Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stigao dres danas, kupio sebi i sinu.
Odlican. Ja sam pravo muhanat, od sintetike se dobro znojim i zacrveni mi se koza, od ovoga nista.
Istrcao odmah i malog "razvalio" 5:4 na male, vrlo ugodan i lagan za nositi.
"Made in Cambodia", daj Boze da i 2 dolara imaju dnevno...
Ma slomih se danas po internetu u trazenju bijelog dresa ciji model mi se u principu i ne svidja. Na kraju izvadih ovaj svoj Legea iz vremena Barbareza, siveni grb na prsima, siveni grb na ledjima, siveni logo Legea sa grbom FSBiH sa strane, vezeno Bosnia & Herzegovina na poledjini kragne, dres i danas ljepsi od ovog Adidasovog....bar na meni
missko wrote:Jbt obidjoh Minhen danas i samo u Sportscheku i Münzingeru imaju Legeine dresove nase a to se prije nikad nine moglo kupit nigdje u normalnim radnjama
Gesendet von meinem SM-N9005
šta da ti rečem my friend kad u bavarskom selu živiš...kod nas u Sebečevu ove adidas dresove i na pijaci prodaju
missko wrote:Jbt obidjoh Minhen danas i samo u Sportscheku i Münzingeru imaju Legeine dresove nase a to se prije nikad nine moglo kupit nigdje u normalnim radnjama
Gesendet von meinem SM-N9005
evo na zdf-u ide sportstudio i sjedi u prvom redu hadzija u legea-dresu (broj 11)