real moze x izvuci na camp nou ... ne znam sto unaprijed dajete 3 boda barceloni .. sve neki nostradamusitaxi_driver wrote:Racunaj +3 jer idu barceloni.a sto je turcin dobio crveni? Garant se pravio pametan ko onaj nas protiv portugala.sumirprimus wrote:momci cemu nervoza,real je jos uvijek na plus 6,jos uvijek to djeluje i izgleda ko preveeliko...
a definitivno su sinoc bili prenervozni...
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
solidsnake
#6826 Re: Real Madrid C.F.
- taxi_driver
#6827 Re: Real Madrid C.F.
Ma ja ne kontam kako je real ostecen. Sudija je siljio za real vise od pola utakmice. Maurinja je jednom opomenuo drugi put ga izbacio. Oba crvena zasluEno dobili.penal za Vilareal nije sudjen. Real ni k od kraljevskog kluba nije vise. Ono je skup razmazenih zvijezda sa kretenom na klupi.
-
sumirprimus
#6828 Re: Real Madrid C.F.
jedini solid u vezti primere je daj real vec godinama donji sa barcom,nikad lakse za predvidit,izuzetak ona tekma u kupu,i to bi bilo to...solidsnake wrote:real moze x izvuci na camp nou ... ne znam sto unaprijed dajete 3 boda barceloni .. sve neki nostradamusitaxi_driver wrote:Racunaj +3 jer idu barceloni.a sto je turcin dobio crveni? Garant se pravio pametan ko onaj nas protiv portugala.sumirprimus wrote:momci cemu nervoza,real je jos uvijek na plus 6,jos uvijek to djeluje i izgleda ko preveeliko...
a definitivno su sinoc bili prenervozni...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6829 Re: Real Madrid C.F.
Halo, taxista, ohladi malo, nisam nikog branio, ali nije u redu da se prica ono sto nije bilo. I nemoj mi se psovkama obracati.taxi_driver wrote:Znas zasto je pepe dobio zuti.zbog svoje glume u predhodnim utakmicama. Ok greska sudije ali kontao je da glumi, a frajer ga nije namjerno udario za razliku njega koji je mesar. Ebo te pepe,jesi nasao koga ces braniti.
-
solidsnake
#6830 Re: Real Madrid C.F.
zadnje dvije tekme ako se ne varam 3:2 za barcu i 2:2 na kamp nou .. .. sta ako barca bude desetkovana u odbrani kao sad protiv majorke ili pak u veznom redu sto je jos gore .. sta ako real bude imao strasnu vece bas kao zadnju tekmu na kamp nou ... mislim , glupo je govoriti o utakmici koja je na rasporedu tek za mjesec dana ... moze puci petarda opet , ali isto tako se mogu ponoviti tijesne utakmice .. glupo je otpisivati unaprijedsumirprimus wrote:jedini solid u vezti primere je daj real vec godinama donji sa barcom,nikad lakse za predvidit,izuzetak ona tekma u kupu,i to bi bilo to...
- taxi_driver
#6831 Re: Real Madrid C.F.
Tomahawk11 wrote:Halo, taxista, ohladi malo, nisam nikog branio, ali nije u redu da se prica ono sto nije bilo. I nemoj mi se psovkama obracati.taxi_driver wrote:Znas zasto je pepe dobio zuti.zbog svoje glume u predhodnim utakmicama. Ok greska sudije ali kontao je da glumi, a frajer ganije namjerno udario za razliku njega koji je mesar. Ebo te pepe,jesi nasao koga ces braniti.
Sta se prica a da nije bilo.a ono nije psovka nego uzrecica. Da sam htio opsovati, onda bi dobio bas psovku. Ako sam te uvrijedio izvi im
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6832 Re: Real Madrid C.F.
Cuj upisana vec tri boda Barceloni u El Clasicu
Dobar vic 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6833 Re: Real Madrid C.F.
Pa covjek kaze da je dobio karton zbog onog sto je rekao sudiji, a to nije tacno. Uostalom, cijela utakmica je zbrkana, cak ni na oficijelnoj stranici spanske lige se ne zna ko je dobio kartone. Pa jos da i mi malo zakuhamotaxi_driver wrote:Tomahawk11 wrote:Halo, taxista, ohladi malo, nisam nikog branio, ali nije u redu da se prica ono sto nije bilo. I nemoj mi se psovkama obracati.taxi_driver wrote:Znas zasto je pepe dobio zuti.zbog svoje glume u predhodnim utakmicama. Ok greska sudije ali kontao je da glumi, a frajer ganije namjerno udario za razliku njega koji je mesar. Ebo te pepe,jesi nasao koga ces braniti.
Sta se prica a da nije bilo.a ono nije psovka nego uzrecica. Da sam htio opsovati, onda bi dobio bas psovku. Ako sam te uvrijedio izvi im![]()
- ultima_palabra
#6834 Re: Real Madrid C.F.
Zadnje tri tekme na CN (Liga prvaka, Superkup i Kup), RM je bio ravnopravan ili bolji. Na Bernabeu kao da imaju psihološki problem, pritisak publike ili već nešto.sumirprimus wrote:jedini solid u vezti primere je daj real vec godinama donji sa barcom,nikad lakse za predvidit,izuzetak ona tekma u kupu,i to bi bilo to...
-
sumirprimus
#6835 Re: Real Madrid C.F.
ja ali i kod tebe puno ŠBB KBB...solidsnake wrote:zadnje dvije tekme ako se ne varam 3:2 za barcu i 2:2 na kamp nou .. .. sta ako barca bude desetkovana u odbrani kao sad protiv majorke ili pak u veznom redu sto je jos gore .. sta ako real bude imao strasnu vece bas kao zadnju tekmu na kamp nou ... mislim , glupo je govoriti o utakmici koja je na rasporedu tek za mjesec dana ... moze puci petarda opet , ali isto tako se mogu ponoviti tijesne utakmice .. glupo je otpisivati unaprijedsumirprimus wrote:jedini solid u vezti primere je daj real vec godinama donji sa barcom,nikad lakse za predvidit,izuzetak ona tekma u kupu,i to bi bilo to...
a ja znam da godinama,gledam klasićni nikad rahatnije...
pa sta bude nek bude...hlotpa je okrugla,oni mali zeleni trce, pa ko god da igra ko navijeni
-
sumirprimus
#6836 Re: Real Madrid C.F.
rm bio bolji??ultima_palabra wrote:Zadnje tri tekme na CN (Liga prvaka, Superkup i Kup), RM je bio ravnopravan ili bolji. Na Bernabeu kao da imaju psihološki problem, pritisak publike ili već nešto.sumirprimus wrote:jedini solid u vezti primere je daj real vec godinama donji sa barcom,nikad lakse za predvidit,izuzetak ona tekma u kupu,i to bi bilo to...
nemoj ultima,pa ti si ovde glas razuma,,,,
zadnjih 10-tak utakmica,kako god gusto bilo,barca ih dokrajci...ha na jednu ha na dvije kroz kupove...
izuzetak od pravila onaj kup..
al et haj dobro...
ima jos do nje,bog te pito,kolko ce jos bit iskljucenja,pogubljenih zivaca,crvenih kartona...
- ultima_palabra
#6837 Re: Real Madrid C.F.
Pa stojim iza toga... više bih se sekirao da je utakmica kući
Ali o tom potom, ko zna ko će biti u kakvoj formi, povrede, kartoni, Liga prvaka i ostale zajebancije.
-
ma3
#6838 Re: Real Madrid C.F.
da rezimiramo villarreal:
Paradas Romero PREDAO ZAPISNIK UTAKMICE LFP-u ( Španskom nogometnom savezu )
U njemu je naglasio da ga je Pepe vrijeđao prema članu 94 " uvreda " Pepe će biti suspendovan prema članu 94 displinskog zakona između 4 i 12 utakmica !
" Ozil je dobio Crveni karton jer je nakon moje odluke aplaudirao kraj mene i cinično se smijao gledajući u mene " očekuje ga između 2 do 3 utakmice suspenzije.
" Sergio Ramos je dobio dva žuta kartona zbog neopreznih startova " prema tome samo jedna utakmica suspenzije
" Mourinho i Rui Faria su vrijeđali četvrtog sudiju zbog naših odluka zbog čega su udaljeni sa terena " s obzirom da im ovo nije prvi put očekujemo prije svega za Fariu koji je nakon što je protiv Raya bio isključen i suspenzije od 3 utammice ovaj put će dobiti duplo više dok Mourinho najvjerovatnije 3 utakmice !
RONALDO nije bio u zapisniku jer njegov postupak nije vidjeo nijedan od sudija ali disciplinska komisija će pokrenuti istragu i kazniti Ronalda sa jednom utakmicom !
U njemu je naglasio da ga je Pepe vrijeđao prema članu 94 " uvreda " Pepe će biti suspendovan prema članu 94 displinskog zakona između 4 i 12 utakmica !
" Ozil je dobio Crveni karton jer je nakon moje odluke aplaudirao kraj mene i cinično se smijao gledajući u mene " očekuje ga između 2 do 3 utakmice suspenzije.
" Sergio Ramos je dobio dva žuta kartona zbog neopreznih startova " prema tome samo jedna utakmica suspenzije
" Mourinho i Rui Faria su vrijeđali četvrtog sudiju zbog naših odluka zbog čega su udaljeni sa terena " s obzirom da im ovo nije prvi put očekujemo prije svega za Fariu koji je nakon što je protiv Raya bio isključen i suspenzije od 3 utammice ovaj put će dobiti duplo više dok Mourinho najvjerovatnije 3 utakmice !
RONALDO nije bio u zapisniku jer njegov postupak nije vidjeo nijedan od sudija ali disciplinska komisija će pokrenuti istragu i kazniti Ronalda sa jednom utakmicom !
-
sumirprimus
#6839 Re: Real Madrid C.F.
hohoho 4 tekme pepe tri morinjo..
vidis kad je derbi???
vidis kad je derbi???
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6840 Re: Real Madrid C.F.
Skupo izadje ovaj Villarealma3 wrote:da rezimiramo villarreal:
- skenderija04
#6841 Re: Real Madrid C.F.
Ovo zadnje ne vjerujem. Ako nije u zapisniku nema kazne. Pepe i Ozil utakmica i to je to.ma3 wrote:da rezimiramo villarreal:
- ultima_palabra
#6842 Re: Real Madrid C.F.
Ma vidi i ta komisija da je sudija malo "pogubio papire" što bi rekli Španci
Neka se zamisli koliko će on utakmica dobiti. "Sarkastično aplaudirao i smijao se" - to je za žuti karton.
- Revolucionar ★
#6843 Re: Real Madrid C.F.
pa onaj drugi rubenov zuti , komotno crveni, smrvio je covjeka .. kad se samo sjetim Pepeovog crvenog protiv Barce, kad nije ni dodio alvesa .. a ovdje pogibeljan start u napadu .. smijesno sudjenje
- ultima_palabra
#6844 Re: Real Madrid C.F.
Kako li je prošao Callejon nakon onog starta po članku?Revolucionar ★ wrote:pa onaj drugi rubenov zuti , komotno crveni, smrvio je covjeka .. kad se samo sjetim Pepeovog crvenog protiv Barce, kad nije ni dodio alvesa .. a ovdje pogibeljan start u napadu .. smijesno sudjenje
- skenderija04
#6845 Re: Real Madrid C.F.
Ultima, gledao si tekmu . Smiju li se u Villarealu smatrati ostecenima?
- ultima_palabra
#6846 Re: Real Madrid C.F.
Pa ne baš, jedna ili dvije odluke kontra njih naspram bar 5-6 kontra Madrida.skenderija04 wrote:Ultima, gledao si tekmu . Smiju li se u Villarealu smatrati ostecenima?
-
ma3
#6847 Re: Real Madrid C.F.
Nemamo mnogo igrača za Sociedad !
Iker Albiol-Varane-Arbeloa-Marcelo Alonso-Khedira Kaka-Callejon-Higuain Benzema
Klupa: Adan, Mejias, Sahin, Morata, Coentrao, Granero, Altintop.
Trener: Aitor Karanka
Bez Pepea, Ozila, Ramosa, Ronalda, Lassa te povrijeđenog Carvalha i Di Marije s kojim Mou neće rizikovat kako je i rekao prije utakmice sa Malagom lako je zaključit prvih 11.
Al ne sumnjam da cemo uzet Sociedad,kad inat proradi...oho im se ohooo

Iker Albiol-Varane-Arbeloa-Marcelo Alonso-Khedira Kaka-Callejon-Higuain Benzema
Klupa: Adan, Mejias, Sahin, Morata, Coentrao, Granero, Altintop.
Trener: Aitor Karanka
Bez Pepea, Ozila, Ramosa, Ronalda, Lassa te povrijeđenog Carvalha i Di Marije s kojim Mou neće rizikovat kako je i rekao prije utakmice sa Malagom lako je zaključit prvih 11.
Al ne sumnjam da cemo uzet Sociedad,kad inat proradi...oho im se ohooo
- skenderija04
#6848 Re: Real Madrid C.F.
Pa stani. Te dvije odluke su dva penala. A Lass je trebao biti iskljucen .ultima_palabra wrote:Pa ne baš, jedna ili dvije odluke kontra njih naspram bar 5-6 kontra Madrida.skenderija04 wrote:Ultima, gledao si tekmu . Smiju li se u Villarealu smatrati ostecenima?
- ultima_palabra
#6849 Re: Real Madrid C.F.
Prvi žuti Lassa je prestrog, još u 3.minutu... i taj drugi start nije nešto posebno grub. Jedan penal je bio, jedan diskutabilan.skenderija04 wrote:Pa stani. Te dvije odluke su dva penala. A Lass je trebao biti iskljucen .ultima_palabra wrote:Pa ne baš, jedna ili dvije odluke kontra njih naspram bar 5-6 kontra Madrida.skenderija04 wrote:Ultima, gledao si tekmu . Smiju li se u Villarealu smatrati ostecenima?
S druge strane četiri crvena kartona, nepokazan crveni zbog faula na Callejonu, žuti zbog faula nad Pepeom, pa onda faul iz kojeg je dat gol... na kraju još kad su pritisli sa 9 igrača ovaj svirao kraj prije vremena iako je mogao dodati još pola minute ili minut.
Sudijska komisija će raditi prekovremeno ovih par dana.
- skenderija04
#6850 Re: Real Madrid C.F.
E jebi ga, Lassovo je prestrogo a gazenje Callejona je crveni. Prvi penal na Nilmaru je ona scena sto se vec pojavila na forumu par stranica iza. Na Marcosu je isto ocigledan.

Cetiri iskljucenja. Dva klupi. Rui Faria je zaradio CETVRTI crveni karton kao pomocni trener. Rekord. Ramosov start se moze okarakterisati kao zuti. Ozil je prigovorio i iskljucen je. Ne znamo sta je rekao. Ali dobro, ako u Realu smatraju da gube zbog sudija niko ne moze da im prigovori. Ali ono ponasanje na kraju.....

Cetiri iskljucenja. Dva klupi. Rui Faria je zaradio CETVRTI crveni karton kao pomocni trener. Rekord. Ramosov start se moze okarakterisati kao zuti. Ozil je prigovorio i iskljucen je. Ne znamo sta je rekao. Ali dobro, ako u Realu smatraju da gube zbog sudija niko ne moze da im prigovori. Ali ono ponasanje na kraju.....