FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- omega369
#6826 Re: FK Sarajevo - Europa League
ma, sto se mene tice - daj go Sarajv'o, nama vise ne treba!!
- jeza u ledja
#6827 Re: FK Sarajevo - Europa League
izgubimo prvu svi puni hvale. pobjedimo drugu svi puni kritike. 
lijevi bek je u fudbalu opcenito najcesce najslabiji igrac tako da ne znam cemu toliko izcudjavanje.
protiv grka nemamo puno sansi al nek smo prosli da ga jebes, pogotovo sto ove sezone gubimo one neke bobe od prije 5 godina. vidite koliko znaci biti nosilac.
lijevi bek je u fudbalu opcenito najcesce najslabiji igrac tako da ne znam cemu toliko izcudjavanje.
protiv grka nemamo puno sansi al nek smo prosli da ga jebes, pogotovo sto ove sezone gubimo one neke bobe od prije 5 godina. vidite koliko znaci biti nosilac.
- art vandeley
#6828 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ih da, mi smo napravili bas podvig, klupski ako ništa.north wrote:Dajte ba, nema nikakvih razloga za kritiku iako je bilo slabosti..pa skontajmo kako smo sa nepovoljnim rezultatom otišli kod njih na revanš, to da su taraba, pa jesu poprilično, ali nisu ni amateri...
Naime, nikada nismo prošli protivnika nakon slabe domaće partije (remi li poraz u 1. utakmici).
Večeras smo i taj segment uklonuli sa liste klupskih neuspjeha/nesreća
igrali smo sa Unitedom, Sartidom, Dynamom, Clujom i sad sa Haugesundom.
Bio je više vakat majkumu
- jeza u ledja
#6829 Re: FK Sarajevo - Europa League
kakav ba podvig
-
north
#6830 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nije podvig, ali nije ni mačiji kašalj nakon 0-1 kod kuće otići gore o zabiti tri gola iz tri tečne akcije od kojih je jedan sa igračem manje....pa nismo igrali sa predstavnikom andore jež jebi ga, ne treba sad preseravati sa hvaljenjen, ali se ne smije ni omaložavati ovo što su momci napravili....
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6831 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma mi smo fakticki sami sebi stvorili problem i veliki psihicki pritisak sa onim porazom kuci, i cinjenicom da od 30suteva na gol u toj utakmici nismo zabili ni jednom.
Da je bilo eto samo 0-0, da ne kazem pobjeda, u toj prvoj tekmi, i ovaj revns...a samim tim i dvomec cijeli, bi skoro pa rutinski prosli.
Ali eto, ekipa se vratila poslije prvog poraza kuci, a i velikog psihickog soka zbog toga, tako da ova pobjeda zato nije za baciti.
Protiv Grka mora se odbrana duplo ozbiljnije igrati. Bokovi se narocito moraju zatvoriti.
Da je bilo eto samo 0-0, da ne kazem pobjeda, u toj prvoj tekmi, i ovaj revns...a samim tim i dvomec cijeli, bi skoro pa rutinski prosli.
Ali eto, ekipa se vratila poslije prvog poraza kuci, a i velikog psihickog soka zbog toga, tako da ova pobjeda zato nije za baciti.
Protiv Grka mora se odbrana duplo ozbiljnije igrati. Bokovi se narocito moraju zatvoriti.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#6832 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne vidim cemu toliki pesimizam kao i prije tekme sa norvezanima, samo hrabro do zadnje i rezultat nece izostati
- art vandeley
#6833 Re: FK Sarajevo - Europa League
Uz bolju psiholosku pripremu sto da ne, ne nadat se finom rezultatu nakon odigrane 1. utakmice.bordo gandalf wrote:Ne vidim cemu toliki pesimizam kao i prije tekme sa norvezanima, samo hrabro do zadnje i rezultat nece izostati
Uzimali smo Rapid ovdje, pa Levski, mozemo i Atromitos. Nisu oni nikakav veći level od njih.
A i mi smo jos nedoreceni, prostora za dokazivanje i napredak ima.
- jeza u ledja
#6834 Re: FK Sarajevo - Europa League
aha, ma mislio sam generalno kao dvomec. svi ste ocekivali prolaz i nakon prve utakmice, znaci nije bas u pitanju iznenadjenje.north wrote:Nije podvig, ali nije ni mačiji kašalj nakon 0-1 kod kuće otići gore o zabiti tri gola iz tri tečne akcije od kojih je jedan sa igračem manje....pa nismo igrali sa predstavnikom andore jež jebi ga, ne treba sad preseravati sa hvaljenjen, ali se ne smije ni omaložavati ovo što su momci napravili....
- Kemal Malovčić
#6835 Re: FK Sarajevo - Europa League
Onaj je selfi govorio ovo
edit
edit
Last edited by Kemal Malovčić on 25/07/2014 00:16, edited 1 time in total.
- KPNCTNJAH
#6836 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kemo pashice, mojne naseg grba na trobojku, znam sta mislis, ali gadno izgleda 
- Kemal Malovčić
#6837 Re: FK Sarajevo - Europa League
ma ljepota bgm 
- KPNCTNJAH
#6838 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma ubi plava u oci, nije meni zbog Juge 
- BegA_
#6839 Re: FK Sarajevo - Europa League
Imamo najljepsi tim u BiH, mozda cak i sire. Velkoski za Hollywooda. 
- Kemal Malovčić
#6840 Re: FK Sarajevo - Europa League
to jest
izvini brate 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6841 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hvala brate.BegA_ wrote:Imamo najljepsi tim u BiH, mozda cak i sire. Velkoski za Hollywooda.
- jeza u ledja
#6842 FK Sarajevo - Europa League
puzigaca i u tome kvari prosjekBegA_ wrote:Imamo najljepsi tim u BiH, mozda cak i sire. Velkoski za Hollywooda.
btw meni dzemica isti gabriel garcia bernal
-
todd_smith
#6843 Re: FK Sarajevo - Europa League
Lik je i dalje los, napadac je i jednostavno nije efikasan. Igrao je oko 20 utakmica zabio je 4 gola. Sevko igrao 2 zabio 2, Krste u 11 imao 5-6 golova i isto toliko asistencija, a to igraci koji igraju na krilima ili izbaceni od spica. Imao je i prilike na Kosevu i danas i nije ih iskoristio, i moglo nas je kostati.omega369 wrote:cuj bilbija out, covjek dvije maestralne lopte dade za 2 gola!? Dajte ljudi ba. Koliko nama treba da skontamo sta covjek stvarno igra.
Ja mislim da se on drzi u ekipi jer je za zajebancije dobar, dobro atmosferu pravi u svlacionici i dize moral sa raspolozenjem. Mislim to je ono moje neko misljenje. Jer igri ne doprinosi apsolutno nista sto neko drugi sa klupe ne bi mogao.
Utakmice sto se tice, Dupovac opet izvodi svoj magicni trik gdje nestane na 90 minuta, bekovi uzas zivi. Pod hitno traziti nekog lijevog beka, Protic nije dokazan talenat, a Puzigaca UZASAN. Najgori igrac na terenu i to je bas podvig kada je Dzemo zaradio crveni i penal napravio.
Stojcev bas kao sto sam neki dan bas napisao ovdje, u prvih 20 minuta ako vidis da je raspolozen onda ce ti ekipa igrati i stvarati sanse i eto bas u 20toj pogodi
Sevko pokazao sta je ono "clinical finishing", 2 prilike 2 gola, hvala i allahimanet, nemas se sta zajebavati, zabusi je neka je vadi iz mreze
Sto se igre tice, vile su nas pronosale nekoliko navrata, ali vrijeme je vala da nam se sreca vrati nakon prosle sezone i ove prve utakmice i susa sa golovima. Drugo odmah primismo gol, zato su se i sjebali malo, ali 15tak min poslije bolje je islo tj smirili su se
-
Ali_G
#6844 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sve cestitke Dzeni i momcima. Nisam ocekivao da mozemo zabiti 3 gola, al demantovase me:) izgleda da Dzeno ipak ima slifa, treba ga samo izbrusiti.
Utakmicu nisam gledao, al eto po komentarima nazad smo dosta suplji i to nam je najslabiji dio tima.
Nadam se da ce se i to popraviti.
Utakmicu nisam gledao, al eto po komentarima nazad smo dosta suplji i to nam je najslabiji dio tima.
Nadam se da ce se i to popraviti.
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#6845 Re: FK Sarajevo - Europa League
Samo da pozzzzz brata sa Kariba i KRISTIJANA jer su jedini bili 100% sigurno da cemo mi ovo ovako
Prostora za napredak ima, ali eto stice se utisak da greske vidi i strucni stab i reaguje kako tako.
Dzemo, Puzi i Dupovac danas totalno van utakmice, ali svaka cast sve i jednom koji su odveli Sarajevo dalje.
Sa Grcima se treba pobiti, odigrati dvije korektne muske utakmice i pokusati proci. Ne treba ih se prepasti i ici nesto u drugu krajnost od nase standardne euforije. Ima 180 minuta i igrati lagano.
Na Kosevu 0:0
Prostora za napredak ima, ali eto stice se utisak da greske vidi i strucni stab i reaguje kako tako.
Dzemo, Puzi i Dupovac danas totalno van utakmice, ali svaka cast sve i jednom koji su odveli Sarajevo dalje.
Sa Grcima se treba pobiti, odigrati dvije korektne muske utakmice i pokusati proci. Ne treba ih se prepasti i ici nesto u drugu krajnost od nase standardne euforije. Ima 180 minuta i igrati lagano.
Na Kosevu 0:0
-
todd_smith
#6846 Re: FK Sarajevo - Europa League
To jeste fkt, nisam stvarno mislio jer kontam ovi ce bunker jos nasa sugava neka nesreca oko golova kao prosle sezone kad nas krenulo, kontam 1 ok, ali 2-0 ili vise ono navijacki se nadam uvijek, ali realno nisam mislio da cemo, ali neka su, sto se mene tice dabogda me svaku utakmicu u koju sumnjam ovako "obrukali"
Protiv Grka tesko fkt, ne vidim da cemo proci sa ovom odbranom, i ovo ne govorim samo da bude kao ova jedno kazem drugo se desi
Ipak je to jaca ekipa, imamo dobar vezni red, ali bekovi i odbrana katastrofa, jedino ako se Dupe ne probudi vise, ovako je i proslu poceo sve do zadnjih 7-8 utakmica sezone 
Protiv Grka tesko fkt, ne vidim da cemo proci sa ovom odbranom, i ovo ne govorim samo da bude kao ova jedno kazem drugo se desi
- Butmiran
#6847 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne dođe li nas 17-18 milja barem jebo nas... 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6848 Re: FK Sarajevo - Europa League
Vidi ovima zvanicne FB.stranice. 5700 clanova. To bas omanji Grcki klub.
https://www.facebook.com/ATROMITOS.F.C.Official
Naravno njihovo pismo nista ne mozes skontati
, al onako kada prelistas igracki kadar djeluju i kvalitetno i iskusno.
Evo i zvanicnog veba, tu vec mozes na engleskom nesto i popratiti
http://www.atromitosfc.gr/index.php?lang=en
https://www.facebook.com/ATROMITOS.F.C.Official
Naravno njihovo pismo nista ne mozes skontati
Evo i zvanicnog veba, tu vec mozes na engleskom nesto i popratiti
http://www.atromitosfc.gr/index.php?lang=en
- _Reds_
#6849 Re: FK Sarajevo - Europa League
A zašto ne proći Grke, pa nisu ne znam ko, aman zaman. Uz malo srece, i cvrstu odbranu, imamo mi sanse itekako.
- Butmiran