Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
- Zašto se sada nisam kandidovao za neku funkciju u Savezu kao mnogi drugi, a mogao sam, razlog je taj što očigledno ne ispunjavam uslove za neko mjesto, što nisam podoban, što imam svoje mišljenje i što imam svoj stav.
Imam samo 15 godina profesionalne karijere kao nogometaš, preko 100 utakmica u njemačkoj Bundesligi, preko 50 utakmica u italijanskoj Seriji B, oko 30 utakmica u Austriji i Hrvatskoj, oko 140 utakmica u ruskoj Premijer Ligi, odigrao sam samo 30 utakmica za reprezentaciju kada je bilo jako opasno obući dres Bosne i Hercegovine kao Hrvat. Govorim tečno samo četiri strana jezika (njemački, ruski, engleski i italijanski). Sada imam samo UEFA PRO licencu. Kada čovjek sve ovo pročita, očigledno je da nisam kvalifikovan za neku funkciju u Savezu, rekao je za bhlopta.com Marko Topić.
Za kraj našeg razgovora Marko Topić je svima koji slave poželio sretan i blagoslovljen Božić i sretnu novu godinu.
...mogli bi pocet pogadzat ko ce bit novi selektor poslije ovog novog kad dobije otkaz. uvezani hadjibegic bi mogo bit u najboljoj poziciji ako dotlen ne nadze novo radno mjesto, isto ovisi kolko ce novi selektor provesti vremena na klupi al posto su kvalifikacije kratke nebi trebo dugo ...
hadjibegic je u prednosti sto mu je dio prezimena begic a i to se gleda
Znači po svemu sudeći Petev. Nisko smo pali da niže haman ne može. Očito je Sergej sabotiran Volio bih ako negdje ima, pročitati šta o svemu misli Hasan Salihamidžić. Safeta sam čitao i svaka mu je na mjestu
turbofolk wrote: ↑28/12/2020 15:36
Znači po svemu sudeći Petev. Nisko smo pali da niže haman ne može. Očito je Sergej sabotiran Volio bih ako negdje ima, pročitati šta o svemu misli Hasan Salihamidžić. Safeta sam čitao i svaka mu je na mjestu
ne misli nista. nema pojma ni da nemamo selektora vjerovatno
a koji k ce nam selektor u zadnje vrijeme to je samo trosak za savez. nama bi trebo selektor na dnevnom jal nedjeljnom nivou: prije utakmice angazovat nekog samo za taj vikend, uredno ga isplatit i ovisno o rezultatima (ne)pozvat ga ponovo za sljedeci vikend kvalifikacija. tako bi igraci a i javnost uvijek bili iznenaditi i u iscekivanju
RtrnOfSalisbury wrote: ↑28/12/2020 15:48
a koji k ce nam selektor u zadnje vrijeme to je samo trosak za savez. nama bi trebo selektor na dnevnom jal nedjeljnom nivou: prije utakmice angazovat nekog samo za taj vikend, uredno ga isplatit i ovisno o rezultatima (ne)pozvat ga ponovo za sljedeci vikend kvalifikacija. tako bi igraci a i javnost uvijek bili iznenaditi i u iscekivanju
dimitrov wrote: ↑28/12/2020 22:45
Sada se spominje Muslin. Solidan stručnjak, ali ipak nama treba neko na duže staze, a on je poznat po tome da se nigdje ne zavdržava dugo.
Takav nama ne treba , ako cemo dugorocno treba nam neki koji ce da oblikuje novu repku sa novim talnetima kojih imamo sigurno sirom evrope
Zar ne bi bilo pametnije raspisati tender i ko više plati ponudiš mu poziciju?
NS BiH bi mogao napraviti revoluciju u svijetu fudbala poput Bosmanovog pravila, tako da selektori plaćaju Savezu, umjesto Savez selektora.
Zar ne bi bilo pametnije raspisati tender i ko više plati ponudiš mu poziciju?
NS BiH bi mogao napraviti revoluciju u svijetu fudbala poput Bosmanovog pravila, tako da selektori plaćaju Savezu, umjesto Savez selektora.
Ako cemo vec praviti neku revoluciju u svijetu fudbala, onda sam za to da Savez izabere par forumasa za selektora.
Izaberu tri, pet ili deset njih, i nek oni diriguju kako i sta. Nek salju pozive, prave taktike, sastavljaju ekipu. Onako da djeluju iz sjene.
Ne znam zasto Miske zuri da postane antiheroj u ocima naroda. Zar je ta šugava pozicija u savezu i par hiljada plate vrijedna obraza i reputacije. Nevjerovatno
Crvena Tifoza wrote: ↑29/12/2020 16:45
Ako cemo vec praviti neku revoluciju u svijetu fudbala, onda sam za to da Savez izabere par forumasa za selektora.
Izaberu tri, pet ili deset njih, i nek oni diriguju kako i sta. Nek salju pozive, prave taktike, sastavljaju ekipu. Onako da djeluju iz sjene.
ovo sam davno predlozio pogotovo jer ima forumasa koji znaju sta pricaju i kadar su obrazlozit misljenje, ko onomad onaj sto je opiso karijeru tinketa susica poslije sp, bolje od nostradamusa
ovo sam davno predlozio pogotovo jer ima forumasa koji znaju sta pricaju i kadar su obrazlozit misljenje, ko onomad onaj sto je opiso karijeru tinketa susica poslije sp, bolje od nostradamusa
Dakle ideja je vec postoji Zasto nebi bili prvi u svijetu u ovome.
toooooooooo
tooooooooooooooo
toooooooooooooooooo
pricam vec godinama , ima ih sila ovdje koji imaju jako trenersko iskustvo , ali samo na forumu
svaka tekma novi selektor sa drugog kontinenta
po tome bi bili jedinstveni u svijetu