Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U takvom društvu naivni, dobri i suviše časni nemaju previše šanse.
Odavno sam se prestala nadat nekoj kosmičkoj pravdi kad je Debeli u pitanju. Nakon Red Weddinga me baš ništa ne može iznenadit i izbacit iz takta.
Definitivno se odjavljujem od serije...Ja sranja i govana...Prvo sto su sprckali, brat, bratu tri epizode u jednu, drugo sad ubise JS-a...Pa jbt mogao je onaj zamjenik prvenstveno da ih ne pusti da udju na kapiju...Rijesio se JS-a, a nije pustio divlje unutra...Sranje...Stannis Baratheon putuje 5 epizoda, da se suoci sa Boltonima i onda pokazu 5 sekundi bitke...U odsudnom momentu, kad ona krava treba spasiti Sansu ide da se obracunava sa Stanisom... Maajku zmajeva Edinu, spasi zmaj Drogo i onda je i ne gleda...boli ga stomak, preziva janjetinu od Gojka... I najednom niodakle pojavljuje se njeno pleme koje je napustilo Dothraki...E jbm mu misa, pa usrali su i sefa i stanicu...najjadnija epizoda do sad...Jos zavrsetak sezone...ma fuj...
Dobri stari Walking dead, brzo ce se ovo sranje zaboraviti. Tamo bar znas sta mozes ocekivati.
Nek im babo gleda sljedecu sezonu ovog sranja, sprcaju radnje za pet epizoda u jednu, kraj sezone, za godinu sljedeca a ne zna se vise ko koga guzi ovdje.
Najbolje da podignu Snowa kao bijelog setaca, pa da ide okolo ko zombi kolje ljude. Moze i Arya sa njim, eno joj vec oci pomahnitale. Bjezi jebem vam seriju.
Glavna scena se odvije u 2 minute na kraju. Jebeno, nema sta. Iako sam prije sumnjao, sada sam definitivno siguran. Najbolja HBO serija je "The Sopranos".
Nisam citao knjigu, ali sam znao za JS-a.... Jaran je procitao sve pa onda mi on isprica sta ce biti. Spojleri mi ne smetaju spojler je kad je tek izasla serija ili film, ali knjige su davno ljudi procitali, nije fazon kad vec i onako milion ljudi zna sta ce se desiti...