Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dodik odradjuje ono za sto je i kandidovan, cini BiH nemogucom kako bi onda rekao: eto vidite da je bolje da se razidjemo. Onda ce na kraju i Bosnjaci popustiti, hajde cijepaj vise, samo da te ne gledamo. To on radi.
Ovdje vise nema ni d od drzave, pustilo mu se, moze mu se.
Drzati se slova zakona.
Jer samo to razumiju i cijene zapadnjaci.
Lik koji je na americkoj crnoj listi blokira sve procese krseci pri tome zakon.
Do the math..
amko761 wrote:Ja ne znam šta se više čeka sa apelom OHR-u i međunarodnoj zajednici. Pa njemu je kraj.
Kome je kraj? Dodiku?
Njemu se tako skoro kraj ne nazire, ako mislis na ovu spodobu. Rusi ga nece pustiti, a izgleda da je ipak i zapadu mio bas ovakav kakav jeste. Kako drugacije objasniti da mu se dozvoljava ovo sto radi? strancima je jasno da je ovdje dogovor nemoguc, ponavljam .... nemoguc .... i opet kazu: dogovorite se.
scarface32 wrote:
jest da nije federacija prva obmanula sa zastavom, pa prisvojila drzavnu.najbolje bi bilo da i kanton odluci da im je drzavna i zastava kantona
Ti i Dodik se sjetili ove zavjere stare 10.g. Pa Srbi su blokirali svaku zastavu FBiH odnosno da je ne bi imali. Ljudima dosadilo jer im se hebe za zastavom i nasli, neka bude drzavna i nasa.
Je li manji entitet sastavni dio drzave BiH? Zasto nema drzavnih zastava u javnim ustanovama u manjem entitetu?
scarface32 wrote:
jest da nije federacija prva obmanula sa zastavom, pa prisvojila drzavnu.najbolje bi bilo da i kanton odluci da im je drzavna i zastava kantona
Ti i Dodik se sjetili ove zavjere stare 10.g. Pa Srbi su blokirali svaku zastavu FBiH odnosno da je ne bi imali. Ljudima dosadilo jer im se hebe za zastavom i nasli, neka bude drzavna i nasa.
Je li manji entitet sastavni dio drzave BiH? Zasto nema drzavnih zastava u javnim ustanovama u manjem entitetu?
zasto onda svaki kanton ima svoju zastavu i grb? Svako selo ima svoj grb i zastavu, eto ko federacija ne treba.
scarface32 wrote:
I da me pogresno ne razumijes, ui ja sam za to da samo drzavna bude, ali opet su ovi glupani iz federacije dali legalno pitanje dodicku u ruke. Znaci koliko god je dodick bezobrazan toliko vlasti u federaciji kontaju da su mudri a u stvari veoma glupi.
scarface32 wrote:
zasto onda svaki kanton ima svoju zastavu i grb? Svako selo ima svoj grb i zastavu, eto ko federacija ne treba.
Zaso je ukinuta ona koju su imali?
Ustavni sud je ukinuo jer nema simbola ostalih naroda, sad je drugo pitanje zasto ustavni sud nije ukinuo i zastavu srpke jer ni tamo nema oznaka ostalih naroda. ili ove u federaciji boli djon za narode u srpkoj. Isto kao sto su pristali da se gradovi u srpskoj i u federaciji izgovaraju bez prefiksa bosanski.
Pa kupujte proizvode iz Srbije i iz sumske . Samo bojkot svega sto dolazi od njih . Jebavat ih gdje i kad se stigne bas ovako kao sto oni jebu nas a bogami jebu i sebe .
bosan wrote:Pa kupujte proizvode iz Srbije i iz sumske . Samo bojkot svega sto dolazi od njih . Jebavat ih gdje i kad se stigne bas ovako kao sto oni jebu nas a bogami jebu i sebe .
Kakve veze ima jebeni proizvod iz cetniteta sa cetnicima iz federacije ili cetnicima sa drzavnog nivoa?
Hoce li bojkot proizvoda natjerati "nase" cetnike da provode zakone, ili recimo da se poigraju sa zastavom RS-a jer ne vidim na njoj konstutitvnost drugih?