UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#6826 Re: UEFA Champions League
Jucer je Aytekin sahranio svoju karijeru.
Kod prvog penala neodlucan,nije ga ni svirao dok pomocnik nije urgirao.
Drugi penal izmisljen.
Cist penal nad Di Marijom nije svirao.
Ostaje mu da svira BL i poneku utakmicu u evropi,naravno nevaznu.
Drugi penal izmisljen.
- Kemal Malovčić
#6827 Re: UEFA Champions League
Burazeru, ti si sinoć žalio što PSG nema tifoze da polome Kataloncima kosti.Muhamed Đakmić wrote:Proljev od teksta realno.
Nervira me što su svi uzeli zdravo za gotovo da se PSG bori za nekakvo dobro u fudbalu, a da je Barcelona zlo.
Igra je jebote, nije borba na život i smrt.
- Muhamed Đakmić
#6828 Re: UEFA Champions League
Ne da lome Kataloncima kosti, nego da lome svojima kosti jer su retardiraniKemal Malovčić wrote:Burazeru, ti si sinoć žalio što PSG nema tifoze da polome Kataloncima kosti.Muhamed Đakmić wrote:Proljev od teksta realno.
Nervira me što su svi uzeli zdravo za gotovo da se PSG bori za nekakvo dobro u fudbalu, a da je Barcelona zlo.
I stojim iza svojih riječi, ali ne shvatam što mi na ovim prostorima to emotivno shvatamo
- Kemal Malovčić
#6829 Re: UEFA Champions League
Aha, sorry.Muhamed Đakmić wrote:Ne da lome Kataloncima kosti, nego da lome svojima kosti jer su retardiraniKemal Malovčić wrote:Burazeru, ti si sinoć žalio što PSG nema tifoze da polome Kataloncima kosti.Muhamed Đakmić wrote:Proljev od teksta realno.
I stojim iza svojih riječi, ali ne shvatam što mi na ovim prostorima to emotivno shvatamo
Ipak, ne podržavam nasilje.
PSG je odigrao junački, ali nisu mogli protiv nadahnute Barse i sudačke petorke.
-
nema me tamo
#6830 Re: UEFA Champions League
E nešto kontam kad su se zadnji put sreli Barsa i Real u LŠ?
Sve nesto namještaju da se sretnu u finalu ili šta..
A nikad ne dođe do finala..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6831 Re: UEFA Champions League
U svakom slucaju da se malo odmaknemo od recikliranja sopstvenih stavova. Covjek je napisao tekst, potpisao ga imenom i prezimenom i ukrasio slikom sopstvene njuske. Ako nista.
Dajte i vi kakvih linkova sa autorskim tekstovima
Dajte i vi kakvih linkova sa autorskim tekstovima
-
omar little
#6832 Re: UEFA Champions League
sta je ili gdje je ta baraz ekipa? dajte link.zomri wrote:Oni idu uvijek trolerski, uvijek u kontru. Ali u isto vrijeme imaće i jedan afirmativni tekst da pokupi klikove od pro-ekipe, tj. navijača i simpatizera Barce u ovom slučaju.
I Alač i onaj Hasanbegović znaju napisati dobar tekst, žalosno je vidjeti ih kako potpisuju ova smeća od tekstova.
Srećom ima Telegram, GPB i Baraž ekipa.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6833 Re: UEFA Champions League
Pa ima boljih postova na ovom forumu 
-
omar little
#6834 Re: UEFA Champions League
ovdje jos uvijek o kolosalnoj nepravdi.ima nade za bolji svijet i borbu protiv fasizma kada vidim kako ovako ljudi ne odustaju lako od svoje borbe protiv korupcije i zla. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6835 Re: UEFA Champions League
2010./2011.nema me tamo wrote:E nešto kontam kad su se zadnji put sreli Barsa i Real u LŠ?
Prije toga 2001./2002.
-
megaman4
#6836 Re: UEFA Champions League
Ne bi rekao da mu je i Bundesliga sigurna. Švabo je to. Ne žele oni kaljati svoj obraz zbog jednog Turčina koji se sinoć obrukao kao niko.mali_milojica wrote:Jucer je Aytekin sahranio svoju karijeru.
Drugi penal izmisljen.
UEFA svakako nema obraza odavno, jer je fudbal u njihovoj režiji postao cirkus. Nju jedino zanima profit i ništa drugo. Kakav fudbal, kakvi bakrači?
-
didgeridoo
#6837 Re: UEFA Champions League
Na stranu sto je uobicajeno, ali je nepravilno i jos objavljivati na jedan od vodecih news portala iz Hr._BataZiv_0809 wrote:U Hrvatskoj je to "s nikim" sasvim uobicajeno. Ne znam je li i pravilno.
Inace, tekst je subjektivan, neukusan do granice, ali interesantno kako izaziva reakcije i kako svako na njega reaguje iz specificne vizure
U redu da je f-book, blog i sl, ali valjda renomirane web stranice moraju "pisati" knjizevnim jezikom... ili ne moraju...
-
Fudo387
#6838 Re: UEFA Champions League
Sve svjetske sudije, priznati strucnjaci kazu da je utakmica bila regularna, al' Bosnjo sam protiv svih.
Niko nista ne zna, on zna, on je bolje vidio situaciju na televizoru od lika koji je stajao dva metra pored i koji je placen da u to pulji i
donosi odluke. E jbg.
Ja ne navijam za Barselonu, samo to nije razlog da ne priznam kako je ova generacija Mesi, Iniesta, i ono sa Xavijem prije, najbolji fudbalski
tim ikad. Nije to samo zbog fudbala, ljudi su nenormalni.
Isto sto je Chicago Bulls bio u kosarci, nesto slicno se jos nije ponovilo.
Ne znam kako se ljudi natjeraju da mrze ovu ekipu...bas trebas biti cudak i smor.
Niko nista ne zna, on zna, on je bolje vidio situaciju na televizoru od lika koji je stajao dva metra pored i koji je placen da u to pulji i
donosi odluke. E jbg.
Ja ne navijam za Barselonu, samo to nije razlog da ne priznam kako je ova generacija Mesi, Iniesta, i ono sa Xavijem prije, najbolji fudbalski
Ne znam kako se ljudi natjeraju da mrze ovu ekipu...bas trebas biti cudak i smor.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6839 Re: UEFA Champions League
Vala kod onog prvog penala se natezao ko gladan
Prvo je svirao gol aut, onda hoce nece, na kraju pridje pomocnom i tek onda sudio penal.
Dzabe mu sto je stajao na licu mjesta dogadjaja, ocito da nije siguran sta je vidio ili nije vidio.
Prvo je svirao gol aut, onda hoce nece, na kraju pridje pomocnom i tek onda sudio penal.
Dzabe mu sto je stajao na licu mjesta dogadjaja, ocito da nije siguran sta je vidio ili nije vidio.
-
Fudo387
#6840 Re: UEFA Champions League
Sto je cisti dokaz da nije siljio za Barsu, sacekao da se konsultuje sa likom iza gola. Profesionalizam.Tomahawk11 wrote:Vala kod onog prvog penala se natezao ko gladan![]()
- Logovan
#6841 Re: UEFA Champions League
Eto vrijeme je da se opet sretnu.Tomahawk11 wrote:2010./2011.nema me tamo wrote:E nešto kontam kad su se zadnji put sreli Barsa i Real u LŠ?
Prije toga 2001./2002.
Finale po mogućnosti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6842 Re: UEFA Champions League
Ma ko priznati sudija, kao osoba koja je dobila povjerenje moras biti sigurniji u svoje odluke, jer kad se otme situacija kontroli, nastaje cirkus.Fudo387 wrote:Sto je cisti dokaz da nije siljio za Barsu, sacekao da se konsultuje sa likom iza gola. Profesionalizam.Tomahawk11 wrote:Vala kod onog prvog penala se natezao ko gladan![]()
Ja sam rekao odmah na kraju utakmice i ponavljam opet: prica o siljenju, sudjenju, ovom onom....sve mi to pada u drugi plan nakon onako sramotnog izdanja PSG....malo su izgubili koliko su zasluzili....mozda najveca satisfakcija je sto su fasovali onaj gol u 95. minuti, ono da ih bas udari po glavi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6843 Re: UEFA Champions League
Vidi, godinama slusam tu pricu kako se steli da se u finalu sretnu Real i Barca, ali im se, kao, ne da, vazda neko ispadne i tako.Logovan wrote:Eto vrijeme je da se opet sretnu.Tomahawk11 wrote:2010./2011.nema me tamo wrote:E nešto kontam kad su se zadnji put sreli Barsa i Real u LŠ?
Prije toga 2001./2002.
Finale po mogućnosti.
- mali_milojica
#6844 Re: UEFA Champions League
Najbolji timovi ikada uzimaju titule u serijama ili igraju finala nekoliko godina uzastopno. Kao spomenuti Chicago Bulls. Barcelona to nije.Fudo387 wrote:Sve svjetske sudije, priznati strucnjaci kazu da je utakmica bila regularna, al' Bosnjo sam protiv svih.
donosi odluke. E jbg.
- zomri
#6845 Re: UEFA Champions League
http://baraz.co/omar little wrote:sta je ili gdje je ta baraz ekipa? dajte link.zomri wrote:Oni idu uvijek trolerski, uvijek u kontru. Ali u isto vrijeme imaće i jedan afirmativni tekst da pokupi klikove od pro-ekipe, tj. navijača i simpatizera Barce u ovom slučaju.
I Alač i onaj Hasanbegović znaju napisati dobar tekst, žalosno je vidjeti ih kako potpisuju ova smeća od tekstova.
to je ova jezgra iz GPB i Telegrama sa nekoliko internacionalnih imena. analitičkih i potkovanih mišljenja ima i na tribina.hr i to je to.
kod naših medija teško, bilo je onih nekih pokušaja na klix-u i to je sve. ostale portale iz poštovanja prema kolegama forumašima ne bih da kritikujem
-
groove
#6846 Re: UEFA Champions League
kad nam gianni infantino uvede video tehnologiju ima da forumi izumru 
- mali_milojica
#6847 Re: UEFA Champions League
Onda se pitamo s prstom u guzici zasto Amer vlada svijetom. Ljudi su u svemu ljudsku gresku sveli na minimumgroove wrote:kad nam gianni infantino uvede video tehnologiju ima da forumi izumru
- Logovan
#6848 Re: UEFA Champions League
Ma ne govorim da se šteli, samo kažem daj da se sretnu.Tomahawk11 wrote: Vidi, godinama slusam tu pricu kako se steli da se u finalu sretnu Real i Barca, ali im se, kao, ne da, vazda neko ispadne i tako.
- Muhamed Đakmić
#6849 Re: UEFA Champions League
Ima analitike i drugdje koliko hoćeš, samo nas više zanima Premijer liga BiH nego Liga prvakazomri wrote:http://baraz.co/omar little wrote:sta je ili gdje je ta baraz ekipa? dajte link.zomri wrote:Oni idu uvijek trolerski, uvijek u kontru. Ali u isto vrijeme imaće i jedan afirmativni tekst da pokupi klikove od pro-ekipe, tj. navijača i simpatizera Barce u ovom slučaju.
to je ova jezgra iz GPB i Telegrama sa nekoliko internacionalnih imena. analitičkih i potkovanih mišljenja ima i na tribina.hr i to je to.
kod naših medija teško, bilo je onih nekih pokušaja na klix-u i to je sve. ostale portale iz poštovanja prema kolegama forumašima ne bih da kritikujem
-
Fudo387
#6850 Re: UEFA Champions League
Ma vise sam govorio o podizanju igre na "whole another level", jebo ga ja, a ne o pukim titulama i finalima.mali_milojica wrote:Najbolji timovi ikada uzimaju titule u serijama ili igraju finala nekoliko godina uzastopno. Kao spomenuti Chicago Bulls. Barcelona to nije.Fudo387 wrote:Sve svjetske sudije, priznati strucnjaci kazu da je utakmica bila regularna, al' Bosnjo sam protiv svih.
donosi odluke. E jbg.
Uostalom, ni konkurencija nije ista, mogucnost taktiziranja itd.
Nije se protiv Bullsa moglo zabiti u svoj kazneni i cekati neku frljoku pa da izvuces pozitivan rezultat.