Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Thorgerson

#6801 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Thorgerson »

turbofolk wrote:Šta bi se desilo da smo kojim slučajem u prvoj utakmici u gostima pobjedili sa više od 10 razlike?
Pa isli bi dalje.

Ova utakmica je registrovana 10-0 za njih. I to je to.
Ludzak

#6802 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Ludzak »

Nesposobna smo nacija, pa džaba sve.
Sad treba skroz ukinuti rukomet u BiH. Nakon ovog blama, ja ni bih imao obraza se više ikada pojaviti.
al-em

#6803 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by al-em »

turbofolk wrote:Šta bi se desilo da smo kojim slučajem u prvoj utakmici u gostima pobjedili sa više od 10 razlike?
Nama je bio dovoljan remi u drugoj utakmici, znaci nebitno je kolko smo pobijedili gore.
Thorgerson

#6804 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Thorgerson »

Na greskama se uci.

Tako ti je kad stavljas podobnu gamad sa telećim glavama koja nema pojma sta i gdje radi, sta potpisuje itd.

Iako znam da su ovo svicarci uradili ne bi bila ovakva odluka. Mada, njima bi se tesko moglo ovo desiti.

Zamisli jedini ti jebeni posao da procitas 20 imena i provjeris je li sve ok i ti ni to ne uradis. Pod hitno svi otkaz da daju. Ako imaju imalo obraza. Al ko da gledam sad ce sve prebaciti na EHF, na delegata, na Jevrejem, masone itd.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#6805 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Slo Burner »

Zao mi Sumana, zamisli kad iz Danskog sistema dodjes i vidis sta se desava
elk

#6806 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by elk »

Ja jos ne vjerujem skroz,sve dok mi baho ne kaze.
elk

#6807 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by elk »

I odma istupiti iz ehf-a,nema njima zivota bez nas.molice da se vratimo.
Thorgerson

#6808 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Thorgerson »

red evil wrote:Apsolutno pravedna odluka, koliko god mi bilo žao i krivo ali ovo je pravedno, jbg. Nesposobni smo i gotovo. Dadneš delegatu spisak i on ga prepiše i isprinta i dadne ga direktoru reprezentacije na uvid i potpis, direktor reperezentacije kaže da je sve uredu, da se 100% slaže s spiskom i da će se u skladu s tim spiskom i ponašati, samim svojim potpisom to kaže i sva odgvornost delegata je s tim skinuta. I koje kriv?

Više je ovdje krivaca. Počevši od direktora pa do selektora i do samog igrača. Prozivka igrača, spiker ne prozove Nuića ni selektor ni igrač niti bilo ko na terenu (fizioterapeut i ostali koji budu tu) to ne registruju.
Koliko sam ja shvatio.

Delegat dobija spisak nasih igraca - ili hrpicu salvetica iz obliznje cevabdzinice - gdje se na jednoj od masno umazanih salvetica nalazi ime Nuica. Delegat sa dva prsta nabada i kuca spisak (ne znam zasto, unosi valjda u neki raport utakmice, sta li) i zaboravlja ukucati ime Nuica. Isprinta to kod Muniba u kopirnici preko puta dvorane, u citavoj frci, nasa goveda ofrlje pregledaju to i potpisu.

Ostalo je historija.

Ono sto meni nije jasno, kako nasa goveda nisu uspjela dokazati da su dali spisak delegatu - ako su uopste dali. Ili kako se vec sve to odigralo. I nije mi jasno zasto je uopste delegat kucao ta imena i prekucavao, pa nije 79. godina jebo vas otac nesposobni. Zar ne ide to sve mailom, elektronski. Oni se jebavaju po kopirnicama, kopiraju, printaju, prekucavaju...

Image
Last edited by Thorgerson on 16/02/2018 12:16, edited 2 times in total.
Fudo387

#6809 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Fudo387 »

Koji supci, pu mamu im svapsku.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6810 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Truba »

slika i prilika društva
Thorgerson

#6811 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Thorgerson »

elk wrote:I odma istupiti iz ehf-a,nema njima zivota bez nas.molice da se vratimo.
Zasto da istupimo?

Gdje ti vidis ovdje krivicu EHF?

Sta da je kojim slucajem obrnuta situacija? Da li bi se mi zalili? I ako bi dobili zalbu, da li bi onda imao istu pricu?
animus

#6812 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by animus »

Vrijeme je da damo otkaz EHF-u ali da ih pri tome dobro nablatimo u medijima i da napravimo skandal koji ce se pamtiti. Vece djubradi u sportu nema. Pa samo ovo evrposko prvenstvo je pokazalo kako su unistili ova sport. Jebat im mater. Reci igracima da idu igrati u druge reprezentacije ako zele.
Thorgerson

#6813 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Thorgerson »

animus wrote:Vrijeme je da damo otkaz EHF-u ali da ih pri tome dobro nablatimo u medijima i da napravimo skandal koji ce se pamtiti. Vece djubradi u sportu nema. Pa samo ovo evrposko prvenstvo je pokazalo kako su unistili ova sport. Jebat im mater. Reci igracima da idu igrati u druge reprezentacije ako zele.
:lol:

A mi smo kao nesto bitni u svijetu rukometa?

Samo ces ostetiti igrace koji ce umjesto da igraju reprentativne utakmice i stjecu iskustvo, predstave se skautima, cumurati kuci.
jarobot

#6814 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by jarobot »

moa wrote:hahahhaah

kad nam je sve na mahalskom nivou. Ljudi nece da shvate da je sport ozbiljna stvar da je to promocija drzave samo kod nas je ma hajde nije to problem. Svaka cast momcima a mi se sad mozemo Kurzu zaliti.
Misliš onom Austrijancu da rukometni savez podnese žalbu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
archive

#6815 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by archive »

Image
isx

#6816 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by isx »

Sve će to biti u redu, delegat rek'o. :D
mayab

#6817 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mayab »

Dakle, u ovom svom cirkusu, mislim da se prilicno precizno može odrediti koja je osoba u lancu napravila propust i njoj treba hebati mamicu, u smislu kazne, otkaza posla i sta ti ja znam!
Pa neka drugi put organizuje kojekave bodljavine bikova, a u rukometu i sa EHF-om, treba da rade odgovorne osobe!
Ne znam, nemam vremena sve to pratiti, zna li se ko je taj somina, i hoće li mu se šta desiti, ili je to kakav "istaknuti član stranke", ne diraj ga ..
Muhamed Đakmić

#6818 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

ultima_palabra wrote:
mali_milojica wrote:Kao što sam i pretpostavljao i rekao sta ce se desiti. :roll:
#JeSuisBaho
#PrayForSabahudin
Treba covjeku zabraniti da prati sport uopste... kablovski operater da mu zamraci sve sportske kanale :D
Ali našem narodu kad kažeš da je Baho nepismena ubleha koja veze nema ni sa životom ni sa sportom, kaže ti da si mrzitelj Bosne.

Nije da su do Bahe dolazile samo informacije o tome da nećemo biti diskvalifikovani, ali je on samo njih uzimao kao relevantne, a ove da ćemo biti diskvalifikovani je ignorisao. Ima ovdje puno takvih ljudi, čude se kad se nešto desi, iako su postojale sve naznake da bi moglo.

Inače, mi tehnički nemamo Rukometni savez BiH, u moru problema sa kojima se sreće reprezentacija i općenito rukomet u BiH, ova suspenzija je ubjedljivo najmanji.

Uposlenici saveza nisu primili plate 17 mjeseci, predsjednik ratuje i sa njima i sa klubovima, savez nema poreski broj i nije legalan, ne znam samo šta bi u cijeloj toj priči promijenilo i da igramo protiv Norveške.

Ovu državu generalno ne zanima sport, pa se ništa neće promijeniti ionako.
hostapler

#6819 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hostapler »

Baho je jedna ubleha i Qrcina od covjeka.
Obidje svijet sa televizijom,bio u 100 zemalja,gledao sport na najvecem mogucem nivou. Djabe. I sad kad nije vise tamo,sere na tu istu kucu. Sutra ce srati i isto to pojesti samo ako ima neke koristi. Covjek bez karaktera i licemjer bez presedana.
Muhamed Đakmić

#6820 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

hostapler wrote:Baho je jedna ubleha i Qrcina od covjeka.
Obidje svijet sa televizijom,bio u 100 zemalja,gledao sport na najvecem mogucem nivou. Djabe. I sad kad nije vise tamo,sere na tu istu kucu. Sutra ce srati i isto to pojesti samo ako ima neke koristi. Covjek bez karaktera i licemjer bez presedana.
I ja bih mu sve to oprostio da on ima pojma o čemu priča, ali očito da nema :D

Nedavno je putem profila na facebooku vodio ''borbu'' da na youtubeu objavi snimak svog komentarisanja utakmice Bayern - Manchester United iz 1999. godine. Tvrdio je da ima autorska prava.
studeni76

#6821 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by studeni76 »

Ma pricajte vi sta hocete i kakite po kome hocete ali ovo je strasno nepravedna odluka i sigurno nebi bila ovakva da je obrnuta situacija! U EHFu i na njihovom siteu Nuic je stalno bio na spisku, al su slovenac i Muzurovic zasrali na drugoj strani. Posto smo mi u pitanju onda je to za kazne, taman da se ovdje neki pacenici raduju :run:
Muhamed Đakmić

#6822 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

studeni76 wrote:Ma pricajte vi sta hocete i kakite po kome hocete ali ovo je strasno nepravedna odluka i sigurno nebi bila ovakva da je obrnuta situacija! U EHFu i na njihovom siteu Nuic je stalno bio na spisku, al su slovenac i Muzurovic zasrali na drugoj strani. Posto smo mi u pitanju onda je to za kazne, taman da se ovdje neki pacenici raduju :run:
Nismo mi paćenici nego nas vode debilčine i to je kraj te priče. Sve dok ne stvorimo sistem ovo će se dešavati.

Nije kriv ni EHF ni Švicarci, nego isključivo mi.
Thorgerson

#6823 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Thorgerson »

studeni76 wrote:Ma pricajte vi sta hocete i kakite po kome hocete ali ovo je strasno nepravedna odluka i sigurno nebi bila ovakva da je obrnuta situacija! U EHFu i na njihovom siteu Nuic je stalno bio na spisku, al su slovenac i Muzurovic zasrali na drugoj strani. Posto smo mi u pitanju onda je to za kazne, taman da se ovdje neki pacenici raduju :run:
Zasto nam je uvijek neko treci kriv?

Dokle god budemo tako razmisljali - ovo ce se desavati.
Budi siguran u to.

Zasto se svicarcima nije desio ovaj propust? Razmisljaj na taj nacin.
studeni76

#6824 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by studeni76 »

Nije tacno, kriv je slovenac! Samo i iskljucivo slovenac!
U svim slucajevima prevare krivac je onaj ko prevaru napravi a ne onaj ko nasjedne na nju! Posto smo mi sitna riba onda cemo i nastradat.
bingov buraz

#6825 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by bingov buraz »

Thorgerson wrote:
elk wrote:I odma istupiti iz ehf-a,nema njima zivota bez nas.molice da se vratimo.
Zasto da istupimo?

Gdje ti vidis ovdje krivicu EHF?

Sta da je kojim slucajem obrnuta situacija? Da li bi se mi zalili? I ako bi dobili zalbu, da li bi onda imao istu pricu?
Sve tacno samo da je obrnuto mi ne bi otisli u baraz sigurno.Ove bi malo opalili po dzepu da zamazu oci i gotovo.

Ima li Bahe "sve ce biti u redu" zivog :mrgreen:
Post Reply