RJ57 wrote:
Niko nekomentarise 3 kabrioleta jedan za drugim.....
RJ57 wrote:
Zadnji Spaček, čini mi se da pizze raznosiexliberal-ex wrote:
Stara auta su imala te turisticke pritljaznike koji su se pricvrscivali pozadi ...jebiga rezervna guma je uzimala pola gepekaorinoco wrote:Zadnji Spaček, čini mi se da pizze raznosiexliberal-ex wrote:
Ispred stometarke prije nekih 4-5 godina je bio zamisljen "velelepni" komercijalno-poslovni objekat u vlasnistvu pojedinih "uglednih sarajevskih biznismena".johntra wrote:Kako bi danas bilo dobro da tramvaj ide ispred stometarke...
E, hvala ti za informaciju. Samo mi još objasni da li si i moj post shvatila kao promociju tih uglednih biznismena ili drugačije?sabina1 wrote:
Ispred stometarke prije nekih 4-5 godina je bio zamisljen "velelepni" komercijalno-poslovni objekat u vlasnistvu pojedinih "uglednih sarajevskih biznismena".
Brzom reakcijom ljudi iskljucivo u mjesnoj zajednici od toga se srecom odustalo i ono malo zelene povrsine je opstalo.
Srdacan pozdrav.
Ma naravno da nisam , samo sam se nadovezala na tematiku lokacije to je sve.johntra wrote:E, hvala ti za informaciju. Samo mi još objasni da li si i moj post shvatila kao promociju tih uglednih biznismena ili drugačije?sabina1 wrote:
Ispred stometarke prije nekih 4-5 godina je bio zamisljen "velelepni" komercijalno-poslovni objekat u vlasnistvu pojedinih "uglednih sarajevskih biznismena".
Brzom reakcijom ljudi iskljucivo u mjesnoj zajednici od toga se srecom odustalo i ono malo zelene povrsine je opstalo.
Srdacan pozdrav.
Lijep pozdrav.
exliberal-ex wrote:RJ57 wrote:

ja nisam baš obraćao pažnju, ali mislim da postoje putokazi...osim ako nisu ukinuli, ali pred Higijenskim mora biti...RJ57 wrote:exliberal-ex wrote:RJ57 wrote:
Niko nekomentarise 3 kabrioleta jedan za drugim.....![]()
prvi i zadnji su jasni, ali šta je ovo u sredini? ford? opel?
nego maksuz utekoh snijegu. jutros sam ekstra pogledao ovu raskrsnicu, sad više nema nikakvih putokaza. ako pogledamo ostale stare slike vazda je bio putokaz ispred higijenskog ... e sad ni to više nema![]()
ako imaju onda sam ja slijepjohntra wrote:
ja nisam baš obraćao pažnju, ali mislim da postoje putokazi...osim ako nisu ukinuli, ali pred Higijenskim mora biti...
vrlo moguće, možda je i neki naš takso...bitanga_sa_otesa wrote:meni vise lici na
Evidentno je da se Titovom ulicom kreće prvo Fiat 1500, ili Zastava 1300 bijele boje. Drugi je plavi Opel Olympia Rekord 1954. i treći je, naravno Renualt 4 crvene boje ilitiga - truhla višnja. ostali automobili se ne razaznaju.exliberal-ex wrote:RJ57 wrote:
Puch 250 SGS, AustrijanacKENJAC wrote:A motor ? APN ?
Jel to lupas il stvarno znas ? Ako stvarno znas , svaka cast !jefff wrote:Puch 250 SGS, AustrijanacKENJAC wrote:A motor ? APN ?
Zato nam je danas društvo - par excellence....RJ57 wrote:Haile Selasije, car Afrike i Azije Haile, Haile, Haile Selasije ..... !
jebote s kim smo se mi družili po državnoj osnovi ... ponekad glava od toga zaboli. sjetih se odma nadrealnog sleta u sjevernoj koreji kad je tito išo tamo u njegovu čast ... ali to je za neke druge diskusije
Ode Kolinda (predsjednica clanice EU) u SAD,tamo je ne prime ni u pisarnici Bijele Kucesabina1 wrote:Zato nam je danas društvo - par excellence....RJ57 wrote:Haile Selasije, car Afrike i Azije Haile, Haile, Haile Selasije ..... !
jebote s kim smo se mi družili po državnoj osnovi ... ponekad glava od toga zaboli. sjetih se odma nadrealnog sleta u sjevernoj koreji kad je tito išo tamo u njegovu čast ... ali to je za neke druge diskusije
Trećerazredne evropske diplomate i korumpirana ratno-profiterska vladajuća kamarila....
Neprocjenjivo....
A tek Željku Cvijanović , Aleksandru Pandurević.....mali_milojica wrote:Ode Kolinda (predsjednica clanice EU) u SAD,tamo je ne prime ni u pisarnici Bijele Kucesabina1 wrote:Zato nam je danas društvo - par excellence....RJ57 wrote:Haile Selasije, car Afrike i Azije Haile, Haile, Haile Selasije ..... !
Trećerazredne evropske diplomate i korumpirana ratno-profiterska vladajuća kamarila....
Neprocjenjivo....