Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
FK Radnik Bijeljina - FK Tuzla City 1
NK Široki Brijeg - FK Krupa X
FK Sloboda - FK Zvijezda 09 1
NK GOŠK - HŠK Zrinjski 2
FK Mladost Doboj Kakanj - FK Sarajevo 2
FK Željezničar - NK Čelik 1
Tako je to gdje plate nisu redovne a ubise ih nekakvom disciplinom i tkzv pravilima. To ono kad lola dodje u drzavnu firmu za direktora i nametne bezbroj pravila normalno da ce se raja pobuniti. Kjosevski je suspendovan jer je trazio dio plate koji nisu dobili, vidjet cemo kako ce igraci odgovoriti sutra. Sve se ponavlja ko kod nas 2015/16.
Dr. Kuca wrote:Tako je to gdje plate nisu redovne a ubise ih nekakvom disciplinom i tkzv pravilima. To ono kad lola dodje u drzavnu firmu za direktora i nametne bezbroj pravila normalno da ce se raja pobuniti. Kjosevski je suspendovan jer je trazio dio plate koji nisu dobili, vidjet cemo kako ce igraci odgovoriti sutra. Sve se ponavlja ko kod nas 2015/16.
05.10. 18:00
Željezničar-Čelik Zenica x2 ovo je vise sala, fakat je tesko ista prognozirati
06.10. 15:30
GOSK Gabela-Zrinjski 2
Mladost DK-Sarajevo 1
Radnik Bijeljina-Tuzla City 1
Sloboda-Zvijezda 09 1
06.10. 18:30
Široki Brijeg-Krupa 1
Zlato moje čuj X2
Željezničar-Čelik Zenica 1 hendikep na 0:2 1 , provjerena dojava iz Saveza , kako je već poznato nama se sve šteli , pa i sudija na derbiju
GOSK Gabela-Zrinjski X - izbori jbg-a
Mladost DK-Sarajevo 1 svemu dođe kraj
Radnik Bijeljina-Tuzla City 2 ko Simin Han
Sloboda-Zvijezda 09 X ožiljci od raštika nisu zarasli
06.10. 18:30
Široki Brijeg-Krupa 2 - iznenađenje
Ja krtica i saznanja , oni vazda znaju bolje od nas, šta se dešava kod nas , a pojma ne znaju šta je kod njih .
Komplex- i jbg-a trebala bi većina biti kažnjena po džepu , bar sa jednom mjesečnom platom . Pušto preglasno muziki
Po meni nije ok ovo prozivanje igrača i to konstantno. Neke stvari se završavaju u svlačionici. Ružno je ovo ovako. Kako će zadobiti povjerenje igrača i napraviti atmosferu a javno ih proziva umjesto da im kaže u četiri oka ili u svlačionici pred drugim igračima.
mirza_15 wrote:Po meni nije ok ovo prozivanje igrača i to konstantno. Neke stvari se završavaju u svlačionici. Ružno je ovo ovako. Kako će zadobiti povjerenje igrača i napraviti atmosferu a javno ih proziva umjesto da im kaže u četiri oka ili u svlačionici pred drugim igračima.
Treba ih tetošit Moliti da igraju za šta su plaćeni Sve stavljat pod tepih Dozvoljavati da balavurdija sa starudijom ruši ugled kluba?
Treba ih gazit đe god može ili otjerat van izbora prvog tima .I staviti do znanja da nikad ne mogu i neće biti iznad njega .....najgore je što ja tu ne vidim potpunu podršku Uprave .
manijak1 wrote:
Željezničar-Čelik Zenica 1 hendikep na 0:2 1 , provjerena dojava iz Saveza , kako je već poznato nama se sve šteli , pa i sudija na derbiju
Pa dobro vec je Bjelica odmarao zbog sudjenja vama. Al zrtvovace se on, to je vojnik kluba, a ne ko Veca pjano
mirza_15 wrote:Po meni nije ok ovo prozivanje igrača i to konstantno. Neke stvari se završavaju u svlačionici. Ružno je ovo ovako. Kako će zadobiti povjerenje igrača i napraviti atmosferu a javno ih proziva umjesto da im kaže u četiri oka ili u svlačionici pred drugim igračima.
Treba ih tetošit Moliti da igraju za šta su plaćeni Sve stavljat pod tepih Dozvoljavati da balavurdija sa starudijom ruši ugled kluba?
Treba ih gazit đe god može ili otjerat van izbora prvog tima .I staviti do znanja da nikad ne mogu i neće biti iznad njega .....najgore je što ja tu ne vidim potpunu podršku Uprave .
Sve po zasluga, pa i sve to što si naveo, ali ne javno. Prljav veš se ne iznosi u javnost. Suspenduj, novčano kazni, organizuj dodatne itd. ali ne pričaj pred kamerama i novinarima o tome. To ostaje u svlačionici.
manijak1 wrote:
Pa dobro vec je Bjelica odmarao zbog sudjenja vama. Al zrtvovace se on, to je vojnik kluba, a ne ko Veca pjano
Možete se šaliti do 18 sati sutra , poslije vas neće biti na mapi što foruma što van foruma
bleee_sa wrote:koja je sutra taktika
Oštro i na prvu ,polomi protiničkog igrača , pošalji ga u bolnicu , ne poštuj fair play......uglavnom prepisano od vas.
A Husref će biti na Zapadu kad nije zaposlen ide na Sjever gledat Želju
Last edited by manijak1 on 04/10/2018 19:52, edited 1 time in total.
Zavisi koga pitas. Celiku je cilj iznenaditi protivnika ogromnom kolicinom golova u njihovoj mrezi
Salim se, sve osim keca meni ce biti iznenadjenje. Ne zbog kvaliteta i trenutnog stanja u ekipama, nego cisto sumnjam da ce se dozvoliti za Zeljo u tri domace utakmice ne osvoji puni plijen nijednom.
Zavisi koga pitas. Celiku je cilj iznenaditi protivnika ogromnom kolicinom golova u njihovoj mrezi
Salim se, sve osim keca meni ce biti iznenadjenje. Ne zbog kvaliteta i trenutnog stanja u ekipama, nego cisto sumnjam da ce se dozvoliti za Zeljo u tri domace utakmice ne osvoji puni plijen nijednom.
Ma ja sve preko vaših nejakih leđa da ne pričam o gađanju , psovanju , pritiscma .....na Bilinom lijepom polju
manijak1 wrote:
Možete se šaliti do 18 sati sutra , poslije vas neće biti na mapi što foruma što van foruma
To cete nam ogaditi fudbal Rekoh ti ja de vi prvo GOSK rijesite. Nama izgubiti na Grbaviti i nije nesto novo, jer nismo na te bodove ni racunali. Na vama s druge strane, je imperavit pobjede, sto moze biti mac s dvije ostrice. Uglavnom bice zanimljivo.
manijak1 wrote:
bleee_sa wrote:koja je sutra taktika
Oštro i na prvu ,polomi protiničkog igrača , pošalji ga u bolnicu , ne poštuj fair play......uglavnom prepisano od vas.
A Husref će biti na Zapadu kad nije zaposlen ide na Sjever gledat Želju
Nemoj Boga ti tih dojava iz Saveza
A sto se tice mogućeg poraza, nije ni to neki problem. Već smo osvojili tri boda u međusobnom duelu, tako da bi došli na egal sa vama
Last edited by channel10 on 04/10/2018 19:58, edited 1 time in total.