Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#68101 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
Better Man wrote:Obični krkan i kreten, kojeg neko treba dobro spustiti na zemlju.
Nize. :D
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#68102 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

mO k3 wrote:
Better Man wrote:Obični krkan i kreten, kojeg neko treba dobro spustiti na zemlju.
... :D
Prepravi ovaj post da ne bi ti SIPA uletjela u kucu ..
Eno prepravio. :D
Last edited by Ima Bosne_Bice Bosne on 05/12/2018 22:14, edited 1 time in total.
mO k3

#68103 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

pametno , treba paziti sta se pise ...
asker

#68104 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

spreca wrote:
mO k3 wrote: To sa kosoovm zavresna stvar ne bih bas rekao ...
Mogu samo da placu ....koja histerika oko armije kosova...brnabic spominje slanje srpske vojske na kosovo....ali malo morgen...kerce najvise laje kad ga je strah
Nije bas da su Srbi u proslosti donosili racionalne odluke kad je rijec o ratu. Vucic je skoro pa izrekao da formiranje vojske Kosova znaci rat. Sreca pa necemo dugo cekat' da vidimo, 10-ak dana. On se uzda u pritisak MZ na Kosovo da to ne urade. Nesto mi Ramus i Hasim ne izgledaju kao da ce promjeniti odluku. EU salje svoje emisare ali ovi ne jebu puno, izgleda Ameri im porucili "all in". Moglo bi dole bit' sranja uskoro.
spreca

#68105 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

asker wrote:
spreca wrote:
Mogu samo da placu ....koja histerika oko armije kosova...brnabic spominje slanje srpske vojske na kosovo....ali malo morgen...kerce najvise laje kad ga je strah
Nije bas da su Srbi u proslosti donosili racionalne odluke kad je rijec o ratu. Vucic je skoro pa izrekao da formiranje vojske Kosova znaci rat. Sreca pa necemo dugo cekat' da vidimo, 10-ak dana. On se uzda u pritisak MZ na Kosovo da to ne urade. Nesto mi Ramus i Hasim ne izgledaju kao da ce promjeniti odluku. EU salje svoje emisare ali ovi ne jebu puno, izgleda Ameri im porucili "all in". Moglo bi dole bit' sranja uskoro.
Ma shkevti vucko jer nesmije nista vise od shkevtanja,inace bi davno pokusao sta vise....guza shtroca jer americka baza je tu
Ima Bosne_Bice Bosne

#68106 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

asker wrote:
spreca wrote:
A ko ce poceti to sranje?

BTW Sranje je uvijek "dole". :D
asker

#68107 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

spreca wrote: Ma shkevti vucko jer nesmije nista vise od shkevtanja,inace bi davno pokusao sta vise....guza shtroca jer americka baza je tu
Nemam ja dileme ko ce najebat' u slucaju da pukne. Samo kazem da sprsko rukuvodstvo i nije poznato po razumnim odlukama kad je rijec o ratu. Pogledaj izjavu AV od preksinoc.
asker

#68108 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote: A ko ce poceti to sranje?

Pa Srbija, ne pratis zadnja desavanja.
mO k3

#68109 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Vucic ne zeli da Republika Kosovo ima svoju vojsku , sa druge strane dodik kaze da zeli vojnu neutralnost i najbolji moguci scenario da se oruzane snage BiH ukinu pa zasto ...

Gledam danas klintona sjetim mu se svega zenskoga roda ... zasto mu Srbi ne dignu spomenik??
Ima Bosne_Bice Bosne

#68110 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

asker wrote:

Ma, pratim, ali sumnjam da ce Srbija napasti nekoga ko ima oruzje. :wink:

Sumnjam i da nisu ni toliko ludi da Srbiju svedu na beogtadski pasaluk. :)
MarshalDodik

#68111 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by MarshalDodik »

spreca wrote:
high_volume wrote:Jebo više zastave, nek' mijenjaju zakon, Može i Federalna, kad se ustavno utvrdi njeno pravo. Šta treba, cijeli mandat Predsjedništva da prođe u natezanju oko zastave i tjelohranitelja :? A legalni u BiH i legitimni i jedno i drugo :-)
Ma nema popustanja...ako se pocne sa popustanjem onda tu nema kraja...nema sumnje da je Rudonja dosau predsjednistvu da ucini maximum na razgradnji drzave ......previse se je popustalo njemu a i covicu sad treba samo kontre pa sta bude...jer uzmicati vise nema smisla
Cuj mi kontrirati mi blokirati :lol:
Off. Kosovo dobi normalnu drzavu sa minimalnim zrtvama ( u odnosu na BiH) i opcenito bez pretjerano velikih aduta, a "mudrim bosnjackim/bosanskim liderima" ni Srebrenica ni sve zrtve ni svi silni aduti prije rata, u toku i poslije rata nisu bili dovoljno jaki aduti da rezultiraju cestito uredjenoj drzavi. Toliko o dobrim bosnjanima tj sposobnosti i osobinama tih vodja, dakle najboljih od svih dobrih :lol:

On. Kontriraj mu eto te na njegovom terenu, voda ide na njegov mlin, misija bi mu bila znatno ubrzana, blokiraj ga, blokirao si sopstvene gradjane ( osim ako nisi dijasporac) ....
Oni koji mogu da mu kontriraju i da ga blokiraju vise nece ni zabrinutost da izraze. Barem jos ne ili da jednostavno pocnemo vjerovati u teorije iz domena zavjere da im je vazda cilj ovdje drzati stanje ucmalosti zbog visih interesa. U prevodu samo postojimo da vi se neko potkusurivao.
Kako god, samo naprijed Mile marsale u svom brutalno realnom predstavljanju ovog monstrumceta zvanog deytonska BiH cijelom svijetu, mozda nekima proradi i griznja savjest.
"Najgore" sto se moze desiti jeste da monstrumce umre 8-)
asker

#68112 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

mO k3 wrote:Vucic ne zeli da Republika Kosovo ima svoju vojsku , sa druge strane dodik kaze da zeli vojnu neutralnost i najbolji moguci scenario da se oruzane snage BiH ukinu pa zasto ...

Gledam danas klintona sjetim mu se svega zenskoga roda ... zasto mu Srbi ne dignu spomenik??
Supci iz svijeta kao i uvijek kasno otvaraju oci. Cijeli dan ova frka oko MAP-a, eto sad ne treba ni knjizenje vojne imovine ni ostali uslovi. Kontam zasto govna nisu isto ponudila recimo 2015 sa starim sazivom vlasti? SzP bi se komotno vadio "nebi mi, al' Radmanovic potpisao davno" i sve bi glatko prolazilo. Sad se sjetili.
Ipak mislim da ovi istupi Miletovi rade nevjerovatan posao za BiH. Dok on dersi Palmeru lik mu se smjeska i u glavi konta "sta je ovaj sebi umislio", kraj njega Kormakova koja ga je dobro pripremila s kakvom budalom ima posla.
mO k3

#68113 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

asker wrote:
mO k3 wrote:Vucic ne zeli da Republika Kosovo ima svoju vojsku , sa druge strane dodik kaze da zeli vojnu neutralnost i najbolji moguci scenario da se oruzane snage BiH ukinu pa zasto ...

Supci iz svijeta kao i uvijek kasno otvaraju oci. Cijeli dan ova frka oko MAP-a, eto sad ne treba ni knjizenje vojne imovine ni ostali uslovi. Kontam zasto govna nisu isto ponudila recimo 2015 sa starim sazivom vlasti? SzP bi se komotno vadio "nebi mi, al' Radmanovic potpisao davno" i sve bi glatko prolazilo. Sad se sjetili.
Ipak mislim da ovi istupi Miletovi rade nevjerovatan posao za BiH. Dok on dersi Palmeru lik mu se smjeska i u glavi konta "sta je ovaj sebi umislio", kraj njega Kormakova koja ga je dobro pripremila s kakvom budalom ima posla.
Scve je to politika USA-Rusija ...
asker

#68114 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

asker wrote:

Ma, pratim, ali sumnjam da ce Srbija napasti nekoga ko ima oruzje. :wink:

Nema tu pasaluka, nikome se ne osvaja Kragujevac i Pancevo. To bi bio sukob na sjeveru Kosova, stite svoj narod bla bla.
problemnatravunu

#68115 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Image
Maraschino

#68116 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

asker wrote:
Nema tu pasaluka, nikome se ne osvaja Kragujevac i Pancevo. To bi bio sukob na sjeveru Kosova, stite svoj narod bla bla.
Nece Srbe sa Kosova protjerati Albanci nego srpska politika iz Beograda.

Ulazimo u zavrsnu fazu.
mO k3

#68117 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Zar im nije dosadilo da se kurche stalno i uvijek dobiju po ...
Ima Bosne_Bice Bosne

#68118 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

asker wrote:
Jbga, ja iz osinjaka htio da izdvojim samo jednu osu, kad ono sve navalise na mene.... :lol:

Nema tu lokalnog sukoba, Buknulo bi sve na Kosovu, Srbiji (Vojvodina, Sandzak), BiH...

Sta mislis sta bi NATO uradio???
asker

#68119 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

asker wrote:
Jbga, ja iz osinjaka htio da izdvojim samo jednu osu, kad ono sve navalise na mene.... :lol:

Nema tu lokalnog sukoba, Buknulo bi sve na Kosovu, Srbiji (Vojvodina, Sandzak), BiH...

Ima na temi o Srbiji, da ne smaramo na ovoj.
asker

#68120 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

Maraschino wrote:
asker wrote:
Nece Srbe sa Kosova protjerati Albanci nego srpska politika iz Beograda.

Ulazimo u zavrsnu fazu.
Slazem se.
Ima Bosne_Bice Bosne

#68121 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

asker wrote:
Ima na temi o Srbiji, da ne smaramo na ovoj.
:thumbup:
512MB

#68122 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 512MB »

Svidja mi se kabinet clana predsjednistva iz reda hevatskog naroda:

Zeljko Komsic
Slaven Kovacevic
Branimir Jukic

:)
Ima Bosne_Bice Bosne

#68123 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

512MB wrote:Svidja mi se kabinet clana predsjednistva iz reda hevatskog naroda:

Zeljko Komsic
Slaven Kovacevic
Branimir Jukic

:)
Sve nelegitimni. :oops:
mO k3

#68124 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »