Blood for Dracula

Flesh for Frankenstein
Moderator: _BataZiv_0809

i ja cekam...iako ne volim ni Gwyneth Paltrow ni SciFi, dat cu mu sansukaranana wrote:jeli gledo ko ovaj contagion?
jeli izaso dobar snimak?

ja sam se sve kanila da skinem i odgledam al' mi je trebalo ovako neko da kaze da valjaalica.k wrote:The Bang Bang Club
po istinitoj prici, pored ostalih glumaca koji glume poznate fotografe, ryan phillipe glumi grega marinovicha (dobio pulicera), al meni je zanimljivije sto taylor kitsch glumi kevina cartera, fotografa koji je dobio pulicera za ovu fotografiju.
ja sam veliki zaljubljenih u fotografiju, pogotovo novinarsku, i ovaj film mi se bas al bas svidio.
ma razumjemo se miVenomousV wrote:ja sam se sve kanila da skinem i odgledam al' mi je trebalo ovako neko da kaze da valjadoduse dje mi je pamet bila - taylor i ryan, mora valjat', makar da ih samo gledam
![]()

karanana wrote:jeli gledo ko ovaj contagion?
jeli izaso dobar snimak?
LukaOpet wrote:suspect, povjerovao sam tvom ukusu i odgledo ga maloprije .
Na zalost, spadam u one koji kada pocnu gledati film ,stojicki izdrze , bez obzira koliko bio los i odgledaju ga do kraja... .
Djeluje mi kao jedan od onih kakve Vlada USA svako malo narucuje od Holivuda .
Moralisanje ( onako ' odozgo ' ) garnirano sa toliko krvi , za koju bi osrednja transfuzija davaocima spremila pun sleper sendvica .. itd, itd...i sve tako... + krivonogom ' agenticom ' efbiaja ' ( sto prosto smislit ne mogu![]()
).
Nije lako gledati velikog S.L. Dzeksona, u filmu ' bosnjackog zeta' ( o gle cuda) kako se pati sa ulogom..
Jadan covjek , pocrnio od muke.
Znaci suspect , dugujes mi 1h45"52' ... i ako mi uskoro ne preporucis neki dobar film da nadoknadim stetu , pokrecem parnicu .
Moze komedija (da se malo oporavim)
PS.
Ocjena : KEC KO KUCA !
Potpisujem!LukaOpet wrote:Ocjena : KEC KO KUCA !

markioni wrote: dovoljno je reci Steve Buscemi![]()
suspect_zero wrote:
Aman što me naruži![]()
![]()
Rekoh da je po meni solidan....kasnije se javiše oni kojima je odličan, elem o ukusima se ne raspravlja
![]()
E sada ako ti preporučim komediju....bojim se da me opet ne nalijepiš![]()
![]()
(a za parnicu me briga
nisam bogata, nisam lijepa, nisam kreditno sposobna
)....ne znam jesi gledao Pink Pantera
...meni je inspektor Kluzo
....doduše to su stariji filmovi.