Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
hecimnadri
#6801 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Mnogi su u SBB otišli jer su smatrali da nemaju alternativu.Mnogi miisle da će Željko Komšić kad osnuje stranku ,oduzeti biračei članove SDP-eu,
Zasad niko osim mene, nemisli da će dobar dio razočaranih članova iz SBB-ea ,kao i njihovih birača napustiti SBB i preći u novi stranku.
Koliko god je Željko Komšić Opasan po Lagumdžiju ,isto toliko jeopasan i za Radončića.
Živi bili pa vidjeli.
Zasad niko osim mene, nemisli da će dobar dio razočaranih članova iz SBB-ea ,kao i njihovih birača napustiti SBB i preći u novi stranku.
Koliko god je Željko Komšić Opasan po Lagumdžiju ,isto toliko jeopasan i za Radončića.
Živi bili pa vidjeli.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#6802 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
što nam je Tornjak nepravedno zapostavljen...da malo dignemo temu...de nam pojasnite jeko ovaj Ustamujić , po svemu sudeći novi ministar sigurnosti
-
addy_sa
#6803 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
veoma je indikativno da umjesto F.Radončića SBB delegira Ustamujića (1981.) za ministra sigurnosti BiH..zašto ? to vjerovatno nećemo saznati..
- JoseMujica
#6804 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
čuj zašto
valjda što najbolje sluša gospodara 
-
VjecitiStudent
#6805 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Odokativno, dobio desetak kila otkako je uletio u politiku, bezbeli ganja image Staneta Dolanca, to mu je valjda i glavna kvalifikacija za ovo mjestoJoseMujica wrote:što nam je Tornjak nepravedno zapostavljen...da malo dignemo temu...de nam pojasnite jeko ovaj Ustamujić , po svemu sudeći novi ministar sigurnosti
-
Alfa_Ze
#6806 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
addy_sa wrote:veoma je indikativno da umjesto F.Radončića SBB delegira Ustamujića (1981.) za ministra sigurnosti BiH..zašto ? to vjerovatno nećemo saznati..
25/10/2012 22:36:00
UMJESTO MINISTARSTVA SIGURNOSTI
Škaljić za TV1: Moguće da Radončić bude ministar energetike u Vladi FBIH
mozda ce ti sad biti nesto jasnije . . . . ??Intervju sa Vehid Hecom za Magazin Start 29. mrt 2010.
- Pasiflora
#6807 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ne zna se sta je opasnije za ovu drzavu: varijanta da je Fahro ministar sigurnosti ili energetike
Mene je strah!!!!!
Mene je strah!!!!!
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6808 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
+1Pasiflora wrote:Ne zna se sta je opasnije za ovu drzavu: varijanta da je Fahro ministar sigurnosti ili energetike![]()
Mene je strah!!!!!
- bambina78
#6809 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Novi covjek?R_v_P20 wrote:![]()
![]()
Strah vas novog covjeka koji dolazi, a nije vas strah postojecih
Ja lokige
![]()
Pa star je bar 17 godina
- JoseMujica
#6810 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
da utvrdimo starost ovog čoeka treba napraviti reviziju državljanstava osoba durmitorsko-limskog porijekla i streljat onoga ko mu je potpisao bh. rodni list
-
udrch
#6811 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ovaj Ustamujić žilav i prepreden pravo..
s obzirom da je pala kantonalna vlada i pokušava se formirati nova većina u KS, skontao da bi vjerovatno trebao ostati bez posla u NO kantonalne televizije..
ali nisam se nadao da će sa magarca na konja..
s obzirom da je pala kantonalna vlada i pokušava se formirati nova većina u KS, skontao da bi vjerovatno trebao ostati bez posla u NO kantonalne televizije..
ali nisam se nadao da će sa magarca na konja..
- Corto Maltese
#6812 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Je l' istina da će Ustamujić biti novi ministar za legalizaciju Tornjakove imovine i eliminaciju političkih, i svih drugih, neprijatelja?
- starii
#6813 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
kazu da ce se fahrA na sljedecim izborima izjasniti kao DŽedaj 
- JoseMujica
#6814 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
nije tu pitanje samo muftija...nego se zahebavam sa Tornjakom malo....ima prije muftije masa Srba prijavljena u Srebrenici samo radi bh. papira i ima hiljade ljudi raznih vjeroispovjesti koje su nekom magijom uvedene u bh. državljanstvo, a za to krivično djelo niko nikada nije odgovarao....za ove "naše" se tačno i zna ko ih je i kad uvodio i ti ljudi i danas haraju Ministarstvom sigurnosti.berke wrote:Jose, a sta cemo sa mufijom za Srebrenicu?JoseMujica
da utvrdimo starost ovog čoeka treba napraviti reviziju državljanstava osoba durmitorsko-limskog porijekla i streljat onoga ko mu je potpisao bh. rodni list
ako neko misli da smo ovim zahebali Srbe ili Hrvate vara se...zahebali smo sami sebe što smo ovim potkopali pravi sistem i time unazadili državu.
inače ova ekipa inicijativa za Srebrenicu je extra odradila posao i tako i samo tako se brani ova država...radom i to pametnim radom a ne kenjanjem i plačom po TV-u
-
vrbas1979
#6815 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Lider SBB-a BiH Fahrudin Radončić gostovao u Dnevniku FACE TV-a:
Ušao sam u šestorku da bi naš najveći razvojni projekat bilo dobijanje Zimskih olimpijskih igara 2022

Ušao sam u šestorku da bi naš najveći razvojni projekat bilo dobijanje Zimskih olimpijskih igara 2022
- starii
#6816 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
fahrA daj se bre ne provaljuj, cuj olimpijada, mora da ce se spust voziti sa onoh rugla tornjaka, a ko zna mozda i cilj bude obrnuto stavljen kao zastava hhahahvrbas1979 wrote:Lider SBB-a BiH Fahrudin Radončić gostovao u Dnevniku FACE TV-a:
Ušao sam u šestorku da bi naš najveći razvojni projekat bilo dobijanje Zimskih olimpijskih igara 2022![]()
![]()
![]()
![]()
-
The BEN10
#6817 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
http://www.dailymotion.com/video/xusmwj ... 1-dio_newsstarii wrote:fahrA daj se bre ne provaljuj, cuj olimpijada, mora da ce se spust voziti sa onoh rugla tornjaka, a ko zna mozda i cilj bude obrnuto stavljen kao zastava hhahahvrbas1979 wrote:Lider SBB-a BiH Fahrudin Radončić gostovao u Dnevniku FACE TV-a:
Ušao sam u šestorku da bi naš najveći razvojni projekat bilo dobijanje Zimskih olimpijskih igara 2022![]()
![]()
![]()
![]()
Kad glupa faca skonta da je ugovor pred njim (engleska verzija) star par mjeseci, a ne nikakav rezultat dogovora SDP-SNSD eksperata...
- Comrad
#6818 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Da su nam ovi dosadasniji vladari izglasali kako treba zastavu, mozda je ne bi svako drugi covjek naopako okretao.starii wrote:fahrA daj se bre ne provaljuj, cuj olimpijada, mora da ce se spust voziti sa onoh rugla tornjaka, a ko zna mozda i cilj bude obrnuto stavljen kao zastava hhahahvrbas1979 wrote:Lider SBB-a BiH Fahrudin Radončić gostovao u Dnevniku FACE TV-a:
![]()
![]()
![]()

-
vrbas1979
#6819 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Malo mi je izgleda danas, dosadno
Ukucaš u google spektakularan (ili što bi utemeljtelj izgovorio: spaktakulaaaAAAaaaran, te ekonooooomijaaa) i sbbbih i dobijes preko 12.000 rezultata:
Spektakularan skup Saveza za bolju budućnost BiH u prepunoj Zetri
U petak spektakularni predizborni skup SBB BiH u Tuzli
Spektakularan skup SBB BiH pred više od 6.000 građana
Radončić: Mi smo po drugi put ostvarili spektakularan rezultat
SBB BiH: Napravili smo spektakularan rezultat
Spektakularna atmosfera na Centralnom skupu SBB-a
Fahrudin Radončić nastavio je sa spektakularnim skupovima koji su danas održani u Doboj Istoku, Gračanici i Lukavcu
U četvrtak, 04. oktobra u 19 sati, održat će se spektakularni centralni predizborni skup Saveza za bolju budućnost BiH
Spektakularan skup članova Saveza za bolju budućnost BiH odražn je sinoć u kinosali
Spektakularni skupovi SBB Jajce
Eto samo sa dvije-tri stranice...dosta više. Ako je nekom dosadnije neka nastavi niz
Ukucaš u google spektakularan (ili što bi utemeljtelj izgovorio: spaktakulaaaAAAaaaran, te ekonooooomijaaa) i sbbbih i dobijes preko 12.000 rezultata:
Spektakularan skup Saveza za bolju budućnost BiH u prepunoj Zetri
U petak spektakularni predizborni skup SBB BiH u Tuzli
Spektakularan skup SBB BiH pred više od 6.000 građana
Radončić: Mi smo po drugi put ostvarili spektakularan rezultat
SBB BiH: Napravili smo spektakularan rezultat
Spektakularna atmosfera na Centralnom skupu SBB-a
Fahrudin Radončić nastavio je sa spektakularnim skupovima koji su danas održani u Doboj Istoku, Gračanici i Lukavcu
U četvrtak, 04. oktobra u 19 sati, održat će se spektakularni centralni predizborni skup Saveza za bolju budućnost BiH
Spektakularan skup članova Saveza za bolju budućnost BiH odražn je sinoć u kinosali
Spektakularni skupovi SBB Jajce
Eto samo sa dvije-tri stranice...dosta više. Ako je nekom dosadnije neka nastavi niz
- Bosnolog
#6820 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Farhonova tariguz novina ABA3 i Zlatkova ubleh politika najboilje rade za dvodecenijsku SDA sektomafijsku stranku,...Najvece zasluge za pobjedu na proslomjesecnim opstinskim izborima pripada upravo ovoj dvojici idiota,...Predvidam da ce 2014 na opstim izborima imati poslijeratni rekordni uspjeh,.....
- starii
#6821 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
"MITA grupa" radi prljavi posao za bošnjačku mafiju
Internet-plaćenici SDA divljaju na portalima!
Oficijelna stranica MITA-e: Dokaz da su radili kampanju
FOTO: Avaz
Internet-plaćenici Stranke demokratske akcije (SDA) i državne bošnjačke mafije već mjesecima zagušuju medijski prostor agresivnim porukama i govorom mržnje koji se šalje putem portala, Facebook profila, ali i komentara na vijesti koje se objavljuju na internetu, saznaje "Dnevni avaz".
Cjelokupnu kampanju pokušavaju predstaviti kao tobožnji val anonimnih kritika čitalaca, ali radi se o dobro osmišljenom i koordiniranom medijskom pritisku, koji za potrebe SDA i posebno njenog radikalnog krila osmišljava i vodi marketinška agencija "MITA grupa"!
Konsalting usluge
Prije dvije godine ta agencija vodila je predizbornu kampanju ove stranke za opće izbore te promotivnu kampanju i vizuelni identitet SDA i Bakira Izetbegovića. No, veze SDA, njenih crnih fondova i ove agencije, prema svemu sudeći, mnogo su dublje, a jedan od načina saradnje upravo je angažiranje internet-plaćenika, koji mahom za sitan novac vrše podlu i prljavu kampanju koristeći nepostojanje nikakve regulative u sajber prostoru. Čak je i direktor "MITA grupe" Ejub Kučuk jučer potvrdio u izjavi za "Avaz" da radi za SDA, ali tvrdeći da nema nikakvog ugovora!?
- Zašto moram imati ugovor ako radim kampanju?! Šta ako sam ja simpatizer stranke i radim kampanju kao Ejub Kučuk sam od sebe? Besplatno sam radio konsalting usluge - kazao je Kučuk ponosno, pitajući se više puta "zašto se dovodi u vezu s nekim stvarima".
Kučuk: Bez ugovora
No, očigledno je da se Kučuk sam doveo u vezu sa SDA priznavši za "Avaz" da nacrno radi za ovu stranku. Godine 2010. niko nije spominjao Ejuba Kučuka kao konsalting stručnjaka SDA, već "MITA grupu", koja je i izradila oficijelne spotove i promotivne materijale za izbore, pa se samo po sebi nameće pitanje šta je Kučuk dobio zauzvrat zbog "besplatne" kampanje koju je radio.
Prema našim informacijama, sve govori da se, po stranačkoj liniji SDA, posao namješta upravo marketinškoj agenciji "MITA grupa", a najveća spona "entuzijasta" Kučuka i SDA jeste zlatna koka Bakira Izetbegovića "BH Telecom". Kučuk, naime, odavno radi s tom kompanijom, ali nije želio javno govoriti o koliko milionskim iznosima je riječ, tvrdeći da sa "BH Telecomom" radi, ali "jako malo".
Plaćeni komentari
No, jasna veza između poslova s telekomom i "altruističkog" angažmana Kučuka na prljavoj kampanju otkriva samo dio hobotnice koja, dok gubi konce 17-godišnje vladavine nad državnim resursima, pokazuje da je spremna na sve.
Svakojake laži i podvale vidljive u komentarima na portalima, SMS porukama u pojedinim TV emisijama, koje redovno postavljaju/šalju plaćenici, sve su učestaliji. Kučuk tvrdi da njegova agencija "ne radi takve stvari niti održava internet-sajtove i oficijelne stranice". Ipak, priznaje, za takve stvari zaduženi su plaćeni ljudi.
- SDA ima pres-ured, imaju ljude koji su zaposleni i rade taj posao - dodao je Kučuk.
Slučaj "Fimi-Media"
Kompletan slučaj "MITA grupe", koja je samo jedan od alata putem kojih SDA izvlači novac za crne fondove iz državnih kasa, sliči poznatoj aferi "Fimi-Media" u Hrvatskoj. Na tom slučaju pao je tada najmoćniji čovjek u Hrvatskoj Ivo Sanader, nakon čega je otkriven niz afera zbog kojih mu se sada sudi, a on vrijeme provodi iza rešetaka.
hahaha jos sam placenik SDA
)))))) al se smijah jutros na sabah, mogao bi ga jos tuziti za klevetu
)).moj fahrA doce drugi izbori al pasces sa sdp ko kruska s grane 
Internet-plaćenici Stranke demokratske akcije (SDA) i državne bošnjačke mafije već mjesecima zagušuju medijski prostor agresivnim porukama i govorom mržnje koji se šalje putem portala, Facebook profila, ali i komentara na vijesti koje se objavljuju na internetu, saznaje "Dnevni avaz".
Cjelokupnu kampanju pokušavaju predstaviti kao tobožnji val anonimnih kritika čitalaca, ali radi se o dobro osmišljenom i koordiniranom medijskom pritisku, koji za potrebe SDA i posebno njenog radikalnog krila osmišljava i vodi marketinška agencija "MITA grupa"!
Konsalting usluge
Prije dvije godine ta agencija vodila je predizbornu kampanju ove stranke za opće izbore te promotivnu kampanju i vizuelni identitet SDA i Bakira Izetbegovića. No, veze SDA, njenih crnih fondova i ove agencije, prema svemu sudeći, mnogo su dublje, a jedan od načina saradnje upravo je angažiranje internet-plaćenika, koji mahom za sitan novac vrše podlu i prljavu kampanju koristeći nepostojanje nikakve regulative u sajber prostoru. Čak je i direktor "MITA grupe" Ejub Kučuk jučer potvrdio u izjavi za "Avaz" da radi za SDA, ali tvrdeći da nema nikakvog ugovora!?
- Zašto moram imati ugovor ako radim kampanju?! Šta ako sam ja simpatizer stranke i radim kampanju kao Ejub Kučuk sam od sebe? Besplatno sam radio konsalting usluge - kazao je Kučuk ponosno, pitajući se više puta "zašto se dovodi u vezu s nekim stvarima".
Kučuk: Bez ugovora
No, očigledno je da se Kučuk sam doveo u vezu sa SDA priznavši za "Avaz" da nacrno radi za ovu stranku. Godine 2010. niko nije spominjao Ejuba Kučuka kao konsalting stručnjaka SDA, već "MITA grupu", koja je i izradila oficijelne spotove i promotivne materijale za izbore, pa se samo po sebi nameće pitanje šta je Kučuk dobio zauzvrat zbog "besplatne" kampanje koju je radio.
Prema našim informacijama, sve govori da se, po stranačkoj liniji SDA, posao namješta upravo marketinškoj agenciji "MITA grupa", a najveća spona "entuzijasta" Kučuka i SDA jeste zlatna koka Bakira Izetbegovića "BH Telecom". Kučuk, naime, odavno radi s tom kompanijom, ali nije želio javno govoriti o koliko milionskim iznosima je riječ, tvrdeći da sa "BH Telecomom" radi, ali "jako malo".
Plaćeni komentari
No, jasna veza između poslova s telekomom i "altruističkog" angažmana Kučuka na prljavoj kampanju otkriva samo dio hobotnice koja, dok gubi konce 17-godišnje vladavine nad državnim resursima, pokazuje da je spremna na sve.
Svakojake laži i podvale vidljive u komentarima na portalima, SMS porukama u pojedinim TV emisijama, koje redovno postavljaju/šalju plaćenici, sve su učestaliji. Kučuk tvrdi da njegova agencija "ne radi takve stvari niti održava internet-sajtove i oficijelne stranice". Ipak, priznaje, za takve stvari zaduženi su plaćeni ljudi.
- SDA ima pres-ured, imaju ljude koji su zaposleni i rade taj posao - dodao je Kučuk.
Slučaj "Fimi-Media"
Kompletan slučaj "MITA grupe", koja je samo jedan od alata putem kojih SDA izvlači novac za crne fondove iz državnih kasa, sliči poznatoj aferi "Fimi-Media" u Hrvatskoj. Na tom slučaju pao je tada najmoćniji čovjek u Hrvatskoj Ivo Sanader, nakon čega je otkriven niz afera zbog kojih mu se sada sudi, a on vrijeme provodi iza rešetaka.
hahaha jos sam placenik SDA
- Banksy
#6822 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Zamišljam situaciju u kojoj bi Tihić, Bakir ili Hare uveli Radončića za državnog ministra sigurnosti ...
kakve bi tad bile reakcije i komentari ...
-
VjecitiStudent
#6823 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Meni je draze sjecanje na izjave mnogih prisutnih ovdje prije koju godinu sta bi se desilo sa nasom politikom da Lagumdzija ode sa pozicije prvog u SDP-u, mantralo se "kako bi Fahro preuzeo sve" i kako je Zlatko predsjednik jedina prepreka silama tame tj. Radoncicu.Banksy wrote:Zamišljam situaciju u kojoj bi Tihić, Bakir ili Hare uveli Radončića za državnog ministra sigurnosti ...
- Skijaš
#6824 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Lagumdžija : Halo, Mile, izvini što smetam, ali ima dosta ovih koji se bune, šta da radim ?
Dodik : Reci Radončiću da ih predstavi kao plaćenike, k'o ja mašinovođe i studente kad hoće na ulice
Lagumdžija : OK, fala, izvini još jednom
Dodik : --klik--
Dodik : Reci Radončiću da ih predstavi kao plaćenike, k'o ja mašinovođe i studente kad hoće na ulice
Lagumdžija : OK, fala, izvini još jednom
Dodik : --klik--
- Skijaš
#6825 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
starii wrote:"MITA grupa" radi prljavi posao za bošnjačku mafiju