Ja cu mozda da ispadnem levat sada ali ovo je nesto sto moram reci, samim time sto sam se ja nasao uvrijedjenim, a mislim da sam dovoljno star i zreo da mogu da pricam o ovakvim stvarima.
Jedan dobar prijatelj mi je ovo, onako usput, pokazao, vidio sam da je i on bio uvrijedjen ali nije htio komentarisati!
Igor Puljic, brat pokojnog Vedrana je okacio na face-u status:
"Odjednom svi stavljaju Vedranove slike na profile.Pa jadovi,sto radite to kad cete je poslije 04.10. svi opet promijeniti !?!?!?"
Iskreno, mislim da je ovo uvreda za svakog navijaca FK Sarajevo. Ja znam da je mladic izgubio brata, znam da tu bol i patnju ne mogu ni zamisliti ali nema razloga ni opravdanja da pljuje jedinu grupu ljudi, jedine osobe u citavoj drzavi koje mu daju podrsku. Stavljanje Vedranove slike nece ubrzati istragu, nece na sud dovesti krivca, nece vratiti Vedrana niti ce olaksati bol njegovim najblizima, ali ce pokazati koliko je ljudi uz njegovu porodicu, pokazace podrsku, pokazace volju navijaca za istinom. Nisu svi mogli otici u Siroki, nije niko znao da ce onako biti, nisu svi mogli otici Igoru kuci ili mu se javiti, sto zbog svog privatnog zivota, sto zbog misljenja da to nije uredu jer ga ne znaju. Nisu svi poznavali Vedrana ali je cinjenica da je svima bio brat s tribine, pravi navijaci znaju sta to znaci, cinjenica da je tada mogao bilo koji navijac da bude na Vedranovom mjestu. Ja ne znam drugacije kako dati podrsku osim sto sam mu citavu godinu isao na grob kada sam mogao, sto sam se raspitivao dokle je istraga dosla, sto sam stajao s ostalim momcima i djevojkama na protestu. Mozda ima idiota koji dodju da posjete grob pokojnog Vedrana ili stave tu sliku da bi ih drugi cijenili ali 100% sam uvjeren da je tih jako jako jako malo, nije uredu pljunuti u lice svakog ko daje podrsku koliku moze i kako moze.
Igore, znam da patis, svi to znamo ali neke stvari jednostavno nije u redu da radis
EDIT: ako cemo iskreno, ovi sto ti govore "Svaka cast" su te pizde koji ne smiju reci da su pogrijesili jer isti isto rade
Nadam se da ce Igor nekako vidjeti ovaj post, ja nemam namjeru da mu se licno javljam jer ne zelim biti pogresno shvacen i omrazen jer to mi nije cilj.