Obama i SAD (2008-2016)

Post Reply
simpozijum delirijum

#6826 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by simpozijum delirijum »

jefferson wrote:kakav ba taoc? Das otkaz i cao, pocni svoj biznis! Bar je to u USA najlakse.
Tvoj svaki post je pun negativnosti Ne do bog s tobom sjest i pivu popit, covjek bi samoubistvo izvrsio!

:D e nisam bas takav negativac ! ako sa mnom pivu ( Njemacku ili Belgijsku pivu a niti "Samuel Adams" piva Americka je takodjer prva liga )
popijes ? ja placam prvu turu i mezu :thumbup:
bit ce navjerovatnije mnogo smijeha i sege i pozitive :dance:
tesko je poceti svoj biznis , znam ? treba hrabrosti i slicno , radim za malu kompaniju i nema frke kada me ljudi zovnu sa strane da odradim posao i balansiram, ali ljudi nemaju para
ja samo prenosim raspolozenje gomile Amerikanaca koje susrecem svaki dan . ja sam samo glasnik najcesce ,
vecina Amerikanaca bi bila banovana na ovome forumu kada bi iznijeli svoje misljenje o trenutnoj situaciji a zemlja kao USA sa takvim potencijalima i mogucnostima ?
e to me nervira pravo
sve zbog 1% oligarhije , vrlo pohlepne
jefferson

#6827 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by jefferson »

simpozijum delirijum wrote:
jefferson wrote:kakav ba taoc? Das otkaz i cao, pocni svoj biznis! Bar je to u USA najlakse.
Tvoj svaki post je pun negativnosti Ne do bog s tobom sjest i pivu popit, covjek bi samoubistvo izvrsio!

:D e nisam bas takav negativac ! ako sa mnom pivu ( Njemacku ili Belgijsku pivu a niti "Samuel Adams" piva Americka je takodjer prva liga )
popijes ? ja placam prvu turu i mezu :thumbup:
bit ce navjerovatnije mnogo smijeha i sege i pozitive :dance:
tesko je poceti svoj biznis , znam ? treba hrabrosti i slicno , radim za malu kompaniju i nema frke kada me ljudi zovnu sa strane da odradim posao i balansiram, ali ljudi nemaju para
ja samo prenosim raspolozenje gomile Amerikanaca koje susrecem svaki dan . ja sam samo glasnik najcesce ,
vecina Amerikanaca bi bila banovana na ovome forumu kada bi iznijeli svoje misljenje o trenutnoj situaciji a zemlja kao USA sa takvim potencijalima i mogucnostima ?
e to me nervira pravo
sve zbog 1% oligarhije , vrlo pohlepne
E slusaj, ja sa X amerikanaca dolazim u kontakt svaki dan. Radim dva posla, susrecem se sa svakim ljudima, onim koji se zale, oni koji se ne zale itd.
Jaro, ja se najvjerovatnije vrlo brzo selim u drugu drzavu zbog svojih licnih stvari, i trazim posao u svojoj oblasi, ali ne budem li nasao, znam jos mnogot toga raditi, pa i svoj biznis pokrenuti ako treba.
Jbg, ti po meni previse se bavis teorijama zavjere i sl, i to ti utice kada dajes i najobicnije komentare.
ahuseino

#6828 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by ahuseino »

Bogam' ti je @simpozijum blizi kod pretvaranja galona u litre... :wink: :P :-)
vodoprovodčik

#6829 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by vodoprovodčik »

ma šta je teorija zavjere u onom što je simpozijum naveo?
convict

#6830 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by convict »

simpozijum delirijum wrote:Obama je bio u Majamiju juce , odrzao govor na univerzitetu studentima , a zatim odjurio u Orlando na donatorsku veceru gdje je "ulaznica" 30 000 dolara
napao Republikance i kao uvijek , maze oci narodu sa par dobrih ideja ; alternativni izvori energije i slicno a cijena benzina na Floridi skocila na 3,79 $ galon ( galon USA je 3.75 litara )
rekord za cijelu USA a na ljeto se ocekuje 5 dolara galon
osjecam to i po svome dzepu :x , kao i masa mojih Americkih prijatelja , kako prezivjeti sa 5 dolara galon ?
ali ?
Americko proljece dolazi , gospodine predsjednice !
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... h5eN2fXY#!
Ovo se pitaš na forumu na kojem većina već sad plaća 6.50 dolara galon i to uz 80% manju zaradu.

Jasna je poenta, ali smanji dramu.
gilbert

#6831 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by gilbert »

Daj te ljudi sta vam je radi te po dva posla , cuvajte sebe. :-)
Vamo simpozijum o krizi sve nema posla a u praksi po dva posla se drze .
Simpozijum stipu se americkog kukanja , vazda kukaju price tipa eto nepusi jer nema za cigare itd. a vamo pola plate ide automatski na stednju .
simpozijum delirijum

#6832 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

jos jedna "medijska bomba " ! zahvaljujuci par Americkih gradjana koji imaju mozga :D
nema cenzure medija u USA ? a pogotovo oko Ron Paula , predsjednickoga kandidata ?
ma hajte :D
video sa CNN , intervju sa mladim vojnikom , koji treba ici treci put u Afganistan , umoran od rata , zeli mir napokon
podrzava Ron Paula u ideji da povuce trupe nazad u USA i zatvori vecinu od oko 700 vojnih baza sirom planete
i sta bi kada ga je novinarka CNN pitala ? ;" pa republikanci tvrde da je to opasno , ako povucemo trupe "teroristi" ce nas napasti "
a vojnik spomenu da ako prestanemo napadati druge drzave i Izrael i da je opa s... i Iran nema bo... i kvrc ...!!
prekide se veza .....

mamicu im nabijem , misle da smo svi levati ili sta ??

"tehnicke smetnje "? aha !

nikad_vise

#6833 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by nikad_vise »

simpozijum delirijum wrote:jos jedna "medijska bomba " ! zahvaljujuci par Americkih gradjana koji imaju mozga :D
nema cenzure medija u USA ? a pogotovo oko Ron Paula , predsjednickoga kandidata ?
ma hajte :D
video sa CNN , intervju sa mladim vojnikom , koji treba ici treci put u Afganistan , umoran od rata , zeli mir napokon
podrzava Ron Paula u ideji da povuce trupe nazad u USA i zatvori vecinu od oko 700 vojnih baza sirom planete
i sta bi kada ga je novinarka CNN pitala ? ;" pa republikanci tvrde da je to opasno , ako povucemo trupe "teroristi" ce nas napasti "
a vojnik spomenu da ako prestanemo napadati druge drzave i Izrael i da je opa s... i Iran nema bo... i kvrc ...!!
prekide se veza .....

mamicu im nabijem , misle da smo svi levati ili sta ??

"tehnicke smetnje "? aha !

cirkus..vecina zapadnih medija je se toliko izofirala od 2000 do danas da covjek stvarno ima brigu.Mediji koji trebaju da se stave u sluzbu nas građana i da nas informisu istinito kako bi pokusali sprijeciti eskalaciju svjetskih razmjera su se upravo stavili u sluzbu onih koji vise ne postuju nikakve svjetske mehanizme i terorom i prijetnjama melju sve pred sobom.Stvarno zalosno jer se covjek zapita sta i da nas porobe sve i od nas 7 milijardi naprave robove,steknu sva bogastva ovog svijeta,budu predsjednici i parlamentarci vlada svih svjetova i svih ljudi,sta ce im to,sva ta bogastva i svi ti materijalni interesi nisu vrijedni jednog zivota africkog djeteta.
jeza u ledja

#6834 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by jeza u ledja »

Ma zavjera , ocito. :oops:

Nego, mescini da su sutra na programu novi prajmariz, ovaj puta u Michiganu i u Arizoni. I dok je Arizoni Romney u prednosti, u Michiganu je mrtva trka. Michigan je specifican jer je Romney rodjen tamo, a babo mu je bio guverner te drzave, ovako nesto. Pa eto sad kao mediji furaju pricu, ako tamo izgubi oho mu se. No fazon je u tome sto se bobe iz Michigana dijele po postocima (priblizno), a iz Arizone pobjedniku ide sve.

Al sad, kad bi to jos bilo tako jednostavno. Danas sam se nakanio da procitam clanak koji republikanski proces izbora objasnjava u detalje, delegate i to, na kraju nista nisam skonto. :D :-)

Ako koga zanima, ima ovdje clanak o tome.
ahuseino

#6835 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by ahuseino »

nikad_vise wrote: cirkus..vecina zapadnih medija je se toliko izofirala od 2000 do danas da covjek stvarno ima brigu.Mediji koji trebaju da se stave u sluzbu nas građana i da nas informisu istinito kako bi pokusali sprijeciti eskalaciju svjetskih razmjera su se upravo stavili u sluzbu onih koji vise ne postuju nikakve svjetske mehanizme i terorom i prijetnjama melju sve pred sobom.Stvarno zalosno jer se covjek zapita sta i da nas porobe sve i od nas 7 milijardi naprave robove,steknu sva bogastva ovog svijeta,budu predsjednici i parlamentarci vlada svih svjetova i svih ljudi,sta ce im to,sva ta bogastva i svi ti materijalni interesi nisu vrijedni jednog zivota africkog djeteta.
Cuj sta ce Him? Pa valja djeci 'Ljeb na sto svako vece prinjet'. A usta gladna...

Nego, sto od 2000 do danas? Jel' zato sto ti pratis, ili mozes da pratis od 2000-te? PoCjeca me na onaj vic kad drot trazi izgubljeni pendrek samo izpod ulicne rasvjete - jer se tu najbolje vidi. :wink:
jefferson

#6836 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by jefferson »

ahuseino wrote:
nikad_vise wrote: cirkus..vecina zapadnih medija je se toliko izofirala od 2000 do danas da covjek stvarno ima brigu.Mediji koji trebaju da se stave u sluzbu nas građana i da nas informisu istinito kako bi pokusali sprijeciti eskalaciju svjetskih razmjera su se upravo stavili u sluzbu onih koji vise ne postuju nikakve svjetske mehanizme i terorom i prijetnjama melju sve pred sobom.Stvarno zalosno jer se covjek zapita sta i da nas porobe sve i od nas 7 milijardi naprave robove,steknu sva bogastva ovog svijeta,budu predsjednici i parlamentarci vlada svih svjetova i svih ljudi,sta ce im to,sva ta bogastva i svi ti materijalni interesi nisu vrijedni jednog zivota africkog djeteta.
Cuj sta ce Him? Pa valja djeci 'Ljeb na sto svako vece prinjet'. A usta gladna...

Nego, sto od 2000 do danas? Jel' zato sto ti pratis, ili mozes da pratis od 2000-te? PoCjeca me na onaj vic kad drot trazi izgubljeni pendrek samo izpod ulicne rasvjete - jer se tu najbolje vidi. :wink:
Ta bogatstva_ Pa da nije tog bogatstva ne znam ko bi slao onoliko pomoc africi? Kinezi? Rusi?
simpozijum delirijum

#6837 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Ta bogatstva_ Pa da nije tog bogatstva ne znam ko bi slao onoliko pomoc africi? Kinezi? Rusi? jefferson
Hugo Chavez salje u USA svake godine dzaba oko 150 000 galona dizela siromasnim Amerikancima da se ne smrznu tokom zime
znam da te jako provocira ali mi to nije cilj
Kuba , sicusna i pod sankcijama dala je vise pomoci Haitiju negoli cijeli "zapad"
Kinezi grade infrastukturu po Africi ( bilo je i u Libiji dok ih nisu potjerali bombama ) i grade skole i bolnice , naravno za jeftine resurse ali bar ne bacaju bombe po njima , otimaju ali i daju nesto zauzvrat i bar ih ne ubijaju
nema Kineskih vojnika i nosaca aviona po Latinskoj Americi Aziji i Africi , ili Ruskih
hebo tu pomoc kada te izbombarduju do kamenoga doba najmodernijim oruzjem i zaspu te osiromasenim uranom
i "demokratizuju te"
Jean Valjean

#6838 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by Jean Valjean »

simpozijum delirijum wrote: Kuba , sicusna i pod sankcijama dala je vise pomoci Haitiju negoli cijeli "zapad"
Hajde malo odvadi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_aid_to_Haiti
jeza u ledja

#6839 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by jeza u ledja »

Ta bogatstva_ Pa da nije tog bogatstva ne znam ko bi slao onoliko pomoc africi? Kinezi? Rusi? jefferson
Hugo Chavez salje u USA svake godine dzaba oko 150 000 galona dizela siromasnim Amerikancima da se ne smrznu tokom zime
znam da te jako provocira ali mi to nije cilj
Kuba , sicusna i pod sankcijama dala je vise pomoci Haitiju negoli cijeli "zapad"
Kinezi grade infrastukturu po Africi ( bilo je i u Libiji dok ih nisu potjerali bombama ) i grade skole i bolnice , naravno za jeftine resurse ali bar ne bacaju bombe po njima , otimaju ali i daju nesto zauzvrat i bar ih ne ubijaju
nema Kineskih vojnika i nosaca aviona po Latinskoj Americi Aziji i Africi , ili Ruskih
hebo tu pomoc kada te izbombarduju do kamenoga doba najmodernijim oruzjem i zaspu te osiromasenim uranom
i "demokratizuju te"
Cak 150,000 galona? Vau! Razbacuje se nadasve.
Isti taj Hugo prodaje uglavnom SADu i na tome obrce bilione. I sad ti kao vau sto je fin da Afrikancima da goriva koliko 100 Amerikanaca potrosi godisnje na svoje auto.
Kada SAD dijeli takvo nesto, onda je to radi sirenja uticaja imperijalista i kapitalistickog porobljavanja siromasnih.
simpozijum delirijum

#6840 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Jean Valjean wrote:
simpozijum delirijum wrote: Kuba , sicusna i pod sankcijama dala je vise pomoci Haitiju negoli cijeli "zapad"
Hajde malo odvadi.
ne ! necu 'odvaditi" vec cu dodati ! :D
medicinski bataljon sa Kube , spasili su na desetine hiljada Haicana , kao sto treniraju i obucavaju besplatno na hiljade studenata medicine iz zemalja trecega svijeta
ta pomoc traje od 1998 i prvi su i jedini poslije zemljotresa uskocili i pomogli , prije negoli su Americki marinci priskocili i Americka ploveca bolnica
izvinjavam se za OFF ali morao sam;
http://www.medicc.org/publications/medi ... ealth.html
jefferson

#6841 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by jefferson »

Jean Valjean wrote:
Hajde malo odvadi.
ne ! necu 'odvaditi" vec cu dodati ! :D
medicinski bataljon sa Kube , spasili su na desetine hiljada Haicana , kao sto treniraju i obucavaju besplatno na hiljade studenata medicine iz zemalja trecega svijeta
ta pomoc traje od 1998 i prvi su i jedini poslije zemljotresa uskocili i pomogli , prije negoli su Americki marinci priskocili i Americka ploveca bolnica
izvinjavam se za OFF ali morao sam;
http://www.medicc.org/publications/medi ... ealth.html
E slusaj, ja tacno znam sta se desavalo na haitiju od prvog dana! Samo mogu reci da seres ko foka!
Da nije bilo amerikanaca mogao bi to sve baciti niz vodu! U roku od 24 sata su imali aerodrom operativan jer je americka avijacija napravila kontrolni toranj tako sto je tip stajao na stolici i "odokativno" navodio avione!
Da znas iz prve ruke sta se desavalo ne znas, jer bi znao onda ko si!
Jbt kada citam ova tvoja sranja pozelim da americki ustav ima klauzulu gdje se takvima drzavljanstvo moze oduzeti, ali eto, niko te ne sprecava da odes na malu kubu i pomazes!
Jean Valjean

#6842 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by Jean Valjean »

simpozijum delirijum wrote:prvi su i jedini poslije zemljotresa uskocili i pomogli
Dobro su prosli da ih nisu za koleru optuzili, mislim, posto su bili prvi i jedini. I to jos doktori! Ko zna kakve su im eksperimente tamo radili ;)

Nego, daj jos koju bajku, ne ide ti lose.
jeza u ledja

#6843 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by jeza u ledja »

Danas je Romney ipak uspio pobjediti u svom rodnom Michiganu. Po zadnjim rezultatima, osvojio je 41%, dok je Santorum uzeo 38% glasova u MI. Paul je uzeo 12%, a Gingrich 7%. Romney i Santorum su tako blizu da ce vjerovatno dobiti slican broj delegata, ali eto na papiru je Romney pobjednik pa moze malo da odahne, jer bi mu poraz u MI bio velika bruka.
U Arizoni pak je sve jasno - Romney je uzeo skoro pola glasova (47%), Santorum samo 26%. Za razliku od MI, AZ je winner-takes-all-state tako da tu Romney dobiva jos mnogo vise.
Ono sto je interesantno i ovaj puta, a sto se ponavlja iz drzave u drzavu je da je izlaznost izuzetno mala, za razliku od recimo proslih izbora kada je izlaznost i za Demokrate i za Republikance bila rekordna. To mnogo govori koliko su Republikanci zagrijani za svoje kandidate.

Dakle, za sada Romney je u ubjedljivom vodjstvu u broju delegata (165) u odnosu na drugoplasiranog Santoruma (44) i Gingricha (38). Paul je zadnji sa 27 delegata.
Medjutim, za pobjedu treba cak 1144 delegata i nijedna velika drzava nije glasala, tako da smo daleko od pobjednika.
Cinjenica je da dok se god Gingrich drzi u izborima (posto znam da Paul nece odustati), glasovi desnicara su podjeljeni. Onog trenutka kad Gingrich ili Santorum odustanu od daljeg takmicenja tada cemo znati na cemu smo. Posto ne postoje naznake da ce Gingrich jos uvijek odustati, ovako ispada da svojim ostankom u trci pomaze Romneyju, a znajuci kakva je lisica , odnosno gmaz :D Newt Gingrich, ne bi me cudilo da upravo to radi za veliku paru od establishmenta Republikanaca, koji sigurno ne zeli vidjeti budalicu Santoruma na podiju naspram Obame.

Sutra su prajmariz u nebitnom Wyomingu, gdje ce zahvaljujuci glasovima mormona (kao i u AZ i NV) opet pobjediti Romney. Poslije toga ide Washington, 3.3 i onda "Super Tuesday" gdje glasa 10 drzava , od kojih neke koje nose dosta boba tipa Ohio, Virginia, Massachusetts, Georgia i Tennessee.

I dalje mislim da bi Romney ovo trebao uzeti, a sa svakim novim izborima gubi na kredibilitetu jer bi ovo uskoro trebao wrap up. Nije mi samo jasno kako Santorum namjerava da se takmici jer ima doslovce 10 puta manje novaca od Romneyja.
jeza u ledja

#6844 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by jeza u ledja »

Sto se tice ovih vecih drzava gorespomenutih, trenutno u anketama je stanje ovakvo:

U Ohiu vodi Santorum sa 11% vise od Romneyja.
U Georgiji vodi domaci Gingrich sa 39%, Santorum ima 24%, a Romney 23% u anketama.
U Massachusettsu (gdje je Romney bio guverner) se zna da je pobjednik jos od pocetka. (ahuseino ce glasati za njega :) )
U Tennesseeiju, Santorum ima 18% vise od Romneyja.
Za Virginiju nisam uspio naci neke novije ankete, ali mislim da je tamo Romney u prednosti u odnosu na Santoruma.

Tako da ne znam, moglo bi se ovo oduziti i do aprila?? Treceg aprila glasa slobodarski Texas sa 155 delegata , a znam da se Romney nece dobro provesti u TX. Ako ne uspije da napravi znacajnu prednost do tada, tesko mu se pise.
ahuseino

#6845 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by ahuseino »

jeza u ledja wrote:Sto se tice ovih vecih drzava gorespomenutih, trenutno u anketama je stanje ovakvo:

U Ohiu vodi Santorum sa 11% vise od Romneyja.
U Georgiji vodi domaci Gingrich sa 39%, Santorum ima 24%, a Romney 23% u anketama.
U Massachusettsu (gdje je Romney bio guverner) se zna da je pobjednik jos od pocetka. (ahuseino ce glasati za njega :) )
U Tennesseeiju, Santorum ima 18% vise od Romneyja.
Za Virginiju nisam uspio naci neke novije ankete, ali mislim da je tamo Romney u prednosti u odnosu na Santoruma.

Tako da ne znam, moglo bi se ovo oduziti i do aprila?? Treceg aprila glasa slobodarski Texas sa 155 delegata , a znam da se Romney nece dobro provesti u TX. Ako ne uspije da napravi znacajnu prednost do tada, tesko mu se pise.

hmmm... :cry:
Kod nas ne moras biti u partij da Him glasas, pa ja obicno odem i sharnem se da Him sjebem kncepciju. Jednom sam glasao za Mekejna da sjebem Romnija. Medjutim, ovaj put nema smisla (kao ni prosli put) pa necu gubiti vrijeme. Uzece sakom i kapom.

Dobro rece Bill Maher, strah me ovih 'kandidata', karikature same... (osim Ron Paula :P ).
jeza u ledja

#6846 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by jeza u ledja »

Zamolio sam moderatore da ukinu postove koji nemaju veze sa temom, izvinjavam se ako je ukinuto nesto sto nije trebalo. Neko je spomenuo da su u Virginiji samo Romney i Paul na listicu. Jel to fakat tacno? :o
Pa ako je tako u vise drzava, onda onaj Pulovercic fakata nema nikakve sanse.
jefferson

#6847 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by jefferson »

jeza u ledja wrote:Zamolio sam moderatore da ukinu postove koji nemaju veze sa temom, izvinjavam se ako je ukinuto nesto sto nije trebalo. Neko je spomenuo da su u Virginiji samo Romney i Paul na listicu. Jel to fakat tacno? :o
Pa ako je tako u vise drzava, onda onaj Pulovercic fakata nema nikakve sanse.
Znam da Gingrich nije, zakasnio sa prijavom :lol:
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#6848 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by UnscarD »

jeza u ledja wrote:Zamolio sam moderatore da ukinu postove koji nemaju veze sa temom, izvinjavam se ako je ukinuto nesto sto nije trebalo.
Nisam ni sumnjao da neces "prijaviti" odmah... brz si.
simpozijum delirijum

#6849 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Rocky Andersons i "Partija pravde" tip je liberal , bio jedan od najboljih gradonacelnika Salt lake City
i ove izbore za predsjednika nema sanse , naravno , ali je tek krenuo , mlada partija sa dobrim programom ocigledno inspirisan donekle i "Occupy" pokretom
svidja mi se sto se zalaze da zakonski ogranici donacije politickim kandidatima na 100 dolara uz strogu kontrolu i izbacivanja lobista te naravno besplatno zdrastvo i edukaciju za sve , ukljucujuci i koledz , dzaba naravno ! za ovako mocnu drzavu mozemo biti Svedska na deset !
Rocky je bolji od Ron Paula sto puta , srecno Rocky 2016 !
evo link;'
http://www.justicepartyusa.net/

i samo kratko Jeffersonu da odgovorim kako bi on 'oduzimao drzavljanstva USA "nepatriotama"?
to je vec usvojeno , zove se NDAA act , imaju i pravo da te ubiju ili zatvore zauvijek bez sudjenja
akt je na snazi i pazite sta pisete na engleskim forumima , da ! tako je kako je
srecom Jefferson nema valjda zelje da postane diktator u USA jer bi garant da se njega pita , poslao milione Amerikanaca u FEMA kampove bez milosti i gazio oklopnim vozilima demonstrante
Last edited by simpozijum delirijum on 29/02/2012 22:14, edited 1 time in total.
ahuseino

#6850 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!

Post by ahuseino »

Sta li sam to propustio??? :? :o
Post Reply