BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Arteta
#6826 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Cakir postigao gol poslije pasa od strane Sesara.
Ovo se komotno moglo upisati kao jos jedna asistencija.
-
Kontra__
#6827 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Eh hajd sad da vidimo koliko ce se Savez angazovati u ovom slucaju, dakle Kolasinac je poceo radit "ono sta treba".
Bicakci i Kolasinac, sto neko rece, stoperi i odbrana za buducnost, barem narednih 10 godina!!!
Bicakci i Kolasinac, sto neko rece, stoperi i odbrana za buducnost, barem narednih 10 godina!!!
-
nihoniho
- Logovan
#6829 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sesar upisao dvije asistencije. Bravo Ivane.

-
cindrlimindrli
#6830 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Eto, znas i ti ponekad napisati nesta a da nam svima pritisak ne dignes.nihoniho wrote:.
Ovaj je nas, svaka cast njegovom babi Faiku.denimb wrote:Sead Kolašinac: Želim igrati za Bosnu i Hercegovinu!
- Edin H.
-
nihoniho
#6832 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Treba jos da prodje prepreku zvanu Safet Susic i ima sanse da bude nas.
- Arteta
#6833 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
_terminaš_ wrote:Sesar upisao dvije asistencije. Bravo Ivane.![]()
Cakir postigao gol poslije pasa od strane Sesara.
- hary
#6834 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
23.2.2013. U fazi sam dobivanja sportskog bh. državljanstva i pasoša BiH - izjavio je 19-godišnji defanzivac Šalkea Sead Kolašinac. (AVAZ)
21.2.2013. Baković: Vijeće ministara odlučuje o Hadžiću i Bičakčiću (SS)
S obzirom da je prica o Hadzicu i Bicakcicu krenula prije godinu dana, tj. oni su s procedurom bili gdje je Kolasinac sad, mozda se mi njega ipak nacekamo...
21.2.2013. Baković: Vijeće ministara odlučuje o Hadžiću i Bičakčiću (SS)
S obzirom da je prica o Hadzicu i Bicakcicu krenula prije godinu dana, tj. oni su s procedurom bili gdje je Kolasinac sad, mozda se mi njega ipak nacekamo...
Last edited by hary on 23/02/2013 16:52, edited 1 time in total.
- Edin H.
#6835 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ova me vijest sa Kolasincem bas obradovala danas, momak je beton igrac.
Ocekujem debi u Rigi, ako neko Papetu doturi kasetu iz Turske

Ocekujem debi u Rigi, ako neko Papetu doturi kasetu iz Turske
- Mali_Vuk
#6836 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Za Kolašinca
Popravi mi dan ova vijest! Sa ovim momkom ćemo biti beton 
- tendzera
#6837 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Eto niko mu nije popusio (bar nije poznato),
a opet se odlucio za BiH

a opet se odlucio za BiH
- shalla
#6838 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
As I saidshalla wrote:Slažem se da igrač mora pokazati volju, pokrenuti prvi korak (tipa da kontaktira ambasadu u Njemačkoj da pita odakle da počne sa procedurom sređivanja papirologije)...MOSALJOZE wrote:Prema tome, ako hoće da igra za našu reprezentaciju, zna šta treba uraditi.
Ja znam da se ponavljam nekoliko puta ali zar ne bi neki redosljed trebao biti da ovaj 1) najprije sazna šta sve treba uraditi, 2) pošalje pasoš, ličnu, ID kartu, (šta li već treba od toga) uz punomoć datu NEKOME IZ SAVEZA da mu preda zahtjev uz kompletirane dokumente koje je poslao
"Seadov otac Faik boravio je u generalnom konzulatu BiH u Štutgartu, gdje se raspitivao za najkraći put dobivanja neophodnih dokumenata. Sada je na potezu NSBiH, koji treba također uraditi svoj dio posla kako bi se što prije završila administrativna procedura, nakon čega bi Kolašinac konačno postao "Zmaj"."
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Baltazar_khan
#6839 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ovo treba nekako prebaciti na kasetu pa poslati papetu
-
cindrlimindrli
#6840 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mali je zvijer, ima li podatak koliko je pretrcao na ovoj utakmici? Kako kulturno Drogbi uvali lakat na 2:48,
Hatunic style
Hatunic style
- MOSALJOZE
#6841 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sead Kolašinac: Želim igrati za Bosnu i Hercegovinu!
- Ništa se u mojim razmišljanjima nije promijenilo. Prije pola godine sam rekao, a sada ću to ponoviti, želim igrati za svoju zemlju Bosnu u Hercegovinu. U fazi sam dobivanja sportskog bh. državljanstva i pasoša BiH - izjavio je 19-godišnji defanzivac Šalkea Sead Kolašinac u ekskluzivnom razgovoru za "Dnevni avaz" po povratku iz Istanbula, gdje je u srijedu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka pružio odličnu igru protiv Galatasaraja, uspješno čuvajući svjetsku zvijezdu Didijea Drogbu (Didier).
Dogovor s Pirićem
Kolašinac je nedavno dobio poziv NSBiH da prisustvuje prijateljskoj utakmici Slovenije i "Zmajeva" (0:3), ali nije došao u Ljubljanu 6. februara. Sada objašnjava i zašto.
- Istoga dana imao sam prijateljsku utakmicu mladih selekcija Njemačke i Italije, na koju sam bio pozvan da igram i nastupio sam. U razgovorima s tehničkim direktorom NSBiH Denijalom Pirićem dogovorio sam se da je puno bolje za mene da ostanem igrati za Njemačku nego da tamo sjedim u publici i gledam.
Mlad sam i svaka takva utakmica znači mnogo. Znači, imao sam saglasnost NSBiH. Znam da su uslijedili komentari da ne želim igrati za BiH, a nije bilo osnova za to. Sve te priče su me zaboljele. Ja volim Bosnu i često je posjećujem, a i moj otac je saglasan s tim da igram za svoju zemlju. Tako će i biti ako Bog da - naglasio je Kolašinac i osvrnuo se na duel u Turskoj:
Bez straha
- Zaista smo igrali dobro u Istanbulu, gdje je bila nevjerovatna atmosfera. Ostvarili smo dobar rezultat, koji nam daje puno izgleda da u revanšu prođemo u četvrtfinale, što je malo ko očekivao na samom startu Lige prvaka. Što se tiče duela s Drogbom, nisam zaista imao nikakvu tremu, pa ni onda kada sam bio oči u oči s njima. Imam respekt prema Drogbi, ali imam i vjere u sebe.
Otac bio u konzulatu
Seadov otac Faik boravio je u generalnom konzulatu BiH u Štutgartu, gdje se raspitivao za najkraći put dobivanja neophodnih dokumenata. Sada je na potezu NSBiH, koji treba također uraditi svoj dio posla kako bi se što prije završila administrativna procedura, nakon čega bi Kolašinac konačno postao "Zmaj".
haj sad hejteri produzite sa teme

- Ništa se u mojim razmišljanjima nije promijenilo. Prije pola godine sam rekao, a sada ću to ponoviti, želim igrati za svoju zemlju Bosnu u Hercegovinu. U fazi sam dobivanja sportskog bh. državljanstva i pasoša BiH - izjavio je 19-godišnji defanzivac Šalkea Sead Kolašinac u ekskluzivnom razgovoru za "Dnevni avaz" po povratku iz Istanbula, gdje je u srijedu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka pružio odličnu igru protiv Galatasaraja, uspješno čuvajući svjetsku zvijezdu Didijea Drogbu (Didier).
Dogovor s Pirićem
Kolašinac je nedavno dobio poziv NSBiH da prisustvuje prijateljskoj utakmici Slovenije i "Zmajeva" (0:3), ali nije došao u Ljubljanu 6. februara. Sada objašnjava i zašto.
- Istoga dana imao sam prijateljsku utakmicu mladih selekcija Njemačke i Italije, na koju sam bio pozvan da igram i nastupio sam. U razgovorima s tehničkim direktorom NSBiH Denijalom Pirićem dogovorio sam se da je puno bolje za mene da ostanem igrati za Njemačku nego da tamo sjedim u publici i gledam.
Mlad sam i svaka takva utakmica znači mnogo. Znači, imao sam saglasnost NSBiH. Znam da su uslijedili komentari da ne želim igrati za BiH, a nije bilo osnova za to. Sve te priče su me zaboljele. Ja volim Bosnu i često je posjećujem, a i moj otac je saglasan s tim da igram za svoju zemlju. Tako će i biti ako Bog da - naglasio je Kolašinac i osvrnuo se na duel u Turskoj:
Bez straha
- Zaista smo igrali dobro u Istanbulu, gdje je bila nevjerovatna atmosfera. Ostvarili smo dobar rezultat, koji nam daje puno izgleda da u revanšu prođemo u četvrtfinale, što je malo ko očekivao na samom startu Lige prvaka. Što se tiče duela s Drogbom, nisam zaista imao nikakvu tremu, pa ni onda kada sam bio oči u oči s njima. Imam respekt prema Drogbi, ali imam i vjere u sebe.
Otac bio u konzulatu
Seadov otac Faik boravio je u generalnom konzulatu BiH u Štutgartu, gdje se raspitivao za najkraći put dobivanja neophodnih dokumenata. Sada je na potezu NSBiH, koji treba također uraditi svoj dio posla kako bi se što prije završila administrativna procedura, nakon čega bi Kolašinac konačno postao "Zmaj".
haj sad hejteri produzite sa teme
-
nihoniho
#6842 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Je li to sada treba okivati savez u zvijezde? I dalje su gomila amatewra i nesposobnjakovica, mozemo dobiti samo igraca koji izricito zeli igrati za nas , pa za to nam i ne treba savez ! I jos treba sacekati, nije jos kasno da upropaste stvar, ako je ovo uopste istina.
izgubimo 3 dobijemo jednog i jos im treeba cestitat"
izgubimo 3 dobijemo jednog i jos im treeba cestitat"
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#6843 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Da momak ne zeli da igra, niko to ne bi mogao promjeniti. Nije kao oni "svicarci"
Igrati za mladu njemacku reprezentaciju je ogroman uspjeh!!! On ce se toga odreci i igrati za svoju zemlju
Svaka cast
Igrati za mladu njemacku reprezentaciju je ogroman uspjeh!!! On ce se toga odreci i igrati za svoju zemlju
Svaka cast
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#6844 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nisam gledao tekmu, hvala za klipBaltazar_khan wrote:
ovo treba nekako prebaciti na kasetu pa poslati papetu
Pa jbt te... odlicno je odigrao
- hrastov žižak
#6845 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
sesar asistiro za oba gola svoje ekipe
-
zlajapravaraja
#6846 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Buduci Zmaj Sead Kolasinac u pocetnoj postavi protiv Düsseldorfa u 18;30 
- Edin H.
#6847 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sto ti je Avaz, da nije pricao sa njima ne bi gledao utakmicuzlajapravaraja wrote:Buduci Zmaj Sead Kolasinac u pocetnoj postavi protiv Düsseldorfa u 18;30
- sinuhe
#6848 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Meni smijesno kako ljudi ne znaju izvaditi pasos, licnu kartu....
-
zlajapravaraja
#6849 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bih, bih...iz vise razlogaEdin H. wrote:Sto ti je Avaz, da nije pricao sa njima ne bi gledao utakmicuzlajapravaraja wrote:Buduci Zmaj Sead Kolasinac u pocetnoj postavi protiv Düsseldorfa u 18;30
- jeza u ledja
#6850 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa ako je momak rodjen i odrastao vani nije to nista cudno.sinuhe wrote:Meni smijesno kako ljudi ne znaju izvaditi pasos, licnu kartu....
Ako stvarno ovo misli sto je rekao onda mu svaka cast.