Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Nize.Better Man wrote:Obični krkan i kreten, kojeg neko treba dobro spustiti na zemlju.
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#68101 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#68102 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Eno prepravio.mO k3 wrote:Prepravi ovaj post da ne bi ti SIPA uletjela u kucu ..Ima Bosne_Bice Bosne wrote:...Better Man wrote:Obični krkan i kreten, kojeg neko treba dobro spustiti na zemlju.
Last edited by Ima Bosne_Bice Bosne on 05/12/2018 22:14, edited 1 time in total.
- mO k3
#68103 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pametno , treba paziti sta se pise ...
-
asker
#68104 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije bas da su Srbi u proslosti donosili racionalne odluke kad je rijec o ratu. Vucic je skoro pa izrekao da formiranje vojske Kosova znaci rat. Sreca pa necemo dugo cekat' da vidimo, 10-ak dana. On se uzda u pritisak MZ na Kosovo da to ne urade. Nesto mi Ramus i Hasim ne izgledaju kao da ce promjeniti odluku. EU salje svoje emisare ali ovi ne jebu puno, izgleda Ameri im porucili "all in". Moglo bi dole bit' sranja uskoro.spreca wrote:Mogu samo da placu ....koja histerika oko armije kosova...brnabic spominje slanje srpske vojske na kosovo....ali malo morgen...kerce najvise laje kad ga je strahmO k3 wrote: To sa kosoovm zavresna stvar ne bih bas rekao ...
- spreca
#68105 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma shkevti vucko jer nesmije nista vise od shkevtanja,inace bi davno pokusao sta vise....guza shtroca jer americka baza je tuasker wrote:Nije bas da su Srbi u proslosti donosili racionalne odluke kad je rijec o ratu. Vucic je skoro pa izrekao da formiranje vojske Kosova znaci rat. Sreca pa necemo dugo cekat' da vidimo, 10-ak dana. On se uzda u pritisak MZ na Kosovo da to ne urade. Nesto mi Ramus i Hasim ne izgledaju kao da ce promjeniti odluku. EU salje svoje emisare ali ovi ne jebu puno, izgleda Ameri im porucili "all in". Moglo bi dole bit' sranja uskoro.spreca wrote:Mogu samo da placu ....koja histerika oko armije kosova...brnabic spominje slanje srpske vojske na kosovo....ali malo morgen...kerce najvise laje kad ga je strahmO k3 wrote: To sa kosoovm zavresna stvar ne bih bas rekao ...
-
Ima Bosne_Bice Bosne
#68106 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A ko ce poceti to sranje?asker wrote:Nije bas da su Srbi u proslosti donosili racionalne odluke kad je rijec o ratu. Vucic je skoro pa izrekao da formiranje vojske Kosova znaci rat. Sreca pa necemo dugo cekat' da vidimo, 10-ak dana. On se uzda u pritisak MZ na Kosovo da to ne urade. Nesto mi Ramus i Hasim ne izgledaju kao da ce promjeniti odluku. EU salje svoje emisare ali ovi ne jebu puno, izgleda Ameri im porucili "all in". Moglo bi dole bit' sranja uskoro.spreca wrote:Mogu samo da placu ....koja histerika oko armije kosova...brnabic spominje slanje srpske vojske na kosovo....ali malo morgen...kerce najvise laje kad ga je strahmO k3 wrote: To sa kosoovm zavresna stvar ne bih bas rekao ...
BTW Sranje je uvijek "dole".
-
asker
#68107 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nemam ja dileme ko ce najebat' u slucaju da pukne. Samo kazem da sprsko rukuvodstvo i nije poznato po razumnim odlukama kad je rijec o ratu. Pogledaj izjavu AV od preksinoc.spreca wrote: Ma shkevti vucko jer nesmije nista vise od shkevtanja,inace bi davno pokusao sta vise....guza shtroca jer americka baza je tu
-
asker
#68108 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa Srbija, ne pratis zadnja desavanja.Ima Bosne_Bice Bosne wrote: A ko ce poceti to sranje?
- mO k3
#68109 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vucic ne zeli da Republika Kosovo ima svoju vojsku , sa druge strane dodik kaze da zeli vojnu neutralnost i najbolji moguci scenario da se oruzane snage BiH ukinu pa zasto ...
Gledam danas klintona sjetim mu se svega zenskoga roda ... zasto mu Srbi ne dignu spomenik??
Gledam danas klintona sjetim mu se svega zenskoga roda ... zasto mu Srbi ne dignu spomenik??
-
Ima Bosne_Bice Bosne
#68110 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma, pratim, ali sumnjam da ce Srbija napasti nekoga ko ima oruzje.asker wrote:Pa Srbija, ne pratis zadnja desavanja.Ima Bosne_Bice Bosne wrote: A ko ce poceti to sranje?
Sumnjam i da nisu ni toliko ludi da Srbiju svedu na beogtadski pasaluk.
- MarshalDodik
#68111 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Cuj mi kontrirati mi blokiratispreca wrote:Ma nema popustanja...ako se pocne sa popustanjem onda tu nema kraja...nema sumnje da je Rudonja dosau predsjednistvu da ucini maximum na razgradnji drzave ......previse se je popustalo njemu a i covicu sad treba samo kontre pa sta bude...jer uzmicati vise nema smislahigh_volume wrote:Jebo više zastave, nek' mijenjaju zakon, Može i Federalna, kad se ustavno utvrdi njeno pravo. Šta treba, cijeli mandat Predsjedništva da prođe u natezanju oko zastave i tjelohraniteljaA legalni u BiH i legitimni i jedno i drugo
Off. Kosovo dobi normalnu drzavu sa minimalnim zrtvama ( u odnosu na BiH) i opcenito bez pretjerano velikih aduta, a "mudrim bosnjackim/bosanskim liderima" ni Srebrenica ni sve zrtve ni svi silni aduti prije rata, u toku i poslije rata nisu bili dovoljno jaki aduti da rezultiraju cestito uredjenoj drzavi. Toliko o dobrim bosnjanima tj sposobnosti i osobinama tih vodja, dakle najboljih od svih dobrih
On. Kontriraj mu eto te na njegovom terenu, voda ide na njegov mlin, misija bi mu bila znatno ubrzana, blokiraj ga, blokirao si sopstvene gradjane ( osim ako nisi dijasporac) ....
Oni koji mogu da mu kontriraju i da ga blokiraju vise nece ni zabrinutost da izraze. Barem jos ne ili da jednostavno pocnemo vjerovati u teorije iz domena zavjere da im je vazda cilj ovdje drzati stanje ucmalosti zbog visih interesa. U prevodu samo postojimo da vi se neko potkusurivao.
Kako god, samo naprijed Mile marsale u svom brutalno realnom predstavljanju ovog monstrumceta zvanog deytonska BiH cijelom svijetu, mozda nekima proradi i griznja savjest.
"Najgore" sto se moze desiti jeste da monstrumce umre
-
asker
#68112 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Supci iz svijeta kao i uvijek kasno otvaraju oci. Cijeli dan ova frka oko MAP-a, eto sad ne treba ni knjizenje vojne imovine ni ostali uslovi. Kontam zasto govna nisu isto ponudila recimo 2015 sa starim sazivom vlasti? SzP bi se komotno vadio "nebi mi, al' Radmanovic potpisao davno" i sve bi glatko prolazilo. Sad se sjetili.mO k3 wrote:Vucic ne zeli da Republika Kosovo ima svoju vojsku , sa druge strane dodik kaze da zeli vojnu neutralnost i najbolji moguci scenario da se oruzane snage BiH ukinu pa zasto ...
Ipak mislim da ovi istupi Miletovi rade nevjerovatan posao za BiH. Dok on dersi Palmeru lik mu se smjeska i u glavi konta "sta je ovaj sebi umislio", kraj njega Kormakova koja ga je dobro pripremila s kakvom budalom ima posla.
- mO k3
#68113 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Scve je to politika USA-Rusija ...asker wrote:Supci iz svijeta kao i uvijek kasno otvaraju oci. Cijeli dan ova frka oko MAP-a, eto sad ne treba ni knjizenje vojne imovine ni ostali uslovi. Kontam zasto govna nisu isto ponudila recimo 2015 sa starim sazivom vlasti? SzP bi se komotno vadio "nebi mi, al' Radmanovic potpisao davno" i sve bi glatko prolazilo. Sad se sjetili.mO k3 wrote:Vucic ne zeli da Republika Kosovo ima svoju vojsku , sa druge strane dodik kaze da zeli vojnu neutralnost i najbolji moguci scenario da se oruzane snage BiH ukinu pa zasto ...
Ipak mislim da ovi istupi Miletovi rade nevjerovatan posao za BiH. Dok on dersi Palmeru lik mu se smjeska i u glavi konta "sta je ovaj sebi umislio", kraj njega Kormakova koja ga je dobro pripremila s kakvom budalom ima posla.
-
asker
#68114 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nema tu pasaluka, nikome se ne osvaja Kragujevac i Pancevo. To bi bio sukob na sjeveru Kosova, stite svoj narod bla bla.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Ma, pratim, ali sumnjam da ce Srbija napasti nekoga ko ima oruzje.asker wrote:Pa Srbija, ne pratis zadnja desavanja.Ima Bosne_Bice Bosne wrote: A ko ce poceti to sranje?
BTW Sranje je uvijek "dole".![]()
- problemnatravunu
- Maraschino
#68116 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nece Srbe sa Kosova protjerati Albanci nego srpska politika iz Beograda.asker wrote:
Nema tu pasaluka, nikome se ne osvaja Kragujevac i Pancevo. To bi bio sukob na sjeveru Kosova, stite svoj narod bla bla.
Ulazimo u zavrsnu fazu.
- mO k3
#68117 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zar im nije dosadilo da se kurche stalno i uvijek dobiju po ...
-
Ima Bosne_Bice Bosne
#68118 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jbga, ja iz osinjaka htio da izdvojim samo jednu osu, kad ono sve navalise na mene....asker wrote:Nema tu pasaluka, nikome se ne osvaja Kragujevac i Pancevo. To bi bio sukob na sjeveru Kosova, stite svoj narod bla bla.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
Nema tu lokalnog sukoba, Buknulo bi sve na Kosovu, Srbiji (Vojvodina, Sandzak), BiH...
Sta mislis sta bi NATO uradio???
-
asker
#68119 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ima na temi o Srbiji, da ne smaramo na ovoj.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Jbga, ja iz osinjaka htio da izdvojim samo jednu osu, kad ono sve navalise na mene....asker wrote:Nema tu pasaluka, nikome se ne osvaja Kragujevac i Pancevo. To bi bio sukob na sjeveru Kosova, stite svoj narod bla bla.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
Sumnjam i da nisu ni toliko ludi da Srbiju svedu na beogtadski pasaluk.![]()
Nema tu lokalnog sukoba, Buknulo bi sve na Kosovu, Srbiji (Vojvodina, Sandzak), BiH...
-
asker
#68120 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Slazem se.Maraschino wrote:Nece Srbe sa Kosova protjerati Albanci nego srpska politika iz Beograda.asker wrote:
Nema tu pasaluka, nikome se ne osvaja Kragujevac i Pancevo. To bi bio sukob na sjeveru Kosova, stite svoj narod bla bla.
Ulazimo u zavrsnu fazu.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
#68121 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
asker wrote:Ima na temi o Srbiji, da ne smaramo na ovoj.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
- 512MB
#68122 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svidja mi se kabinet clana predsjednistva iz reda hevatskog naroda:
Zeljko Komsic
Slaven Kovacevic
Branimir Jukic

Zeljko Komsic
Slaven Kovacevic
Branimir Jukic
-
Ima Bosne_Bice Bosne
#68123 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sve nelegitimni.512MB wrote:Svidja mi se kabinet clana predsjednistva iz reda hevatskog naroda:
Zeljko Komsic
Slaven Kovacevic
Branimir Jukic
- mO k3
#68124 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svi bez HDZ pasosaIma Bosne_Bice Bosne wrote:Sve nelegitimni.512MB wrote:Svidja mi se kabinet clana predsjednistva iz reda hevatskog naroda:
Zeljko Komsic
Slaven Kovacevic
Branimir Jukic
- jazzer
#68125 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hafis na aparatima512MB wrote:Svidja mi se kabinet clana predsjednistva iz reda hevatskog naroda:
Zeljko Komsic
Slaven Kovacevic
Branimir Jukic