Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drugi profil wrote:Pa nece na pripremama 24/7 trcat u krug i nabijat loptu...
Sacekaj ti jos malo, pa ces vidjeti jos raznoraznih prijema i zajebancija.
Te kod nacelnika, te kod premijera, pa u ovu ustanovu, pa u onaj restoran, onda do one skole i td td.
Poenta je da pripreme trebaju da budu kao u svake reprezentacije, a ne da pripreme sluze za raznorazna druzenja i hodanja po gradu.
Uostalom, ovo zadnje i jeste razlog sto nece u Zenicu. Nemaju gdje, jadnici
drugi profil wrote:Pa nece na pripremama 24/7 trcat u krug i nabijat loptu...
Sacekaj ti jos malo, pa ces vidjeti jos raznoraznih prijema i zajebancija.
Te kod nacelnika, te kod premijera, pa u ovu ustanovu, pa u onaj restoran, onda do one skole i td td.
Poenta je da pripreme trebaju da budu kao u svake reprezentacije, a ne da pripreme sluze za raznorazna druzenja i hodanja po gradu.
Uostalom, ovo zadnje i jeste razlog sto nece u Zenicu. Nemaju gdje, jadnici
Stagod radili i kako god pripreme planirali, siguran sam da je njima vise stalo do dobrog rezultata u Brazilu nego nama. Njima ce to vjerovatno odrediti dalji tok karijere, a ja se mogu samo privremeno nasekirati i reci ma zaboli me q. imam ja svojih problema.
Svakako da je u sklopu priprema uvijek planirano presijecanje sa prijemima i eventima. To je onaj dio koji se mora odraditi radi zajednice, ali naravno da derneci i cuga nisu dobrodosli.
Selektor prodaje familiju i bratove igrace preko reprezentacije, igraci guraju jarane na SP, pripremamo se na strateski odabranim livadama , blizu birtija..novinari "cuvaju atmosferu" i pakuju kofere za Brazil...IDILA , nema sta, zasluzili smo!
Pripreme reprezentacije BiH
1. Dolazak u hotel, pozdravljanje s Budnjom i njegovim malim
2. Kafa
3. Odlazak u Hrasnicu
4. Trening:
- sijanje po dvije lijehe luka i jedna krompira (golmani zelenu salatu)
- preskakanje lokvi
- pranje kopacki
5. Negdje na rucak
6. Kafa u dagra
7. Trening
8. Restoran 'Bosna'
ja ove pripreme ne kontam i bog, reprezentacija koja ide na sp priprema se tamo gdje se ne bi pripremao jedan ozbiljan drugoligaški klub u bosni. pa ovaj famos hrasnica je nekada znao poslati igrace na pripreme na bjelasnicu/igman, pa da ljudi nabiju kondiciju i slicno. baš me zanima na sta ce liciti treninzi, vjerovatni svaki ce biti popracen sa 100+ljudi okolo i ajmo raja veselo
Nema potrebe da se Salihović stavlja na beka sada kada imamo Kolašinca.
Ovo je definitivno formacija za Argentinu. Gdje ces Salihovica ako Kolasinac na beka ode? Salihovic ne moze DM igrati, ostaje mu klupa jer ne moze ni Lulica izbaciti. Jedino bih volio u pripremnim da vidim opciju da Lulica proba da desnoj strani u ovoj formaciji, umjesto Visce, a Salihovic onda ispred Kolasinca, sto igra i u klubu. Sad je to ionako moderno da se igra na kontra stranama a Luliceva brzina za kontri bi bila presudna.
Uglavnom, uz ove ovdje popisane imas jos Hajrovica. Ibisevica i Misimovica i to su igraci sa kojima treba graditi taktiku a da se ne gubi kvalitet.
Salihovic je na ovoj poziciji jer moze dugim dijagonalama ili paralelama proigravati Dzeku, Lulica ili Viscu.
Svjestan sam da je "tanak" u odbrani ali je ispred njega Kolasinac da pomogne. Kolasinac je drugi DM obzirom na izrazenu motoriku. Sa izmjenama strana ne bih experimantirao bas protiv Argentine.
Hajrovic, Ibisevic i Misimovic su svakao potencijalno u igri, ovisno kako se bude kretao rezultat. Ovdje bih dodao Zukanovica za slucaj da imamo dobar rezultat koji valja cuvati (on bi usao umjesto Visce na mjesto Salihovica a Salihovic bi presao u sredinu).
Jebla ih Hrasnica i provod Prodaj ono u Zenici ako nećete tamo i napravite u Hrasnici isto sranje,jebla vas močvara Ili želite da vam ja ciglu po ciglu prenesem..
Još samo nam treba da se neko od njih povrijedi (ne mislim na Avdiju i Tina)
Mozda protiv Irana. Tesko protiv Nigerije, a jos teze protiv Argentine.
Miske i Pjanic sigurno nece u istom trenutku biti na terenu.
Izmedju moje i tvoje ekipe razlika je jedno ime - Misimovic-vs-Visca.
Ovo je najbolja realno za ovaj turnir ako zelimo iz grupe da izadjemo.
Dobra momcad .
Protiv Irana (eventualno i Nigerije, vidjeti kakvi su u 1. tekmi) moze Medo umjesto Saliha.
Kolasinac isto moze stici svugdje (onog Saljihija iz Egipta, ili kako vec se zove) je stigao sa suprotne strane..BIce i on velika pomoc ako zatreba u sredini.
Ako svi daju 100% svojih mogucnosti, 1/8 nam ne gine
Losa ti dojava. Prije da ce Zukanovic bit u prvoj nego Besic. Medo umjesto Misketa koji ce igrat supersub kao i Hajrovic samo ne znam sta cemo s plavog oka Vedada
Ovo je najbolja realno za ovaj turnir ako zelimo iz grupe da izadjemo.
Gotovo se u potpunosti slazemo. Moja ideja je Visca umjesto Hajrovica na pocetku. Hajrovic svakako u kombinaciji.
Kolasinac i Salihovic da zamjene mjesta, vec sam objasnio zasto.
pozvano je samo 23 igraca, svi ostali nisu pozvani. ne znam zasto si zaustavio nabrajanja na samo 23 igraca, ima ih jos. ili ti smatras su ovo igraci koji su trebali ici na svjetsko?
I ja nešto mislim da bi mogli tako. Samo Misketa pomjeriti naprijed. Doduše zavisi od Misketove spremnosti, ali nešto mislim da je ovo i Papetova vizija.
Što se mene tiče, ako Miske bude dovoljno fiozički spreman za 60 minuta (pri tome, on ovdje nije centralni vezni,nego ono što se kaže attacking midlfielder iliti neka polušpica,) ispred je i Hajrovića i Višće.
Vedo protiv Irana, a možda čak i Nigerije (otpočetka)