Pa isli bi dalje.turbofolk wrote:Šta bi se desilo da smo kojim slučajem u prvoj utakmici u gostima pobjedili sa više od 10 razlike?
Ova utakmica je registrovana 10-0 za njih. I to je to.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Pa isli bi dalje.turbofolk wrote:Šta bi se desilo da smo kojim slučajem u prvoj utakmici u gostima pobjedili sa više od 10 razlike?
Nama je bio dovoljan remi u drugoj utakmici, znaci nebitno je kolko smo pobijedili gore.turbofolk wrote:Šta bi se desilo da smo kojim slučajem u prvoj utakmici u gostima pobjedili sa više od 10 razlike?
Koliko sam ja shvatio.red evil wrote:Apsolutno pravedna odluka, koliko god mi bilo žao i krivo ali ovo je pravedno, jbg. Nesposobni smo i gotovo. Dadneš delegatu spisak i on ga prepiše i isprinta i dadne ga direktoru reprezentacije na uvid i potpis, direktor reperezentacije kaže da je sve uredu, da se 100% slaže s spiskom i da će se u skladu s tim spiskom i ponašati, samim svojim potpisom to kaže i sva odgvornost delegata je s tim skinuta. I koje kriv?
Više je ovdje krivaca. Počevši od direktora pa do selektora i do samog igrača. Prozivka igrača, spiker ne prozove Nuića ni selektor ni igrač niti bilo ko na terenu (fizioterapeut i ostali koji budu tu) to ne registruju.

Zasto da istupimo?elk wrote:I odma istupiti iz ehf-a,nema njima zivota bez nas.molice da se vratimo.
animus wrote:Vrijeme je da damo otkaz EHF-u ali da ih pri tome dobro nablatimo u medijima i da napravimo skandal koji ce se pamtiti. Vece djubradi u sportu nema. Pa samo ovo evrposko prvenstvo je pokazalo kako su unistili ova sport. Jebat im mater. Reci igracima da idu igrati u druge reprezentacije ako zele.
Misliš onom Austrijancu da rukometni savez podnese žalbumoa wrote:hahahhaah
kad nam je sve na mahalskom nivou. Ljudi nece da shvate da je sport ozbiljna stvar da je to promocija drzave samo kod nas je ma hajde nije to problem. Svaka cast momcima a mi se sad mozemo Kurzu zaliti.
Ali našem narodu kad kažeš da je Baho nepismena ubleha koja veze nema ni sa životom ni sa sportom, kaže ti da si mrzitelj Bosne.ultima_palabra wrote:Treba covjeku zabraniti da prati sport uopste... kablovski operater da mu zamraci sve sportske kanalemali_milojica wrote:Kao što sam i pretpostavljao i rekao sta ce se desiti.![]()
#JeSuisBaho
#PrayForSabahudin
I ja bih mu sve to oprostio da on ima pojma o čemu priča, ali očito da nemahostapler wrote:Baho je jedna ubleha i Qrcina od covjeka.
Obidje svijet sa televizijom,bio u 100 zemalja,gledao sport na najvecem mogucem nivou. Djabe. I sad kad nije vise tamo,sere na tu istu kucu. Sutra ce srati i isto to pojesti samo ako ima neke koristi. Covjek bez karaktera i licemjer bez presedana.
Nismo mi paćenici nego nas vode debilčine i to je kraj te priče. Sve dok ne stvorimo sistem ovo će se dešavati.studeni76 wrote:Ma pricajte vi sta hocete i kakite po kome hocete ali ovo je strasno nepravedna odluka i sigurno nebi bila ovakva da je obrnuta situacija! U EHFu i na njihovom siteu Nuic je stalno bio na spisku, al su slovenac i Muzurovic zasrali na drugoj strani. Posto smo mi u pitanju onda je to za kazne, taman da se ovdje neki pacenici raduju
Zasto nam je uvijek neko treci kriv?studeni76 wrote:Ma pricajte vi sta hocete i kakite po kome hocete ali ovo je strasno nepravedna odluka i sigurno nebi bila ovakva da je obrnuta situacija! U EHFu i na njihovom siteu Nuic je stalno bio na spisku, al su slovenac i Muzurovic zasrali na drugoj strani. Posto smo mi u pitanju onda je to za kazne, taman da se ovdje neki pacenici raduju
Sve tacno samo da je obrnuto mi ne bi otisli u baraz sigurno.Ove bi malo opalili po dzepu da zamazu oci i gotovo.Thorgerson wrote:Zasto da istupimo?elk wrote:I odma istupiti iz ehf-a,nema njima zivota bez nas.molice da se vratimo.
Gdje ti vidis ovdje krivicu EHF?
Sta da je kojim slucajem obrnuta situacija? Da li bi se mi zalili? I ako bi dobili zalbu, da li bi onda imao istu pricu?