Stari i porodica. Tipa neka nemoj te, dobar je momak, ide u džamiju redovno, malo ga prenese inače je k'o hljeb. To famozno "ide u džamiju dobar je" će nas glave i države koštati.commendatore wrote:neko njega dooooooooooooobro pokriva - nije moglo ovako a da nije imao neke jake veze......
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Drvosjeca iz Dejcica
#6826 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
- semirsar
#6828 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Drzavu smo davno izgubili, nji'ova je, po sebi i za sebe je kroje. A glave, neki su je na zalost izgubili, a mi ostali, nosamo ih jos, a dokle, ko zna ko je slijedeci.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Stari i porodica. Tipa neka nemoj te, dobar je momak, ide u džamiju redovno, malo ga prenese inače je k'o hljeb. To famozno "ide u džamiju dobar je" će nas glave i države koštati.commendatore wrote:neko njega dooooooooooooobro pokriva - nije moglo ovako a da nije imao neke jake veze......
- commendatore
#6829 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
a sto su se tek kurtonske novine zalozile obilato da ublaze stvar - jebo te sto gromova - cuje EKSKLUZIVNO.....

ekskLJUzivno vam jebem mater od avazovog gazde do oca kojeg snazno pokriva - kurtonsku vam familiju ......
sjajno je neko poentiro - hobotnica mafije vuce do Mordora sto se vrti picka li mu materina šošonska
kakvi lešinari jebo te zemlja.....

ekskLJUzivno vam jebem mater od avazovog gazde do oca kojeg snazno pokriva - kurtonsku vam familiju ......
sjajno je neko poentiro - hobotnica mafije vuce do Mordora sto se vrti picka li mu materina šošonska
kakvi lešinari jebo te zemlja.....
-
530i
#6830 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Koliko god kritikovali policiju i to sve bilo opravdano, ovakav profil ljudi a'la Sanjin Sefić i slični je prvenstveno i dalje aktivan zbog nerada tužilaštva i neadekvatnih zakona.
ZOBS treba promijeniti, npr. ko god ima preko 2000KM (ili bilo koja druga nenormalna cifra) neplaćenih kazni bude priveden na saslušanje. Kazna da se naplati oduzimanjem imovine, ne samo auta. Vozačka dozvola da se poništi i da se zabrani izdavanje svih drugih dokumenata osim lične karte. Prije ponovnog polaganja vozačkog ispita da se provede temeljno psihijatrijsko ispitivanje i vještačenje takve osobe. Uvesti u zakon kategoriju "obijesne vožnje" i za to izdavati kaznu od 1000KM i poništenje vozačke dozvole.
Sve sumnjive tipove poput tih "trkaća" koji klošare po parkinzima i garažama redovno kontrolisati po svim osnovama - da li su im auta registrovana, ispravna, imaju li odgovarajuće brojeve šasije i motora. Da li nose sa sobom oružje i drogu.
ZOBS treba promijeniti, npr. ko god ima preko 2000KM (ili bilo koja druga nenormalna cifra) neplaćenih kazni bude priveden na saslušanje. Kazna da se naplati oduzimanjem imovine, ne samo auta. Vozačka dozvola da se poništi i da se zabrani izdavanje svih drugih dokumenata osim lične karte. Prije ponovnog polaganja vozačkog ispita da se provede temeljno psihijatrijsko ispitivanje i vještačenje takve osobe. Uvesti u zakon kategoriju "obijesne vožnje" i za to izdavati kaznu od 1000KM i poništenje vozačke dozvole.
Sve sumnjive tipove poput tih "trkaća" koji klošare po parkinzima i garažama redovno kontrolisati po svim osnovama - da li su im auta registrovana, ispravna, imaju li odgovarajuće brojeve šasije i motora. Da li nose sa sobom oružje i drogu.
-
DonieBrasco
- commendatore
#6832 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
sta rec.... puna linija - garant se hadzuka preracuno ma vidim ja otamo ta ce meni puna.....
- dzeno123
#6833 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Potpis do neba...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Stari i porodica. Tipa neka nemoj te, dobar je momak, ide u džamiju redovno, malo ga prenese inače je k'o hljeb. To famozno "ide u džamiju dobar je" će nas glave i države koštati.commendatore wrote:neko njega dooooooooooooobro pokriva - nije moglo ovako a da nije imao neke jake veze......
Sent from my LG G3 using tapatalk
-
direstraits0078
#6834 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovdje su navedeni samo zadokumentovani slucajevi. Slucajeva koji nisu zadokumentovani ima dvostruko vise. Ali najzalosnije sto on nije jedina putujuca bomba koja se vozi gradom. Ovakvih ima tovar. Sa ili bez jake zaledjine. Zbog ovakvih likova dobri momci u muriji imaju problema s nadredjenima, a i problema u privatnom zivotu.commendatore wrote:Sefiću su od 2007. godine do počinjenja teške saobraćajne nesreće sa smrtnim posljedicama izrečeno ukupno 47 prekršajnih prijava:
Protiv sanjina Sanjina Sejfića ranije su podnesene sljedeće prekršajne prijave:
1. Upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u 8 slučajeva;
2. Prekoračenje brzine u 3 slučaja
3. Neprilagođena brzina u 1 slučaju
4. Vršenje nedozvoljene radnje sa vozilom u saobraćaju u 3 slučaja;
5. Prolazak kroz crveno svjetlo u 1 slučaju
6. Preticanje vozila koje se približava pješačkom prijelazu u jednom slučaju;
7. Upravljanje vozilo bez naočala u 9 slučajeva
8. Upravljanje neregistrovanim automobilom u 9 slučajeva
9. Upravljanje vozilom bez vozačke dozvole u 6 slučajeva;
10. Upravljanje vozilom u vrijeme kada mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom u 4 slučaja
11. Nekorištenje pojasa u 5 slučajeva;
12. Korištenje mobitela u 2 slučaja,
13. Parkiranje na nedozvoljenom mjestu u 2 slučaja
14. Kretanje vozilom unazad u 1 slučaju
15. Upravljanje vozilom bez obavezne opreme u 1 slučaju
16. Upravljanje vozilom bez obaveznog znaka P u 2 slučaja
17. Nepravilno korištenje kacige tokom upravljanja motorom u 1 slučaju.
Što se tiče prekršaja protiv javnog reda i mira protiv Sefića su podnesene sljedeće prekršajne prijave:
1. Učestvovanje u tuči i fizički napad;
2. Prijetnje da će napasti fizički jednu osobu;
3. Ometanje i omalovažavanje državnih službenika.
Protiv Sanjina Sejfića podnesene su i sljedeće krivične prijave:
1. Nanošenje teške tjelesne povrede 2007. godine
2. Tokom 2008. godine 13 krivičnih djela razbojništva;
3. Tokom 2008. dva krivična djela razbojništvo u pokušaju;
4. Nanošenje teške tjelesne povrede 2008. godine:
5. Izazivanje opće opasnosti 2010. godine;
6. Napad na službenu osobu/policajca 2010. godine.
Sejfić je procesuiran jedino za napad na policajca ali je osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu.
-
Leon16v
- Logovan
#6836 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
E pa u pičku materinu, ja ludog naroda. Pa gledajte, otvorite hiljadu očiju, pazite bolje, majka mu stara.Leon16v wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161014106
- amar1994
#6837 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Umjesto da zovne hitnu ili da je sto prije odvede do obliznje bolnice, proba pomoci, on bjezi, pa kakvi su to neljudi, boze sacuvaj , fujjjj [emoji35]Logovan wrote:E pa u pičku materinu, ja ludog naroda. Pa gledajte, otvorite hiljadu očiju, pazite bolje, majka mu stara.Leon16v wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161014106
-
Leon16v
#6838 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
U svakom slucaju nasli su ga, kazu taksistaamar1994 wrote:Umjesto da zovne hitnu ili da je sto prije odvede do obliznje bolnice, proba pomoci, on bjezi, pa kakvi su to neljudi, boze sacuvaj , fujjjj [emoji35]Logovan wrote:E pa u pičku materinu, ja ludog naroda. Pa gledajte, otvorite hiljadu očiju, pazite bolje, majka mu stara.Leon16v wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161014106
-
citroen xm
#6839 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Maloprije vozim lagan po ograničenju kroz naseljeno mjesto. Stajem nekoj ženi/djevojci na pješački kad lola iza mene sa jebenim G2 pravi slalom između mene i kolone iz suprotnog smjera koja se takođe zaustavila. Pješakinja već bila zakoračila, ali budali se negdje žuri. Tačno ne znaš jel bolje stati pješaku ili samo usporiti i proći, budala puna država.
-
tempuser
#6840 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Gledam maloprije prilog na TV-u, na sajbi Forda se tacno ocrtavaju dvije glave, vezani nisu bili sigurno, airbagovi pod upitnikom..commendatore wrote:sta rec.... puna linija - garant se hadzuka preracuno ma vidim ja otamo ta ce meni puna.....
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#6841 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
potpis530i wrote:Koliko god kritikovali policiju i to sve bilo opravdano, ovakav profil ljudi a'la Sanjin Sefić i slični je prvenstveno i dalje aktivan zbog nerada tužilaštva i neadekvatnih zakona.
-
Juliuscezar
#6842 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sevap bi bilo polupat spomen ploce onim brudama
- kafanski_covjek
#6843 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
dok se god iz temelja ne revidira postojeci ZooBS kao i sankcije ostat' ce sve ko i do sada
- kloniran
#6844 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
novcane sankcije su i na sadasnjem nivou dovoljne, samo ne davati popuste nego dizati 100,200,300 posto kod kasnjenja s uplatom nakon 7 i vise dana
i napraviti dobar mehanizam naplate jer ga sad nema, a drasticno povecati zakonske kazne bez mogucnosti prijevremenog otpusta i pomilovanja i za godinu svi ko penzioneri ima da voze
dok god se to ne uvede i dok god se policiji ne izbije cvaja iz glave i dok im ne ne nabije u glavu da je i onaj sa audi A6 novom meckom BMW-om i onaj sa golfom 1,2,3 fiestom puntom... isti pred zakonom ovdje nema napretka, opet ce sirotinja placati kazne a ovi razmazeni divljaci nabijati desetine hiljada kazni
i napraviti dobar mehanizam naplate jer ga sad nema, a drasticno povecati zakonske kazne bez mogucnosti prijevremenog otpusta i pomilovanja i za godinu svi ko penzioneri ima da voze
dok god se to ne uvede i dok god se policiji ne izbije cvaja iz glave i dok im ne ne nabije u glavu da je i onaj sa audi A6 novom meckom BMW-om i onaj sa golfom 1,2,3 fiestom puntom... isti pred zakonom ovdje nema napretka, opet ce sirotinja placati kazne a ovi razmazeni divljaci nabijati desetine hiljada kazni
-
adoman92
- kloniran
#6846 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
zuri mu se
logicno
logicno
- Daryl Dixon
#6847 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
večeras taksista ispred mene u metalik sivoj oktaviji u pravcu M.Dvor pa prema Čvili brat sve slalom vozi, preticanja iz krajnje lijeve u krajnju desnu traku i obratno, vozi preko ogranicenja, ubacivanje bez zmigavaca u 90% slucajeva, sve neki srklet, izaziva opasnost... kad mi se onako bez zmigavca u par metara ubaci ispred mene ja bih mu cestitao na tim vrsnim i lucidnim šoferskim potezima stecenim na prastiznim svjetskim akademijama... jedino on zna voziti aVto u gradu 'ebemu ljeljak... kako god stisne gas i prestigne 2-3 auta levat opet na crveno stane a ovi ga opet stignu i nista nije postigao... pogledam ga malo bolje kad ono neki stari kenjac..Leon16v wrote:U svakom slucaju nasli su ga, kazu taksistaLogovan wrote:E pa u pičku materinu, ja ludog naroda. Pa gledajte, otvorite hiljadu očiju, pazite bolje, majka mu stara.Leon16v wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161014106
- Daryl Dixon
#6848 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
+1530i wrote:Koliko god kritikovali policiju i to sve bilo opravdano, ovakav profil ljudi a'la Sanjin Sefić i slični je prvenstveno i dalje aktivan zbog nerada tužilaštva i neadekvatnih zakona.
- shlauf
#6849 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Svaka častkloniran wrote:novcane sankcije su i na sadasnjem nivou dovoljne, samo ne davati popuste nego dizati 100,200,300 posto kod kasnjenja s uplatom nakon 7 i vise dana
-
Kataklinger
#6850 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Umalo da ja najebem zbog ovih debila sa sarajevskog vruceg asfalta. Dize me policija, pita znam li razlog zaustavljanja. Rekoh ne znam, znam da nisam napravio nijedan prekrsaj. Kaze da sam prosao kroz crveno 300 metara prije njih, kao vidjela me druga patrola i dojavila ovima. Elem, debil je s istim/ili slicnim autom proletio toj drugoj patroli na oci i skrenuo negdje s pravca gdje sam ja isao. Ja se ovamo peglam 10 minuta s policijom, natezi se ne daj, da bi neko "odozdo" dojavio da su nasli idiota.