Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Acid25
- Jack Be Nimble
#6827 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Onda je to OKAlfons Kauders wrote:Uhm, a da li je ikom od vas palo na pamet da se ovdje radi o ciframa za SAD?
Koliko ja znam, ni Bengazi, ni Bagdag, ni Škotska nisu teritorij SAD...
- animals
#6828 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Problem je sto Hoferova stranka igra samo na kartu useljenistva..seln wrote:To nije pitanje ko je u pravu, vec o pravu glasa.animals wrote:Ja ga nisam birao,ali pola Austrije jeste..seln wrote: Vecina onih koji su birali Hofera se takodje smatraju realistima.
A o kriminalcima sam se vec izjasnio.
Kako god: frohes Schaffen.
moras to respektirati..
e sad,jesi li ti, u pravu ili ti pola stanovnika svoje drzave,druga je stvar..
Pola drzave jeste biralo Hofera, jer imaju pravo glasa.
Ali ja sam u pravu.
nemaju nikakav program, i ne bi bilo dobro da dodju na vlast..
jer, ne da ne bi nista pomogli,vec samo odmogli..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6829 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
[/size][/quote]Alfons Kauders wrote:[quote="Alfons Kauders"]Uhm, a da li je ikom od vas palo na pamet da se ovdje radi o ciframa za SAD?
čim trebaš razmišljati što i da svako drugačije to shvati piše znači nije dobro napisano
- ultima_palabra
#6830 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
First world problems...stakasa wrote:Trenutno problem No1 u zapadnom svijetu. Facebook je ovde odigrao kljucnu ulogu, plebsu uopste nije losije nego sto mu je bilo, ali apetiti narasli gledajuci slike drugova iz razreda kako se slikaju ispred Ajfelovog tornjaChmoljo wrote:nadigla se neostvarena fukara koja misli da su svi krivi za njen nizak IQ...
- cyprus
#6831 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
stakasa wrote:Trenutno problem No1 u zapadnom svijetu. Facebook je ovde odigrao kljucnu ulogu, plebsu uopste nije losije nego sto mu je bilo, ali apetiti narasli gledajuci slike drugova iz razreda kako se slikaju ispred Ajfelovog tornjaChmoljo wrote:nadigla se neostvarena fukara koja misli da su svi krivi za njen nizak IQ...
A nešto je i do member berrija
- seln
#6832 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vidis, mene pogadja. Dakle, nije u pitanju vjera, vec licni stav.animals wrote:Evo gradi zid prema katolickom Mexiku,i mene tohAZNADAR wrote:I kako si zakljuci da bas srce zaboli?animals wrote:Ovaj forum je zanimljiv, sto kad Amerika zabrani ulaz,nekom Somalijcu,odmah Bosnjaka srce zaboli..
jer je zaboga musliman..
kad bi ja procitao da je Amerika ili bilo koja druga zemlja zabranila ulaz, recimo
nekoj zemlji iz Juzne Amerike,koji su mahom kriminalci, zaboli me,iako su katolici..
kad Bosnjaci nauce, da brinu svoju brigu, a ne nekog Soamlijca ili Plaestinca, mozda im bude bolje..
Cijeli svijet kritikuje trumpovo rezonovanje, vjerski kriterij,.. i to svi tumace kao netoleranciju, presedan,.. ali samo u nasem slucaju srce boli.![]()
Slazem se da ima ljudi koji brinu samo o muslimanima - ali barem na ovom forumu ja ih ne znam. Bice da t imalo generalizujes.
Trump je seljacina, krkan, sposoban, netolerantan, zabavan,... itd. I nemoj misliti da Bosnjak ima stav samo kada je musliman u pitanju ili na udaru. Zaboravio si temu o Brexitu i kolicinu strasti koja je veca nego ovdje.
stvarno ne pogadja..
- seln
#6833 Re: RE: Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
neke osobe bi, prije nego sto zinu ili nesto napisu, trebale razmisliti.Connaisseur Karlin wrote:englezsalik79 wrote:Pa naravno da je Richard lavljeg srca krizarski vojskovodja, jer je bio krizarski vojskovodja, ali ko kaze da je on bio krscanin, ako pise da je bio krscanin, Englez, Normandijac, Irac,...?!!!Connaisseur Karlin wrote: pa naravno da je Muslim general jer je vodio Muslim conquestali na BiH stranicama pise generlano, da je musliman,arap, berber,kako ne kuzis razlike
![]()
![]()
![]()
Mislim, jesi li ti prirodno ovakva, ili je to neka vrsta treninga?katolik nije primarni dio
engleska je plaho katolicka
Engleska JESTE u to vrijeme bila katolicka, jer se raskol desio tek u 16. vijeku.
- Alfons Kauders
#6834 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
čim trebaš razmišljati što i da svako drugačije to shvati piše znači nije dobro napisano[/quote]Black swan wrote:[/size]Alfons Kauders wrote:[quote="Alfons Kauders"]Uhm, a da li je ikom od vas palo na pamet da se ovdje radi o ciframa za SAD?
Zato jer je rijec o slici van konteksta.
Sto sam primjetio i pojasnio na prvu... Sto znaci da nije problem u informaciji, vec kontekstu.
- animals
#6835 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da ti vjerujem..seln wrote: Vidis, mene pogadja. Dakle, nije u pitanju vjera, vec licni stav.
mene ne moze vise nista pogoditi, dovoljno sam odrastao,
da znam da je ovaj svijet surov, i da ja tu ne mogu nista promjeniti..
da se brinem zbog Trumpa..ma zaboli me za njim,
imam dovoljno problema i bez njega..
- Jack Be Nimble
#6836 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trump i kralj SA pricali preko telefona
1) ostrije protiv Irana
2) zajedno u borbu protiv radikalnog islama
3) u sriji i jemenu uvesti zasticene zone
i naci nacina da se pomogne izbjeglicama
1) ostrije protiv Irana
3) u sriji i jemenu uvesti zasticene zone
- animals
#6837 Re: RE: Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da..kralj Henry je osnovao svoju crkvu jer se nije mogao ponovo ozeniti..seln wrote:
neke osobe bi, prije nego sto zinu ili nesto napisu, trebale razmisliti.
Engleska JESTE u to vrijeme bila katolicka, jer se raskol desio tek u 16. vijeku.
dotad su bili katolici..
i po tome se vidi bizarnost religija..
- animals
#6838 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa Saudija i jeste zacetnik radikalnog islama..Jack Be Nimble wrote:Trump i kralj SA pricali preko telefona
1) ostrije protiv Irana
3) u sriji i jemenu uvesti zasticene zonei naci nacina da se pomogne izbjeglicama
-
tlr
#6839 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
[/quote]Jack Be Nimble wrote:Trump i kralj SA pricali preko telefona
1) ostrije protiv Irana
3) u sriji i jemenu uvesti zasticene zonei naci nacina da se pomogne izbjeglicama

-
breuer
#6840 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
radikalno u borbu protiv radikalaJack Be Nimble wrote:Trump i kralj SA pricali preko telefona
1) ostrije protiv Irana
halo ba, pa mi smo ti radikali
-
daddy-kool
#6841 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

So I think the discussion of, should we put a cap on wealth creation and distribution? It’s something that should be at the heart of every Christian that is a capitalist — “What is the purpose of whatever I’m doing with this wealth? What is the purpose of what I’m doing with the ability that God has given us, that divine providence has given us to actually be a creator of jobs and a creator of wealth?”
-
zenit dozic
#6842 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa sta je cudnobreuer wrote:radikalno u borbu protiv radikalaJack Be Nimble wrote:Trump i kralj SA pricali preko telefona
1) ostrije protiv Irana
![]()
Samo nastavak dugogodisnje politike.
Ko trump izmislio nesto novo
Samo jos fali da ga kritikuje nobelovac
- cyprus
#6843 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nevezano za Trumpa... Saradnja SAD-a i Saudijske Arabije ne valja? OK... Šta bi trebalo? Kakvi bi komentari bili kada bi SAD nametnule sankcije Saudijcima, ili gluho bilo, kada bi ih bombardovali?
Eto po Vašem mišljenju, kako se SAD treba odnositi prema Saudijskoj Arabiji? Šta biste vi uradili na mjestu Obame/Trumpa?
Eto po Vašem mišljenju, kako se SAD treba odnositi prema Saudijskoj Arabiji? Šta biste vi uradili na mjestu Obame/Trumpa?
Last edited by cyprus on 30/01/2017 11:55, edited 2 times in total.
- seln
#6844 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Turska i Grcka.Black swan wrote:zid pravi jača bogatija i bolja zemlja naspram trube
dajte mi slučaj da dvije trube grade zid između sebe
Madjarska i Srbija.
- Alfons Kauders
#6845 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sravnio bi ih sa zemljom.cyprus wrote:Nevezano za Trumpa... Saradnja SAD-a i Saudijske Arabije ne valja? OK... Šta bi trebalo? Kakvi bi komentari bili kada bi SAD nametnule sankcije Saudijcima, ili gluho bilo, kada bi ih bombardovali?![]()
Eto po Vašem mišljenju, kako se SAD treba odnositi prema Saudijskoj Arabiji? Šta bi ste vi uradili na mjestu Obame/Trumpa?
- seln
#6846 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja bih im poslao onu Conneseri Carlin, da malo diskutira sa njima.Alfons Kauders wrote:Sravnio bi ih sa zemljom.cyprus wrote:Nevezano za Trumpa... Saradnja SAD-a i Saudijske Arabije ne valja? OK... Šta bi trebalo? Kakvi bi komentari bili kada bi SAD nametnule sankcije Saudijcima, ili gluho bilo, kada bi ih bombardovali?![]()
Eto po Vašem mišljenju, kako se SAD treba odnositi prema Saudijskoj Arabiji? Šta bi ste vi uradili na mjestu Obame/Trumpa?
-
zenit dozic
#6847 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Cuj da nametnu sankcije i bombarduju najbolje jaranecyprus wrote:Nevezano za Trumpa... Saradnja SAD-a i Saudijske Arabije ne valja? OK... Šta bi trebalo? Kakvi bi komentari bili kada bi SAD nametnule sankcije Saudijcima, ili gluho bilo, kada bi ih bombardovali?![]()
U borbi protiv isilovaca udruzuju se sa isilovcima
- LBVIEW
#6848 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Niste,vi ste vadikali.breuer wrote:radikalno u borbu protiv radikalaJack Be Nimble wrote:Trump i kralj SA pricali preko telefona
1) ostrije protiv Irana
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6849 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
što se ovog zida tiče mislim da je istovremeno i loša i dobra ideja
nema teorije da se istim tempom nastavi unositi droga i ljudi bez putovnice kao prije
s druge strane tu je i pitanje ekologije, ekonomije i čega ne sve na što trenutno ne razmišljam
nekada davno kad se od betlehema moglo pjehe do jeruzalema bilo je mnoštvo otmica i krađa koje je zid između ta dva grada smanjio za 95% kako
nema teorije da se istim tempom nastavi unositi droga i ljudi bez putovnice kao prije
s druge strane tu je i pitanje ekologije, ekonomije i čega ne sve na što trenutno ne razmišljam
nekada davno kad se od betlehema moglo pjehe do jeruzalema bilo je mnoštvo otmica i krađa koje je zid između ta dva grada smanjio za 95% kako
- Alfons Kauders
#6850 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Isti kurac - onda bi se sami sravnili sa zemljom samo da ne trpe budalu.seln wrote:Ja bih im poslao onu Conneseri Carlin, da malo diskutira sa njima.Alfons Kauders wrote:Sravnio bi ih sa zemljom.cyprus wrote:Nevezano za Trumpa... Saradnja SAD-a i Saudijske Arabije ne valja? OK... Šta bi trebalo? Kakvi bi komentari bili kada bi SAD nametnule sankcije Saudijcima, ili gluho bilo, kada bi ih bombardovali?![]()