Logitech je uvijek bio preskup za ono što nudi. U Imtecu je Kingston odnosno Hyperx dobro jeftiniji nego kod konkurencije pa i ovih lihvara po piku. To je jedan veliki plus zbog fiskalnog računa i manje peglanja oko garancije. Neka vala i sa Logitechom rade, može samo na bolje ići.ferratilis wrote:"OUTMU prekidac"Ovi u Imtecu fakat nemaju pojma sta prodaju. Nazovem ih jednom kad sam kupovao mehanicku da pitam da li imaju smedje MX switcheve, lik se izgubio kao da sam ga pitao nesto iz kvantne mehanike. Na kraju odlucim da se kockam i narucim onu koja je bila u katalogu i imala je crvene switcheve. Ne zalim se, meni je bila dobra
To je najgore kod nas, sto i kad imas pare da kupis nesto, ne mozes jer u prodavnicama rade cobani.
Skoro se hvale na fb kako su zvanicni distributeri za Logitech, a u katalogu im Logitech G933 Spectrum kosta 450KM, na internetu se moze naci i za 100 dolaraG29 volan im 800KM, na netu 300 dolara. Lud zbunjenog
Da je tako sa ostalim komponentama, za zbog 100KM ili 200 na konfiguraciju nikada ne bih kupovao preko pika, ovamo bi to na rate išlo i da ne osjetim razliku ali kada je u pitanju 500KM razlike jbg.
Sancta Domenica ima Steelseries ponudu puno bolju nego zelenaši na piku isto. To je za svaku pohvalu
p.s.
A to je što svakakva raja radi u Imtecu istina, ima ih koji su fakat ekstra ali radi 5 poslova (u manjim poslovnicama je i menadžer, i knjigovođa, i prodavač i čistač a mala plata pa iole normalna raja napusti to radno mjesto). Onda tu dođe panj i jbg