Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
north

#68101 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

http://sportavaz.ba/clanak/12267/ovaj-v ... ju-zavjere

Ako se uzme da niko od igrača Slobode, stručnog štaba i ljudi iz Slobode nije nešta loše izjavio nakon utakmice, onda je mnogo toga jasnije..

Reko bih ja da on zaista misli da ujeda....Sjećam se njegove priče kad je Tan došao, bio na tv-u, nešto u folu, ne može Tan voljeti Sarajevo i ta baljezgarija kao nije to ispravan put...

Treba džukeli pokazati gdje mu je mjesto, jer sam siguran nakon prvog slijedećeg kiksa kako ide priča kontra Ješića i pogrešnog izbora, a kako se legende šikaniraju i ta priča smetljarska :zzzz: ....Valjda će u klubu imati odgovor ako se ovo nastavi...
philanthropy

#68102 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by philanthropy »

nadao se da cemo izgubiti od slobode al eto na njegovu zalost nismo :)
Logovan

#68103 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

north wrote:Sjećam se njegove priče kad je Tan došao, bio na tv-u, nešto u folu, ne može Tan voljeti Sarajevo i ta baljezgarija kao nije to ispravan put...
Ovako je nešto rekao: Tan ne voli Sarajevo, ako ga voli neka uloži 50 miliona. :lol: Koji kreten.

Neko na infu prenio njegove riječi, kaže da nije on ono napisao, nije njegov stil, nije mu namjera da nekoga ruši, ima dosta navijača Sarajeva koji su mu prijatelji i oni znaju njegov stav.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#68104 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Eto ko mu prenosi ekskluzive sa foruma onda :lol:
Maharadza

#68105 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Logovan wrote:
north wrote:Sjećam se njegove priče kad je Tan došao, bio na tv-u, nešto u folu, ne može Tan voljeti Sarajevo i ta baljezgarija kao nije to ispravan put...
Ovako je nešto rekao: Tan ne voli Sarajevo, ako ga voli neka uloži 50 miliona. :lol: Koji kreten.

Neko na infu prenio njegove riječi, kaže da nije on ono napisao, nije njegov stil, nije mu namjera da nekoga ruši, ima dosta navijača Sarajeva koji su mu prijatelji i oni znaju njegov stav.
Poserem se i njemu i njegovim "prijateljima" u usta rahljava! :twisted:
Kemal Malovčić

#68106 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Kemal Malovčić »

Velkoski wrote:Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amer Bekić je od ove utakmice moj omiljeni naš igrač.
necko_hz

#68107 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by necko_hz »

Stepanov se od ponedjeljka priključuje treninzima, tri fudbalera ponovo u trenažnom procesu

http://sport1.ba/stepanov-od-ponedjeljk ... m-procesu/
nKrkan

#68108 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Stepanov igra protiv Galate
Maharadza

#68109 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

necko_hz wrote:Stepanov se od ponedjeljka priključuje treninzima, tri fudbalera ponovo u trenažnom procesu

http://sport1.ba/stepanov-od-ponedjeljk ... m-procesu/
maraccana

#68110 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by maraccana »

jeza u ledja

#68111 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

Hvala maracana :thumbup:

Sad odgledah cijelu utakmicu. Bili smo bolji cijelo vrijeme i kontrolisali igru.
Ne znam kog bi izdvojio od mladih igraca, i Catakovic i Osmanovic su pokazali odredjeni kvalitet (trebalo mi je vremena da skontam koji je koji, po kopackama :D). Kadusic moram reci poboljsava igru i danas mozda najbolji od ovih mladjih. Heric, nako. Vazda, nije se vidio. Mali Veladzic, pokazao je kvalitet odmah. :thumbup:
Okic po meni najbolji igrac utakmice, uz Kovacevica, koji fakat igra fantasticno ovih par zadnjih utakmica.
Ikande, e za njega, i dalje ostajem pri tvrdnji od ranije - nece daleko dogurati. Mene tacno podsjeca ponasanjem na mnoge Afrikance s kojima sam igrao. Ono , ho-ruk sistem. Sjecam se jednog, isto defanzivnog veznog, hoce frajer svaku iz zraka da zaustavi ramenom. I tako svaki put, nebitno hoce li uspjeti ili ne. Pa covjece stavi je na prsa. :roll: Isto jedan, cim primi loptu odmah aaaaan-aaaan, trci frajer s njom, daje neke nerozonske pasove koji su svakako mala sansa da prodju. I tako. Eto takav mi je Ikande. Hoce frajer vanjskim da dodaje i to ti je. Neko napisao sjoo pasa vanjskim (onaj jedan sto je uspio), a to sto su druga 3 vanjska otisla u noge Slavije to nista. U stvari, Ikande je imao barem 12 pasova dijagonalnih, sa vrlo malim postotkom sanse da ce proci, i mislim da je samo jedan prosao - i to onaj koji je poslije pretvoren u gol. Da li je to dovoljno - ne znam. Za razliku od njega Berberovic fino smireno ili prvom do sebe ili kracu dijagonalu, bez greske. Takodje u odbrani ne znam da je Ikande uzeo i jednu loptu. MIslim nije bila bas utakmica za "uzimanje lopti" al opet. I na kraju, imao je 2 vrlo nerezonska suta nebu pod oblake. Znaci ugao jedno 75 stepeni. A pored njih imao je 2 stopostotne sanse (obje od Okica) gdje je bilo teze promasiti. Ona druga, krkanski je napucao umjesto lagano plasiranje. Ne znam, meni ne obecava. Ima on kontrolu lopte i odredjenu smirenost kad se gradi igra, ali previse ih trosi.
Na kraju Hebibovic. Vidim isto pise se kao najgori igrac. Pogledati malo bolje, prvih 20 minuta on je imao 4 ubacaja u 16 od kojih su bar 2 bile velike sanse. U stvari u svakoj sansi u prvih 20-25 minuta on je ucestvovao. Poslije toga se nije puno vidio. Imao par bljeskova u drugom, gdje je imao jednu dobru sansu (opet na dodavanje Okica). Definitivno se ne slazem sa misljenjima vecine o njemu, al eto.
Kallasi isto po meni bolji nego kako se predstavilo.
Plakalo, ne znam sta da kazem. Jedinu reakciju je imao kod onog gola. Ne moze se drukcije opisati nego na njegovu dusu, ali onakvi golovi stvarno ulaze jednom u sto godina, pogotovo sto nije bilo iz izgradjene akcije vec iz otete lopte (sto znaci da golman nije bio spreman na liniji). Ne znam, ja licno nisam jos nacisto s tim da on kurcu ne valja, kakvim ga ostali predstavljaju.
Grean

#68113 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Ne valja sto Siroki uze u Bijeljini. Nadao sam se nerijesenom a ovo je i prilicno iznenadjenje jer Radnik igra dobro. Dobro bi bilo da Sloboda pobijedi Zrinjskog, bez obzira sto bi nam i oni pobijegli na +6 ne racunajuci nasu utakmicu.
Stroj-2

#68114 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Grean wrote:Ne valja sto Siroki uze u Bijeljini. Nadao sam se nerijesenom a ovo je i prilicno iznenadjenje jer Radnik igra dobro. Dobro bi bilo da Sloboda pobijedi Zrinjskog, bez obzira sto bi nam i oni pobijegli na +6 ne racunajuci nasu utakmicu.
Najbolje bi bilo da sloboda i škutori odigraju neriješeno, pobjede jednih i drugih nama ne odgovara, sutra nam je pobjeda moranje ako mislimo zadržat priključak. Što lištice tiče nisam se nado pobjedi, nije dobro nikako za nas, najviše remiju pa čak i potajno pobjedi radnika. Al morat će i oni imat pad neki ko prošle godine, nije to ekipa koja drži liniju uspjeha.
mirza_15

#68115 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

Bolje da Sloboda uzme i bude nam na 3 boda u slucaju da dobijemo Olimpic nego da Zrinjski uzme bod na vrucem gostovanju pa nam oni budu na 3 bobe. Najgora opcija da dobije Zrinjski.

Ali mi treba da gledamo sebe. Ako mi budemo pravi bas nas briga za ostale. Olimpic, Drina, Travnik, Siroki, pauza pa Zrinjski.
R2D2_SA

#68116 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by R2D2_SA »

Da li ce danas biti domacih navijaca :D
1946--1987

#68117 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1946--1987 »

Hocemo li gledati bezmudost i bezvoljnost kao na vecini gostovanja ove sezone :mrgreen:
Meni su kladionice najjace, da smo domacini kec bi bio 1.3 najvise, a ovako kao "gosti" 1.9 a na istom stadionu igramo pred nasim navijacima :mrgreen: :lol:

Udri ih jesa
nKrkan

#68118 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

BH Wolfsburg je spreman za plođenje .
1946--1987

#68119 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1946--1987 »

Onda je pala, ja gledao prije par dana.Al i to je previse ako mene pitas, mi smo "kuci" babaroga :mrgreen:
sencobih

#68120 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

nKrkan wrote:BH Wolfsburg je spreman za plođenje .
Sto bi rekli na klixovim komentarima:

Olimpicovi navijači na aparatima.
nKrkan

#68121 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Ebo majku Bandović uhvati loptu iz kornera , a kod nas bi mu ispala .
nKrkan

#68122 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

2014/15

15, KOLO

1-Kamenjari 33 boda
2.Sarajevo 31 bod

2015/16

1.Kamenjari 31
4.Sarajevo 28
Logovan

#68123 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

sencobih wrote:

Ali pošto njih nema, aparate nemaš na koga prikačiti. :D
velaxsa

#68124 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by velaxsa »

nKrkan wrote:Ebo majku Bandović uhvati loptu iz kornera , a kod nas bi mu ispala .
Hahahaha najjači post danas :thumbup: .
:lol: :lol: :lol: :izet:
sencobih

#68125 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Logovan wrote:
sencobih wrote:

Ali pošto njih nema, aparate nemaš na koga prikačiti. :D
Varešanović na aparatima. :mrgreen:
Locked