Vjerujem da nije do nas samo.Grean wrote:Malo bezveze, ili malo dobro bezveze da nemamo ni jednog igraca u U21 reprezentaciji.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Stroj-2
#68201 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- necko_hz
#68203 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pogledajmo igrački kadar Galatasaraya koji stiže na Koševo
http://sport1.ba/pogledajmo-igracki-kad ... na-kosevo/
http://sport1.ba/pogledajmo-igracki-kad ... na-kosevo/
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#68204 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Istražujemo: Dino Selimović najavio Brazilce, poznata imena dvojca koji stiže na Koševo
Pročitajte više na: http://sport1.ba/istrazujemo-dino-selim ... na-kosevo/
Pročitajte više na: http://sport1.ba/istrazujemo-dino-selim ... na-kosevo/
- necko_hz
#68205 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Emir Obuća će se protiv Galate zvanično oprostiti od dresa FK Sarajevo
http://sport1.ba/emir-obuca-ce-se-proti ... -sarajevo/
- emigrazione
#68206 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Svaka cast, volio bih i Zeku da vidim kako Groskrojca baca na usta...
- Logovan
#68207 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Odlicno!!!!!necko_hz wrote:Emir Obuća će se protiv Galate zvanično oprostiti od dresa FK Sarajevo
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#68208 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sad mi jaran kaze da vrijede godisnje karte za subotu? A ja kupio kartu vec 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#68209 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma znam 10KMova, nebitno. Samo morali su to prije javiti.

- nKrkan
#68210 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Ovog momka hoću na desnom krilu do kraja sezone , nije gori od Okića garantujem.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#68211 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
http://sport1.ba/emir-obuca-bit-ce-lije ... na-kosevo/
Emir Obuća: Bit će lijepo ponovo obući Bordo dres i izaći na Koševo
Emir Obuća: Bit će lijepo ponovo obući Bordo dres i izaći na Koševo
- Logovan
#68212 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne važe godišnje, samo za Bordo Vip. Tako reče momak na infu.-LIBERO- wrote:Sad mi jaran kaze da vrijede godisnje karte za subotu? A ja kupio kartu vec
- Raigor Stonehoof
#68213 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja hoću ovog momka da ošišamnKrkan wrote:
Ovog momka hoću na desnom krilu do kraja sezone , nije gori od Okića garantujem.
- jeza u ledja
#68214 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Svidja mi se ovo za Obucu.
Sto se tice Brazilaca.
Volio bih da dovedemo mlade igrace iz vana, ne 30ogodisnjake, jos neprovjerene, tj. bez ikakvog iskustva igranja u Evropi. Mislim oni mogu ispasti ekstra igraci ali po meni je logicnije dati platu nekom "ribaru" od 23 ili manje godina, nego matorcu.
Iskreno se nadam da nisu u pitanju ova dvojica.
Sto se tice Brazilaca.
Volio bih da dovedemo mlade igrace iz vana, ne 30ogodisnjake, jos neprovjerene, tj. bez ikakvog iskustva igranja u Evropi. Mislim oni mogu ispasti ekstra igraci ali po meni je logicnije dati platu nekom "ribaru" od 23 ili manje godina, nego matorcu.
Iskreno se nadam da nisu u pitanju ova dvojica.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#68215 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koliko sam skontao, Jesic ih je trenirao, i on ih je u paketu obojicu trazio. Iz nekog razloga im ocito vjeruje. A i ne vjerujem da ce doci za neku veliku lovu. Nesto sam malo gledao video klipove, nema toga ni previse - il ih ja nisam uspio pronaci
- al ta videa redovno ne daju realnu sliku o kvaliteti igraca.
- Logovan
#68216 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bilo bi lijepo, ali čisto sumnjam. A i nema nigdje objave da važe.leškarenje wrote:Vazi za sviju koji imaju godisnjuLogovan wrote:Ne važe godišnje, samo za Bordo Vip. Tako reče momak na infu.-LIBERO- wrote:Sad mi jaran kaze da vrijede godisnje karte za subotu? A ja kupio kartu vec
- jeza u ledja
#68217 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sve ja to razumijem i njih dvojica sutra mogu biti Benko i Zeba, pomoci nam da uzmemo titulu , napravimo nesto cak i u Evropi. Ili sta vec. I s te strane naravno takvi igraci su dobrodosli.
Govorim sa onog gledista koje se tice generalno dovodjenja Juznoamerikanaca koje smo dugo prizeljkivali. Mnogi su davno skontali da su oni, pogotovo Brazilci, nepresusan izvor talenta i postoje milioni uhodanih kanala i raznih agencija koje udomljuju ove igrace po Evropi, od najkvalitetnijeg razreda evropskog fudbala, pa do nas. Toliko toga ima, da evo ocigledno i po Aziji ih kupe. Ne bi me cudilo i da ih africki klubovi pronalaze.
Ko uspostavi dobre temelje sto se tice Brazilaca dugorocno moze visestruku korist od njih imati, a to sigurno ne pocinje sa 30-ogodisnjacima.
Ja ne znam ni za jednog tako matorog koji je debitovao u BiH. Oni se nadaju da cemo im biti odskocna daska za dalje. Ovi matori, mi smo im vrhunac karijere. U njih ulazes radi eventualnog povrata u rezultatskom smislu. U one mladje ulazes i radi toga i radi eventualnog povrata u vidu transfera.
Ne znam. Da kazem znaju valjda sta rade, tesko, jer nemaju nikakvog iskustva s tim. Jesic svakako nije tu dugorocno, on tu ganja rezultat odmah jer mu od toga ovise bonusi vjerovatno. Ni s mladim igracem ne znas sta dobijas sigurno, ali mislim da je manja sansa da zajebes.
Doduse, liga je bila puna propalih Brazilaca, ali barem znas da za njih nije izdvojeno $$$.
Govorim sa onog gledista koje se tice generalno dovodjenja Juznoamerikanaca koje smo dugo prizeljkivali. Mnogi su davno skontali da su oni, pogotovo Brazilci, nepresusan izvor talenta i postoje milioni uhodanih kanala i raznih agencija koje udomljuju ove igrace po Evropi, od najkvalitetnijeg razreda evropskog fudbala, pa do nas. Toliko toga ima, da evo ocigledno i po Aziji ih kupe. Ne bi me cudilo i da ih africki klubovi pronalaze.
Ko uspostavi dobre temelje sto se tice Brazilaca dugorocno moze visestruku korist od njih imati, a to sigurno ne pocinje sa 30-ogodisnjacima.
Ja ne znam ni za jednog tako matorog koji je debitovao u BiH. Oni se nadaju da cemo im biti odskocna daska za dalje. Ovi matori, mi smo im vrhunac karijere. U njih ulazes radi eventualnog povrata u rezultatskom smislu. U one mladje ulazes i radi toga i radi eventualnog povrata u vidu transfera.
Ne znam. Da kazem znaju valjda sta rade, tesko, jer nemaju nikakvog iskustva s tim. Jesic svakako nije tu dugorocno, on tu ganja rezultat odmah jer mu od toga ovise bonusi vjerovatno. Ni s mladim igracem ne znas sta dobijas sigurno, ali mislim da je manja sansa da zajebes.
Doduse, liga je bila puna propalih Brazilaca, ali barem znas da za njih nije izdvojeno $$$.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#68218 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jez. Shvatam ja tvoju logiku. Imamo je slicnu.
Kazes Jesicu treba rezultat jer ima jake bonuse, na titulu i KUP. To je istina. A i nama, navijacima i klubu, ipak
, treba rezultat.
Ocito je uvidio da su mu neophodni provjereni stariji igraci, rutineri. Da li je ubo sa ovom dvojicom, to samo teren moze reci.
Ne mozes napraviti rezultat, pa ni promovisati barem 1-2-3 mlada igraca, bez onih iskusnih i starijih koji ce ih 'vuci' uz sebe. A da zeli ubacivati i igrace iz Akademije, vec je pokazao. Mora se tu napraviti neki balans. Niko ne misli na ovima i buducem transferu zaraditi. Ovi ce biti tu ocito da povecamo efiasnost, i da se ne fulaju onolike zicer sanse.
A ugovori se moraju pametnije potpisivati. Sa ovakvim igracima, i u ovim godinama, 1+1, uz mogucnost da klub raskine ugovor nakon prve godine ako ne budemo zadovoljni...i sl.
Ne znam zasto, ali imam povjerenje u Jesica, jer vjerujem da nije nenormalan, i jos dovodi igrace koje zna...a znamo svi da je i on u 'lovu' na trofeje i bonuse. Samo uprava pametno srociti/potpisati ugovore, i sve ok.
Kazes Jesicu treba rezultat jer ima jake bonuse, na titulu i KUP. To je istina. A i nama, navijacima i klubu, ipak
Ocito je uvidio da su mu neophodni provjereni stariji igraci, rutineri. Da li je ubo sa ovom dvojicom, to samo teren moze reci.
Ne mozes napraviti rezultat, pa ni promovisati barem 1-2-3 mlada igraca, bez onih iskusnih i starijih koji ce ih 'vuci' uz sebe. A da zeli ubacivati i igrace iz Akademije, vec je pokazao. Mora se tu napraviti neki balans. Niko ne misli na ovima i buducem transferu zaraditi. Ovi ce biti tu ocito da povecamo efiasnost, i da se ne fulaju onolike zicer sanse.
A ugovori se moraju pametnije potpisivati. Sa ovakvim igracima, i u ovim godinama, 1+1, uz mogucnost da klub raskine ugovor nakon prve godine ako ne budemo zadovoljni...i sl.
Ne znam zasto, ali imam povjerenje u Jesica, jer vjerujem da nije nenormalan, i jos dovodi igrace koje zna...a znamo svi da je i on u 'lovu' na trofeje i bonuse. Samo uprava pametno srociti/potpisati ugovore, i sve ok.
-
1946--1987
#68219 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ama ima frajer odrijesene ruke, to smo i prizeljkivali zar ne.Ako ne bude rezultata nema ni para, zna se ko je odgovoran.Valjda mu je u interesu da zaradi a mislim da ima slifa frajer.Od mene puna podrska za imperatora naseg
Ipak je jesa prekaljen trener, zna on sta radi
Ipak je jesa prekaljen trener, zna on sta radi
- pinokio04
#68220 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ova 2 pomenuta brazilca, napadača, po 27 godina imaju..
Super godine, može se iz njih izvući još 5 godina extra igre..
Naravno pod uslovom da su kvalitetni igrači.. Valjda Ješić zna
- Sarajevski-Seljak
#68221 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bem ti uciteljicu matematike, '86 godste, obijica. Znaci imaju po 29 godinapinokio04 wrote:Ova 2 pomenuta brazilca, napadača, po 27 godina imaju..
-
kakaljin
#68222 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako su kvalitetni i nasi mladi mogu nauciti od njih onda nije nikakva problem njihove godine.Sarajevski-Seljak wrote:Bem ti uciteljicu matematike, '86 godste, obijica. Znaci imaju po 29 godinapinokio04 wrote:Ova 2 pomenuta brazilca, napadača, po 27 godina imaju..
- Sarajevski-Seljak
#68223 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
NIsam ni rekao da su problem godine, samo sam mu jebo uciteljicu matematike 
-
kakaljin
#68224 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako je dobra i mlada onda ti je oprostenoSarajevski-Seljak wrote:NIsam ni rekao da su problem godine, samo sam mu jebo uciteljicu matematike
- Cossack
#68225 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Wagner iz Širokog ima 37 pa je za našu ligu maestro.Sarajevski-Seljak wrote:Bem ti uciteljicu matematike, '86 godste, obijica. Znaci imaju po 29 godinapinokio04 wrote:Ova 2 pomenuta brazilca, napadača, po 27 godina imaju..