Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa i nije bas za mjesec ako nisi nikada trenirao .. Izuzmi plocice, ako nemas stomaka to mozes za mjesec ali ruke i sise treba duze .. Ali se moras rijesiti kolaca i slatkog ako hoces plocice .. Ja npr. nikada se necu odreci kolaca tako da nikada necu ni imati plocice ali me ne dira to
Mustang1 wrote:Pa i nije bas za mjesec ako nisi nikada trenirao .. Izuzmi plocice, ako nemas stomaka to mozes za mjesec ali ruke i sise treba duze .. Ali se moras rijesiti kolaca i slatkog ako hoces plocice .. Ja npr. nikada se necu odreci kolaca tako da nikada necu ni imati plocice ali me ne dira to
Mustang1 wrote:Pa i nije bas za mjesec ako nisi nikada trenirao .. Izuzmi plocice, ako nemas stomaka to mozes za mjesec ali ruke i sise treba duze .. Ali se moras rijesiti kolaca i slatkog ako hoces plocice .. Ja npr. nikada se necu odreci kolaca tako da nikada necu ni imati plocice ali me ne dira to
ti nećeš da budeš pi...definisana?
znači ja kad čitam da ovako nešto može u mjesec dana, isto kao da čitam tekstove o kvantnoj fizici.
Što nisam muško
Ja cu da budem prva pi*ka definisana koja je na tepsiji kolaca dnevno
sherbett wrote:tepsija? dnevno?
ja bi imala 130 kg
Ma nije dnevno ali kad sam u formi pojedem toliko ako je neki dobar Ali nema dana da ne pojedem bar 5 komada .. Pokusao sam jednom da ne jedem nekih 10.ak dana .. 11. dan molio mamu da napravi i mahnuo tepsiju nekog cokoladnog
Pa ja kad intenzivnije treniram,mogu konja pojest.Teretana je čudo
1.Bolje jedem
2.Bolje se***
3.Bolje spavam
Šta ti treba više
Ti odeš u teretanu napraviš 2 koraka naprijed,pojedeš 5 kolača korak i po nazad
HellHound wrote:Koju teretani biste mi preporucili u gradu ? Zivim u Starom Gradu, pa sto je blize moguce, znam onu u Skenderiji pa osim tebe koje jos imaju.
Interesuje li te teretana gdje mjesečno plaćaš 25 KM? Blizu veterine je. Doduše, to je prava teretana sa živim tegovima, ništa fensi-šmensi.
HellHound wrote:Koju teretani biste mi preporucili u gradu ? Zivim u Starom Gradu, pa sto je blize moguce, znam onu u Skenderiji pa osim tebe koje jos imaju.
Interesuje li te teretana gdje mjesečno plaćaš 25 KM? Blizu veterine je. Doduše, to je prava teretana sa živim tegovima, ništa fensi-šmensi.
Moze nije to problem i jeftino je kad uporedim sa Skenderijom, nego to mi odgovara mada sam bas pocetnik, slabo sta mogu tesko podici
Eto, teretana ti se nalazi u ulici Envera Šehovića. Između Sarajevogasa i jednog frizerskog salona. Čim uđeš vidjet ćeš natpis "Univerzum" i tekst ispod Welcome to the house of pain
Samo siđeš niz stepenice i tu si. Vlasnik se zove Špeko, pitaj ga savjete rado će ti pomoći.
Astrix wrote:To je ona na Malti, blizu telecoma? Trenirao sam jedno vrijeme tu i jedva izdrzao koji mjesec, previse zagusljivo... Zar nisi rekao da bi nesto blize?
Pa jeste zagušljivo, ali zavisi kada dođeš. Ja uvijek idem u jutro, tada ima najmanje ljudi (osim one standardne raje od 5-6 ljudi), tada je baš milina trenirati.