, pa iskreno reci - jesu li barem 2 nivoa između!?
Žalosno je to samo što su naši najbolji komentatori dno u odnosu na najbliži region, da ne govorim dalje. Dok Hr i Srb novinari pričaju o taktičkim postavkama, prizemno analiziraju dešavanja na utakmici sa osvrtom na moguće izmjene taktike, naši urlaju i deru se ko osnovci.
-
sumirprimus
#6848 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ovo je u proslom vremenu..vecinu utakmica danas gledamo na areni,sk netu...Warashii wrote:Ostavi to sve iza.karanana wrote:baho je jedan dupelizac. ni blizu doajena. sta on posjeduje sto bi ga svrstalo u doajene? da li je to doajenstvo stekao elementarnim neznanjem onoga o cemu prica, pa su nam bile smijesne njegove provale tipa cambio i slicno pa nam je na osnovu toga usao u legendu.
-
dezurni_ucenik
#6849 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
karanana wrote:baho je jedan dupelizac. ni blizu doajena. sta on posjeduje sto bi ga svrstalo u doajene? da li je to doajenstvo stekao elementarnim neznanjem onoga o cemu prica, pa su nam bile smijesne njegove provale tipa cambio i slicno pa nam je na osnovu toga usao u legendu.
Kakav god da je, bolji je od Mijajlovica.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6850 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
apokaliptični glas iz kafića dok prolazim smišljajući kako dalje kroz život
je li to baho?
odmah sam dobio energiju da trčim kući gledati utakmicu
reko gledam... nekoliko minuta pa krenem usisavati da ne zaboravim... samo kuhinju
vraćam se ono 0:1
ne volim gledati kad neko gubi
pa sam odustao
ali baho je pozitiva lik
odmah sam dobio energiju da trčim kući gledati utakmicu
reko gledam... nekoliko minuta pa krenem usisavati da ne zaboravim... samo kuhinju
vraćam se ono 0:1
ne volim gledati kad neko gubi
ali baho je pozitiva lik